Pjesë nga Mesazhet e Shenjta

Te dashur miq! 
Shume njerez mund ta kene te veshtire t'i lexojne Mesazhet dhe keto citate mund te ndihmojne. Ju lutemi t'i shperndani ato tek sa me shume njerez per te terhequr vemendjen e tyre dhe per t'i sjelle ata tek keto Mesazhe te Shenjta. Zoti ju bekofte.

   

Mbrojtja nga Satanai   

Satanai kurre nuk do te fitoj  Njerezit shesin shpirtrat e tyre