Kerko Mesazhet ketu

Sunday 31 August 2014

Gjithmonë të bëni kujdes ndaj përçarjeve që dëshmoni në botë

E Mërkurë, 13 Gusht 2014, në 16:03

Bija Ime fort e dashur, zemërimi i Satanit kurrë nuk ka qënë kaq intensiv sa ai shkakton vuajtje të çdo lloji mbi fëmijët e Hyjit, në çdo skaj të botës. Sa më e madhe trazira aq më e madhe është prania dhe influenca e tij. Por ai është i pafuqishëm i vetëm dhe është vetëm përmes influencës, që ai ushtron mbi ata që janë të hapur ndaj tij, që ai mund të shkaktoj persekutime të tilla djallëzore.

Sa më shumë shpirtra që ai zapton aq më i keq është persekutimi dhe aq më shumë ai torturon. Kur njerëzit që janë besnikë ndaj Meje, e lejojnë atë të krijoj rrëmujë dhe dëshpërim në zemrat e tyre, helmi që derdhet është i llojit më të keq. Është atëherë kur ata kthehen kundër njëri tjetrit, luftojnë dhe përçahen deri sa e shkatërrojnë njëri tjetrin.

Gjithmonë të bëni kujdes ndaj përçarjeve që dëshmoni në botë, qofshin ato në politikë, në fe apo mes ndjekësve të Mi, sepse ato i kanë gjithmonë rrënjët në strehën e bishës, sundimi i të cilit mbi njerëzimin i ka ardhur fundi. Megjithatë, ai nuk do të ndaloj për asnjë sekondë në planin e tij për të shkatërruar të gjithë besnikërinë ndaj Meje, Jezu Krishtit.

Është vetëm kur ju e pranoni Fjalën Time, ndërsa Unë e jap tani tek juve, që ju do të gjeni hirin për të më kërkuar Mua t’ju drejtoj përmes këtij rreziku djallëzor. Asnjë nga ju nuk është mjaft i fortë në besimin tuaj për të luftuar influencën e djallit.

Pa lutje ditore, ku ju lypni për Ndihmën Time, ju nuk do të jeni në gjëndje të qëndroni pranë Krahë Meje. Por kur Unë hedh hire të tilla mbi ju, ju do të bëheni të guximshëm dhe do ta keni forcën për të qëndruar besnikë ndaj Meje. Vetëm atëherë e Vërteta do t’ju mbroj.

Jezusi juaj

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/13/always-be-wary-of-the-divisions-you-witness-in-the-world/

Nëna e Shpëtimit: Koha që profecitë e La Salette dhe Fatima të përmbushen është shumë afër

E Mërkurë, 13 Gusht 2014, në 14:39

Fëmijët e mi të dashur, koha që profecitë e La Salette dhe Fatima të përmbushen është shumë afër. Ju nuk duhet t’i trëmbeni këtyre kohëve por, më mirë, t’i pranoni ato sepse ju duhet ta dini se Besëlidhja e Atit Tim përfundimisht do të përmbushet ashtu si duhet. Antikrishti, gradualisht, do të zër vëndin e tij në Kishën e Birit tim në tokë dhe asgjë nuk do ta ndaloj këtë të ndodhi. Shumë do t’i mohojnë profecitë, të cilat unë i zbulova botës dhe ata do ta bëjnë këtë në dëm të vet.

Ata që refuzojnë të pranojnë paralajmërimet e dhëna botës, dhe që ndjekin armiqtë e Hyjit, do t’i vënë shpirtra e tyre në rrezik dhe është për këta shpirtra të gënjyer që unë ju kërkoj të luteni me zell.

Beteja për racën njerëzore dhe për shpëtimin e të gjithë fëmijve të Hyjit është duke u luftuar tani dhe lëndim i madh është duke u shkaktuar mbi të gjithë ata që qëndrojnë të palëkundur ndaj të Vërtetës për të gjitha që Biri im i ka treguar botës.

Ju kurrë nuk mund të merrni një pjesë të Fjalës së Tij apo Biblën e Shenjtë dhe pastaj ta hidhni atë poshtë në favor të diçkaje, që mund t’ju bëj të ndjeheni më rehat.

E Vërteta nuk është kurrë e lehtë për t’u pranuar sepse ajo mund të ngjalli frikë në zemrat e të Krishterëve madje më trima dhe më të guximshëm. E Vërteta gjithmonë refuzohet dhe kur gjëmbat u vendosën mbi Kokën e Shenjtë të Birit tim, Jezu Krishtit, priftërinjtë dhe pleqtë në atë kohë ishin duke u lutur në tempull duke i dhënë lavdi Hyjit, ndërsa grupi i tyre e mallkonte Atë kur Ai vdiq në Kryq.

Kështu ishte atëherë dhe po kështu do të jetë kur bota të ngrihet kundër Fjalës së Hyjit dhe ta kthej atë mbrapsh dhe përmbys.

Unë ju bëj thirrje, fëmijë të dashur, ta pranoni të Vërtetën pasi ajo do të jetë mjeti me të cilën ju do të marshoni më me lehtësi drejt Mbretërisë së Epokës së Re. Nëse nuk e pranoni çfarë po ju thuhet tani, shumë shpirtra do të bien në gabim dhe do të përkrahin bishën. Ata do të dorëzojnë çdo të drejtë individuale civile dhe lirinë kur ata i adhurojnë armiqtë e Birit tim deri kur, më në fund, ata do ta dorëzojnë shpirtin e tyre tek i ligu.

Frika ndaj të Vërtetës mund të çoj në pakënaqësi sepse ajo mund të jetë shumë e vështirë për t’u gëlltitur. Pakënaqësia çon në zemërim dhe zemërimi çon në urrejtje. Urrejtja kundër këtij misioni, dhe çdo misioni tjetër para tij, do të rritet dhe ata që më duan mua, Nënën e Hyjit, do të inkurajohen ta mohojnë atë. Sa më trishton mua kur emri im përdoret për të fyer Fjalën e Jezu Krishtit, Shpëtimtari një i vetëm i njerëzimit.

Ngatërresa do të krijohen mbi grupet e mia Mariane sa ata do të fillojnë të dyshojnë paralajmërimet që unë isha udhëzuar t’i paraqesja botës në La Salette dhe në Fatima. Njerëzit do ta shpërfillin çfarë unë thashë dhe ata do të besojnë se profecitë e dhëna janë për një kohë tjetër në një të ardhme shumë të largët.

Ndërsa të gjitha trazirat shpërthejnë dhe kur Doktrina e përmbajtur në Librin e Atit tim është ri-shkruar dhe e paraqitur botës sikur të jetë e vërtetë, vetëm ata me dijen e vërtetë do ta kuptojnë të Vërtetën.

Ju duhet të luteni fortë për mbijetesën e Kishës së Birit tim, Trupi i Tij në tokë, me qëllim që Ai të mos flaket tutje dhe t’ju hidhet qenëve. Kur ajo ditë të ndodhi, Drejtësia e Hyjit do të ndërhyj dhe njerëzimi do ta kuptoj, më në fund, se si është të zhytet në errësirë.

Dita që Drita e Hyjit të jetë shuar është koha kur të gjitha gjërat do të përmbushen ashtu si u profetizuan.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/13/mother-of-salvation-the-time-for-the-prophecies-of-la-salette-and-fatima-to-be-fulfilled-is-very-close/

Friday 29 August 2014

Krishtërimi do të urrehet sepse do të shihet si një bllokim ndaj lirisë personale

E Hënë, 11 Gusht 2014, në 19:36

Bija Ime fort e dashur bota është e shpëlarë me një formë të re p
ërshpirtshmërie e përbërë nga një besim në një qënie superiore – atë që e quajnë krishti – por nuk jam Unë, Jezu Krishti, që ata i referohen. Satani, në formën e Luciferit, i referuar si Mbreti i Dritës, adhurohet jo si një qënie djallëzore por si një, që kryen një detyrë për Hyjin.

Kjo ideologji është e favorizuar nga sekte sekrete, që janë ngritur për ta shkatërruar Krishtërimin. Shumë do të jepen pas kulteve dhe praktikave t
ë magjisë sepse ato krijojnë kënaqësi. Sa të futen ata do të bëhen pengje dhe, me kalimin e kohës, do të zaptohen nga i ligu.

Shumë njerëz janë të etur për kënaqësi shpirtërore dhe dëshirojnë paqe. Çdo ideologji, që pohon t’ju sjelli atyre përmbushjen e shpresave të tyre, paqe, qetësi dhe një kuptim të thellë mbi humanizmin e tyre do të jetë tërheqëse për ata. Megjithatë, shumë do të urrejnë të më ndjekin Mua, Jezu Krishtin, sepse shoqëria më ka dënuar Mua në zemër të tokës.

Por, ata do të jenë të kënaqur kur t’ju ushqehet doktrina e rreme se të gjitha udhët të çojnë tek Hyji. Kjo është një gënjeshtër sepse ju mund të vini tek Hyji vetëm nëpërmjet Meje, Birit të Tij të vetëm, Jezu Krishtit.

Unë Jam Një në Atë i Cili i krijoi të gjitha gjërat. Ka vetëm një Hyj dhe Unë, Jezu Krishti, Jam Fjala e bërë njeri me qëllim që njerëzimi të bëhej i plotë përsëri. Pa Mua ju kurrë nuk mund të bëheni të plotë, as në këtë jetë dhe as në tjetrën.

Botës do t’i tregohet se qëllimi më i rëndësishëm për të luftuar është liria – liria me çdo kusht. Por ta nderoni Hyjin me të vërtetë do të thotë ta humbisni aftësinë t’i shërbeni vetëm interesit tuaj vetjak dhe, prandaj, Krishtërimi do të urrehet sepse do të shihet si një bllokim ndaj lirisë personale. T’i shërbehet Hyjit, çdo Hyji, do të bëhet qëllimi i shumë njerëzve që kërkojnë të Vërtetën. Por kur Satani konsiderohet nga njeriu të jetë hyjnor, Hyji – në Drejtësinë e Tij pafund – do t’i shkatërroj ata që nderojnë bishën.

Bisha që fshihet mes elitës dhe të fuqishmëve i jep fuqi të madhe atyre që përhapin gënjeshtrën se Unë, Jezu Krishti, nuk ekzistoj. Ky është mallkimi më i madh i hedhur mbi njerëzimin nga Satani dhe për shkak të dobësisë së njeriut ai e beson gënjeshtrën, që del nga gojët e të liqve.

Ka vetëm një Hyj. Ka vetëm një udhë drejt Hyjit. Asnjë udhë tjetër, pavarësisht se sa e shndritshme mund t’ju paraqitet, nuk mund t’ju çoj tek Ati, vetëm ajo që vjen përmes Meje, Jezu Krishtit, Shpëtimtari i Botës.

Jezusi juaj

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/11/christianity-will-be-detested-because-it-will-be-seen-as-a-block-to-personal-freedom/

Kërkoni dhe ju do të merrni. Qëndroni të heshtur, gojë-kyçur dhe Unë nuk mund t’ju përgjigjem

E Dielë, 10 Gusht 2014, në 18:00

Bija Ime fort e dashur dallgët janë kthyer dhe në ngritjen e tyre do të vijnë shumë ndryshime ashtu si është parathënë. Mos kini frikë sepse Unë, shumë herë, ju kam dhënë Fjalën Time se gjithçka do të përfundoj me Mëshirën Time të Madhe, e cila do të përfshij çdo shpirt në Dritën e Dashurisë dhe Dhembshurisë Sime.

Ta keni frikë vetëm Drejtësinë Time por kur ajo është e lëshuar dijeni se do të jetë për të mirën e të tjerëve dhe për shpëtimin e botës që ajo lejohet. Unë i kryej ndëshkimet vetëm për të ndaluar përhapjen e urrejtjes dhe për të zgjuar brënda atyre shpirtrave, të nxirë nga njolla e mëkatit, çdo dashuri, që mund të jetë akoma brënda tyre, me qëllim që të vijnë tek Unë.

Përse njeriu dhe, në veçanti njeriu i devotshëm, beson se ai di më shumë se Unë? Është më inteligjent se Ai që e krijoi atë? Se vlerësimi i tij racional për të gjitha gjërat nga Unë mund ta zhduki Praninë Time? Arroganca dhe krenaria e njeriut në vetë aftësitë e tij do të jetë rrënimi i tij. Njeriu nuk ka asnjë fuqi, përveç asaj që ndodhet brënda shpirtit të tij. Besimi, kur është i pastër, është një gjë e fuqishme dhe është përmes besimit dhe vetëm besimit që Unë, Jezu Krishti, ju sjell juve shpresë, dashuri dhe gëzim. Vetëm Unë mund ta fuqizoj njeriun me dhurata të mëdha por nëse ai nuk m'i kërkon Mua këto Unë nuk mund t’i imponoj ato mbi vullnetin e tij të lirë.

Kërkoni dhe ju do të merrni. Qëndroni të heshtur, gojë-kyçur dhe Unë nuk mund t’ju përgjigjem sepse ju nuk vini tek Unë. Gjithmonë kthehuni tek Unë dhe më kërkoni Mua çdo favor, sepse Unë do t’i përgjigjem çdo herë thirrjes suaj. Mos ma ktheni Mua shpinën dhe të thoni – gjithçka do të jetë mirë, jeta do të rregullohet vetë.

Jeta duhet të fitohet. Përjetësia është një Dhuratë nga Hyji dhe i jepet atyre që e kërkojnë. Për fat të keq, shumë e humbasin mundësinë e tyre për Jetën e Përjetshme sepse ata besojnë se humanizmi është më i fuqishëm se ndonjë Zot që mund të ekzistoj apo jo. Dhe kështu ata do të vendosin vetë fatin e tyre dhe do t’i kthejnë shpinën Jetës së Përjetshme për shkak të mëkatit të krenarisë, kaq kokfortë janë ata.

Ata më mohuan Mua në jetën e tyre në tokë dhe do të më mohojnë Mua kur Unë të qëndroj para tyre, me krahët e shtrira, në Ditën e Madhe. Ata do të largohen dhe do të ecin drejt strofkullës së luanit nga ku nuk do të gjejnë kurrë një minutë qetësie.

Jezusi juaj

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/10/ask-and-you-will-receive-remain-silent-tight-lipped-and-i-cannot-respond-to-you/

Mos i shqetësoni zemrat tuaja, të argumentoni për Mua apo të përpiqeni të dilni më të mirë se Unë, sepse kjo nuk i shërben asnjë qëllimi

E Shtunë, 9 Gusht 2014, në 17:43

Bija Ime fort e dashur, ndërsa stuhitë egërsohen dhe kur paqja të shpërthej dijeni se koha po afron që Ndërhyrja Ime të godasi. Njeriu do të shikoj trazira ngado që hedh sytë dhe disa do të thonë se koha është afër.

Deri kur të shikoni luftra të shpërthejnë në pjesë të ndryshme të botës dhe kur doktrinat e reja janë mbledhur dhe shpërndarë mes atyre me etje shpirtërore, të cilët do të jenë të parët që t'i mbërthejnë ato si bletët tek mjalti, vetëm atëherë ju mund të jeni të sigurtë për ndryshimet e mëdha, të cilat do të përshpejtojnë Ardhjen e Dytë.

Retë do të mblidhen para stuhive dhe stuhitë do të egërsohen para se rrufeja finale të hidhet nga qiejt. Shenjat janë duke u bërë më të qarta për ata me sy që mund të shikojnë por për të tjerët ata thjeshtë do të besojnë se ka fare pak drejtësi në botë – trazira ashtu si më parë – ashtu si ato kanë qënë gjithmonë.

Por dijeni se profecitë e parathëna do të ndodhin dhe se ato do të dëshmohen nga shumë para Ditës së Madhe.

Mos i shqetësoni zemrat tuaja, të argumentoni për Mua apo të përpiqeni të dilni më të mirë se Unë, sepse kjo nuk i shërben asnjë qëllimi tjetër përveçse të shkaktoj frikë për t’ju shqetësuar në zemrat tuaja. Unë shqetësohem kur shikoj përçarje në botë; Unë ndjej dhimbje kur shikoj ligësinë, që çon në vrasjen e të pafajshmëve dhe vuajtjen e shkaktuar mbi të dobëtin. Unë ndjej dhimbje kur shikoj kaq shumë në errësirë, që derdhin lotë hidhërimi, sepse nuk besojnë në një të ardhme. Ata nuk kanë asnjë besim në Premtimin Tim për të rifituar Mbretërinë Time dhe për t’i sjellë lavdi njerëzimit. Oh sa më shqetëson Mua kjo dhe sa mall kam për t’i sjellë ata shpirtra në ngushëllimin e Dashurisë Sime dhe paqen që Unë dëshiroj ta sjell në thelb të shpirtrave të tyre.

Kur trazirat, që e trazojnë botën, të rriten intensivisht ju duhet t’i ulni të gjitha armët tuaja dhe të hiqni çdo mbrojtje që keni vendosur para Meje për ta mbrojtur veten dhe pastaj më thërrisni Mua në këtë lutje.

Lutja e Kryqëzatës (163) Më shpëto nga persekutimi

O Jezus, më ruaj nga dhimbja e persekutimit në Emrin Tënd.

Më afro pranë Zemrës Tënde.

Më çliro nga krenaria, lakmia, inati, egoizmi dhe urrejtja në shpirtin tim.

Më ndihmo që me të vërtetë të dorëzohem ndaj Mëshirës Tënde.

Largoje frikën time.

Më ndihmo ta shkarkoj dhimbjen time dhe hiqe gjithë persekutimin nga unë, që të mund të ndjek Ty, si një fëmijë i vogël, duke e ditur se të gjitha gjërat janë nën Kontrollin Tënd.

Më çliro nga urrejtja e treguar nga të gjithë ata që deklarojnë të jenë të Tutë, por që në të vërtetë të mohojnë Ty.

Mos i lejo gjuhët e tyre prerëse të më godasin mua apo veprat e tyre të liga të më devijojnë nga Udha e së Vërtetës.

Më ndihmo të përqendrohem vetëm në Mbretërinë Tënde që do të vijë dhe të ngulmoj, me dinjitet kundër çdo fyerjeje që unë mund ta duroj në Emrin Tënd.

Më sill paqen e mendjes, paqen e zemrës, paqen e shpirtit. Amen.

Ju lutem të qëndroni të qetë kur stuhitë mblidhen vrull sepse nëse ju nuk keni besim të plotë tek Unë ju do të lëkundeni dhe dhimbja juaj, kur të shikoni të ligën të maskuar si të mirë, do të bëhet e padurueshme. Besoni tek Unë. Kurrë mos devijoni nga Mësimet e Mia dhe lutuni me gjithë shpirtin tuaj, të pastruar nga ligësia, ashtu si pritet nga ju si një ndjekës i Imi. Kur ju bëni kështu, ju do të çliroheni dhe asgjë nuk do t’ju shqetësoj më.

Jezusi juaj

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/09/do-not-trouble-your-hearts-argue-over-me-or-try-to-outwit-me-for-this-would-not-serve-any-purpose/

Thursday 28 August 2014

Nëna e Shpëtimit: Humanizmi do të bëhet zëvendësuesi për Krishtërimin ku asnjë fjalë për Zotin nuk do të shqiptohet

E Premte, 8 Gusht 2014, në 21:15

Bija ime, ndërsa të Krishterët nëpër botë vazhdojnë të persekutohen, t
ë tallen dhe të përçmohen, ta dini gjithashtu se ata do të ndahen mes tyre. Secili sipas të vetës; secili sipas vetë dëshirës së tij dhe secili sipas vetë interpretimit të tij se çfarë do të thotë në të vërtetë t’i shërbesh Birit tim të dashur.

Ndërsa njerëzit janë të frik
ësuar prej terrorit me të cilin të Krishterët duhet ta jetojnë jetën e tyre të përditshme në duart e njerëzve të këqinj, ata duhet ta dinë se kjo është veçse një formë e fshikullimit, që duhet të durojnë ata që e shpallin Fjalën e Jezusit. Çdo përpjekje për të nënvlerësuar Krishtërimin është duke u bërë nga qeveritë, organizatat e të drejtave të njeriut dhe fuqi të tjera që pohojnë të reklamojnë mirëqënien e humanizmit. Humanizmi do të bëhet zëvendësuesi për Krishtërimin ku asnjë fjalë për Zotin nuk do të shqiptohet.

Humanizmi, racionalizmi i përdorur nga i ligu për t’i inkurajuar njerëzit të përdorin shkencën për ta nënvlerësuar Hyjninë e Atit tim të Përjetshëm, do ta pushtoj botën.

Nga pamja e jashtme toni i saj zbutës do të bindi çdo njeri, që nuk ka dashuri në zemrën e tij për Hyjin, sepse ajo është më e dëshirueshme se e Vërteta. Për ta bindur njeriun se humanizmi është superior ndaj Fjalës së Hyjit është qëllimi përfundimatar i armiqve të Birit tim.

Humanizmi krijon një mbulesë dinake për tradhëtarët brënda Kishës së Birit tim të cilët dëshirojnë të shihen si të dashur, të dhembshur dhe të shprehen për nevojat e të tjerëve. Ata do të predikojnë humanizëm dhe të gjitha premtimet e saj boshe nga katedrat në Kishat e Krishtere deri kur, pothuajse, asnjë fjalë nuk do të përmendet për rëndësinë e shpëtimit të shpirtrave tuaj. Mëkati do të shpërfillet sikur të jetë një mënyrë për ta shmangur konfliktin në botë por nuk do të njihet të jetë një gjë e vërtetë.

Mashtrimi më i madh i të gjitha kohërave ka zbritur dhe së shpejti të gjithë ju do ta keni të vështirë të qëndroni besnikë ndaj të Vërtetës. E Vërteta sjell kuptimin dhe një vetëdije se çfarë kërkohet për të arritur paqen e vërtetë dhe dashuri në shpirtin tuaj. Do të thotë se ju do ta njihni Dashurinë, ashtu si dhe Drejtësinë e Hyjit. Do të thotë gjithashtu se do të jeni të vetëdijshëm për Mëshirën e Hyjit.

Kur e gjithë përmëndja e mëkatit të jetë hequr dhe kur Kisha e Birit tim të mos i referohet më rëndësisë së shpëtimit të shpirtit tuaj, ju do ta dini atëherë se kohët kanë ardhur dhe se Koha e Birit tim është afër.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/08/mother-of-salvation-humanism-will-become-the-substitute-for-christianity-where-no-mention-of-god-will-be-uttered/

Fjala Ime, do të thonë ata, shkakton kaq shumë fyerje sa do të konsiderohet të jetë politikisht e gabuar

E Enjte, 7 Gusht 2014, në 23:40

Bija Ime fort e dashur, po të mos ishte për Durimin Tim, Ndëshkimi Im do të kryhej tani mbi të padrejtin që e fshikullon Kishën Time në tokë. Urrejtja kundër Krishtërimit po shkaktohet mbi ju në tre mënyra.

E para është përçarja globale, që po udhëhiqet nga kundërshtarët e Mi të cilët e mashtrojnë botën duke e refuzuar gjithçka që është e Imja dhe duke më hedhur Mua në vënde të shkreta për të marr fund.

E dyta vjen për shkak të racionalizmit dhe ndërhyrjes njerëzore në Fjalën Time, e përhapur nga studjuesit e Fjalës Sime të cilët nuk janë të mbushur me frymën e të Vërtetës por që, në të kundërt, janë të mbushur me vetë-siguri, që është e nxitur nga krenaria. Kaq të mësuar ata besojnë se janë në interpretimin e Mësimeve të Mia sa ata do të shtojnë pjesë të reja dhe modifikojnë çfarë Unë mësova për t’ju përshtatur nevojave të tyre vetjake.

Dhe më pas, janë ata zemrat e të cilëve janë prej guri – të ftohtë, pa ndjenja dhe të mbushur me një urrejtje të thellë për Mua dhe për këdo që e praktikon Krishtërimin për t’u parë nga të gjithë.

Influenca e djallit shfaqet në kaq shumë mënyra sa vetë njeriu nuk do të jetë i aftë t’i bëj ballë kërkesave të bëra nga të gjitha këto tre grupe që do të përpiqen ta ndalojnë atë të shpalli Fjalën e Vërtetë të Hyjit. Fjala Ime, do të thonë ata, shkakton kaq shumë fyerje sa do të konsiderohet të jetë politikisht e gabuar dhe prandaj kjo do të jepet si arsyeja kryesore për ta ndryshuar themelisht fytyrën e Krishtërimit. Vetëm njerëzit e thjeshtë, dashuria e të cilëve për Mua i ngjason asaj të fëmijve të vegjël, do të jenë besnikë ndaj Meje, sepse pjesa tjetër do të jenë tepër të zënë me zbatimin e ndryshimeve për sa i përket interpretimit të Fjalës Sime. Dhe gjatë gjithë kësaj kohe, priftërinjtë të cilët Unë i kam thirrur të dëshmojnë të Vërtetën do të jenë duke u pregatitur për të ruajtur të Vërtetën.

Ta fshihni të Vërtetën do të shkaktoj një errësirë të tmerrshme. Ta ndryshoni atë është një tallje e Kryqëzimit Tim. Të paraqisni një zëvëndësues për të Vërtetë është të më mohoni Mua plotësisht. Prapë, keqbërësit më të mëdhenj do të jenë ata që mburren për njohuritë e tyre për Mua – shenjtëria e tyre maskon fallcitetet dhe fjalët dhe veprat e tyre kurrë nuk do t’ju sjellin tek Unë sepse Shpirti I Shenjtë nuk do të jetë i pranishëm në shpirtrat e tyre. Kur Shpirti I Shenjtë nuk është i pranishëm ata – tradhëtarët e Fjalës Sime – do të sjellin erresirën tek të tjerët të cilët do t’i mbështesin me entuziazëm gënjeshtrat e tyre. Të gjitha këto falcitete do të mbajnë shenjën e të ligut – mëkatin e krenarisë – porta drejt shkretëtirës. Menjëherë sa kjo portë të hapet të gjitha paudhësitë e tjera do të vërshojnë dhe shpirtrat e atyre që dorëzohen ndaj herëzive do të bëhen të shkreta.

Pa të Vërtetën ju do të jetoni në një botë ku asgjë që ju dëgjoni nuk do t’ju sjelli paqe. Pa Dritën e Pranisë Sime dielli nuk do të shkëlqej – ai do të bëhet i zymtë dhe i dobët dhe më pas do të bëhet një mjergull deri kur, prej dorës së njeriut të vdekshëm, nuk do të japi më dritë prandaj ata që kanë sy dhe që refuzuan të shikonin nuk do të shohin më, ndërsa ata që panë dhe e pranuan Frymën e Hyjit do të shikojnë.

Jezusi juaj

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/07/my-word-they-will-say-causes-so-much-offense-that-it-will-be-deemed-to-be-politically-incorrect/

Wednesday 27 August 2014

Nëna e Shpëtimit: Biri im nuk ka dërguar askënd për t’ju devijuar nga këto Mesazhe

E Mërkurë, 6 Gusht 2014, në 13:00

Bijtë e mi të dashur, të bëni kujdes nga ata që ju persekutojnë në Emër të Birit tim, Jezu Krishtit, pasi ata do të jenë të kujdesshëm të fshihen pas një shfaqje të shenjtërisë. I ligu kurrë nuk paraqitet ashtu si është në të vërtetë, sepse ai është tepër dinak. Në të kundërt, përmes shpirtrave që ai i influencon, ai do t’ju afrohet me një shfaqje dashurie dhe shumë do ta besojnë këtë mashtrim. Fjalët që ai përdor mund të duken qetësuese dhe joshëse, por ato do të lënë një ndjenjë të trazuar në shpirtin tuaj.

Kur Mesazhet jepen në botë sipas urdhërit të Atit tim të Përjetshëm, ato kurrë nuk bëjnë kërkesa ndaj jush. Ato kurrë nuk i japin një njeriu pushtet mbi ju për t’ju inkurajuar të premtoni besnikëri tek një person tjetër i gjallë. E gjithë lavdia duhet të jetë ndaj Hyjit.

Asnjë njeri nuk mund t’ju premtoj shpëtim, pasi kjo mund të vij vetëm nga Hyji. Ju mund t’i pregatisni shpirtrat tuaj ashtu si jeni mësuar nga Biri im, Jezu Krishti, dhe të merrni Sakramentet. Ju mund t’i pranoni Dhuratat e Hireve të dhëna juve, përmes meje, Virgjëra e Papërlyme Mari, por ju nuk keni nevojë për lejë nga dikush për t’u bërë i denjë t’i shërbeni Birit tim, në këtë apo ndonjë mision tjetër, i urdhëruar në Qiell.

Bëni kujdes nga armiqtë e Birit tim, pasi ata janë ngado, duke bërë gjithçka në fuqinë e tyre për ta verbuar njerëzimin ndaj të Vërtetës së Premtimit të Birit tim për të ardhur përsëri. Ai do të kthehet shpejt dhe pastaj e Vërteta do të bëhet e ditur dhe gjithçka që Ai premtoi do të dali në dritë. Deri në Ditën e madhe të Zotit ju duhet të përqëndroheni vetëm tek Biri im dhe vendoseni gjithë besimin tuaj tek Ai. Biri im nuk ka dërguar askënd për t’ju devijuar nga këto Mesazhe, të fundit të këtij lloji, dhe kushdo që pohon ndryshe nuk vjen prej Tij.

Besoni, besoni, besoni në Mëshirën e Birit tim. Dëgjoni çfarë Ai ju ka mësuar – gjithçka është e përmbajtur në Biblën e Shenjtë. Fjala e Tij është e thjeshtë. Ajo nuk është e komplikuar. Vetëm ndiqni Mësimet e Tij, të cilat zgjatën mbi 2,000 vjet dhe atëherë ju do të gjeni paqe.

Nëna juaj e Dashur
Nëna e Shpëtimit

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/06/mother-of-salvation-my-son-has-sent-no-one-to-distract-you-from-these-messages/

Shumë njerëz e deklarojnë veten të jenë të Krishterë, por ata nuk më duan Mua

E Martë, 5 Gusht 2014, në 14:16

Bija Ime fort e dashur, tani që e Vërteta e asaj që do të vij është përhapur, kthimi në besim më ka ndjekur Mua ngado, që Lutjet e Mia për njerëzimin po recitohen. Kisha Ime e Mbetur do të rritet dhe shumohet, po ashtu si edhe armiqtë e Mi. Aty ku shkon Ushtria Ime, armiqtë e kësaj Pune do ta ndjekin, pa pushim. Duke luftuar, duke shkelmuar dhe duke pështyrë vrer, ju do t’i njihni ata nga ligësia, që del prej gojëve të tyre. Ju do t’i njihni të Mitë nga mënyra në të cilën ata do të përçmohen në Emrin Tim.

Ju kurrë nuk duhet të humbisni guximin përballë urrejtjes. Ju duhet ta kuptoni se kush punon në këto raste dhe nuk duhet ta pranoni atë, sepse kështu ju thjesht e fuqizoni atë. Influenca e të ligut mbi fëmijët e Hyjit është shfaqur dhe dëshmuar nga përçarjet që po ndajnë kombet; vrasjet; persekutimi dhe përpjekjet e bëra për të fshirë Krishtërimin.

Shumë njerëz e deklarojnë veten të jenë të Krishterë, por ata nuk më duan Mua. Ata më fyejnë Mua dhe më shkaktojnë Mua turp të madh. Ata i gjykojnë rëndë të tjerët dhe nuk ndjejnë as faj apo pendesë kur i fyejnë të tjerët – vetëm një dëshirë e zjarrtë për të shpallur urrejtje. Frikacakë, të gjithë ata që fshihen pas vellos së devotshmërisë fetare dhe që guxojnë të deklarojnë nëse një qënie njerëzore është i denjë të më shërbej Mua apo jo.

Ata guxojnë t’ju diktojnë të tjerëve bindjen e tyre se çfarë ata mendojnë se do të thotë të jesh një i Krishterë, kur ata janë kaq të mbushur me urrejtje për Mua. Ju kurrë nuk duhet të angazhoheni me një njeri me urrejtje në zemrën e tij, kur ai thotë se flet në Emrin Tim. Shpërfilleni atë. Lutuni për atë. Sepse nëse ju me të vërtetë më doni Mua, ju do të tregoni dhembshuri për këdo. Ju nuk do ta gjykoni një tjetër; nuk do ta fyeni atë; nuk do të përhapni gënjeshtra për atë dhe pastaj të guxoni të thoni se jeni nga Unë. Larg prej Meje. Së shpejti ju do të vini para Meje dhe do të jepni llogari për veprimet tuaja.

Krishtërimi është forca e jetës, e cila e ruan botën. Unë Jam Drita, e cila e ndan natën nga dita dhe pa Mua, ju do të kapeshit në errësirë. Ejani me Mua, kur Unë ju thërras – ose fare.

Jezusi juaj

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/05/many-people-declare-themselves-to-be-christians-but-they-do-not-love-me/

Shumë janë thirrur por pak janë zgjedhur për të qëndruar besnikë ndaj Meje

E Shtunë, 2 Gusht 2014, në 10:16

Bija Ime fort e dashur, të më ndiqni Mua në këtë, udhëtimin Tim final për të përmbushur Besëlidhjen e Atit Tim, kjo mund të përngjasohet me atë të një grupi alpinistësh që i ngjiten një mali. Dijeni se ky është një mal i lartë, një terren i ashpër dhe i mbushur me pengesa, të cilat do të paraqesin probleme madje dhe për alpinistat më me përvojë, pasi do të paraqesi dredha dhe kthesa të çuditshme dhe të papritura në çdo nivel dhe përreth çdo kthese.

Ata që besojnë në çfarë Unë them dhe që më ndjekin Mua, me një zemër të hapur dhe të dlirë, do ta kenë këtë udhëtim më të lehtë se të tjerët. Megjithatë, shumë që janë të sigurtë në fillim të këtij udhëtimi mund të ecin tepër shpejt dhe të bëjnë hapa të mëdha në përpjekje për t’u ngjitur në majë. Këta janë njerëzit që do të bien më fortë dhe rënia e tyre në fund do të jetë më e dhimbshme.

Të tjerët që nuk janë alpinista me përvojë, por që ndjekin udhëzime të qarta, të dhëna atyre nga Ai I Cili i udhëheq ata, në shumë raste do të arrijnë në majë të parët.

Besimi i tyre, durimi dhe gadishmëria e tyre për të arritur majën, me çdo kusht, do t’ju japi atyre energji dhe entuziazëm të madh, që do t’i ruaj ata në ngjitjen e tyre në majë. Ata që nuk ndalojnë rregullisht dhe të pijnë për të shuar etjen e tyre do të thahen dhe ata që harrojnë të marrin ushqim me vete do ta kenë të pamundur ta ruajnë fuqinë e tyre.

Çdo hap i këtij udhëtimi përfaqëson sfida të reja, kthesa të rrezikshme dhe shkëmbinj pothuajse të pamundur për t’u kapërcyer. Do të duhet një person shumë i fortë me mëndje dhe trup të shëndoshë për të qëndruar në vijë drejt ngjitjes në majë. Ata do të shpërqëndrohen nga të tjerët të cilët e kanë humbur besimin në vetë aftësinë e tyre për të gjetur udhën drejt malit dhe do të përpiqen vazhdimisht për t’i larguar ata nga detyra e tyre.

Pastaj do të jenë të tjerët, xhelozë për ata që ecin përpara me përpjekje të mëdha, të cilët do të përpiqen për t’i penguar alpinistët duke ju vënë kurthe dhe pengesa të tjera para tyre me qëllim që t’i ngadalësojnë. Këta shpirtra të zhgënjyer dhe xhelozë do të bëjnë çfarë të munden për të ndaluar alpinistin e vendosur dhe të përkushtuar të arrij në majë. Ata do të krijojnë gënjeshtra për t’u përpjekur dhe për t’i bindur ata në udhëtimin e tyre të ndalojnë – të largohen, nga frika e rreziqeve të mëdha, që mund të shtrihen përpara. Ata do t’ju thonë atyre se drejtuesi i alpinistëve nuk është i denjë t’i çoj ata në majë dhe për shkak të kësaj ata do të jenë në rrezik të madh, nëse do të jenë kaq të pamend sa të vazhdojnë në atë që ata thonë se është një udhëtim i rrezikshëm dhe i vështirë.

Dhe kështu do të vazhdoj, ky Udhëtim i Imi, deri në Ditën kur Unë do të Vij përsëri. Shumë janë thirrur, por pak janë zgjedhur, për të qëndruar besnikë ndaj Meje. Disa janë thirrur dhe më ndjekin Mua. Pastaj ata më tradhëtojnë Mua. Urrejtja e tyre për Mua është më e keqe nga të gjitha, sepse janë ata që më sollën Mua shpirtrat përgjatë këtij udhëtimi drejt Shpëtimit. Por kur ata i dorëzohen tundimit të Satanit, që mbjell gënjeshtra të tmerrshme brënda shpirtrave të tyre, do të jenë ata që do t’i largojnë shpirtrat nga Unë.

Vetëm ata me një shpirt të përulur, zemër të butë – pa ligësi, krenari dhe egoizëm, do të arrijnë me sukses në majën e malit. Kur ajo ditë të ndodhi, ata që u larguan nga Unë dhe që më tradhëtuan Mua, nuk do të kenë se ku të shkojnë, sepse udha që çonte drejt kodrës nuk do të jetë më.

Jezusi juaj

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/08/02/many-are-called-but-few-are-chosen-to-stay-true-to-me/

Thursday 21 August 2014

Unë kurrë nuk ndryshoj. Unë kurrë nuk përshtatem ndaj metodave të reja, sepse Unë Jam ashtu si Unë Isha gjithmonë dhe do të Jem. Unë Jam I Përjetshëm

E Enjte, 31 Korrik 2014, në 15:50

Bija Ime fort e dashur, çdo vizionar, lajmëtar apo profet, që vjen nga Unë, shpejt do të hasi mundime të mëdha, të tilla si ato që kurrë nuk ju janë dashur të durojnë më parë. Shumë, që e njohin vërtetësinë e tyre dhe që kanë qënë besnikë ndaj tyre, do t’ju kthejnë shpinën atyre dhe ata do të lihen mënjanë, ndërsa fryma e errësirës mbështjell komb pas kombi, ku dashuria dhe bamirësia do të zhduken. Njeriu kundër njeriut, shteti kundër shtetit, njeriu kundër Hyjit.

Këto periudha trazirash do të jenë shqetësuese për shumë dhe i vetmi burim i juaj ngushëllimi dhe force do të vij nga Unë, por vetëm nëse ju më kërkoni Mua. Unë Jam Shkëmbi juaj; Shkëmbi që është i padepërtueshëm; Shkëmbi që nuk mund të thyhet; Shkëmbi që ju do të përqafoni kur asgjë e qëndrueshme nuk do të mbetet në vënd në ato shtëpi që strehojnë Shpirtin Tim. Ndërtesat që janë ngritur për të më nderuar Mua, do të shëmben. Disa do të kthehen në ndërtesa të tjera, që do të përdoren për qëllime të tjera, por jo për të më nderuar Mua.

Unë Jam Shkëmbi mbi të cilin Kisha u ndërtua dhe Unë do të mbetem në vënd përjetësisht. Shumë kanë ardhur për të më kërkuar Mua dhe Unë ju dhashë atyre Jetë. Të tjerë erdhën, por nuk mundën të më gjejnë Mua sepse zemrave të tyre kokforte ju mungonte dashuria dhe bujaria e shpirtit. Dhe tani, ndërsa gjithçka që Unë ju mësova do të sfidohet dhe themelet mbi të cilat Kisha Ime u ndërtua do të lëkunden, përtej imagjinatës suaj, Unë prapë do të mbetem në vënd.

I fortë si Shkëmbi që Unë Jam, dhe ju do të vini tek Unë duke kërkuar ngushëllim, forcë dhe kurajo.

Unë do t’i përgjigjem secilit prej jush, duke hedhur Hire të mëdha, të cilat janë rezervuar për ju, për kohët që vijojnë.

Unë Jam Kisha. Unë Jam I Pranishëm në Kishë. Ndërtesa është bërë me gurë, por Unë Jam Shkëmbi, mbi të cilin themelet e Kishës Sime u ndërtuan. Unë kurrë nuk ndryshoj. Unë kurrë nuk përshtatem ndaj metodave të reja, sepse Unë Jam ashtu si Unë gjithmonë Isha dhe do të Jem. Unë Jam I Përjetshëm.

Kisha Ime do të mbetet në këmbë, sepse Unë Jam Kisha, deri në fund të kohës.

Jezusi juaj i dashur

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/31/i-never-change-i-never-adapt-to-new-ways-for-i-am-as-i-always-was-and-will-be-i-am-eternal/

Monday 18 August 2014

Unë u talla, u fyeva dhe u akuzova se isha imoral, gënjeshtar dhe heretik

E Hënë, 28 Korrik 2014, në 21:00

Bija Ime fort e dashur, kur Unë shikoj fëmijët e Hyjit, Zemra Ime shpërthen me një Dashuri që është aq e butë, sa e asaj për një foshnje të porsa lindur, ashtu si është edhe për një burrë në 100 vitet e tij. Ajo nuk ka asnjë ndryshim. Ju secili jeni një fëmij i Hyjit, i krijuar me kujdes në barkun e nënës suaj sipas Vullnetit të Shenjtë të Atit Tim.

Ju e shikoni, gjithçka që u krijua që nga fillimi deri në fund, ishte dhe gjithmonë do të jetë, sipas Vullnetit të Shenjtë të Hyjit.

Prandaj, pavarësisht se kush ju jeni, pavarësisht se nga çfarë e keqe vuani, çfarëdo keqtrajtim do t’ju duhet të duroni kur të përjashtoheni nga shoqëria për shkak të racës, besimit, seksit apo ngjyrës – dijeni se ju jeni të gjithë të çmuar në Sytë e Hyjit.

Mëkati është e vetmja gjë, që ju ndan nga Ai.

Është më i persekutuari mes jush që e kërkon Dashurinë Time dhe Vuajtjen Time. Vuajtja juaj është e Imja. Unë kërkoj të vetmuarit dhe të lënduarit, të cilët durojnë diskriminim të tmerrshëm – të përjashtuarit e shoqërive tuaja – dhe Unë i sjell ata drejt Meje në fillim. Ata janë mbi të cilët Unë hedh së pari Mëshirën Time të Madhe.

Nëse ju jeni refuzuar nga të tjerët dhe trajtoheni me përbuzje mizore në këtë jetë, atëherë ta dini se Unë Jam me ju. Juve ju është dhënë Kryqi I Kalvarit dhe jeni të bekuar, pavarësisht se çfarë mund të mendoni. Vuajtja juaj është vuajtja Ime. Unë durova diskriminim gjatë Jetës Sime në Tokë. Unë u talla, u fyeva dhe u akuzova se isha imoral, gënjeshtar dhe heretik.

Mos kini frikë, sepse kur ju akuzoheni, me padrejtësi, për krime të tilla, ju jeni të Mitë – të gjithë të Mitë. Dhe Unë Jam i juaji.

Jezusi juaj i dashur

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/28/i-was-mocked-slandered-and-accused-of-being-immoral-a-liar-and-a-heretic/

Një botë e përkryer do të zëvendësoj gjithçka që është e ndotur dhe e korruptuar

E Dielë, 27 Korrik 2014, në 15:15

Bija Ime fort e dashur, Paqja Ime do të jetë e juaja së shpejti dhe të gjithë atyre që më shërbejnë Mua, Jezu Krishtin, në këtë jetë, e dhuruar botës prej Fuqisë së Atit Tim të dashur.

Unë ju bekoj të gjithëve ju që përpiqeni të qëndroni besnikë ndaj Fjalës Sime dhe, në veçanti, ata që janë të uritur për atë. Ndërsa ju mund të mendoni se njerëzit e të gjitha feve të tjera, përfshi ata që nuk besojnë në Atin Tim të Përjetshëm apo ata që nuk më pranojnë Mua, Jezu Krishtin, Shpëtimtarin e botës, janë të humbur, kjo nuk do të ishte e saktë.

Çdo shpirt që mundohet të kërkoj përsosmërinë shpirtërore dhe që mund të jetë i paditur ndaj të Vërtetës është i dashur nga Ati Im, I Cili i do të gjithë, është I Gjithpushetshëm dhe I Përkryer në gjithçka që Ai bën.

Raca njerëzore nuk është e përkryer për shkak të mëkatit dhe prapë çdo njeri u krijua në Ngjashm
ërinë e Atij I Cili i dha jetë. Prandaj, çdo burrë, grua dhe fëmij do të bëhen të përkryer, si në trup dhe në shpirt, përsëri, kur ndotja e mëkatit të hiqet.

Kur armiqtë e Hyjit të jenë d
ëbuar dhe kur të metat si në trup dhe në shpirt nuk do të bëhen më pengesë mes njeriut dhe Hyjit, gjithçka do të bëhet Një me Atin Tim. Mbretëria e Re, e përbërë nga Qielli dhe Toka, do të bëhen një. Njeriu do të bëhet Një në Hyjin, përmes Meje, Birit të Tij të Vetëm-Lindur dhe Plani i Tij për botën do të përfundohet.

Ju kurrë nuk mund të ndjeheni të kompletuar, sepse ndërsa mëkati ekziston, ai krijon ndarjen nga Hyji. Por koha do të vij kur gjithë dëshpërimi, që e plagos Tokën, të zhduket. Dashuria dhe gëzimi do ta përfshijnë atë dhe një botë e përkryer do të zëvendësoj gjithçka që është e ndotur dhe e korruptuar.

Vetëm atëherë e gjithë Krijesa e Hyjit do të bëhet e plotë përsëri.

Jezusi juaj

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/27/a-perfect-world-will-replace-all-that-is-stained-and-corrupt/

Kur besimi është thyer, kjo zakonisht ndodh sepse fajtorët e kanë lejuar krenarinë t’i diktoj mendimet e tyre

E Shtunë, 26 Korrik 2014, në 19:59

Bija Ime fort e dashur, Unë erdha si një Mbret, por tani, sot, Unë ju bëj thirrje si një i varfër, sepse Unë nuk mbaj as edhe një pikë krenarie, pasi kjo do të ishte e pamundur.

Unë ju bëj thirrje fëmijve të Hyjit me dëshirë, që të mund të zgjoj brenda zemrave të tyre të ngurta një rreze dashurie – një dashuri e lindur për Atin Tim të Përjetshëm, por që është e përgjumur dhe e harruar. Unë, Jezu Krishti, Jam gjithashtu i harruar, edhe pse nuk ka njeri në botë që nuk ka dëgjuar për Mua.

Ata më njohin Mua, por e harrojnë se Kush Jam Unë. Disa e dinë Emrin Tim, por kjo nuk do të thotë asgjë për ata. Disa më duan Mua, por janë shumë të zënë të flasim me Mua, sa vetëm një përshëndetje aty këtu sa për të më njohur Mua. Të tjerët kanë dëgjuar për Mua, por Unë Jam thjesht një ikonë në sytë e tyre, diçka e një epoke të kaluar – një profet, ndoshta, i cili mundet apo jo të ketë qënë i vërtetë. Sa për shpirtrat e tjerë, që i kuptojnë fare pak çështjet shpirtërore, Unë nuk Ekzisoj.

Unë Jam një copëz e imagjinatës, një krijesë e krijuar në mëndjet e njerëzve me devotshmëri të flaktë, të cilët janë kapur pas shpresës se një botë e re do të ekzistoj pas kësaj. Më lejoni t’ju siguroj se – Hyji është Zot. Njerëzimi u krijua nga Ati Im I Përjetshëm, sepse ishte pjesë e Planit të Tij për universion e përjetshëm. Gjithçka Ishte, Është dhe do të Jetë, sipas Urdhërit dhe Vullnetit të Atij Që Është dhe Që do të Jetë. Të gjithë përulen para Hyjit, përfshi dhe armiqtë e Tij, në botën e Krijimit të Atit Tim.

Ndërsa njeriu përkushtohet më skllavërisht ndaj të gjitha atyre që i shikon, i prek dhe i ndjen sipas vetes së tij fizike – gjëndja e tij shpirtërore bëhet e shkretë. Kur ju besoni se gjithçka fillon dhe mbaron me këtë botë, ju po thoni se Unë nuk Ekzistoj. Ju më mohoni Mua, Birin e njeriut, i dërguar për t’ju shpëtuar nga mashtrimi i djallit. Unë Jam nga Ati Im. Unë isha pjesë e Planit të Tij të Madh Hyjnor. Ne jemi të gjithë një, por ju, bijtë e mi të dashur, keni jetuar në një shkretëtirë të privuar nga jeta dhe në një padituri se çfarë do të thotë Hyjnia Ime. Mbretëria Ime është e përkryer dhe u krijua nga Ati Im.

Raca njerëzore ishte e përkryer, deri kur u shkatërrua nga mëkati më i madh në Sytë e Atit Tim – mëkati i krenarisë. Bëni kujdes nga mëkati i krenarisë, sepse kjo u zhvillua për shkak të vetë-dashurisë së Luciferit. Luciferi, më i larti mes Hierarkisë së Atit Tim, besoi se për arsyen se kishte vullnetin e lirë mund të bënte gjithçka që dëshironte, por ai nuk arriti ta kuptonte këtë. Atij nuk i ishte dhënë vetëm Dhurata e vullnetit të lirë, por edhe besimi i Atit Tim. Ati Im tregoi besim të plotë në gjithë Krijimin e Tij. Për fat të keq, kjo nuk ju kthye reciproke.

Kur besimi është thyer, kjo zakonisht ndodh sepse fajtorët e kanë lejuar krenarinë t’i diktoj mendimet, mëndjen dhe veprimet e tyre. Kur krenaria futet në shpirtin tuaj, ju menjëherë do të krijoni një distancë mes jush dhe Atij Që ju krijoi nga asgjë, veçse nga një dorë dhéu. Ai ju formoi dhe ju dha Dhunti. Krenaria është kërcënimi më i madh ndaj njerëzimit, sepse ju bind se jeni më të ditur se Hyji. Nëse ju e besoni këtë, atëherë ju nuk jeni të denjë as të flisni në Emrin e Tij apo të flisni fare. Dhe kur ju flisni, ju do të krijoni një ambjent në të cilin të gjitha mëkatet do të pranohen sikur janë një gjë e mirë. Kur kjo të ndodhi, ju jo vetëm që do të mashtroni të tjerët, por ju do të gënjeni vetëm veten tuaj.

Mësuesi juaj
Jezusi juaj i dashur

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/26/when-trust-is-broken-it-is-usually-because-the-culprit-has-allowed-pride-to-dictate-his-thoughts/

Tuesday 12 August 2014

Nëna e Shpëtimit: Ai, që nuk tregon respekt për jetën e njeriut, nuk e njeh Hyjin

E Enjte, 24 Korrik 2014, në 16:48

Fëmijët e mi të dashur të Hyjit, ju kurrë nuk duhet ta harroni se sa të veçantë jeni në Sytë e Hyjit, sepse Ai ju do të gjithëve ju pa kushte. Sa ju do Ai nuk mund të kuptohet nga ju. Ai buzëqesh kur ju buzëqeshni. Ai qesh kur ju qeshni. Ai derdh lotë kur ju jeni të dërrmuar nga dhimbja dhe hidhërimi dhe Ai zemërohet kur ju vuani persekutimin në duart e të tjerëve.

Në këtë kohë në histori, kur urrejtja i infekton kombet ngado dhe kur të pafajshmit torturohen, shtypen dhe vriten, Dora e Tij do të shtrihet dhe do t’i ndëshkoj të liqtë. Kur njerëzimi ngrihet kundër Hyjit duke mos i dhënë rëndësi Ligjeve të Hyjit dhe, në veçanti, duke mos treguar respekt për jetën e një qënie tjetër njerëzore, Ndëshkimi I Tij do ta përfshij botën. Ai, që nuk tregon respekt për jetën e njeriut, nuk e njeh Hyjin apo Hyjninë e Tij.

Hyji është Krijuesi dhe Autori i Jetës – Ai e jep atë dhe vetëm Ai e ka Autoritetin ta marri atë. Oh sa shumë dëshpërim ka në këtë kohë në Mbretërinë e Tij qiellore, për shkak të agresionit, që është nxitur nga i ligu, kundër Krijimit të Tij.

Ju duhet t’i kërkoni Hyjit ta zbusi vuajtjen, që është shkaktuar në botë nga njerëzit zemrat e të cilëve janë të ftohta, të zemëruar dhe të mbushur me urrejtje. Ata që shkaktojnë terror mbi të tjerët kanë nevojë për lutjet tuaja.

Ju lutem të recitoni këtë Lutje për të mbrojtur të dobëtin dhe të pafajshmin dhe për të dobësuar tmerret që njeriu ka për të duruar në këtë kohë.

Lutja e Kryqëzatës (162) Për të mbrojtur të dobëtit dhe të pafajshmit

O Hyj, Ati i Gjithëpushtetshëm, të lutem mbroji të dobëtit dhe të pafajshmit, të cilët vuajnë në duart e atyre me urrejtje në zemrat e tyre. Lehtësoje vuajtjen e duruar nga fëmijët e Tu të shkretë e të pambrojtur.

Jepu atyre të gjitha Hiret që iu nevojiten për të mbrojtur veten nga armiqtë e Tu. Mbushi ata me kurajë, shpresë dhe dashuri, që të arrijnë në zemrat e tyre të falin ata që i mundojnë.

Unë të kërkoj Ty, i dashur Zot, Ati im i Përjetshëm, t’i falësh ata që e shkelin Ligjin e Jetës dhe t’i ndihmosh që të shohin se sa shumë të fyejnë Ty veprimet tyre, kështu që të mund t’i ndreqin udhët e tyre dhe të kërkojnë ngushëllim në Krahët e Tu. Amen.


Fëmijë, lutuni, lutuni, lutuni për mbrojtjen e atyre që vuajnë për shkak të besnikërisë së tyre ndaj Hyjit, Atit të Përjetshëm, dhe për ata që janë viktimë e luftrave mizore dhe të kota.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/24/mother-of-salvation-he-who-shows-no-respect-for-human-life-does-not-acknowledge-god/

Monday 11 August 2014

Kur ju besoni tek Unë duhet të jetë pa asnjë kusht

E Mërkurë, 23 Korrik 2014, në 17:04

Bija Ime fort e dashur, besimi është një term shumë i keqkuptuar, kur vjen puna për lidhjen Time me ju. Të besoni nuk është një gjë e lehtë për t’u bërë, sepse njeriu është një mëkatar dhe mundet, në çdo kohë, ta tradhëtoj një besim madje dhe mes atyre që ai i do.

Të besojnë tek Unë kërkohet një përpjekje e madhe nga ana e shpirtrave. Kur ju besoni tek Unë, duhet të jetë pa asnjë kusht apo sipas kërkesave tuaja. Kur ju thoni se më doni Mua ka disa faza që përfshihen.

Faza e parë është ajo e besimit dhe e dashurisë për gjithçka që Unë ju mësova dhe për arsye të asaj se Kush Unë Jam.

E dyta është e frymëzuar nga dashuria për Mësimet e Mia dhe një dhembshuri e thellë për Mua.

Faza e tretë ndodh kur ju jeni në bashkim të plotë me Mua, kur ju ndjeni Dashurinë Time, Dhimbjen Time, Hidhërimin Tim dhe e kuptoni – pa e ditur përse – çfarë do të thotë të jeni një fëmij i vërtetë i Hyjit.

Kjo do të thotë se ju e pranoni se Unë Jam Fillimi dhe Mbarimi dhe se e gjithë kjo vjen nga Unë.

Kur ju më doni Mua me një zemër të hapur, si ajo e një fëmije, ju do të më doni Mua pa kusht. Ju do ta dini se Unë do t’ju vij në ndihmë kur gjithçka të ndjehet e pashpresë, ju do ta dini se Dashuria Ime për njeriun është e pashtershme, pa ligësi, pa diskriminim dhe se asnjë mëkatar Unë nuk do ta refuzoj – pavarësisht se çfarë kanë bërë. Atëherë, juve nuk do t’ju ketë mbetur asnjë dyshim për Hyjninë Time dhe ju do të dorëzoheni tek Unë plotësisht!

Ju do të ma lini Mua gjithçka, edhe pse, me siguri, ju do të vuani në duart e njeriut kur ju më doni Mua në këtë mënyrë.

Prej Dritës Sime që do të ndriçoj brënda shpirtrave tuaj, ata që më refuzojnë Mua do të bëjnë gjithçka të munden për t’ju poshtëruar; për t’ju tallur; për t’ju goditur dhe për ta bërë jetën të vështirë, sepse të jeni të sigurtë, të Krishterët gjithmonë janë përbuzur dhe do të vazhdojnë të persekutohen, ashtu si isha edhe Unë, deri në Ditën Finale.

Besoni tek Unë dhe Unë do t’ja u lehtësoj barrën dhe ndërsa ju mund të pësoni sulme gojore, nga ata që ju urrejnë për shkakun Tim, ju do të jeni të qetë. Ju lutem të recitoni këtë Lutje sa herë të ndjeheni të ndarë nga Unë dhe Unë do t’ju vij në ndihmë. Unë do t’ju mbush me një Paqe që nuk mund, dhe që kurrë nuk do të gjendet ndokund në këtë botë.

Lutja e Kryqëzatës (161) Për mirëbesim dhe paqe

Jezus, unë kam besim në Ty. 
Më ndihmo të të dua Ty më shumë. 
Më mbush me besimin për t’u dorëzuar në bashkim të plotë dhe përfundimtar me Ty. 
Më ndihmo ta rris besimin tim në Ty gjatë kohëve të vështira. 
Më mbush me Paqen Tënde. 
Unë vij tek Ti, i dashur Jezus, si një fëmijë i lirë nga të gjitha lidhjet e kësaj bote; 
i lirë nga të gjitha kushtet dhe unë ta dorëzoj Ty vullnetin tim për të bërë me të 
ashtu si Ti e shikon të përshtatshme 

Nëna e Shpëtimit: Jezu Krishti, nuk duhet më nga njerëzimi ashtu si Ai duhej dikur

E Martë, 22 Korrik 2014, në 16:50

Fëmijët e mi të dashur, Biri im, Jezu Krishti, nuk duhet nga njerëzimi ashtu si Ai duhej dikur. Shpërfillja ndaj Ekzistencës së Tij është kthyer në një përçmin për gjithëçka që Ai është, gjithçka që Ai përfaqëson dhe gjithçka që Ai premtoi. Kjo më ka sjellë mua shumë dhimbje dhe trishtim.

Ndërsa braktisja rritet dhe përhapet, Ai, Jezu Krishti, do të dënohet nga çdo komb, deri kur ata që e duan Atë dhe që i ndjekin Mësimet e Tij nuk do të jenë në gjëndje ta deklarojnë besnikërinë e tyre ndaj Tij, pa u dashur të pësojnë tallje, përbuzje dhe fyerje. 

Ata që janë besnikë ndaj Tij nuk do të jenë në gjëndje të shpallin të Vërtetën nëse nuk kalojnë kohë në lutje, duke ju lutur Atij t’i ndihmoj që t’i bëjnë ballë opozitës që do t’ju duhet të hasin çdo ditë.

Për të qëndruar besnik ndaj Jezu Krishtit, ju duhet ta doni Atë pa kushte. Ta doni Atë me të vërtetë është një bekim i madh dhe është gjithashtu një Dhuratë nga Hyji. Për ata dashuria e të cilëve për Birin tim është dobësuar, unë kërkoj që ju të recitoni këtë Lutje.

Lutja e Kryqëzatës (160) Më ndihmo të të dua Ty më shumë

O Jezusi im, Shpëtimtari i botës, më ndihmo të të dua Ty më shumë. Më ndihmo për ta rritur dashurinë time për Ty. Mbushe zemrën time me Dashurinë dhe Dhembshurinë Tënde, që të mund të përftoj Hiret për të të dashur Ty ashtu si Ti më Do mua. 

Mbushe shpirtin tim mosmirënjohës me një dashuri të thellë dhe të qëndrueshme për Ty dhe për gjithçka që Ti përfaqëson. Më Fuqinë e Hireve të Tua më ndihmo ta dua fqinjin tim ashtu si Ti e Do çdo fëmijë të Hyjit dhe të tregoj dhembshuri ndaj atyre që kanë nevojë për Dashurinë Tënde dhe që janë pa besim. 

Më bashko në unitet me Ty, që ta bëj jetën e Krishterë, të cilën Ti na e mësove përmes shembullit Tënd gjatë kohës Tënde në Tokë. Amen.

Ta doni Birin tim, fëmijë, dhe Ai do ta shpërndaj Dashurinë e Tij, me qëllim që çdo fëmij i Hyjit të përfshihet në Mëshirën e Tij të Madhe.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit


Sunday 10 August 2014

Hyji Atë: Të jeni të guximshëm, të vegjëlit e Mi, sepse Mbretëria Ime e Madhe do të jetë e juaja së shpejti

E Hënë, 21 Korrik 2014, në 14:23

Fëmijët e Mi të dashur, kur Unë e krijova botën, ishte për të ndarë Ekzistencën Time me secilin prej jush. Në atë kohë Dashuria Ime ishte e ndarë dhe ishte atëherë kur bota u bë një me Mua. Engjëjt e Mi gëzonin në Mbretërinë Time të re të krijuar dhe Dashuria Ime u përhap përtej Mbretërisë Sime, sepse Unë dëshiroja që të ishte e tillë.

Ndërsa Dashuria Ime qortohej, Unë e dija se Hidhërimi Im do të shtohej kur Unë e rip
ërtëriva Tokën për t’i sjellë fundin mëkatit. Koha Ime është e shpejtë, kur të gjithë do të jetojnë sipas Vullnetit Tim. Vullneti Im I Shenjtë, do të jetë I Pranishëm në zemrat e fëmijve të Mi. Të gjithë do të gëzojnë përsëri. Deri në këtë Ditë të Madhe, shumë dhimbje do të krijohet nga njeriu sepse mëkati ka krijuar një ndarje nga Unë.

Për aq kohë sa mëkati ekziston, njeriu do të vuaj vështirësitë e krijuara për të nga ai që më urren Mua. Ai, i ligu, do ta paraqesi veten sikur ju do, sikur kujdeset për ju dhe ai do të vazhdoj të influencoj secilin prej jush, deri kur Unë të dërgoj Birin Tim për t’ju mbledhur në Krahët e Tij të Shenjtë.

Të jeni të guximshëm, të vegjëlit e Mi, sepse Mbretëria Ime e Madhe do të jetë e juaja së shpejti dhe ju, së bashku me familjet tuaja, do të jetoni brënda Vullnetit Tim të Shenjtë. Kur Vullneti Im Hyjnor të kryhet mes jush, bota, që përbëhet nga Qielli dhe Toka, do të bëhen një. Kur Ne jemi një, nuk do të ketë më dhimbje apo hidhërim, sepse mëkati do të jetë zhdukur plotësisht.

Ati juaj I Përjetshëm
Hyji Më I Larti

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/21/god-the-father-be-brave-my-little-ones-for-my-great-kingdom-will-soon-be-yours/

Friday 8 August 2014

Doktrina e krijuar nga njeriu nuk do ta ushqej shpirtin tuaj

E Dielë, 20 Korrik 2014, në 16:45

Bija Ime fort e dashur, kur bota është nën frymën e errësirës, bëhet shumë e vështirë për ata që besojnë tek Unë, Jezu Krishti, të qëndrojnë besnikë ndaj Fjalës Sime. Kur Kisha Ime të lëkundet, atëherë besimtarët do të ndjehen të zhgënjyer me gjithçka që Unë ju mësova dhe ata do të luftojnë me besimin e tyre.

Nuk është dëshira Ime që ju ta largoni vëmëndjen tuaj nga Fjala e Hyjit dhe kur ju ta bëni këtë, nuk do ta gjeni Praninë Time. Kur nuk i përmbaheni Fjalës Sime, dhe kur e lejoni veten të përfshiheni në një ndjenjë të rreme sigurie – kur mëkati të shtyhet mënjanë si të jetë pa pasoja – atëherë ju do ta keni të vështirë të qëndroni besnikë ndaj Mësimeve të Mia.

Ngrihuni, të gjithë ju, dhe dëgjojeni Zërin Tim tani kur Unë ju them këtë. Gjithçka që Unë ju mësova, duke qen
ë e Shenjtë, do të copëtohet. Shumë nga ju do të ngatërrohen kur sa shumë Mësime, të dhëna nga Unë tek Kisha Ime, së shpejti do të trajtohen sikur të mos jenë për këto kohë. 

Kohët që ju do të hasni përpara do të sjellin shumë vuajtje, sepse nuk do t’ju jepet drejtimi mbi të cilin Kisha Ime u ndërtua. Ndërtesa do të shëmbet, besimi i shërbëtorëve të Mi të shenjtë do të dobësohet, përtej aftësisë suaj për ta kuptuar, dhe e gjithë e Vërteta do të shkatërrohet. Doktina e krijuar nga njeriu nuk do ta ushqej shpirtin tuaj. Vetëm Unë, Jezu Krishti, mund t’ju ushqej me Besimin, i cili do t’ju bëj të denjë të më ndiqni Mua. Çfarëdo që t’ju thuhet, ju gjithmonë duhet të qëndroni besnikë ndaj Meje, sepse Unë do të qëndroj gjithmonë besnikë ndaj jush.

Kur ju ndaheni nga Unë, Unë do të qëndroj pranë jush vazhdimisht, duke u përpjekur për t’ju kthyer tek Unë. Dhe ndërsa ju mund të endeni larg dhe t’i përshtatni jetët tuaja sipas fallciteteve, Unë kurrë nuk do t’ju braktis. Dhe kur të jeni plotësisht të humbur, Unë do t’ju gjej dhe do t’ju kthej në Mbretërinë Time. 

Unë kurrë nuk do t’ju braktis edhe pse ju do të më braktisni Mua.

Jezusi juaj


Hyji Atë: Kur Vullneti Im të vendoset paqja do të mbretëroj

E Premte, 18 Korrik 2014, në 15:52

Bija Ime më e dashur, bota është e Imja dhe Unë i përkas të gjithë fëmijve të Mi. Unë Jam i juaji. Bijtë e Mi do të përballen me një trazirë të madhe, ndërsa Unë dërgoj engjëjt e Mi për t'i nxjerrë besimtarët e Mi, dhe e gjithë ligësia do të zhduket së shpejti. Armiqtë e Mi, Unë do t’i shtyp deri kur çdo gjurmë e dhimbjes dhe e dëshpërimit, që durohet nga njerëzimi, të fshihet. Nuk ka m
ë lotë, as dëshpërim, as dhimbje, sepse e gjithë Fuqia është e Imja.

Plani Im tashmë po shpaloset, edhe pse pak njerëz do të jenë të vetëdijshëm për të. Por Unë ju them këtë. Fshijini lotët tuaj. Mos kini frikë nga Ndërhyrja Ime, sepse është Vullneti Im që do të bashkohet me atë të fëmijve të Mi – së shpejti. Kur Vullneti Im të vendoset, paqja do të mbretëroj, jo vetëm brënda zemrave tuaja, por në Tokë ashtu si është në Qiell. Besoni tek Unë.

Mos ju trëmbni Dorës Sime, sepse vetëm ata që plotësisht më refuzojnë Mua do të vuajnë. Unë nuk dëshiroj hakmarrje dhe Unë do t’i përshkoj madje dhe zemrat e atyre që më mallkojnë Mua. Mëshira Ime do të thotë që fare pak njerëz do të duan të ndahen nga Unë, kur Unë ta shfaq Veten Time nëpërmjet Birit Tim, Jezu Krisht. I dobëti do të bëhet i fortë. I trëmburi do të bëhet i guximshëm dhe ata me urrejtje në zemrat e tyre do të mbushen me Dashurinë Time.

Unë i dua dhe i dëshiroj të gjithë fëmijët e Mi dhe për këtë arsye Unë do ta rifitoj Mbretërinë Time me sa më pak vuajtje të jetë e mundur.

Ju lutem të besoni tek Unë, plotësisht. Sepse dita është afër kur vetëm Drita e Hyjnisë Sime do të mbretëroj në Tokë dhe e gjithë paqja do të jetë e juaja.

Ati juaj I Përjetshëm
Hyji Më I Larti

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2014/07/18/god-the-father-when-my-will-is-established-peace-will-reign/