Thursday, 28 June 2012

Virgjëra Mari: “Unë, së bashku me Birin tim, mund t’ju jap hiret dhe rrethin mbrojtës që asnjë ëngjëll i rënë nuk mund ta depërtoj”

E Mërkurë, 20 Qershor 2012, ora 19:46

Bija Ime sa vuan Biri im në këtë kohë dhe kjo i bashkohet dhimbjes sime.

Ata që i shkaktojnë vuajtje të tjerëve kryqëzojnë Birin tim.

Kur bëjnë gjëra të tmerrshme që shkaktojnë vështirësi, dhimbje dhe vdekje tek fëmijët e Zotit, ata rikrijojnë Mundimet e Birit tim.

Ata që ndjekin udhën e mashtruesit tundohen çdo sekondë nga ëngjëjt e rënë të udhëhequr nga Satani.

Shumë prej tyre nuk e dinë këtë prandaj dhe ju duhet të luteni për ata.

Shumë prej tyre nuk e kuptojnë se po përdoren nga djalli për të arritur shkatërrimin e racës njerëzore.

Shumë shpejt ata do të hidhen tutje nga Satani kur nuk kanë se çfarë të bëjnë më për të.

Biri im do të jetë duke pritur t'i mirëpresi mëkatarë të tillë në Krahët e Tij të Shenjtë, kaq i mëshirshëm është Ai.

Planet djallëzore të kryera nga Satani, të padukshme nga të gjithë, do të sjellin hidhërim tek Ati im i Përjetshëm. Duke lënduar vëllezërit dhe motrat e tyre, këta mëkatarë të rëndë, lëndojnë Zotin.

Kurrë mos mendoni se ata do ta realizojnë atë që po pregatiten të bëjnë.

Unë, Nëna e Hyjit, si Bashkë-Shpenguese dhe Ndërmjetëse më janë dhënë hiret për të shkatërruar gjarpërin.

Duke më kërkuar mua t'ju ndihmoj, unë mund t'ju ofroj ju, bijtë e mi, mbrojtjen nga frika.


Unë, së bashku me Birin tim, mund t'ju japim hiret dhe rrethin mbrojtës që asnjë ëngjëll i rënë nuk mund ta depërtoj.

Satani nuk mund të lëndoj apo sulmoj të gjithë ata që thonë Rosaren time të Shenjtë çdo ditë.

Duke recituar 3 apo më shumë Rosare ju mund ta shtrini këtë mbrojtje tek të tjerët. Madje dhe nëse 100 njerëz ta bëjnë këtë, ata mund të shpëtojnë shtetin e tyre nga ndotja që i ligu po e përhap.

Ju duhet të mblidheni së bashku dhe të luteni për mbrojtjen tuaj.

Ju duhet të jeni bujar në zemër dhe të luteni për armiqtë tuaj, sepse shumë prej tyre nuk e kuptojnë se çfarë po bëjnë.

Duke besuar plotësisht tek Biri im dhe duke pranuar dhuratat që Ai sjell tani përmes mësimeve dhe profecive të Tij, ju mund ta fshini gjithë frikën tuaj.

Satani gjuan dhe ushqen me frikë. Përballe të Vërtetën dhe përdor lutjen për të dobësuar planet djallëzore që po kryhen nga këto grupe djallëzore që kërkojnë të shkatërrojnë njerëzimin.

Ndjeheni dashurinë e Birit tim duke i hapur zemrat tuaja. M'i dorëzoni mua, Nënës së Shpëtimit, shqetësimet tuaja dhe unë do t'i çoj ato tek Biri im.

Pastaj unë do t'ju mbuloj me mantelin tim më të shenjtë dhe ju do të ndjeni një forcë që mund të vij vetëm nga Qielli.

Vetëm atëherë ju do të mbusheni me paqe, kurajo dhe vendosmëri të bëheni pjesë e ushtrisë së Zotit. Kjo ushtri, tashmë duke u formuar, përbëhet nga një numër i madh në çdo shtet.

Ata do të marshojnë deri në fund dhe nuk do të mposhten.

Faleminderit bija ime që ju përgjigje thirrjes sime.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-i-can-with-my-son-give-you-the-graces-and-the-circle-of-protection-which-no-fallen-angel-can-penetrate/

Tuesday, 26 June 2012

Jesusi: “Asnjë profeti nuk i janë dhënë mesazhe nga Nëna Ime e Dashur dhe nga Trinia e Shenjtë me kaq bollëk”

E Hënë, 18 Qershor 2012, ora 20:36

Bija Ime e dashur ti nuk duhet ta lejosh refuzimin mizor të mesazheve të Mia të Shenjta nga ata ndjekësit e Mi, të cilët i njeh se i janë përkushtuar në veçanti Vullnetit Tim të Shenjtë për të shmangur ty.

Prite këtë lloj refuzimi të bëhet më intensiv kur Fjala Ime të bëhet copë copë dhe të hidhet tutje si diçka pa vlerë.

Dhimbja e refuzimit që ndjen është dhimbja Ime. Përbuzja dhe tallja që shkaktohet mbi ty është persekutimi Im. Në vënd që ta lejosh këtë dënim të të lëndoj, ti duhet ta pranosh atë në heshtje.

Të gëzohesh edhe mes lotëve sepse tani e kuptove se Unë gjithmonë jam refuzuar madje dhe nga dishepujt e Mi.

Nëse i lejon refuzimet e Fjalës Sime të vonojnë përhapjen e mesazheve të Mia atëherë më pak shpirtra do të shpëtojnë.

Gjithmonë dije se dëshira Ime më e madhe është të shpëtoj shpirtrat.

Misioni Im nuk duhet të njolloset nga opinioni njerëzor i krijuar për të nënvlerësuar ty.

Fjalët që po të jap këtë mbrëmje nuk janë për të dhënë ngushëllim, por për të theksuar urgjencën e paralajmërimeve të Mia për botën.

Shumë nga lajmëtarët e Zotit kanë ardhur para teje, bija Ime, për të pregatitur njerëzimin për Ardhjen Time të Dytë.

Asnjë profeti nuk i janë dhënë mesazhe nga Nëna Ime e Dashur dhe nga Trinia e Shenjtë me kaq bollëk.

Vetëm këto mesazhe mund të zbulojnë sekretet e kohës që do të vijë dhe do të ofrojnë bekimet e nevojshme për të gjithë fëmijët e Zotit deri në ditën e fundit.

Rrëmbeje dhuratën e Fjalës Sime që po i jepet njerëzimit për t'i dhënë jetën.

Pa ndihmën Time ju do ta keni të vështirë t'i bëni ballë sprovave që do të vijnë.

Të gjithë lajmëtarët e Mi të vërtetë po pregatisin fëmijët e Zotit për Ardhjen e Dytë.

Dijeni se kjo do të ndodhi gjatë jetëgjatësisë së këtij brezi.


Merrni Kupën Time, pini prej saj, le t'ju mbushi me dhuratën e gjykimit që të mund të më ndihmoni Mua të shpëtoj shpirtrat.

Jesusi juaj


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/no-prophet-has-been-given-messages-by-my-beloved-mother-and-the-holy-trinity-in-such-abundance/

Sunday, 24 June 2012

Jesusi: “Planet e tyre djallëzore përfshijnë gjithashtu edhe një vaksinim të ri global që do të shkaktoj sëmundje në mbarë botën”

E Dielë, 17 Qershor 2012, ora 20:15

Bija Ime e dashur planet e grupeve Masonike për të marrë kontrollin e monedhave botërore po vjen drejt përfundimit.

Planet e tyre djallëzore përfshijnë gjithashtu edhe një vaksinim të ri global që do të krijoj sëmundje në mbarë botën për të shkaktuar vuajtje në një shkallë të paparë ndonjë herë.

Shmangeni çdo vaksinim të tillë global të shpallur papritur sepse do t'ju vrasi.

Intrigat e tyre djallëzore do të trondisnin të gjithë ata shpirtra të pafajshëm që nuk e kanë idenë se sa të fuqishëm janë ata.

Të shtyrë nga një epsh për fuqi, pasuri dhe një dëshirë për tu bërë si zoti në gjithçka që bëjnë, ata besojnë se janë të pamposhtur.

Ata kontrollojnë bankat, qeveritë dhe janë përgjegjës për shkaktimin e terrorit në Lindjen e Mesme.

Ata kontrollojnë shumë nga media e botës dhe e vërteta e ligësisë së tyre është e fshehur mbrapa të ashtëquajtura organizata humanitare.

Për fat të keq fare pak nga fëmijët e Zotit i njohin planet e tyre.

Dijeni se dora e Atit Tim do të bjer kaq papritur dhe shpejt mbi ato kombe që i mbrojnë lidera të tillë djallëzorë.

Ata do të goditen me Tsunamin dhe tërmete të një shkalle të tillë sa që do të zhduken.

Ata që besojnë se janë kaq të fuqishëm do të shikojnë zjarrin të bier nga qielli pikërisht para Ardhjes Sime të Dytë.

Qiejt do të bëhen liqen zjarri dhe do ta kenë të vështirë të fshihen nga dora e ndëshkimit që bie mbi ata shpirtra djallëzorë që do ta refuzojnë Kupën Time.

Të pabindur deri në fund ata do të luftojnë Atin Tim të Përjetshëm dhe fuqinë e Qiellit.

Duke marrë anën e antikrishtit, nga grupet që ai do të dali, ata do ta kuptojnë gabimin e udhës së tyre, por do të jetë tepër vonë për ata.

Shumë nga këto grupe, përfshi liderat e bankave, qeverive, kokave të bizneseve të mëdha, të gjithë ata të ndërthurur dhe duke punuar së bashku për të varfëruar njerëzit e zakonshëm, do të kthehen pas Paralajmërimit. Kështu që kjo është e mirë.

Koha që Unë ti ndaj ata shpirtra që më duan Mua nga ata që mbajnë anën e të ligut nuk është shumë larg.

Të jeni gati. Do të ketë vetëm aq kohë sa për tu kthyer. Shpirtrat që kanë më shumë nevoj për Mëshirën Time i përkasin atyre grupeve djallëzore që nuk kanë asnjë respekt për ligjet e Zotit.

Ju duhet të luteni që ata ta shikojnë të Vërtetën.

Ju duhet të luteni që ata të ndalojnë krijimet e vështirësive përmes ligjeve të tmerrshme që kanë për qëllim të sjellin.

Ju duhet të luteni për të ndaluar genocidin që ata planifikojnë, që është më i keq se ai që bëri Hitleri në Luftën e 2 Botërore.

Ky grup, më i madhi në numër që nga formimi i tyre në mesjetë, janë ushtria e Satanit. Ata do të udhëhiqen nga antikrishti. Ata kanë planifikuar të sjellin kontrollin e bankave për dekada të tëra.

Ata kanë planifikuar futjen e Markës së Bishës, një kartë elektronike (një chip) të cilën çdo burrë apo grua do të detyrohet ta transplatoj në trupat e tyre për të marrë ushqim, për 15 vjet. * (kjo i referohet 15 vitet e fundit në të cilat kjo është planifiluar).

Tani që ka ardhur koha që ata ta zbulojnë Monedhën e Re Botërore  të tyre, dijeni se lutja, dhe shumë prej saj mund të ndihmojnë në dobësimin e planit të tyre.

Këtu është një lutje për të shmangur Kontrollin e Një Bote.

Fushata e Lutjes (61) Të shmanget Kontrolli i Një Bote

O Ati Qiellor I Dashur
në përkujtim të Kryqëzimit të Birit tënd të Dashur, Jesu Krisht
Të lutem të na mbrosh ne, fëmijët e tu,
Nga Kryqëzimi që po planifikohet për të shkatërruar fëmijët e tu
Nga Antikrishti dhe ndjekësit e tij.

Na dhuro hiret që na duhen për të refuzuar shenjën e bishës
Dhe na jep ndihmën që kemi nevojë për të luftuar të ligun në botë
I përhapur nga ata që ndjekin udhën e Satanit.

Ne të lutemi Ty, Ati I Dashur, ti mbrosh të gjthë fëmijët e tu
Në këto kohë të tmerrshme dhe na bëj mjaft të fortë për të qëndruar
Dhe të shpallim Fjalën Tënde të Shenjtë gjatë gjithë kohës.
Amen 

Bija Ime Unë trishtohem kur ju zbuloj këto gjëra. Njekësit e Mi kanë nevojë të kuptojnë atë që po ndodh.

Ata që nuk besojnë në këto mesazhe, nuk do të kenë asnjë dyshim kur antikrishti t'ju paraqitet ashtu si e kam parashikuar Unë.

Ju duhet të bashkoheni në grupe rreth botës në lutje.

Sa më shumë nga ndjekësit e Mi e bëjnë këtë, aq më e fortë do të jetë prania e Shpirtit të Shenjtë dhe aq e dobët do të jetë ushtria e Satanit.

Mundohuni të mos trëmbeni sepse një persekutim i tillë mund të përballohet pa frikë.

Kur ju pregatiteni mirë duke ndjekur udhëzimet e Mia dhe duke e mbajtur lutjen ditore koha do të jetë e shpejtë.

Gjithmonë kini besim tek Unë.

Kujtoni se Unë vdiqa për mëkatet tuaja. Është e duhur që ju vetëm të më lejoni Mua t'ju drejtoj në këtë kohë drejt Mbretërisë së Re në Tokë.

Vetëm Unë, Jesu Krishti, mund t'ju drejtoj ju. Kujtoni se pa Mua ju jeni askushi.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/their-wicked-plans-also-include-a-new-global-vaccination-which-will-create-disease-all-over-the-world/

Saturday, 23 June 2012

Jesusi: “Qiejt do të hapen ashtu sikurse hapet një çati”

E Shtunë, 16 Qershor 2012, ora 19:40

Bija Ime e dashur, Fjala Ime po dëgjohet nga miliona njerëz në mbarë botën në një kohë që Unë pregatis të gjithë fëmijët e Zotit për Mëshirën Time Hyjnore.

Ata që janë të bekuar me Shpirtin e Shenjtë do ta dinë menjëherë, kur t'i lexojnë Mesazhet e Mia, se ato dalin nga Buzët e Mia Hyjnore.

Ata që thonë se dinë për Mua por që nuk arrijnë të më njohin Mua, prapë nuk mund të rezistojnë së lexuari Fjalën Time, edhe pse luftojnë kundër Meje.

Ata më refuzojnë Mua, dhe prapë janë të tërhequr ndaj Mesazheve të Mia.

A nuk e kuptojnë ata se ky është Shpirti I Shenjtë, i cili edhe pse i fjetur në shpirtrat e tyre, prapë i tërheq ata drejt Meje?

Unë ju them atyre këtë. Koha ka ardhur ku shumë shpejt fyerjet tuaja do t'ju tregohen gjatë Paralajmërimit.

Urrejtja juaj për Fjalën Time do t'ju zbulohet dhe atëherë ju do ta dini të Vërtetën.

Kur kjo të ndodhi, ju duhet të bashkoni vëllezërit dhe motrat tuaja dhe të luftoni për të drejtën për të mbrojtur Kishën Time në tokë.

Qiejt do të hapen ashtu si hapet një çati për të zbuluar zjarrin dhe flakët e Mëshirë Sime Hyjnore.

Toka do të dridhet me një forcë të tillë që asnjë njeri nuk do t'i shpëtoj Syve të Mi, Shpirtit Tim apo Dhuratës Sime.

Shumë do të dridhen nga frika sepse do të jetë vetëm atëherë kur shumë do të bëhen të vetëdijshëm për gjëndjen e shpirtrave të tyre për herë të parë.

Ata do ta kuptojnë se dashuria që kanë për trupat e tyre dhe të gjitha ndjenjat që kërkojnë të ushqejnë nuk kanë kuptim.

Ata do të shikojnë çdo pjesë të shpirtit, por nuk do ta shikojnë atë përmes syve të tyre. Ata do ta shikojnë shpirtin e tyre përmes Syve të Mi.

Ata do të ndjehen keq dhe do të ndjejnë neveri ashtu si edhe Unë kur shikoj ligësinë e keqbërjeve të tyre të mjerueshme.

Ata do të shikojnë se sa e neveritshme është sjellja e tyre ndaj të tjerëve dhe ligësitë që ata kryejnë ndaj njerëzve të tjerë, vëllezërve dhe motrave të tyre.

Pastaj ata do të shikojnë dashurinë që ata kanë për veten, kotësinë dhe dashurinë për idhujt e rremë dhe do ta kuptojnë se sa më fyen kjo Mua.

Për ata që i kanë mëkatet kaq të errëta do të bëhen të sëmurë, në dhimbje dhe nuk do të jenë në gjëndje ti bëjnë ballë tmerreve që do të shohin. Ata do të kenë nevojë për çdo lloj force për ta përballuar pastrimin që kërkohet për ti bërë ata të aftë të mbijetojnë dhe të ndjekin udhën e së Vërtetës.

Është e rëndësishme të kuptoni se Paralajmërimi është pikërisht kjo. Unë vij për të paralajmëruar fëmijët e Zotit se mëkatet e tyre mund dhe do të falen.

Unë vij t'ju tregoj atyre se si do të jetë Dita e Gjykimit. Kjo do të thotë se ata që e kërkojnë shpengimin në këtë fazë do të shpëtohen.

Ata që akoma më refuzojnë Mua do t'ju jepet kohë për tu penduar por jo shumë. Nëse ju akoma e refuzoni Dorën Time të Mëshirës, atëherë do të më duhet të heq dorë.

Pastaj Unë do ti ndaj të drejtët në një anë dhe të padrejtët në anën tjetër.

Edhe një tjetër mundësi do të ketë atëherë për të kërkuar shpengim dhe ata që e refuzojnë Dorën Time të Dashurisë dhe Mëshirës do të flaken në Ferr.

Kjo profeci është thënë që nga fillimi.

Kushtojini vëmëndje Paralajmërimit dhe shpëtoni shpirtrat sa keni mundësi.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-skies-will-be-peeled-back-as-if-a-roof-has-opened/

Thursday, 21 June 2012

Jesusi: “Paralajmërimi, edhe pse nuk duhet të trëmbeni, do të shkaktoj dhimbje tek ata që nuk janë me hiret e Zotit”

E Enjte, 14 Qershor 2012, ora 18:15

Unë, Jesui juaj i dashur, dëshiroj që ti, bija Ime e dashur, t'i kërkosh të gjithë ndjekësve të Mi t'i kushtojnë vëmëndje Udhëzimeve të Mia.

Shikoni çdo pjestar të familjes suaj, ata që janë mes jush, që nuk i ndjekin Mësimet e Mia.

Shikoni mes jush për ata shpirta që janë të humbur për Mua, që në pamje të jashtme më refuzojnë Mua. Pastaj Unë kërkoj që ju të luteni fort për ata në këtë kohë.

Ju duhet të luteni për Mëshirë për shpirtrat e tyre. Lutjet dhe sakrificat tuaja mund t'i shpëtojnë ata nga një vuajtje e tmerrshme gjatë Pastrimit në kohën e Paralajmërimit.

Paralajmërimi, edhe pse nuk duhet të trëmbeni dhe duhet ta mirëprisni si Dhuratën Time të veçantë, do të shkaktoj dhimbje tek ata që nuk kanë marrë hiret e Zotit.

Pregatisni shpritrat tuaja para kohe sepse shpirtrat e shëndetshëm do ta shohin Paralajmërimin si një Ngjarje e Gëzueshme.

Ata nuk do të vuajnë sepse do të jenë në gjëndjen e hireve të Zotit, sidomos po të marrin Sakramentin e Rrëfimit rregullisht.

Forca e tyre do të ndihmoj ata që duhet të kalojnë mes dhimbjes së Purgatorit pas Paralajmërimit.

Ndihmojini ata që nuk do t'ju dëgjojnë përmes lutjes ditore të Kurorës së Mëshirës Time Hyjnore.

Ofroni një sakrificë, tek Unë Jesusi juaj, si shpërblim për mëkatet e familjeve tuaja.

Unë do të tregoj Mëshirë ndaj kujdo që e pranon gjëndjen e zezë të shpirtrave të tyre, kur t'ju tregohen mëkatet e tyre gjatë Paralajmërimit.

Vetëm ata me përulësi të vërtetë dhe me zemër të pastër do të falen.
Ata, përfshi edhe fëmijët që më braktisin Mua, kanë nevojë të madhe për lutjet tuaja.

Këtu është lutja të cilën ju duhet ta thoni për kthimin e tyre gjatë Paralajmërimit.

Fushata e Lutjes (60) Lutje për kthimin në besim të familjeve gjatë Paralajmërimit

O I dashur Jesus i Ëmbël
Unë të lutem për Mëshirë për shpirtrat e familjes sime
(përmëndi ata këtu)
Unë të ofroj vuajtjet, sprovat dhe lutjet e mia për të shpëtuar
Shpirtrat e tyre nga fryma e errësirës,
Mos lejo as edhe një prej tyre, bijtë e Tu, të mohojnë Ty apo
Të refuzojnë Dorën Tënde të Mëshirës

Hapi zemrat e tyre për t'u lidhur me Zemrën Tënde të Shenjtë
Që ata të mund të kërkojnë faljen e nevojshme për t'i shpëtuar
Nga zjarri i Ferrit,
Jepu mundësinë të përmirësohen
Që të mund të kthehen me anë të Rrezeve të Mëshirës Tënde Hyjnore
Amen

Bijtë e Zotit, pregatituni çdo ditë për Paralajmërimin sepse mund të ndodhi në çdo kohë.

Jesusi Juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-warning-while-not-to-be-feared-will-cause-pain-in-those-not-in-a-state-of-grace/

Wednesday, 20 June 2012

Jesusi: “Betimi për besnikëri ndaj Vullnetit Hyjnor të Hyjit Atë”

E Mërkurë, 13 Qershor 2012, ora 16:00

Bija Ime e dashur ashtu si Ati Im I Përjetshëm i dhuroi njerëzimit Dhuratën e Madhe të Vulës së Tij, po ashtu, edhe fëmijët e Tij duhet të premtojnë për besnikërinë e tyre ndaj Vullnetit të Tij Hyjnor.

Unë i kërkoj të gjithë fëmijve të Zotit që do të marshojnë para në ushtrinë e Tij për të ndihmuar në shpëtimin e shpirtrave të gjithë fëmijve të Zotit, përfshi edhe mëkatarët më të rëndë, të bëjnë këtë premtim.

Fushata e Lutjes (59) Një Betim për Besnikëri ndaj Vullnetit Hyjnor

O Zoti Më I Larti
O Ati Qiellor
Unë të betohem Ty për besnikërinë time të fortë
për të nderuar dhe për tu bindur Ty
në gjithçka që ka lidhje me Vullnetin Tënd Hyjnor në tokë

Përmes Gjakut të Shenjtë të Birit Tënd të vetëm, Mesia e Vërtetë,
Unë të ofroj mëndjen, trupin dhe shpirtin tim në emër të gjithë shpirtrave
që të mund të bashkohemi në një trup të vetëm në Mbretërinë Tënde Qiellore që do të vij
Dhe Vullneti Yt Hyjnor të bëhet në tokë ashtu si është në Qiell.
Amen.

Ju duhet ti premtoni Atit Tim Qiellor shpirtrat tuaj si një simbol i Besimit tuaj dhe si përkujtim i Vdekjes Time në Kryq me qëllim që secili prej jush të pij nga Kupa e Shpëtimit.

Jesusi Juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/pledge-of-allegiance-to-the-divine-will-of-god-the-father/

Jesusi: “Testi i një profeti të vërtetë ndodhet tek lutjet që ju jepen për njerëzimin”

E Martë, 12 Qershor 2012, ora 17:58

Bija Ime e dashur dije se Unë kurrë nuk do ti dënoj ata që thonë se vijnë në Emrin Tim, por që nuk vijnë.

Unë i dua të gjithë fëmijët e Zotit përfshi edhe profetët e rremë të dërguar për të ngatërruar njerëzimin në këtë kohë.

Shumë shpirtra të tillë janë të mbushur me dashuri për Mua dhe e ndjejnë të nevojshme të bëhen më të afërt. Ata mund të imagjinojnë se po marrin mesazhe hyjnore, edhe pse nuk është faji i tyre. Ju duhet të luteni për këta shpirtra. Ju kurrë nuk duhet ti gjykoni ata.

Pastaj janë ata që thonë se vijnë në Emrin Tim por që mbajnë stemën e bishës. Ujqër të veshur me lëkurën e deles, ata dalin për të futur në grackë shpirtrat e pastër dhe i njollosin ata me mëkatin e mashtrimit.

Ata janë profetë të rremë të rrezikshëm me qëllimin që të shtrëmbërojnë të vërtetën e Mësimeve të Mia në mënyrë të tillë sa që nuk do të vihen re.

Përmes një shfaqje të jashtme të përuljes së shtirur, ata do t'ju bëjnë që të besoni një gënjeshtër në Emrin Tim. Ata do të paraqiten me një maskë tolerante të mashtrimit dhe ju do të bindeni se ata po përhapin të Vërtetën.

Testi i një profeti të vërtetë ndodhet në lutjet e dhëna atyre për njerëzimin.

Kthimi në besim përhapet shpejt nga Forca e Shpirtit të Shenjtë kur mesazhet vijnë nga Qielli dhe ato mbulojnë të gjitha besimet, të gjitha fetë për tu bashkuar si një e vetme.

Unë ju bëj thirrje për lutje në këtë kohë për ata shpirtra të tillë që janë mashtruar kur besojnë se flasin me zërin nga Qielli. Lutuni për ata që t'ju jepet forca për të kërkuar përulësinë me qëllim që ti lejoj ata të shikojnë të Vërtetën.

Lutuni që ata nuk do ti lejojnë shpirtat e tyre të përdoren nga mashtruesi për të shkaktuar ngatërresë mes fëmijëve të Zotit.

Lutuni, gjithashtu, për ata që nuk flasin në emër të Zotit por që me vetëdije flasin me gjuhën e Satanit. Ata gjithashtu kanë nevojë për lutjet tuaja sepse po përdoren pa mëshirë nga Satani si një mjet për të përhapur gënjeshtra.

Jesusi Juaj i Dashur


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-test-of-an-authentic-prophet-lies-in-the-prayers-given-to-them-for-humanity/

Tuesday, 19 June 2012

Jesusi: “Dijeni se kjo është një luftë që do të fitohet nga Kisha Ime e Mbetur në tokë”

E Hënë, 11 Qershor 2012, ora 16:30

Bija Ime e dashur shumë shpejt tani ata shpirtra që janë të ndezur me Fuqinë e Shpirtit të Shenjtë, për shkak të këtyre Mesazheve, do të mblidhen në një në të gjitha kombet.

Ata do të bashkohen si një grup i vetëm për të shpallur Fjalën Time me qëllim që çdo shpirt i humbur të mund të rrëmbehet nga kthetrat e bishës.

Kisha Ime e Mbetur do të mblidhet shpejt dhe do të rritet nëpër botë dhe lutja do t'i lidh ata së bashku në një Kishë të Shenjtë.

Unë do të dërgoj ndihmë tek secila nga të dyja Kishat e Mia, Dy Dëshmimtarët e Mi në tokë. Atëherë ato do të ngrihen dhe me kurajo do të shpallin të Vërtetën në çdo cep të botës.

Zëri Im do të gjëmoj si bubëllimë dhe ata që me të vërtetë më duan Mua do të më njohin Mua.

Hiret e Shpirtit të Shenjtë do të ndezi shpirtrat e ushtarëve të Mi dhe ata do të marshojnë përpara dhe do të më ndihmojnë Mua të shpëtoj njerëzimin.

Gëzoni Ushtria ime sepse ju jeni të bekuar që jeni zgjedhur për këtë detyrë të lavdishme.

Përmes dashurisë tuaj për Mua, Shpëtimtarit tuaj Hyjnor, ju do të ndihmoni në shpëtimin e vëllezërve dhe motrave tuaja nga kthetrat e të ligut.

Ejani tani ndjekësit e Mi dhe më lejoni Mua t'ju udhëheq përmes xhunglës së dendur dhe me gjëmba drejt Dritës së Mbretërisë Sime të Re në tokë.

Kurrë mos ju trëmbni Dorës Sime kur ju drejtoj tani të patrëmbur në betëjën kundër antikrishtit.

Dijeni se kjo është një luftë që do të fitohet nga Kisha Ime e Mbetur në tokë.

Kujtoni gjithashtu se numri i shpirtrave që mund të shpëtojnë do të varet nga forca e Besimit tuaj, bamirësia e shpirtit dhe gadishmëria për të vuajtur në Emrin Tim të Shenjtë.

Unë ju dua.
Unë ju bekoj.

Unë ju jap hiret që ju duhen tani për të marrë mburojën dhe të marshoni drejt Jetës së Përjetshme.

Jesusi Juaj I Dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/remember-this-is-a-war-which-will-be-won-by-my-remnant-church-on-earth/

Monday, 18 June 2012

Nëna e Shpëtimit: “Lutuni për Kishat Kristjane që t’ju jepen hiret për të mbrojtur Besimin e tyre”

E Hënë, 11 Qershor 2012, ora 12:02

Të gjithë fëmijët e Zotit janë thirrur në mbarë botën të mblidhen së bashku si një trup i vetëm të luten për Mëshirën e Atit Tim të Përjetshëm në këtë kohë.

Fëmijë hapjani zemrën tuaj Atit Tim dhe kërkojini Atij t'ju mbroj dhe t'ju mbuloj me gjakun e çmuar të Birit Tim.

Ju duhet ti kushtoni vëmëndje duke filluar tani ti luteni Hyjit Atë çdo ditë në emër të Jesu Krishtit, Shpëtimtarit të Botës, për çdo mbrojtje nga forcat e liga që janë të lëshuara tani në çdo cep.

Lutuni, lutuni, lutuni për Kishat Kristjane në tokë që tju jepen hiret për të mbrojtur Besimin e tyre.

Kurrë mos i humbni shpresat sepse menjëherë sa të ofroni besnikëri ndaj Birit Tim dhe të luteni për forcë, lutjet tuaja do te përgjigjen.

Sot unë ju kërkoj të vazhdoni Lutjet e Fushatës së Kthimit në Besim dhe të recitoni Rosaren Më të Shenjtë dhe Lutjen e Mëshirës Hyjnore.

Ky muaj i është dedikuar kthimint të shumë kombeve.

Argjërimi duhet të vazhdoj për të shpëtuar shpirtrat dhe duhet të kryhet sipas mundësive të secilit.

Vazhdoni fëmijë të luteni për kthimin në besim kaq të nevojshëm në këtë periudhë.

Faleminderit që i jeni përgjigjur thirrjes sime.

Nëna e Shpëtimit


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/mother-of-salvation-pray-for-christian-churches-so-they-will-be-given-the-graces-to-defend-their-faith/


Sunday, 17 June 2012

Jesusi: “Profeti i Rremë jo vetëm që do ta pushtoj Kishën Katolike, por edhe do të urdhëroj të gjitha Kishat Kristjane”

E Dielë, 10 Qershor 2012, ora 15:30

Bija Ime e dashur Unë ju bëj thirrje të gjithë ndjekësve të Mi të tregojnë kurajo në këtë kohë.

Kjo nuk është koha të rrëzoheni dhe të  qani. Është koha të luftoni për shpëtimin tuaj.

Unë ju bëj thirrje të gjitha Kishave Kristjane, klerikëve të Mi dhe të gjithë atyre që ma kanë kushtuar jetën e tyre Mua, Jesusit të tyre, ta dëgjojnë thirrjen Time.

Kurrë mos i ktheni shpinën të vërtetës së mësimeve të Mia.
Kurrë mos më braktisni Mua.
Kurrë mos e braktisni Kishën Time. Sepse Unë jam Kisha.
Kurrë mos e braktisni Trupin Tim, sepse Unë jam Buka e jetës.
Kurrë mos i pranoni gënjeshtrat, që së shpejti do t'ju rrethojnë, për të zhvendosur Kishën Time në tokë.

Është koha të pregatiteni.

Së shpejti do të detyroheni të pranoni një fe të re e cila do të jetë e krijuar nga njeriu.

Së shpejti do të detyroheni të hani atë që duket sikur është Eukaristia e Shenjtë por që nuk do të jetë Trupi Im.

Ajo do të jetë boshe, e pafrytshme dhe nuk do të përmbaj jetën e vërtetë.

Eukaristia e Shenjtë e vërtetë që egziston është mënyra në të cilën Prezenca Ime bëhet e njohur në Sakrificën e Shenjtë të Meshës ashtu si është tani.

Kurrë mos devijoni nga kjo madje edhe po të detyroheni ta bëni këtë nga të pafetë që do të pushtojnë Kishat e Mia Kristjane.

Ata do ti përdhosin Kishat e Mia dhe do ti kthejnë ato në asgjë më tepër se vënde argëtimi dhe qëndra sociale.

Ju gjithmonë duhet të ndiqni hapat që ju mësova Apostujve të Mi në Darkën e Fundit.

Tani ju duhet të bëni të sigurtë se gjithçka është në vënd para se sulmet të fillojnë.

Sepse shumë shpejt ju do ta keni të pamundur të ndiqni një doktrinë të rreme që ju imponohet nga paturpësia që do të vij.

Profeti I Rremë jo vetëm që do të pushtoj Kishën Katolike por edhe do të urdhëroj të gjitha Kishat Kristjane të cilat do ti bashkoj si një e vetme.

Por nuk do të jem Unë, Jesu Krishti, ai mbi të cilin do të ngrihet Tempulli I Ri. Do të jetë një tempull, që do të zëvendësoj Selinë e Shenjtë, për të nderuar bishën.

Vërini veshin fjalëve të Mia sepse shumë shpejt do të shikoni të Vërtetën.

Ata që janë mjaft të guximshëm për ti bërë ballë këtij persekutimi të besimit tuaj, ju duhet të planifikoni tani.

Ata që nuk e kanë forcën për të luftuar sundimin e antikrishtit dhe profetit të rremë të bien në gjunjë tani dhe të më kërkojnë Mua t'ju ndihmoj.

Unë do t'ju udhëzoj përmes liderave të Mi të rinj që do të dalin mes jush të drejtuar nga Dy Dëshmimtarët e Mi.

Enoch dhe Elijah, të pranishëm në Kishat e Mia Kristjane në tokë dhe në Shtëpinë e Israelit, do të influencojnë për predikimin e Ungjillit në gjithë botën së shpejti.

Asgjë nuk do t'i ndaloj mësimet mbi të Vërtetën.

Këtë herë do të jetë e vështirë por ngrihuni dhe ndiqni Ushtrinë Time në tokë dhe më shumë shpirtra do të shpëtojnë. Mos e braktisni turmën që Unë e kam dërguar tek ju për t'ju drejtuar.

Mos kini frikë sepse vetëm duke ndjekur Udhën Time drejt Jetës së Përjetshme mund të shpëtoni.

Ndiqni udhën e Profetit të Rremë dhe jo vetëm që do të jeni të humbur për Mua por edhe do të çoni shpirtrat e pafajshëm drejt udhës së Ferrit.

Bëhuni të guximshëm shërbëtorët e Mi të shenjtë.

Pranojeni se koha për kthimin Tim është e afërt. Ju nuk keni kohë të harxhoni.

Jesusi Juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-false-prophet-will-not-only-take-over-the-catholic-church-he-will-dictate-over-all-christian-churches/

Saturday, 16 June 2012

Hyji Ati: “Unë do të bëj Betejën e Armagedonit me Hierarkinë në Qiell”

E Shtunë, 9 Qershor 2012, ora 15:45

Bija Ime e dashur ki besim se Unë, Ati juaj Qiellor, do të bëj çdo gjë sipas fuqisë Sime për të shpëtuar të gjithë fëmijët e Mi në tokë.

Ndërsa Unë duhet ta respektoj dhuratën e vullnetit të lirë, që ju është dhuruar nga Unë si një nga dhuratat më të mëdha për të siguruar se njerëzimi do të më dojë Mua sipas dëshirës, dhe jo me forcë, Unë do të bëj çudira dhe do të krijoj mbrekullira për t'i sjellë fëmijët e Mi në shtëpi tek Unë.

Si një Zot i Drejtësisë, unë kurrë nuk mund ta fal apo ta pranoj të ligën, por Unë do t'i fal të gjithë ata që kthehen tek Biri Im dhe kërkojnë falje kur të mësojnë mbi përmbajtjen e Librit të Vërtetës.

Unë do të bëj Betejën e Armagedonit me Hierarkinë në Qiell dhe Unë premtoj se do ta mposht armikun dhe djajtë e nxjerrë nga dora e Luciferit.

Koha po afrohet për Satanin të mbyllet për 1,000 vjet dhe mjer njerëzit që nuk e mohojnë atë apo ligësinë e tij.

Të gjithëve do t'ju tregohet e vërteta e Dashurisë Sime Hyjnore dhe dëshirës Sime për Mbretërinë Time të shkëlqyer, Parajsa Ime, ku të gjithë do të marrin pjesë në të.

Çdo përpjekje, me anë të profetëve të Mi, do të bëhet për t'i sjellë ata në krahët e Birit Tim.

Fëmijët e Mi, mos më braktisni Mua, Atin tuaj të Dashur.

Ejani të dëgjoni Thirrjen Time.

Mos e refuzoni trashëgiminë tuaj.

Ju po përballeni me krizën më të madhe që nga krijimi i racës njerëzore, sepse koha ka ardhur që ju të bëni zgjidhjen e fundit.

Dijeni se çdo gënjeshtër, çdo tundim për të kërkuar mbështetje në krahët e Satanit dhe të djajve të tij, do të bëhet për të vjedhur shpirtrat tuaj.

Vetëm ata që e kalojnë kohën duke e mbrojtur Fenë e tyre, përmes lutjes dhe sakramenteve, do të jenë mjaft të fortë për t'i bërë ballë fuqisë së tyre.

Kujtoni se Satani nuk mund të fitoj sepse ai nuk e ka fuqinë. Ai tani do t'i sulmoj të gjithë, madje dhe shpirtrat e shenjtë, për të më refuzuar Mua dhe Birin Tim të Dashur.

Në të kundërt ai do t'ju tërheqi në humnerën e errësirës dhe rrëmujës dhe ju do të ngecni në rrjetën e ngatërruar të mashtrimit nga e cila nuk do të jeni në gjëndje të dilni.

Më dëgjoni Mua tani. Beteja finale ka filluar. Mos bëni gabimin ta refuzoni këtë thirrje, që ju bëhet nga Qielli sepse do të thotë se do të jeni të humbur përjetësisht.

O sikur të shikonit tragjedinë e shpirtrave, që do të refuzojnë Kupën e Shpëtimit.

Ata do të bien të pashpresë me Satanin në thellësitë e Ferrit nga e cila nuk ka asnjë kthim.

Unë, si Ati juaj, duhet t'ju tregoj rreziqet që ju hasni.

Përse nuk doni të dëgjoni?

Nëse besoni tek Unë, atëherë dijeni se Unë do të dërgoj profetët e Mi për t'ju paralajmëruar.

A nuk e bëra Unë këtë më parë? A dëgjuan ata? Jo, shumë nuk dëgjuan dhe më pas profecia u shpalos para syve të tyre të pabesueshëm.

Këtë herë Unë vij për t'ju njoftuar se koha për Birin Tim, Mesian e Vërtetë, të vij përsëri është e afërt.

Satani e di këtë. Urrejtja e tij për Mua është kaq e fuqishme saqë ai do të bëj çdo gjë për t'i rrëmbyer fëmijët e Mi nga Unë.

Unë jam Zoti juaj, fillimi dhe mbarimi.

Unë e krijova botën që nga fillimi dhe do të jetë sipas dorës Sime që bota, ashtu si e njihni ju, do t'i vij fundi.

Por për fëmijët e Mi të dashur që e refuzojnë Satanin, bota e re, Parajsa e Re në tokë, ju pret në gjithë lavdinë e saj.

Mos e ktheni kurrizin.

Mos lejoni arsyen e gabuar njerëzore t'ju pengoj ju dhe të dashurit tuaj të hyni në këtë Parajsë të shkëlqyer ku ju nuk do të keni nevojë për asgjë.

Zgjidhni Parajsën Time të dashurisë, gëzimit dhe bukurisë, një vënd i veçantë ku ju do të jetoni në harmoni të përkryer, në mëndje, trup dhe në shpirt.

Pa korrupsion. Pa mëkat. Vetëm dashuri ku ju do të jetoni të bashkuar me Vullnetin Tim Hyjnor.

Ati juaj i dashur Qiellor
Zoti Më I Larti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-i-will-fight-the-battle-of-armageddon-with-the-hierarchy-in-the-heavens/

Friday, 15 June 2012

Jesusi: “Vullneti i lirë nuk do të hiqet prej jush. Unë nuk mund t’ju urdhëroj që ju të më ndiqni Mua”

E Premte, 8 Qershor 2012, ora 19:05

Bija Ime e dashur shumë që i lexojnë këto Mesazhet e Mia të Shenjta që po i jepen njerëzimit nga dashuria që kam, i keqkuptojnë qëllimet e Mia.

Si Biri I Njeriut, premtimi Im është të shpëtoj mbarë njerëzimin.

Kryqëzimi Im në Kryq nuk ishte thjesht një moment në kohë, apo një moment në histori.

Ishte një Sakrificë e bërë për t'i ofruar secilit nga ju, çdo ditë, dhuratën e Jetës së Përjetshme.

Ky është një premtim solemn. Jeta e botës që do të vij, Mbretëria Ime në tokë, është për të gjithë.

Unë po vij tani për t'ju pregatitur.

Unë ju kam thënë më parë se në kohën që Unë të vij për t'ju paralajmëruar mbi rreziqet e refuzimit të Mësimeve të Mia dhe të 10 Urdhërimeve të dhëna nga Ati Im I Përjetshëm, Unë nuk mund të komandoj apo të urdhëroj fëmijët e Zotit të më dëgjojnë. Sepse gjithë njerëzimit ju dha një dhuratë e veçantë, ashtu si dhe ëngjëjve në Qiell, dhurata e vullnetit të lirë.

Vullneti i lirë nuk do të hiqet prej jush. Unë nuk mund t'ju urdhëroj të më ndiqni Mua.

Unë mund t'ju paralajmëroj, t'ju tregoj gabimet e rrugës suaj, por nuk mund t'ju urdhëroj t'i përgjigjeni thirrjes Sime.

Unë vetëm mund të kërkoj.

Vullneti i lirë, ndërkohë që është një dhuratë, gjithashtu mund të jetë një pengesë që mund të përdoret nga Satani për të mbjellë gënjeshtrat në mëndjen tuaj.

Ai mund të bëj kërkesa të një natyre të fortë bindëse të cilave ju do ta keni të vështirë t'i luftoni, e tillë është fuqia e tij.

Durimi Im është vënë në provë, në këto ditët e fundit, si kurrë më parë.

Pavarësisht nga Vdekja Ime në Kryq, nga Jeta Ime që u dhurua me dashuri për secilin prej jush, shumë e kanë harruar se çfarë do të thotë kjo Sakrificë.

Kur Unë e dhashë jetën Time për shpëtimin e njerëzimit, përse nuk dëgjojnë fëmijët e Mi?

Nëse ata nuk duan të më dëgjojnë Mua tani, përmes këtyre mesazheve, kjo është një zgjidhje që ata e bëjnë sipas vullnetit të tyre të lirë. Atëherë përse vazhdojnë të keqinterpretojnë dhe të përdredhin përmbajtjen e Biblës së Shenjtë?

Pa marrë parasysh se sa shumë do të refuzohem, Unë kurrë nuk do të heq dorë nga detyra Ime për t'ju paralajmëruar për rreziqet që po vijnë.

Rreziqet për të cilat Unë flas nuk janë vetëm vuajtjet e planifikuara nga dishepujt djallëzor të Satanit mbi kombet, kontrollin e parasë, ushqimin tuaj apo jetën njerëzore.

Jo, rreziqet për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm, mbi të gjitha, janë rreziqet e humbjes së shpirtit tuaj tek Satani dhe ëngjëjt e tij të rënë.

Nëse ju i kushtoni vëmëndje Fjalës Sime tani, varet tërësisht nga secili prej jush.

Ajo që Unë ju kërkoj është që të dëgjoni. Nëse nuk arrini të dëgjoni, apo të pranoni hiret e veçanta që Unë ju dhuroj tani, do të thotë se ju nuk do të jeni të pajisur ashtu si duhet për të shpëtuar shpirtin nga bisha.

Unë ju bekoj të gjithëve. Ju që jeni të konfuz, Unë ju kërkoj të zgjidhni lutjet që ju janë dhënë mes këtyre mesazheve.

Ato do t'ju ndihmojnë t'i përgjigjeni Thirrjes Sime nga Qielli.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/free-will-cannot-be-taken-away-from-you-i-cannot-demand-that-you-follow-me/

Thursday, 14 June 2012

600,000 ëngjëj të rënë u lëshuan nga gropat e Ferrit vitin e kaluar. Një numër tjetër prej 5 miljonë janë lëshuar tani

E Enjte, 7 Qershor 2012, ora 20:00

Bija Ime e dashur është koha të merrni armët në betejën Qiellore që është ndezur përsëri me Satanin dhe ëngjëjt e tij të rënë.

Tani të lëshuar në çdo shtet ushtria e ëngjëjve të Satanit dhe e dishepujve të tij të devotshëm në tokë po infektojnë fëmijët e Zotit në çdo lloj mënyre.

Do të ketë shënja të dukshme. Krizat në Kishën Time, Kishën Katolike, u krijuan nga forcat djallëzore ku qëllimi i tyre numër një ishte që ta nënshtronte atë. Të pakënaqur me këtë, forcat djallëzore donin të shkatërronin Eukaristinë e Shenjtë duke e njollosur atë.

Duke e demoralizuar Kishën Time në tokë, plani i Satanit ishte që të shkatërroj besimin e ndjekësve të Mi.

Shumë nga ndjekësit e Mi nuk më nderojnë më Mua, Shpëtimtarin e tyre, sepse ata bëjnë me faj mëkatet e atyre që më përfaqësojnë Mua në Kishë. Sa më lëndon kjo Mua kur ata më braktisin Mua kaq shpejt.

Braktisja në botë sot ishte gjithashtu e planifikuat nga Satani duke i tunduar fëmijët e Zotit ta mohojnë Besimin e tyre.

Në të kundërt ai përdor një fe të re e njohur shpesh si Feja e Një Epoke të Re. Në vënd që të lavdërojnë Zotin, Atin e Përjetshëm, ata lavdërojnë njeriun si një forcë superiore shpirtërore dhe në kontroll.

Ashtu si Luciferri që donte jo vetëm të ishte si Zot, por edhe të bëhej Zot, ky kult që po zhvillohet shpejt kërkon të bindi fëmijët e Zotit se ata janë në kontroll të fatit të tyre, se dhe të gjitha mund të kontrollohen përmes një besimi të rremë në një botë metafizike që nuk egziston.

Besimi në Zotat e rremë si Buda kanë dëmtuar kaq shumë njerëz dhe i ka drejtuar ata drejt një bote të errët, e cila duket sikur shkëlqen me vështrimin e parë, por që nuk arrin të ndez dashuri të pastër për njëri tjetrin.

Në të kundërt të gjitha këto fe të Epokës së Re çojnë në një gjë, maninë për veten dhe dashurinë për vetveten në kurriz të tjetrit.

Luftrat, të cilat janë krijuar nga grupet masonike të Satanit, po shtohen dhe grupi më i madh nga të gjithë do të organizoj kontrollin mbi Lindjen e Mesme përmes masakrave.

Në Evropë ata do të organizojnë futjen e një monedhe të re botërore për ti kthyer ata ne skllevër.

Mbërthimi i Satanit është kaq i fortë, saqë kërkohen shumë lutje për të rrëzuar fuqinë që ai ushtron. Pastaj do të jetë tundimi për ti larguar fëmijët e Zotit nga e Vërteta.

Ai, Satani, bën lojra me mëndjen tuaj. Por, përderisa ai nuk ka fuqi të kuptoj se cfarë ju keni në mëndje, ai mund të vendosi mendime dhe dyshime në mëndjen tuaj.

Kur ju i rezistoni në fillim, duke u lutur për hiret për të mbrojtur veten, ai do ta shtoj aktivitetin e tij.

Satani i dërgon demonat e tij tek besimtarët dhe i torturon ata. Po ti shikonit ata, do të tronditeshit. Dy apo tre mund t'ju rrethojnë apo t'ju pengojnë, ju bëjnë që të jeni në mëdyshje, të shqetësuar dhe mëndja ju mbushet me mendime të liga kundër personave të tjerë.

Çdo gjë që ka të bëj me Zotin, Kishat e Tij, fëmijët e Tij dhe ata që e përfaqësojnë Atë në tokë janë shënjestra e tij e parë.

Pastaj ai vë në shënjestër ata që janë në vëndet e larta dhe që kanë kontroll mbi jetën e millionave. Ai i tundon ata me korrupsion, manipulimin e fuqisë dhe futjen e ligjeve të këqija të krijuara për të shkaktuar dhimbje dhe vështirësi. Dhe pastaj ai orkestron luftën.

Fëmijë mos e nënvlerësoni betejën sepse është e vërtetë.

600,000  ëngjëj të rënë u lëshuan vitin e kaluar nga gropat e Ferrit.

Një numër tjetër prej 5 miljon janë lëshuar tani. Koha për ushtrinë e Zotit në Qiell për të shkatërruar Satanin ka filluar. Koha për Ushtrinë Time në tokë për të mbledhur armët ka filluar gjithashtu.

Koha është e shkurtër. Ne kemi shumë punë për të bërë.

Lutja është arma. Kthimi në besim është qëllimi. Unë mund ta arrij shpëtimin e shpirtrave vetëm nëse Zëri Im dëgjohet këtë herë.

Satani e di këtë. Ai ka vënë një mallkim mbi këtë Mision dhe do të tërheqi larg shumë nga fëmijët e Zotit. Prapë ai nuk mund të fitoj. Sepse askush nuk mund ta ndaloj Librin e të Vërtetës t'ju zbulohet sepse jam Unë, Jezu Krishti, Ai që e bën këtë.

Prapë shumë shpirtra të shkretë do të binden ta kthejnë kokën mënjanë kur Unë të shpall të Vërtetën për gjithë botën të shikoj se si do të shpaloset në Librin e Zbulesës.

Kurrë mos e lejoni të merret me ju. Ju mund ta bëni këtë duke refuzuar të angazhoheni në fyerjet apo sharjet nga të tjerët, kur ju e shpallni Fjalën Time të Shenjtë. Sepse të angazhoheni me atë, do ti japi atij armen që i duhet për t'ju hedhur poshtë.

Jezusi juaj i Dashur
Shpëtimtari i gjithë njerëzimit


Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/06/07/600000-fallen-angels-were-released-last-year-from-the-pits-of-hell-a-further-5-million-have-now-been-released/

Wednesday, 13 June 2012

Virgjëra Mari: “Fëmij, kur ju vuani në këtë jetë, ju bëheni më të afërt me Birin tim.”

E Mërkurë, 6 Qershor 2012, ora 17:05

Fëmijë kur ju vuani në këtë jetë, ju bëheni më të afërt me Birin tim.

Vuajtja, sado e rëndë, sjell hiret sidomos nëse pranohen me vullnet të lirë për shpëtimin e shpirtrave.

Kur ju vuani, gjithmonë kujtoni se si vuajti Biri im.

Tortura e Tij fizike, dijeni se do të ishte shumë e vështirë për tu duruar nga njeriu. Prapë vuajtja mendore mund të krijoj të njëjtën dhimbje.

Ju që e luftoni vuajtjen, duhet të më kërkoni mua, Nënën tuaj të dashur të Shpëtimit, për t'ju ndihmuar ta përballoni atë.

Unë do ta marr vuajtjen tuaj dhe do ta ofroj atë tek Biri im I Çmuar në emrin tuaj për të shpëtuar shpirtra.

Ai do të marri vetëm atë që i nevojitet dhe do t'ju japi ngushëllim. Ai pastaj do t'ja u lehtësoj barrën.

Vuajtja mund të jetë një formë e pastrimit të shpirtit.

Refuzojeni dhe luftojeni atë dhe nuk do të merrni lëhtesim. Do të bëhet një barrë akoma më e rëndë.

Kur ju e ofroni me dashuri, ju do të lehtësoheni nga pesha juaj dhe do të bëheni më të kënaqur.

Kurrë mos ju trëmbni vuajtjes sepse ajo ju sjell më pranë Zemrës Së Shenjtë të Birit tim.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-marychildren-when-you-suffer-in-this-life-you-become-closer-to-my-son/

Jesusi: “Satani ka për qëllim të helmoj mëndjet e disa njerëzve të Mi të zgjedhur drejt këtij Misioni”

E Martë, 5 Qershor 2012, ora 22:00

Bija Ime, nuk është veprim i mënçur për ata që i ndjekin vizionarët e Mi në të gjithë botën të dorëzohen ndaj planit të ri i të ligut.

Ai ka për qëllim të helmoj mëndjet e disa prej njerëzve të Mi të zgjedhur drejt këtij misioni.

Ai do të kthej njërin kundër tjetrit.

Ai do të krijoj dyshime mes tyre kundër këtyre Mesazheve të Shenjta dhe do t'ju shkaktoj shumë dhimbje dhe hidhërime.

Xhelozia shpirtërore do të rritet si një bishë që del nga thellësia e oqeanit dhe do të hedhi një dallgë të tmerrshme urrejtje jo vetëm mbi Mesazhet e Mia por edhe mbi ju.

Ju duhet të luteni se kjo do të ndodhi shpejt.

Pritini këto ngajrje në lutjet tuaja ditore dhe mos e lejoni këtë seri sulmesh t'ju dekurajoj.

Ndjekësit e Mi duhet të qëndrojnë vigjilentë sepse kur kjo të ndodhi, brënda muajit tjetër, ju gjithashtu do të tundoheni qe të dyshoni  Fjalën Time të Shenjtë.

Kjo profeci do të shpaloset para jush dhe do të jetë fyerja më e ashpër dhe më e dhimbshme në këtë mision deri tani.

Këto sulme jo vetëm që do të dalin nga ata që shpallin mesazhet e atyre që ata besojnë se janë vizionarë dhe profetë të vërtetë të kohëve moderne, por edhe do të mbështeten nga disa Shërbëtorët e Mi të Shenjtë.

Vreri do të helmoj shumë shpirtra dhe shumë do të më refuzojnë Mua.

Shpërfillini këto sulme bija Ime. Ec përpara dhe jepi botës mesazhet e Mia sa më shpejt të mundesh.

Është e rëndësishme që ta përhapësh Fjalën Time të Shenjtë dhe lutjet e Mia madje dhe mes atyre që nuk duan të dëgjojnë për Mua. Sepse shumë, kur t'ju tregohen këto mesazhe, do të ndjejnë një pendesë që e bëjnë këtë dhe më pas do t'ju jepen hiret për të parë të Vërtetën.

Kurrë ndonjëherë mos e nënvlerësoni fuqinë e influencës që Satani ka mbi ju.

Ai synon, sidomos, tek ata shpirtra që Unë kam nevojë të më ndihmojnë Mua në Misionin Tim për të shpëtuar njerëzimin.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jesu Krishti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/satan-intends-to-poison-the-minds-of-some-of-my-chosen-souls-towards-this-mission/

Monday, 11 June 2012

Ashtu si u refuzova herën e parë, po ashtu do të refuzohem herën e dytë

E Hënë, 4 Qershor 2012, ora 15:20

Bija Ime e dashur, shumë pak nga njerëzit e Mi të zgjedhur, Hebrenjtë, më pranuan Mua si Mesian e vërtetë kur Unë erdha në botë dhe vdiqa për mëkatet e njerëzimit.

Këtë herë shumë pak të Krishterë do ta kuptojnë se jam Unë që ju flas atyre para se të vij herën e dytë.

Ata do ti besojnë gënjeshtrat që dalin nga buzët e gënjeshtarëve, profetëve të rremë që ata duan, dhe do të më refuzojnë Mua me një urrejtje që bie në kundërshtim me dashurinë që ata kanë për Zotin.

Ashtu si u refuzova herën e parë, ashtu do të refuzohem herën e dytë.

Ju nuk duhet të ndjeheni të trishtuar për mënyrën se si më tallin Mua, më gjuajnë, më godasin dhe i pëlqeshin mesazhet e Mia. Sepse një urrejtje e tillë kundër Fjalës Sime të Shenjtë mund të vij vetëm nga Satani. Nëse zemërimi i Satanit bëhet intensiv ashtu si është tani, atëherë ju mund të jeni të sigurtë se ai shqetësohet për shpirtrat që Unë kam si qëllim t'i shpëtoj nga kthetrat e tij.

Mbyllini veshët. Shikoni përpara dhe përqëndrohuni vetëm tek Unë.
Çdo lloj sulmi do të hidhet mbi ju, ndjekësit e Mi, për t'ju ndaluar të më ndiqni Mua.

Çdo argument kundër Fjalës Sime nga ata që mburren se janë ekspertë në çështjet Shpirtërore të Shenjta duhet të hidhen mënjanë.

Ata nuk e kanë Shpirtin e Shenjtë në shpirtrat e tyre, sepse ata nuk e meritojnë për shkak të mëkatit të krenarisë.

Ashtu si Unë vuajta goditjet me kamzhik, po ashtu do të vuaj përsëri kur Fjala Ime e Shenjtë tani po copëtohet me urrejtje nga ata që duan të bëjnë të mundur që Fjala Ime te refuzohet.

Unë ju them këtë tani atyre shpirtrave. Nëse ju nuk do ta pranoni Dorën Time të Mëshirës për të shpëtuar njerëzimin, përse mbartni kaq urrejtje në zemrat tuaja?

A nuk e dini se po tundoheni nga i ligu që kërkon t'ju verboj ndaj të Vërtetës?

Urrejtja, shpifja dhe sharja nuk vijnë prej Meje. Kur ju lejoni këto mëkate të liga t'ju pushtojnë, ju nuk më doni Mua.

Ju do të ktheheni tek Unë kur ju të dilni para Meje gjatë Paralajmërimit, nëse e keni përulësinë e nevojshme për të më kërkuar Mua t'ju fal.

Nëse nuk qëndroni në heshtje tani, ju do të vuani dhe pendesa do t'ju bëj të dobët dhe do të dridheni para Meje.

Sa më lëndoni Mua.
Sa më bëni Mua të vuaj.

Ju më godisni Mua ashtu si më goditën herën e parë. Dhe prapë ju thoni se jeni një Dishepull i Shenjtë i Imi.

Ju jeni shkaku i një dëshpërimi të madh për Mua.

Ndjekësve të Mi ju them të mos i vënë re këto ngacmime.

Mos e hapni gojën apo të ngatërroheni me ata që tregojnë zemërim, urrejtje dhe që, në të njëjtën kohë, pohojnë se më duan Mua.

Si mund të më doni Mua kur ju nuk tregoni dashuri apo durim ndaj njëri tjetrit.

Ju jeni hipokritë nëse ju e shani njëri tjetrin në Emrin Tim.
Tani koha ka ardhur për refuzimin e dytë, aspak i ndryshëm nga hera e parë.

Talljet do të thonë se ata të vetë-quajturit dishepujt e Shenjtë do të ngacmojnë profetët e Mi duke u përpjekur t'i pengojnë ata duke ju bërë pyetje mbi njohurinë e Shkrimit të Shenjtë.

Profetët e Mi nuk e kuptojnë shkrimin e shenjtë dhe nuk do ta mbrojnë fjalën Time.

Prapë ata të ashtu-quajtur dishepuj të Shenjtë, ashtu si ishte gjatë Kurorës së Gjëmbave të vënë në Kokën Time, do të përpiqen t'i bëjnë profetët e Mi të duken si budallenj dhe pa vlerë.

Pastaj ata do të shkojnë më tutje duke i tallur dhe turpëruar ndërsa pohojnë, në të njëjtën kohë, se sa të ditur janë mbi Mësimet e Mia.

Ngacmimi do të vazhdoj deri kur të lehtësohen pas Paralajmërimit kur ata shpirtra do ta kuptojnë gabimin që kanë bërë.

Ata do të qajnë dhe vuajnë për shkak të kësaj, por Unë do ti fal sepse i dua ata.

Por atëherë shumë të tjerë nuk do të pendohen. Ata do të shkaktojnë dhimbje të tmerrshme dhe persekutim mbi profetët e Mi të kohëve të fundit. As edhe për një moment ata nuk do të heqin dorë.

Çdo lëndim, fyerje dhe sulm do të hidhet drejt tyre në Emrin Tim, Jezu Krishtin, Biri i Njeriut.

Ata do të më mohojnë Mua, përmes Fjalën Time të Shenjtë që po ju jepet sot, deri në fund.

Pastaj atyre do t'ju jepet edhe një rast tjetër për të pranuar Librin e Të Vërtetës. Ata ose do të më pranojnë Mua ose do të më refuzojnë.

Pastaj Unë do ti mbledh të gjithë ata shpirtra të përulur që më duan Mua dhe Qielli dhe Toka e Re do të shfaqet.

Ata që do të më refuzojnë Mua do të hidhen në Zjarret e Ferrit.

Unë do të vij edhe një herë të fundit për t'ju shpëtuar ju.

Hapini zemrat dhe shikoni se jam Unë, Jesusi, që ju thërret tani.

Nëse nuk mund ta shikoni këtë, ju keni nevojë për shumë lutje për të bërë të mundur që Shpirti I Shenjtë të hyj me të vërtetë në shpirtrat tuaj.

Dijeni se ata që janë të bekuar me Shpirtin e Shenjtë nuk i fyejnë të tjerët, te shpifin apo të përhapin urrejtje kundër fëmijëve të Zotit.

Ata nuk duan që të kontrollojnë fëmijët e Zotit.
Ata nuk i thyejnë 10 Urdhërimet.

Jezusi juaj

Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/06/04/just-as-i-was-rejected-the-first-time-i-will-be-rejected-the-second-time/

Sunday, 10 June 2012

Kalojeni muajin e Qershorit në meditim të qetë ashtu si ju ka udhëzuar Nëna Ime e Dashur

E Dielë, 3 Qershor 2012, ora 15:30

Bija Ime e dashur, ndjekësit e Mi duhet ta kalojnë muajin e Qershorit në meditim të qetë ashtu si ju ka udhëzuar Nëna Ime e Dashur.

Ky muaj është periudha kur, përmes Fushatës së Kthimit në Besim, shumë njerëz mund të marrin hiret e një kthimit të menjëhershëm përmes sakrificave të bëra nga ata që i përgjigjen Nënës Sime, Nënë së Shpëtimit.

Ju duhet të jeni të qetë këtë muaj.

Ju lutem, ju kërkoj të frekuentoni kishat tuaja sa më shumë të mundeni për të thënë Lutjen e Mëshirës Sime Hyjnore në orën 3.

Katolikëve ju lutem ta marrin Eukaristinë Time të Shenjtë çdo ditë nëse është e mundur gjatë këtij muaji.

Sepse ky muaj do të jetë periudha kur planet, që në heshtje po ngrihen për të krijuar trazira në Lindjen e Mesme, po përfundojnë.

Bëhuni të fortë. Bëhuni të durueshëm. Të jeni të përulur në shpirt.

Dorëzojeni vullnetin tuaj tek Unë dhe ofrojini sprovat dhe sakrificat për kthimin e të gjithë mëkatarëve.

Shkoni në paqe ndjekësit e Mi të dashur.

Shpirti Im I Shenjtë po ju mbulon ju të gjithëve në këtë kohë kur Unë ju drejtoj ju drejt këtij dedikimi të veçantë.

Jesusi juaj i dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/spend-the-month-of-june-in-quiet-contemplation-as-instructed-by-my-beloved-mother/

Saturday, 9 June 2012

Jezusi: Kurrë mos u lëkundni. Kurrë mos e dyshoni Dorën Time të Mbrojtjes

E Shtunë, 2 Qershor 2012, ora 21:00

Bija Ime e dashur, kur ndjekësit e Mi të më lejojnë Mua ti mbush shpirtrat e tyre me dashurinë Time të pakushtëzuar, Unë do të ndez brënda tyre një forcë që do ti befasoj ata.

Ejani tek Unë si fëmijë besimtarë më një zemër të thjeshtë dhe të hapur, duke mos pritur për asgjë, dhe unë do t'ju sjell një paqe që ju nuk do ta gjeni diku tjetër.

Ndërsa derdh lotë për mënyrën se si i ligu dhe lakmia e kanë mbërthyer botën, po ashtu edhe jam i mbushus plot me gëzim për dashurinë e pastër që ndjekësit e Mi tregojnë për Mua, Jesusin e tyre.

Sa shumë lehtësim dhe ngushëllim më sjellin Mua dhe sa shumë dëshiroj ti mbështjell ata në Krahët e Mi.

Sa shumë dëshiroj që ata të mund të më dëgjojnë kur ju them se sa shumë Unë i dua ata.

Sa e pres atë ditë kur Unë të shtrij dorën Time, të kap dorën e tyre në Timen dhe ti tërheq ata në Mbretërinë Time të Re kur të vijnë në shtëpi tek Unë më në fund.

Ajo ditë nuk është larg.

Të gjithë ju ndjekësit e Mi duhet të më dëgjoni Mua në këtë kohë.
Ju duhet të jeni të fortë dhe të këmbëngulni gjatë sprovave që do të vijnë dhe kurrë mos u dekurajoni.

Ecja për gjatë udhës që është e gdhëndur për ju drejt Mbretërisë Sime, do t'ju lëndoj. Shumë nga ju do të pengohen dhe do të bien.

Disa prej jush do të kthehen mbrapsh nga rruga që erdhën.

Të tjerët do të ulen, dorëzohen dhe do të mbeten të ngecur përmes fillimit të udhëtimit të tyre dhe portave të Jetës së Përjetshme. Kaq i dobët do të bëhet besimi i tyre për shkak të pengesave që do të ndeshin.

Më të fortët do të jenë të patrembur. Ata do të kërkojnë të dalin në krye dhe të sulmojnë me çdo fuqi në Epokën e Re të Paqes.

Asgjë nuk do t'ju presë rrugën atyre. Ata do ta dinë se si do ti përballojnë vuajtjet që ju vijnë përpara. Ata do ta dinë se si të luftojën armikun. Më pak frikë në zemër ata do të dëgjojnë çdo udhëzim që do ju jepet nga Unë.

Ata gjithmonë duhet të përpiqen të kthehen mbrapa dhe të mbajnë ata që janë më të dobët. Ata që janë të frikësuar. Ata duhet ti mbajnë në supet e tyre ata që nuk e kanë vullnetin dhe kurajon të qëndrojnë në Emrin Tim.

Ata që e refuzojnë ndihmën tuaj do të mbeten mbrapa dhe do të bëhen pjesë e Mbretërisë së Bishës nga e cila nuk ka asnjë shpëtim.

Kurrë mos u lëkundni. Kurrë mos e dyshoni Dorën Time të Mbrojtjes.

Nëse ju e lini çdo gjë sipas Vullnetit Tim të Shenjtë, Unë do të kujdesem për çdo gjë.

Besoni tek Unë. Më ndiqni Mua.

Koha është e shkurtër por prapë ka akoma kohë për t'u pregatitur për betejën që do të vij.

Unë ju dua të gjithëve. Kurrë mos e harroni fuqinë e Dashurisë Sime.

Shpëtimtari juaj i dashur
Mbreti i Shpëtimit
Jezu Krishti


Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/06/02/jesus-never-falter-never-doubt-my-hand-of-protection/

Virgjëra Mari: “Unë ja zbulova këto ligësi fëmijve të vegjël Melanie dhe Maximin në La Salette”

E Shtunë, 2 Qershor 2012, ora 11:00

Bija ime është e rëndësishme që të gjithë ata që e duan Birin tim të luten për hiret e forcës dhe vendosmërisë në këtë kohë.

Dijet që po ju zbulohen, bijtë e mi, mes këtyre mesazheve janë për t'ju ndihmuar për t'u pregatitur.

Kurrë mos u ndjeni ju, si një ushtri e Zotit, se nuk do të jeni në gjëndje t'i  përballeni regjimit të lig që do ta tregoj veten në botë shumë shpejt.

Gjithmonë kujtoni fuqinë e Rosares Sime të Shenjtë.

Gjithmonë kujtoni se forca e Atit Tim është forca më e madhe nga të gjitha. 
Asnjë forcë nuk është kaq e madhe sa të mposhti Forcën më të Lavdishme të Zotit.

Kur ju jeni një fëmij i vërtetë i Zotit, kur ju vini tek Ati përmes Birit tim, ju do të jeni të mbrojtur.

Frika shkaktohet nga e panjohura, por mund të shkaktohet gjithashtu edhe kur e Vërteta zbulohet.

Lejoini hiret që po ju jepen përmes Fushatës së Lutjeve t'ju japi qetësinë e mëndjes dhe forcën e shpirtit për të marshuar për shpëtimin e shpirtrave.

Sa më shumë shpirtra që kthehen drejt dashurisë së Birit tim, aq më e fortë do të jetë Fushata juaj.

Duajeni njëri tjetrin dhe bashkohuni në lutje për të ndihmuar në shpëtimin e fëmijve të Zotit nga antikrishti.

Lutuni, lutuni, lutuni që çdo shpirt të jetë mjaft trim për të refuzuar shenjën e tij helmuese.

Unë ja zbulova këto ligësi fëmijve të vegjël Melanie dhe Maximin në La Salette shumë kohë më parë. Koha që këto profeci të shpalosen është e afërt.

Këtyre fëmijve ju tregua planet djallëzore dhe ata e pranuan çfarë ju tregova.

Tani ju, bijtë e mi, duhet ta pranoni se këto ngjarje duhet të ndodhin.

Ju duhet të luteni fort për të dobësuar dhe shmangur shumë nga dhimbja që njerëzimi duhet të duroj.

Bëhuni të fortë bijtë e mi.

Besoni tek Biri im dhe jepini Atij lirinë që t'ju drejtoj ashtu si duhet që shpirtrat të mund të shpëtojnë nga kthetrat e bishës.

Nënë juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/06/02/virgin-mary-i-have-revealed-these-atrocities-to-the-little-children-melanie-and-maximin-at-la-salette-so-long-ago/


Friday, 8 June 2012

666 do të jetë e futur, si numër i fshehur, në një kartë elektronike të cilën do të detyroheni ta pranoni ashtu si do të pranonit ndonjë vaksinë

E Premte, 1 Qershor 2012, ora 20:15

Bija Ime e dashur antikrishti po pregatit, tashmë, planin e tij të paqes të cilin do ta paraqesi menjëherë pasi luftrat të përhapen në Lindjen e Mesme dhe kur dhimbja dhe ankthi i tmerrshëm do të thonë se nuk ka asnjë shenjë shprese.

Atëherë ai do të shfaqet papritur dhe do t'i prezantohet botës si një njeri i paqes, një xhevahir i shndritshëm që ndriçon në mes të errësirës.

Pasi ai të shfaqet, shumë shpejt do të shikohet si një nga liderat politikë më frymëzues të të gjitha kohëve.

Personaliteti i tij tërheqës, joshës dhe dashamirës do të mashtroj pjesën më të madhe të njerëzve.

Ai do të tregoj dashuri dhe dhembshuri dhe do të duket se është Kristjan. Me kalimin e kohës ai do të tërheqi shumë ndjekës që do të rriten në numër dhe kështu ai do të bëhet si Unë, Mesia.

Ai do të duket se e mbështet bashkimin mes të gjitha kombeve dhe do të pëlqehet në poshtuajsë çdo vënd të botës.

Më pas ai do të duket se ka aftësi supernatyrale. Shumë do të besojnë se ai është dërguar nga Ati Im dhe se ai jam Unë, Jesu Krishti, Shpëtimtari I Botës.

Ata do ti luten atij, do ta duan atë, do të japin jetën për atë dhe ai do të qeshi dhe do t'i talli ata, kur ata nuk do ta shohin.

Ky do të jetë mashtrimi më i madh i të gjitha kohëve dhe plani i tij është të grabisi shpirtrat tuaj, t'ju largoj nga Unë.

Ai dhe Profeti I Rremë, që do të ulet si një Mbret në Fronin e Piterit, do të planifikojnë në fshehtësi fenë e një bote të vetme.

Ky do të shfaqet se është një lloj feje Kristjane që e përkrah dashurinë.

Megjithatë nuk do të përkrahë dashurinë për njëri tjetrin e cila vjen nga Zoti. Por përkrah dashurinë dhe besnikërinë ndaj antikrishtit dhe dashurinë për vetveten.

Urrejtja nuk ndalon këtu, sepse kur të kenë joshur fëmijët e Zotit, atëherë do të filloj sulmi.

Papritur të gjithë do të kërkohen të pranojnë Shenjën e Besnikërisë për një botë. Një botë e bashkuar ku të gjithë njerëzit do të marrin pjesë.

Ajo do të kontolloj paratë tuaja, të drejtën e ushqimit dhe se ku banoni.

Rregullat, shumë prej tyre, do të thonë se ju do të ktheheni në të burgosur.

Çelësi i qelisë suaj, që ju mban nën kontrollin e tyre, do të jetë Shenja e Bishës.

666 do të jetë e futur, si numër i fshehur, në një kartë elektronike të cilën do të detyroheni ta pranoni ashtu si do të pranonit ndonjë vaksinë.

Menjëherë sa të futet ajo do të helmoj, jo vetëm mëndjen dhe shpirtin tuaj, por edhe trupin. Sepse do të shkaktoj një sëmundje epidemike për të fshirë shumë nga popullsia e botës.

Ju nuk duhet ta pranoni Shenjën. Në të kundërt Unë do t'ju udhëzoj se çfarë do të bëni.

Shumë do ta pranojnë Shenjën sepse do të ndjehen të pafuqishëm.

Vula e Zotit të Gjallë, Fushata Ime e Lutjes (33) është shpëtimi juaj.

Kur ju e merrni Vulën Time të Mbrojtjes, që ju është dhënë nga Ati Im I Përjetshëm, ju nuk do t'ju duhet ta pranoni Shenjën.

Ju nuk do të prekeni. Shtëpi juaj nuk do të duket, nuk do te kërkohet apo bëhet shënjestër sepse do të bëhet e padukshme në sytë e ushtrisë së Satanit.

Ju duhet të mbani ushqimin fshehurazi që do të zgjasi për pak vjet. Ju do të duhet të rrisni vetë të mbjellat, të krijoni rezerva uji dhe të mbani të gjitha sendet e Shenjta pranë vetes.

Kisha Ime e Mbetur do të rritet dhe përhapet dhe do t'ju jepet një strehë nëse është e nevojshme.

Shumë planifikim kërkohet tani.

Ata do të qeshin me ato që ju do të bëni, apo do të thonë, sigurisht që Jesusi nuk do të kërkoj ty ta bësh këtë? A nuk i jep Ai të gjithë ndjekësve të Tij në kohën kur ata kanë nevojë?

Madje dhe një bukë dhe një peshk do të shumëfishohet. Kështu që nuk ka rëndësi nëse ju keni disa ushqime, sepse Unë do t'ju mbroj dhe ju do të jeni të sigurtë.

Lutuni fort për ata shpirtra që do të jenë të paaftë të shmangin Shenjën.

Nëse në kohën kur u detyruan të pranojnë kartën elektronike, këta shpirtra të pafajshëm kanë patur hiret e Zotit, ata do të shpëtojnë.

Ju duhet të plaifikoni për mbrojtjen e familjes suaj dhe besnikërinë tuaj ndaj Eukaristisë së Shenjtë dhe Meshës.

Kur antikrishti ti asgjesoj të gjitha fetë e vetmja armë ndaj të cilës ai do të jetë i pafuqishëm është Mesha e Shenjtë dhe shndërrimi i bukës dhe i verës në Trupin dhe Gjakun Tim në Eukaristinë e Shenjtë.

Meshat e Mia duhet të vazhdojnë. Ju që e dini këtë duhet të mblidheni në numër tani dhe të filloni pregatitjet.

Sa më shpejt të pregatiteni, aq më shumë hire do t'ju jepen për t'i shtuar radhët tuaja në botë.

Shkëmbi do të rëndohet me një ndërtesë të re për të cilën do të thonë se do të jetë Tempulli Im i Ri. Por kjo nuk është e vërtetë.

Por kur persekutimi të mbaroj Kisha Ime e Mbetur dhe Njerëzit e Mi të Zgjedhur do ta rindërtojnë Tempullin dhe Jerusalemi Im i Ri do të zbresë nga Qielli.

Ajo do të zbresë me lavdi. Trumpetat do të dëgjohen në Qiell dhe në tokë në të njëjtën kohë.

Dhe atëherë Unë do të vij. Ti, bija Ime do të lajmërosh ardhjen Time dhe shumë do të bien në tokë dhe do të qajnë të lehtësuar, me dashuri dhe gëzim në ekstazë.

Për momentin që ata kanë pritur më në fund. Qielli do të shndris, bubullima do të gjëmoj dhe kori i ëngjëjve do të këndoj në një grup të ëmbël kur të gjithë fëmijët e Zotit do të mirëpresin Mesian e Vërtetë.

Unë, Jezu Krishti, do të vij për të gjykuar. Dhe Qielli dhe Toka do të bëhet një.

Madhështia e Re e Lavdishme, toka e rinovuar, do të dali dhe Parajsa e Re do të përfshij të gjithë ata, emrat e të cilëve janë në Librin e të Gjallëve, të cilët do të bashkohen në një.

Dhe ndërsa fundi i tokës së vjetër, e ndotur me njollat e mëkatit, do të mbaroj dhe Epoka e Re sapo ka filluar.

Kjo është ajo për të cilën duhet të  përpiqeni. Kjo është ajo që ju takon si pjesë e trashëgimisë suaj natyrale.

Vetëm përqëndrohuni për shpëtimin e të gjithë shpirtrave.

Kjo është edhe arsyëja që ju duhet ti shpërfillni pengesat që ju paraqiten. Persekutimi. Dhimbja. Tmerri i ligësive të kryera nga duart e të tjerëve. Ajo që ka rëndësi është shpëtimi i shpirtrave.

Shpëtimtari juaj Jezu Krishti

Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/06/01/666-will-be-embedded-its-number-hidden-into-a-chip-which-you-will-be-forced-to-accept-just-as-you-would-any-vaccination/