Sunday, 27 May 2012

Jesusi: “Profecia në Garabandal do të bëhet tani një realitet”

E Martë, 31 Maj 2011, ora 15:30

Bija Ime e dashur ne kemi arritur kaq shumë në një kohë kaq të shkurtër. Kjo ishte për një qëllim. Sepse gjithë kjo kohë duhej për të përhapur Fjalën Time më të Shenjtë tek një botë që i mungon Dashuria Ime. Përsëri ata nuk dëgjojnë. Sepse ata nuk duan të dinë.

Në një kohë kur ndjekësit e Mi besnik janë vigjilent ndaj ndryshimeve që po vijnë, shumë të tjerë nuk kanë asnjë lloj interesi në paralajmërimet që Nëna Ime e Dashur po i jep botës deri tani. Profecitë e dhëna në Garabandal do të bëhen tani një realitet. Pregatituni tani për këtë ngjarje sepse do t'ju mbeten vetëm pak muaj për të pregatitur shpirtrat tuaja.

Të lutem të mos trëmbesh bija Ime sepse Unë e di se këto ngjarje të kanë trishtuar ngaqë mendon për të ardhmen e fëmijve të tu. Paralajmërimi do të ndryshoj çdo gjë. Por do të paraqesi një rrugë me dy drejtime. Njerëzimi, kur të jetë zgjuar ndaj të vërtetës mbi egzistencën e Zotit, atëherë përmes vullnetit të tij të lirë do të zgjedhi një nga dy rrugët. Rrugën e Shpëtimit. Apo rrugën e dënimit.

Ndëshkimi do të pastroj një pjesë të madhe të botës.

Lutuni fort njerëzit të zgjedhin të parën. Nëse nuk e zgjedhin, bota do të vuaj ndëshkimin më të rëndë ku pjesa më e madhe e saj do të zhduket.

Përse fëmijët e Mi do ta dëshironin këtë? Përsëri, për shkak të mëkatit, njerëzit për fat të keq do ta shpërfillin premtimin Tim dhe do të ndjekin udhën e Mashtruesit.

Unë ju kam thënë se Unë nuk do t'ju jap një datë për Paralajmërimin sepse kjo dihet vetëm nga pak shpirtra të zgjedhur. Sepse nëse kjo datë do të bëhej publike, njerëzit do të përpiqeshin të kërkonin falje me anë të një përuljeje të rreme.

Kini besim tek Unë. Gjithçka do të bëhet mirë fëmijë. Ju jeni të bekuar që keni marrë këtë dhuratë të mbrekullueshme të Zbulesës.

Bota tani do të duket të bëhet më e qetë dhe disi e çuditshme në muajt që vijnë drejt Paralajmërimit. Sepse kur ajo të ndodhi, spektakulare edhe pse do të jetë e dukshme në qiell, kaq e heshtur do të jetë kjo përvojë mistike saqë ju do të jeni më të pregatitur për këtë takim të heshtur me ndërgjegjen tuaj.

Kujtoni se sa më shumë njerëz të jenë paralajmëruar për këtë ngjarje aq më shumë shpirtra do të shpëtojnë. Lutuni, bëni lutjen Mëshira Ime Hyjnore për ata shpirtra që do të vdesin gjatë Paralajmërimit. Ata kanë nevojë për lutjet tuaja.

Shpëtimtari juaj i Dashur Jesu Krishti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/prophecy-at-garabandal-will-now-become-a-reality/