Kerko Mesazhet ketu

Sunday 30 September 2012

Urrejtja është shkaku i gjithë ligësisë në botë dhe ajo merr shumë forma

E Diel, 26 Gusht 2012, në 18:30

Bija Ime fort e dashur, urrejtja është shkaku i gjithë ligësisë në botë dhe ajo merr shumë forma.

Armiqësia kundrejt një personi tjetër buron nga frika, frika se mos ky person mund t’ju lëndojë në ndonjë mënyrë.

Mosmarrëveshjet me një person tjetër mund të vijnë për shkak të mëkatit të krenarisë. Kjo ndodh kur ju e ndjeni se duhet ta provoni vlefshmërinë tuaj, me çdo kusht, madje edhe kur e keni gabim.

Xhelozia shumë shpejt kthehet në urrejtje edhe pse mund të jetë e butë si fillim.

Mospëlqimi i vetvetes fillon sepse ju e krahasoni jetën tuaj me të tjerët që ju e ndjeni se kanë pasur më shumë fat se ju.

Shumë shpejt ky mospëlqim zhvillohet në urrejtjen e vetvetes dhe të trupit. Kjo pastaj çon në mëkatet e mishit.

Urrejtja gjithashtu mund të zhvillohet për shkak të mëkatit të lakmimit të gjërave të të tjerëve.

Kjo mund të çojë në luftëra kur një shtet lakmon pasuritë e një shteti tjetër.

Ose ajo do të thotë se e lejoni lakminë që t’ua konsumojë shpirtin tuaj, kur ju kërkoni të njëjtat pasuri të botës si fqinji juaj.

Lakmia gjithashtu kthehet në një formë urrejtjeje sidomos kur, pavarësisht se sa shumë përpiqeni ta imitoni një tjetër, ju nuk arrini të përmbushni atë që keni vendosur të bëni.

Të gjitha mëkatet, nëse lejohen të përkeqësohen, mund t’ju çojnë drejt urrejtjes.

Kur ju ndjeni urrejtje, ju duhet ta dini se Satani ia ka arritur ta pushtojë shpirtin tuaj.

Kur kjo ndodh, ai do t'ju mbajë në një mbërthim të ngjashëm me vesin e keq dhe nuk do t'ju lërë të qetë.

Pavarësisht se sa shumë ju të përpiqeni për t'u çliruar nga mbërthimi i tij, ai do të kapet pas jush për jetën. Arma juaj e vetme është lutja. 

Lutuni, lutuni, lutuni kur urrejtja ju përfshin të tërin. Sepse derisa të largohet prej jush, ju kurrë nuk do të ndjeni paqe, dashuri apo gëzim, përsëri.

Kur urrejtja jua mbërthen zemrën dhe shpirtin, ju largoheni një hap më shumë nga Unë, Jezusi juaj.

Ju vuani tmerrësisht dhe ndjeni një zemërim dhe një gjendje pafuqie të cilën ju nuk mund ta kontrolloni.

Kurrë mos e besoni gënjeshtrën finale që Satani do ta mbjellë në shpirtin tuaj, kur ai të ketë hedhur një mantel urrejtjeje mbi ju.

Gënjeshtra është kjo: “Urrejtja juaj mund të zhduket vetëm kur të kërkoni hakmarrjen finale mbi shënjestrën e urrejtjes suaj.”

Çfarë të bëni kur urrejtja ju mbërthen? Fuqia e dashurisë mund ta zhdukë urrejtjen në çast.

Kur ju luteni dhe më kërkoni Mua që t'ju ndihmoj, përgjigja Ime do të jetë kjo.

Falini kundërshtarët tuaj dhe ata që ju besoni se janë shkaku i urrejtjes tuaj.

Por për të falur, ju duhet ta përulni veten para Meje dhe të më kërkoni Mua që t’ju fal juve më parë.

Kur t’i keni falur ata që i urreni, ju më pas duhet të bëni shlyerje për mëkatin tuaj.

Tregoni dashuri ndaj kundërshtarëve tuaj. Luftojeni urrejtjen, sëmundjen e ligë dhe të rrezikshme të shpirtit, me dashurinë.

Dashuria është kura për t’jua pastruar shpirtin nga kjo sëmundje.

Kur ju të arrini që ta bëni këtë, ju do ta keni mundur Satanin dhe ai do t'ju lërë të qetë.

Kurrë mos kini frikë për ta luftuar urrejtjen në shpirtin tuaj edhe pse do ta ndjeni shumë të vështirë.

Nëse urrejtja do të mund të dobësohej në këtë mënyrë, përmes përulësisë së mëkatarit, paqja do të mbretëronte në botë.

Jezusi juaj

Saturday 29 September 2012

Virgjëra Mari: Përqafojeni Dhuratën e Hirit të Imunitetit fëmijë. Vlerësojeni atë sepse është një Dhuratë e rrallë nga Qielli

E Shtunë, 25 Gusht 2012, në 12:00
Fëmija im, Qielli gëzon. Koret e Engjëjve po këndojnë me zërat në kupë të qiellit në lavdërim të Atin tim.
Mëshira e Tij e Lavdishme, e dërguar prej Tij, përmes Hirit të veçantë të Imunitetit, po festohet me dashuri dhe gëzim të madh nga të gjithë engjëjt dhe shenjtorët në Qiell.
Fëmijët e mi, akoma nuk e kuptojnë domethënien e kësaj Dhurate të madhe të Mëshirës prej Atit, Hyjit Më të Lartit.
Ju, fëmijët e mi, tani keni fuqinë që t'i shpëtoni të tjerët, shpirtrat e humbur.
Kjo do të thotë se fuqia e të ligut mund të mposhtet në një mënyrë, që nuk ka qenë e mundur deri tani.
Gënjeshtrat, mashtrimi dhe urrejtja që i ligu e mbjell në mendjet e fëmijëve të Hyjit, mund të bëhen të pavlefshme nëse lutjet e dhëna atyre që e duan Birin tim, paraqiten përpara Fronit të Atit tim.
Përqafojeni Dhuratën e Hirit të Imunitetit, fëmijë.
Vlerësojeni atë sepse është një Dhuratë e rrallë nga Qielli.
Ajo jua vërteton Dashurinë e Atit tuaj për secilin prej fëmijëve të Tij të dashur.
Ajo është një prej mrekullive të mëdha, e paraqitur tek të gjithë fëmijët e Hyjit në kohët e fundit.
Faleminderit që iu përgjigjët thirrjes sime.
Maria, Mbretëresha e Qiellit
Nëna e Shpëtimit

Virgjëra Mari: Kthimi në besim mund ta dobësojë ndikimin e antikrishtit

E Enjte, 23 Gusht 2012, në 12:40

Fëmija im, le ta dinë të gjithë fëmijët e Hyjit se sa më shumë kundërshtime të ketë ndaj Fjalës së Shenjtë të Birit tim, në këtë kohë, aq më të shumta do të jenë hiret e derdhura mbi dishepujt e Birit tim të Dashur.

Të gjitha profecitë e parathëna mund të dobësohen në shumë mënyra, nëse të gjithë fëmijët e Hyjit do ta pranonin hirin e kthimit në besim.

Kthimi në besim mund ta dobësojë ndikimin e antikrishtit. Lutjet tuaja ditore, duke përfshirë recitimin e Lutjeve të Kryqëzatës, do të ndihmojnë për ta sjellë këtë.

Për ata që e kundërshtojnë Misionin e Birit tim në tokë, unë kërkoj që ju të luteni për shpirtrat e tyre.

Kjo betejë për shpirtrat është intensive dhe ju duhet të ngriheni përmbi mundimet dhe fshikullimet për të më kërkuar mua që të lutem për shpirtrat e gjorë e të gënjyer, të cilët besojnë se flasin në Emër të Birit tim, por që në të kundërt, janë duke u mashtruar nga i ligu.

Biri im kurrë nuk do të heqë dorë nga kërkimi i Tij për shpirtra, sidomos për ata që e refuzojnë Atë, e tallin Fjalën e Tij të Shenjtë dhe që shpirtrat i kanë të nxirë nga mëkati.

Ju duhet të qëndroni të fortë, fëmijë, të gjithë ju dhe të mbeteni të vendosur në qëllimin tuaj për të bërë Vullnetin e Shenjtë të Birit tim.

Kjo nuk do të jetë e lehtë, por që të fitohet hyrja drejt Parajsës së Re nuk është e lehtë.

Ajo kërkon shumë durim, shumë lutje, shumë dashuri për njëri-tjetrin dhe aftësinë për t’i falur të gjithë ata që ju shkaktojnë hidhërim dhe që e njollosin Fjalën e Birit tim.

Faleminderit që ju përgjigjët thirrjes sime.

Nëna e Shpëtimit

Ashtu si ushtari që e shpoi Anën Time, qe konvertuar menjëherë, po kështu do të konvertohen miliona shpirtra

E Mërkurë, 22 Gusht 2012, në 20:10

Bija Ime fort e dashur, ti nuk duhet të ndjehesh e izoluar nga Unë për shkak të madhësisë së kësaj pune. Sepse megjithëse mund të duket sikur është e një madhësie të tillë, saqë ti ndjen se nuk do të jesh në gjendje ta përballosh, dije se Unë kërkoj prej teje atë që ti je e aftë të bësh.

Gëzohu që Fjala Ime po kërkohet në gjithë botën sepse kjo është dëshira e Zemrës Sime.

Unë dëshiroj që të gjithë dishepujt e Mi t'i përgjigjen menjëherë Thirrjes Sime, sepse Unë kam nevojë që ata të më ndihmojnë në Misionin Tim për të shpëtuar njerëzimin.

Ky është vetëm fillimi i një konvertimi të shpejtë, kur Gjaku dhe Uji do të derdhen mbi çdo shpirt njerëzor.

Gjaku dhe Uji Im do t’i konvertojnë madje edhe shpirtrat e nxirë. Ashtu si ushtari që e shpoi Anën Time, qe konvertuar menjëherë, po kështu do të konvertohen miliona shpirtra që, në këtë kohë, nuk e besojnë se Unë ekzistoj.

A nuk ju kam thënë se Mëshira Ime është e pafund?

A nuk kam premtuar Unë se mrekulli, të lejuara prej Atit Tim, do të ndodhin për ta bashkuar botën dhe të gjithë shpirtrat për në trashëgiminë e tyre legjitime?

Kaq shumë njerëz po i përgjigjen tani Thirrjes Sime. Lutjet e tyre në veçanti do të shumëfishohen dhe miliona më shumë do të shpëtohen. Të gjithë shpirtrat duhet të përfshihen në përpjekjet tuaja për ta shpëtuar të gjithë njerëzimin.

Synimi juaj, dishepujt e Mi të dashur, duhet të jetë që të mos lejoni as edhe një shpirt të vetëm të rrëshqasë nga rrjeta. Kjo rrjetë do të hidhet jashtë dhe të zhytet ndër ujëra për të kapur shpirtrat dhe për t'i shpëtuar ata. Ju dishepujt e Mi jeni peshkatarët. Unë ju jap rrjetën përmes hireve që Unë tani i dërgoj mbi ju.

Ju do të më ndihmoni Mua që të shpëtoj çdo shpirt të gjallë dhe as edhe një përpjekje nuk do të lihet pa u bërë – as edhe një gur nuk do mbetet pa u kthyer – ndërsa Unë përpiqem ta shpëtoj njerëzimin edhe një herë.

Prandaj, në vend që të strukeni nga frika, të merakosur për përgjegjësinë e madhe ndaj Thirrjes Sime, bija Ime, ju duhet të gëzoheni. Sepse më në fund Vullneti Im i Shenjtë është duke u përmbushur. Megjithatë ne akoma kemi një udhë të gjatë për të bërë.

Jezusi juaj

Friday 28 September 2012

Virgjëra Mari: Kur unë prisja me apostujt në Dhomën e Darkës së Fundit për zbritjen e Shpirtit të Shenjtë, u deshën 10 ditë përgatitje

E Mërkurë, 22 Gusht 2012, në 09:18

Fëmija im, vetmia në të cilën fëmijët e mi e gjejnë veten në botën sot, është sepse ata nuk e dinë se si mund t'iu jepet Dhurata e Shpirtit të Shenjtë.

Ashtu siç të kam mësuar ty, duhet një kohë e gjatë për ta marrë Dhuratën.

Ajo konsiston në një udhëtim shumë të vështirë, përpara se ndonjëri prej fëmijëve të Hyjit të mund të bëhet i denjë për ta marrë këtë Dhuratë të veçantë.

Kur unë prisja me apostujt në Dhomën e Darkës së Fundit për zbritjen e Shpirtit të Shenjtë, u deshën 10 ditë përgatitje.

Megjithëse atyre shërbëtorëve të shenjtë, të përkushtuar dhe besnikë të Birit tim të dashur iu ishte premtuar Dhurata, ata nuk ishin plotësisht të përgatitur shpirtërisht për t’iu dhënë Dhuratën.

Unë, Nëna e tyre e dashur, duhej t’i ndihmoja që t’i përgatisnin shpirtrat e tyre.

Kjo do të thoshte t’iu mësoja atyre rëndësinë e dorëzimit të plotë të vullnetit të tyre të lirë. Për t’u bërë të denjë, ata duhej ta kuptonin thellësinë e përulësisë, në të cilën ata duhej të binin, përpara se të ishin gati.

Disa prej tyre kujtonin se ata kishin mësuar çdo gjë nga Biri Im.

Megjithatë, kjo ishte një shenjë krenarie dhe kur krenaria gjendet brenda jush, ju nuk mund të merrni Dhuratën e Shenjtë të Shpirti të Shenjtë.

Për ta marrë Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë ju duhet të bëheni të vegjël para Birit tim, si një fëmijë i vogël.

Nuk mund të ketë vend për krenari apo arrogancë. Prapë, njerëzit sot që pohojnë se flasim me autoritet rreth mënyrës me të cilën flet Biri im, bien në një kurth.

Ata, kur pohojnë se kanë njohuri mbi çështjet shpirtërore, flasin me një arrogancë që nuk i reflekton hiret që iu jepen atyre, që me të vërtetë e zotërojnë këtë Dhuratë të madhe nga Qielli.

Ata që janë të pajisur me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë iu nënshtrohen dëshirave të Birit tim.

Ata nuk janë mburravecë.
Ata nuk janë agresivë.
Ata nuk e kritikojnë tjetrin duke përdorur Emrin e Birit tim për ta bërë këtë.

Ata nuk i tallin të tjerët, kur shpallin interpretimin e tyre të Fjalës së Tij të Shenjtë.

Ata nuk predikojnë urrejtje.

Kur dishepujt e Birit tim qenë përgatitur prej meje, ndodhën shumë debate.

U deshën disa kohë përpara se ata më në fund ta pranonin atë çfarë pritej prej tyre.

Vetëm më pas, kur e kuptuan se si vetëm përulësia e shpirtit mund ta lejojë Shpirtin e Shenjtë të hyjë, ata qenë përgatitur përfundimisht.

Unë iu bëj thirrje të gjithë fëmijëve të Hyjit, veçanërisht atyre të cilët besojnë në Birin tim, që të më kërkojnë mua, Nënën e tyre, për të më lejuar mua që t'i përgatis ata për këtë Dhuratë të madhe.

Fëmija im, m’u desh një vit i plotë për të të përgatitur dhe kjo nuk ishte fare një punë e lehtë. A të kujtohet se sa vështirë e kishe për ta thënë Rruzaren time të Shenjtë? Sa vështirë e kishe që ta dorëzoje vullnetin tënd dhe ta vërtetoje përulësinë tënde?

Tani që ti e ke marrë Dhuratën, kjo nuk do të thotë se mund ta konsiderosh si të garantuar.

Ti duhet të vazhdosh që të lutesh, të mbetesh e përulët në zemër dhe të kërkosh shpengim çdo ditë. Sepse ashtu siç ai jepet, po ashtu edhe mund të merret.

Unë iu kërkoj të gjithë atyre që i ndjekin këto Mesazhe për t’u lutur për Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë.

Nuk është e mjaftueshme që të luteni vetëm një herë dhe të thoni se e keni marrë dijen që kërkuat dhe pastaj të hidhni baltë mbi këto Mesazhe Hyjnore. Nëse ju e bëni këtë, atëherë nuk ju është dhënë Dhurata. 

Ju lutem më thërrisni mua, Nënën tuaj të Bekuar, që t'ju ndihmoj të përgatiteni përmes kësaj Lutjeje të Kryqëzatës.

Lutja e Kryqëzatës (74) për Dhuratën e Dijes

O Nëna e Hyjit, më ndihmo ta përgatis shpirtin tim për Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë.

Më merr si një fëmijë, për dore, dhe më drejto në udhën drejt Dhuratës së Dijes, përmes Fuqisë së Shpirtit të Shenjtë.

Hape zemrën time dhe më mëso të dorëzohem në trup, mendje dhe shpirt.

Më çliro nga mëkati i krenarisë dhe lutu që të më falen të gjitha mëkatet e mia të shkuara, që shpirti të më pastrohet dhe që të bëhem i plotë, për të marrë Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë.

Unë të falënderoj ty, Nëna e Shpëtimit, për ndërhyrjen tënde dhe e pres me dashuri në zemër këtë Dhuratë, të cilën e dëshiroj me gëzim. Amen.

Kujtoni fëmijë, ejani tek unë, Nëna juaj, për t'ju ndihmuar që ta hapni shpirtin tuaj për ta marrë këtë Dhuratë të mrekullueshme.

Kur ta merrni këtë Dhuratë, unë do t'ju shpie para Birit tim.

Sepse vetëm atëherë ju do të jeni me të vërtetë gati për hapin pasardhës në shkallën drejt përsosmërisë shpirtërore.

Nëna e Shpëtimit

Thursday 27 September 2012

Hyji Atë: Vetëm kur Unë të jem i kënaqur, Unë do të dhuroj Mrekullitë më spektakulare që bota t’i dëshmojë

E Martë, 21 Gusht 2012, në 18:00

Bija Ime më e dashur, asnjë njeri të mos e nënvlerësojë  Forcën e Zemërimit Tim ndërsa njerëzimi zhytet më tej në thellësitë e mëkatit.

Unë ju kam dërguar profetët. Pastaj Unë dërgova Birin Tim të Dashur, të cilin e sakrifikova për t’ju shpëtuar dhe më pas Unë dërgova më shumë lajmëtarë, por gjithçka vlejti pak. 

Madje fare pak shpirtra i panë të tilla mesazhe nga profetët apo i pranuan shenjat e dhëna botës prej Nënës së Bekuar të Birit Tim të Dashur.

Për shkak të dashurisë Sime të madhe për ju, si një Atë, Unë po ua jap të gjithë fëmijëve të Mi Dhuratën e Shpëtimit akoma edhe një herë. Ju nuk duhet t'i shpërfillni profetët e Mi, sepse kjo mund t'ju bëjë të humbisni vendin tuaj në trashëgiminë, të cilën Unë e kam planifikuar për ju. 

Fëmijë shumë prej jush që besojnë në Mua, Atin tuaj të Përjetshëm, nuk arrijnë ta kuptojnë sekretin e shpëtimit.

Kjo udhë drejt përsosmërisë shpirtërore qëndron në aftësinë tuaj për ta pranuar pastrimin e nevojshëm për të siguruar që ju të jeni të aftë për të qëndruar para Meje.

Shumë shpirtra duhet të zhvishen nga të gjitha tërheqjet e botës, shpërqendrimet dhe korruptimi i shpirtit.

Për ata prej jush që keni fatin që e keni duruar një pastrim të tillë, ju do ta dini se pa u bërë si një foshnje, të vegjël në Sytë e Mi, ju nuk do të jeni në gjendje për t'iu dorëzuar Vullnetit Tim të Shenjtë.

Luftojeni një pastrim të tillë dhe ju do ta keni të vështirë që të shpengoheni në Sytë e Mi.

Kur ju të jeni të lirë nga gjithçka që bota ka për t’ju ofruar dhe të përqendroheni tek Biri Im, ju do ta kuptoni se e vetmja dashuri dhe gëzim i vërtetë që ekzistojnë vijnë nga Hyji. Kur ta keni përjetuar një herë këtë, asgjë tjetër nuk do mund t'ju kënaqë përsëri.

Ju mund të rrëshqisni herë pas here por kjo është për t’u pritur. Sepse ju nuk mund të çliroheni nga mëkati, deri kur Bota e Re të fillojë dhe ju ta bashkoni vullnetin tuaj me Timin.

Plani Im i Shpëtimit, i cili mund të arrihet në tokë vetëm me anë të besnikërisë suaj ndaj Birit Tim të Çmuar, tashmë ka filluar. Nuk do të duhet shumë kohë për konvertimin global. Ky do të arrihet përmes profetit Tim të kohës së mbarimit dhe si rezultat i Paralajmërimit të Madh.

Ndjeni Shpirtin Tim të Shenjtë, fëmijë, duke ua pushtuar shpirtin tuaj, ndërsa ai përhapet shumë shpejt nëpër tokë.

Unë i nxjerr fëmijët e Mi nga errësira e tyre shpirtërore në çdo anë të botës.

Unë kam nevojë për sakrificën dhe lutjet tuaja për të ndihmuar në shpëtimin e shpirtrave.

Vetëm kur Unë të jem i kënaqur, Unë do të dhuroj Mrekullitë më spektakulare që bota t'i dëshmojë.

Kur këto Mrekulli të paraqiten, ato do ta shumëfishojnë konvertimin që më duhet për t'i shpënë fëmijët e Mi drejt shpëtimit dhe brenda Parajsës së Re.

Vetëm atëherë ne mund të bëhemi një familje e vërtetë përsëri.

Unë ju dua fëmijë.

Unë jam i kënaqur me ata prej jush, me zemër bujare dhe me shpirt të pastër që e dallojnë këtë Thirrje Hyjnore nga Qielli.

Unë ju bekoj të gjithëve.

Hyji Më i Larti

Wednesday 26 September 2012

Ata do të thonë se Unë isha i martuar. Ata do të thonë se Unë isha thjesht një profet

E Enjte, 20 Shtator 2012, në 15:16

Unë jam Bashkëshorti yt Mistik dhe, për këtë, ti do të vazhdosh që të vuash për të shpëtuar shpirtra.

Bija Ime fort e dashur, koha që gënjeshtrat rreth Meje të përhapen në mbarë botën ka filluar.

Ashtu si të kam thënë më parë, ata do të shpikin gënjeshtra dhe do të krijojnë të pavërteta rreth Meje, Jezu Krishtit, që ata të mund ta mohojnë Hyjninë Time.

Hyjnia Ime është e Plotfuqishme.

Unë u mishërova dhe e përula Veten në një mënyrë që njerëzit nuk e prisnin.

Unë nuk erdha i veshur si mbret.

Unë nuk bërtisja apo të mburresha si një mbret që të tjerët të binin në gjunjë para Këmbëve të Mia.

Unë nuk i urdhëroja të tjerët të më shërbenin Mua.

Në të kundërt, Unë erdha për të shërbyer.

Unë erdha që të lypja shpëtimin tuaj. Për ta bërë këtë Unë duhej ta përulja veten duke u bërë njeri, një njeri i varfër, me origjinë të përulët.

Ndërsa Unë erdha si njeri, kjo nuk do të thoshte se Hyjnia Ime ishte komprometuar në ndonjë mënyrë. Unë linda pa mëkat. Ishte e pamundur për Mua që të mëkatoja. Unë mund të kem patur të njëjtat dëshira të trupit si njeri, por Unë kurrë nuk kryeva mëkat sepse kjo ishte e pamundur. Unë isha i pastër në mendje, trup dhe shpirt.

Unë isha si njeriu në shumë aspekte. Por Unë u ngjalla së vdekuri.

Gënjeshtrat, që do të dalin në pah, ku ata do ta mohojnë të Vërtetën e Ekzistencës Sime përmes një vargu të pavërtetash, do të fillojnë ta përmbysin tokën.

Ata do të thonë se Trupi Im akoma mund të gjendet. Ata do të thonë se Unë isha i martuar. Ata do të thonë se Unë isha thjesht një profet. Ata më pas do të përpiqen të vërtetojnë, edhe një herë, se Unë isha një heretik. Se Unë blasfemova kundër Hyjit. Ata do t’i përqeshin Fjalët e Mia që po i jepen botës tani dhe më pas do të më shpërfillin Mua.

Ata e bëjnë këtë për dy arsye. E para është që ta njollosin Hyjninë Time dhe të më paraqesin Mua thjesht si një njeri. E dyta është që të krijojnë dyshime mbi rolin Tim si Mesia.

Sa e fyejnë ata Emrin Tim.

Sa i ngatërrojnë ata ndjekësit e Mi.

Mos i dëgjoni gënjeshtrat.

Mos dëgjoni kur ata përpiqen t'ju bindin se Hyji nuk e krijoi universin.

Sepse të gjitha këto devijime janë krijuar për ta dobësuar besimin tuaj dhe për t’i vjedhur shpirtrat tuaj.

Bllokojini veshët tuaj ndaj ligësive të tilla. Mbyllini sytë tuaj ndaj të pavërtetave pasi çdo përpjekje do të bëhet për t'ju bindur se Unë nuk isha Mesia, Shpëtimtari dhe Shëlbuesi i njerëzimit.

Sa të verbër janë ata.
Sa pak kanë mësuar ata.

Jezusi Juaj 

Libri i Jetës i parathënë më parë përmban emrat e të gjithë atyre që do të shpëtohen

E Hënë, 20 Gusht 2012, në 15:45

Bija Ime fort e dashur, Libri i Jetës i parathënë më parë përmban emrat e të gjithë atyre që do të shpëtohen. Megjithatë, për shkak të Mëshirës Sime të Madhe, më shumë shpirtra do të shpëtohen si pasojë e Paralajmërimit.

Akoma edhe më shumë shpirtra mund të shpëtohen gjithashtu për arsye të vuajtjeve tuaja dhe të atyre të gjithë shpirtrave të zgjedhur që janë gjallë në botë sot.

Lutjet e ndjekësve të Mi, duke përfshirë recitimin e Lutjeve të Mia të Kryqëzatës për të shpëtuar shpirtrat, do të jenë një mjet i fuqishëm për të shpëtuar edhe më të ngurtin prej shpirtrave.

Shpirtrat që do ta refuzojnë Mëshirën Time tani, mund të shpëtohen për shkak të ndërmjetësimit bujar të atyre mes jush që ofrojnë sakrifica, përfshirë lutje, agjërim dhe pranim të vuajtjes, në Emrin Tim të Shenjtë.

Ky është premtimi Im, e tillë është Mëshira Ime e Madhe.

Unë sjell shumë dhurata në këtë kohë për shkak të dashurisë suaj për Mua.

Pranojini ato me dashuri dhe falënderim.

Unë ju bekoj. Premtimi Im për t’ju dhënë më shumë Dhurata, për shkak të përgjigjes suaj ndaj këtij misioni, dishepujt e Mi të dashur, mundet dhe do të përmbushet tani për shkak të besnikërisë suaj ndaj Meje.

Jezusi juaj i dashur

Tuesday 25 September 2012

Unë jam si një stuhi që po përgatitet. Zëri Im është si bubullima në largësi

E Hënë, 20 Gusht 2012, në 03:30

Bija Ime fort e dashur, ti kurrë nuk duhet të harrosh, nëpër agoninë që ti e duron në Emrin Tim, se Fuqia e Hyjit nuk mund të kapërcehet.

Unë jam si një stuhi që po përgatitet. Zëri Im është si bubullima në largësi. Ndërsa Fjala Ime e Shenjtë do ta mbulojë tani tokën, si një mbulesë, një zë gjëmues do të dëgjohet në largësi.

Ndërsa Fjala e Ime përhapet nga personi në person, stuhia do të fillojë që të bëhet më e fortë dhe gjëmimi i bubullimës do të shtohet.

Së shpejti bubullima do të ushtojë dhe fare pak vetë nuk do arrijnë ta dëgjojnë Zërin e Hyjit.

Ndërsa stuhia të rritet në forcë, shumë shpirtra që përpiqen t’i ulin qepenat, nuk do të jenë në gjendje ta ndalojnë stuhinë e Zërit Tim apo forcën e Mëshirës Sime që t’ua prekë shpirtrat.

Koha ka filluar që ndërhyrja nga Qielli të zbrazet mbi një botë pagane plot me errësirë.

Drita Ime do t’i ngrejë madje edhe zemrat më të ngurta kur e Vërteta të fillojë të kuptohet.

Të gjithë fëmijëve të Hyjit që po e lexojnë këtë mesazh, ju lutem ta kujtoni Premtimin Tim për ju tani.

Unë po e bëj veten të njohur për ju në këto mesazhe përmes Fjalës Sime të Shenjtë.

Shpirti Im do t’i pushtojë shpirtrat tuaj gjatë Paralajmërimit.

Pastaj Unë, Jezusi juaj, do të zbres nga retë në Ardhjen e Dytë.

Pastaj Unë do të ngre Jerusalemin e Ri që paqja, më në fund, të mund të arrihet në Epokën e Re, Botën e Re pa mbarim.

Fuqia Ime është e gjithëpushtetshme.

Satani mund të ketë disa fuqi por ato nuk janë asgjë. Fuqia e tij mund të jetë e frikshme por ai struket me tmerr përpara Meje.

Ju nuk duhet t'i jepni atij më shumë fuqi duke u dorëzuar në tundimet e tij. As edhe nuk duhet të lejoni që frika ndaj tij t’jua bllokojë dashurinë tuaj për Mua.

Kur ju i frikësoheni Satanit, ju e ushqeni fuqinë e tij dhe ai mund t’i kontrollojë ndjenjat tuaja.

Vetëm lutja, dhe shumë prej saj, mund ta dobësojë fuqinë e tij dhe mbërthimin e tij përmbi ju.

Tani që Fjala Ime është në botim, Satani do ta ngrejë ushtrinë e tij për t'u përgatitur për një betejë të tmerrshme.

Të gjithë ju, ndjekësit e Mi, duhet ta dorëzoni vullnetin dhe besimin tuaj tek Unë plotësisht ndërsa Unë ju udhëheq përmes kësaj beteje të përgjakshme.

Mos u gënjeni, Satani dhe djajtë e tij, janë të tërbuar për shkak të këtij plani, Plani final i Shpëtimit.

Ai do të shkaktojë rrëmujë me këtë punë.

Ai do të krijojë debate, do të hedhë fjalë fyese mbi këtë punë dhe do të bëjë çdo gjë që të mundet për të ndaluar që Librin Im i së Vërtetës – Mesazhet e Mia të Shenjta, të shpërndahen.

Ju mund të prisni gjithashtu edhe mos-aprovim nga elementë brenda Kishës Sime në tokë si dhe një debat të ndezur midis të Krishterëve mbi autenticitetin e Fjalës Sime të Shenjtë.

Kur stuhia përpara të fitojë shpejtësi, ndërsa Fjala Ime të shumëfishohet në çdo gjuhë, tingulli i Zërit Tim do të bëhet shurdhues.

Fuqia e Hyjit kurrë nuk duhet të nënvlerësohet sepse Unë jam Mbreti i Njerëzimit.

Tani Unë vij, në emër të Atit Tim të Përjetshëm, për t’i mbledhur të gjithë fëmijët e Tij në betejën përfundimtare, kur Unë do ta dëboj Satanin në liqenin e zjarrit.

Do të jetë një betejë e tmerrshme dhe shumë shpirtra do të më refuzojnë Mua.

Pavarësisht se sa shumë Unë do të përpiqem, dhe pavarësisht nga Fuqia Ime, do të jetë përmes vullnetit të tyre të lirë që ata do të zgjedhin të ligun.

Besoni tek Unë dhe më lejoni Mua tani t'jua pastroj shpirtrat që të jeni të denjë për Parajsën Time të Re në tokë.

Bashkojini krahët, ndjekësit e Mi, së bashku për të mbrojtur Fjalën Time të Shenjtë që edhe ata që nuk më njohin Mua të mund të vijnë tek Unë.

Unë ju dua.

Unë ju bekoj të gjithëve.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti