Kerko Mesazhet ketu

Thursday, 31 January 2013

Unë i bëj thirrje ndjekësve të Mi që t’i kujtojnë njerëzit mbi rëndësinë e leximit të Biblës së Shenjtë

E Mërkurë, 23 Janar 2013, ora 16:40

Bija Ime e dashur, Unë Jam i gëzuar dhe i kënaqur prej dashurisë që dishepujt e Mi mbajnë në zemrat e tyre për Mua.

Qielli gëzon me shpejtësinë në të cilën Mesazhet e Mia Hyjnore dhe Lutjet po përhapen nëpër botë. Kjo është koha, e parashikuar shumë kohë më parë, kur Ungjilli Im I Shenjtë do të predikohet nëpër mbarë botën.

Unë i bëj thirrje ndjekësve të Mi t'i kujtojnë njerëzit mbi rëndësinë e leximit të Biblës së Shenjtë, Fjala e krijuar sipas Vullnetit të Atit Tim.

Sot, Fjala Ime po flitet, përsëri, për të ngulitur në mëndjet e njerëzve, sot, rëndësinë e Mësimeve të Mia. Mospranimi I Fjalës së Zotit do të çoj në vdekjen e shpirtit.

Çdo njeri mbi tokë ka lindur me vullnetin e lirë. Për çdo njeri, me jetën e dhuruar nga Ati Im, i është ofruar Sakramenti I Pagëzimit, por jo çdo fëmije të Zotit i është dhënë mundësia ndaj kësaj Dhurate të rëndësishme, e cila e pastron shpirtin dhe largon djajtë.

Çdo njeri ka patur të drejtën të njohi të Vërtetën e Mësimeve të Mia, por jo çdo njeriu i është dhënë e Vërteta. Në vënd të saj, fetë e rreme u ushqyen në shpirtrat e të pafajshmëve. Kjo solli në urrejtje për njëri tjetrin, kur gënjeshtrat e krijuara dhe të përhapura nga fetë të tilla të rreme, infektuan zemrat e njerëzve.

E Vërteta është se Fjala Ime e Shenjtë është ushqim për shpirtin. Pa atë shpirti dobësohet. Kur shpirtit i mungon paqja, e cila vjen prej Dashurisë Sime, ai kërkon ngushëllim në krahët e gjërave materiale, të cilat, me kalimin e kohës, e thajnë atë nga çdo kënaqësi

Tani që Fjala Ime e Shenjtë po ndizet në zemrat e njerëzve të lodhur, Dashuria Ime do të përhapet kur e Vërteta t'i jepet njerëzimit. Kjo Dashuri do të tërheqi shpirtrat e uritur dhe kështu Plani Im për Shpëtim do të vazhdoj. Unë do të përdor çdo mundësi, duke përdorur zemrat e njerëzve të përulët – të cilët me të vërtetë më duan Mua – për të shpëtuar të gjithë rracën njerëzore. Nuk ka rëndësi se cilin zot ata adhurojnë, sepse së shpejti, e Vërteta do t'ju tregohet atyre. Pastaj ata nuk do të duan asgjë tjetër, përveç se Praninë Time të Lavdishme.

Jezusi juaj

Mesazhi ne anglisht:

Wednesday, 30 January 2013

Virgjëra Mari: “Është sipas fuqisë së lutjes që Mëshira e Birit tim mund të përhapet nëpër botë”


E Mërkurë, 23 Janar 2013, ora 16:05

Bijtë e mi, ju duhet të përpiqeni të përkushtoni të paktën 15 minuta në ditë për të thënë Fushatën e Lutjeve, pasi është shumë e rëndësishme.

Ju duhet të gjeni kohën për t'i thënë këto lutje, pasi ato pothuajse po i dobësojnë shumë tragjedi në botë, të cilat janë shkaktuar nga ata njerëz djallëzor që kryejnë vepra të liga.

Ju kurrë nuk duhet ta harroni fuqinë e lutjes, apo faktin që me anë të ndërhyrjes sime, unë mund t'ju ndihmoj në përpjekjet me Besimin tuaj.

Shumë prej jush janë të zënë me probleme të tjera në jetën tuaj, por ju duhet të bëni çdo përpjekje për t'i bërë nderime Birit tim. Lutja mund të jetë e vështirë për shumë.

Mund të jetë e vështirë të luteni privatisht dhe për ata që nuk mund ta shohin Fytyrën më të përkryer dhe më të bukur të Birit tim, Jesu Krishtit, me lehtësi do të shpërqëndrohen.

Këtu është një Fushatë Lutje e vogël (95) Për të ndihmuar të gjeni kohë për lutje.

O Nëna e Shpëtimit, eja më ndihmo, ndërsa përpiqem të gjej kohë për lutje.
Më ndihmo t'i jap Birit tënd të dashur, Jesu Krishtit, kohën që Ai meriton për t'i treguar Atij se sa shumë e dua Atë.
Unë të kërkoj ty, Nëna ime e Bekuar e Shpëtimit, të kërkosh për mua Hiret që më duhen dhe t'i kërkosh Birit tënd të dashur çdo hir dhe favor, që Ai të më mbështjelli në Gjirin e Zemrës së Tij të Shenjtë.
Amen.

Fëmijë, për të ndjekur Udhën e të Vërtetës, gjithçka që ju duhet është t'i jepni kohën që nevojitet për tu lutur. Është sipas fuqisë së lutjes që Mëshira e Birit tim mund të përhapet nëpër botë. Do të jetë sipas recitimeve tuaja të Fushatës së Lutjeve që Marrëveshja mund të përmbushet nga Biri im për të shpëtuar botën.

Nëna juaj e Dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Jesusi: “Me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë, ju do të profetizoni në Emrin Tim të Shenjtë në mbarë botën”


E Martë, 22 Janar 2013, ora 10:24

Bija Ime e dashur, Drita Ime do të ndriçoj tani në ato vënde ku nuk është treguar e Vërteta.

Atje ku Zoti as edhe nuk përmëndet, Prania Ime Hyjnore tani do të mbushi çdo cep të këtyre vëndeve që nuk më nderojnë Mua, edhe pse ata janë të vetëdijshëm se Kush Jam Unë. Perdja e errësirës do të ngrihet dhe, më në fund, këta shpirtra të etur do të pijnë Shpirtin Tim të Shenjtë dhe do të përtypin Fjalën Time të Shenjtë. Pas gjithë kësaj kohe, përmes përhapjes së Grupeve të Mia të Lutjeve, atyre do t’ju jepet e Vërteta.

Unë i referohem atyre vëndeve ku kishat tuaja qëndrojnë bosh, ku Sakramentet rrallë herë bëhen të mundshme dhe ku Meshat ditore nuk festohen më. Varet nga ju, dishepujt e Mi të dashur, të përhapni Fjalën Time të Shenjtë, që shpirtrat e errët dhe ata që nuk dinë asgjë për Mua, të ndriçohen dhe të inkurajohen, me butësi, për të ardhur tek Unë.

Unë ju bekoj dhe me anë të Fuqisë së Dashurisë Sime të thellë për secilin prej jush, Unë do t'i shtoj radhët tuaja së tepërmi. Grupet e Mia të Lutjes do të ngrihen në çdo vënd dhe me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë, ju do të profetizoni në Emrin Tim të Shenjtë në mbarë botën.

Kujtohini të gjithë për Mësimet e Mia. Kujtohini njerëzit të lexojnë Biblën e Shenjtë, një nga Dhuratat më të mëdha të dhuruara ju nga Ati Im. Thoni Lutjet e Mia; lexoni Mesazhet e Mia të Lavdishme dhe lutuni që ju të mund të kapni madje dhe ata me zemrat më të ngurta.

Unë do t'ju dhuroj ju shumë Dhurata dhe Unë do t'ju udhëzoj në çdo hap që ju  merrni në Udhën e të Vërtetës.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Jesusi: “Koha Ime, e cila është e ndërthurur me Vullnetin Hyjnor të Atit Tim, tashmë është gati”


E Hënë, 21 Janar 2013, ora 15:50

Bija Ime e dashur, Koha Ime në tokë mund të duket sikur ka përfunduar me Kryqëzimin Tim, por ky ishte vetëm fillimi.

Koha Ime, e cila është e ndërthurur me Vullnetin e Shenjtë të Atit Tim, tashmë është gati dhe, më në fund,  Unë do të vij përsëri, për të pushtuar njerëzimin në Zemrën Time të Shenjtë.

Shumë është arritur, jo vetëm nga ju, dishepujt e Mi të dashur, por edhe sipas Besimit të Kishës Sime në qëndresën ndaj persekutimit të shkaktuar mbi Trupin Tim në tokë nga qeveri të pafe.

Sa I dua Unë ndjekësit e Mi besnik. Sa shumë ngushëllim më sjellin ata Mua, me aleancën e tyre të fortë dhe besnike. Shpirti I Shenjtë është I papërmbajtur në këto kohë dhe ai u dërgua si një rrejtë mbi njerëzimin si një antidodë kundër shpirtit të keq të pranishëm në zemrat e njerëzve.

Po të shikonit ju, ndjekësit e Mi, ashtu si shoh Unë shpirtrat e liq që enden nëpër botë duke kërkuar një shtëpi, ju do të vdisnit nga frika. Ata kërkojnë strehim në shpirtin e njeriut dhe në shtëpinë që ata banojnë. Shpirtrat që nuk më duan Mua, që e refuzojnë Zotin dhe që ndjekin mësimet e rreme të përhapura nga Satani, përfshi edhe organizatat e epokës së re – të cilat pozojnë si organizata fetare dhe shpirtërore – e lënë veten e tyre të hapur ndaj këtyre shpirtrave. Shumë nga këta njerëz do të fyheshin nëse do t'ju tregohej se ata janë mbartës të shpirtrave të tillë djallëzor. Ata nuk do ta besonin atë, edhe kur tregojnë shënjat e ankthit të thellë emocional.

Këta shpirtra djallëzor, dhe ka shumë prej tyre, e tregojnë veten tek Unë ku ata përpëliten në errësirë para Meje. Unë mund t'i shoh ata duke nënqeshur dhe duke më pështyrë Mua me gojët e tyre të ndyra. Kur ata janë të pranishëm tek fëmijët e Zotit, ata transformohen në personin tek i cili janë futur, megjithëse ngadalë si fillim. Me kalimin e kohës, këta njerëz të shkretë, do të nxjerrin nga goja gjëra të turpshme kundër Zotit dhe Ligjet e Krijuara prej Tij. Ata do të reklamojnë vepra djallëzore, të  çdo lloji dhe do të shkojnë deri atje sa të joshin të tjerët të kryejnë mëkat. Ndërsa ata e shtojnë shpejtësinë e infektimit të tyre, Shpirti I Shenjtë, I pranishëm në zemrat e ndjekësve të Mi, do të fillojë një betejë të fuqishme për të ndihmuar në eleminimin e këtij të ligu. Prandaj dhe lutja është kaq e rëndësishme. Lutjet tuaja, të ofruara për të ndaluar përhapjen e ligjeve djallëzore, që e fyejnë Zotin, do të dëgjohen dhe do të veprohet mbi ato.

Ju lutem të vazhdoni të thoni Fushatën e Lutjes (87) Për të mbrojtur vëndin tuajnga i ligu dhe kështu që veprat dajllëzore të persekutimit të mund të dobësohen.

Fushata e Lutjes (87) Mbroje Vëndin tonë nga I Ligu
O Atë, në emër të Birit Tënd na shpëto nga komunizmi.
Na shpëto nga diktatura.
Mbroje vëndin tonë kundër paganizmit.
Shpëtoi fëmijët tanë nga e keqja.
Na ndihmo të shohim Dritën e Zotit.
Hapi zemrat tona ndaj Mësimeve të Birit Tënd.
Ndihmoi të gjitha Kishat të qëndrojnë të vërteta ndaj Fjalës së Zotit.
Ne të lutemi që ta ruash vëndin tonë nga persekutimi.
Zot I Dashur, hidhi sytë mbi ne me Mëshirë pavarësisht se sa të fyejmë Ty.
Jesus, Bir I Njeriut, na mbulo me Gjakun Tënd të Shtrenjtë.
Na shpëto nga kurthet e të ligut.
Ne të kërkojmë ty, Zot I dashur, të ndërhysh dhe të ndalosh të ligun nga mbërthimi që ai ka mbi botën në këtë kohë. 
Amen.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:


Sunday, 27 January 2013

Jesusi: “Këta njerëz do të shkatërrojnë Kishat e Mia dhe pak njerëz do të lejohen të ofrojnë Sakrificat ditore”


E Dielë, 20 Janar 2013, ora 17:50

Bija Ime e dashur, Unë dëshiroj që dishepujt e Mi t'i pranojnë ndryshimet që shtrihen përpara, pa frikë. Do të jetë për arsye të këtyre ndryshimeve, që njeriu do të pastrohet.

Veprat e liga të luftës dhe të heqjes së të drejtave tuaja, të shkaktuara për të kontrolluar mënyrën me të cilën vëndet tuaja janë udhëhequr, së shpejti do të ndodhin. Nëse kjo betejë finale mes Mbretërisë së Atit Tim dhe djallit dhe shpirtrave të tij të liq nuk do të ndodhte, atëherë i ligu nuk do të shkatërrohej.

Do të bëhen vazhdimisht përpjekje për të marrë në kontroll monedhat tuaja si dhe përdorimin tuaj personal të parave. Por lutjet tuaja mund t'i ndalojnë këta udhëheqës të liq në zbatimin e kësaj përpjekje për skllavëri. Këta njerëz do të shkatërrojnë Kishat e Mia dhe pak njerëz do të lejohen të ofrojnë Sakrificat ditore. Po, do të ketë nga ata mes trye që do të qëndrojnë në këmbë prej Hirit të Zotit.

Ata do të persekutojnë Kishën dhe do të shkaktojnë një përçarje të madhe mes liderave në Kishat Kristjane dhe prapë do të ketë priftërinj dhe klerikë që akoma do të qëndrojnë në këmbë, sepse ata do të refuzojnë të dorëzohen ndaj këtij presioni.

Ata do të përpiqen të ndalojnë Sakramentet e Pagëzimit, Kungimin e Shenjtë dhe Rrëfimin dhe prapë ata shërbëtorë të shenjtë besnik dhe trima do të vazhdojën të më shërbejnë Mua.

Kujtoni se lutjet tuaja do ta dobësojnë ndikimin dhe ashpërsinë e këtyre sprovave. Kur shpirtrat e Mi të zgjedhur luten, në veçanti,  për këto vepra të Mëshirës, Unë do t'i përgjigjem thirrjeve të tyre.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Saturday, 26 January 2013

Jesusi: “Do të jenë Misionet e profetëve të vërtetë ato që do të shkaktojnë zemërim”


E Dielë, 20 Janar 2013, ora 10:10

Bija Ime e dashur, është dëshira Ime më e madhe të shikoj jobesimtarët të lexojnë Fjalën Time të Shenjtë. Edhe pse është vetëm për fare pak minuta, ata do të tundoheshin të ktheheshin tek Shkrimi Im, herë pas here. 

Për arsyen se Satani e mashtron botën të besoj se ai nuk egziston, apo se djajtë e tij, ëngjëjt e rënë, enden të lirë nëpër botë duke kërkuar strehim në zemrat dhe trupat e njerëzve, është i panjohur për jobesimtarët. Vetëm kur njerëzit e pranojnë egzistencën e djallit në botë, ata me të vërtetë do të jenë më të hapur për të pranuar Egzistencën e Zotit.

Kur shpirtrat djallëzor enden vërdallë, ata kërkojnë vënde ku mund të hyjnë me lehtësi në një shpirt. Menjëherë sa hyjnë brënda shpirtit, ata janë shumë të vështirë për t'u hequr qafe. Ata ngjiten pas atyre shpirtrave të gjorë që nuk kanë asnjë fe apo besim tek Zoti. Ata i sulmojnë ndjekësit e Mi në të njëjtën mënyrë dhe vetëm lutjet e tyre mund t'ju japin atyre mbrojtje. Kur një profet është dërguar në botë, Satani dhe djajtë e tij do të bëjnë të pamundurën për të luftuar Dhuratën e Profecisë.

Ti, bija Ime, je e rrethuar nga sulmet e Satanit. Kjo merr shumë forma. Njerëzit që i përgjigjen Mesazheve të Mia do të torturohen gjithashtu. Dyshimet do të futen si fillim në zemrat e tyre nga shpirtrat e ligj, të cilët më pas do të krijojnë shqetësim brënda shpirtit. Kjo do t'i çoj ata ta vënë në pyetje dhe t'i sfidojnë Mesazhet e Mia deri kur dyshimet e tyre të kthehen në urrejtje.

Shumë shpirtra me të cilët ti shoqërohesh, e paditur për ata, do të tundohen vazhdimisht për të tradhëtuar ty. Disa të panjohur do të vijnë dhe të thonë se edhe ata janë profetë gjithashtu. Disa prej këtyre shpirtrave, që erdhën tek ty që nga fillimi i këtij Misioni, me pretendimin se edhe ata ishin gjithashtu profetët e Mi me dhurata të veçanta nga Unë dhe që të gënjyen ty, janë armiqtë e tu më të këqinj. Ata janë të infektuar nga shpirtrat e ligj dhe shumë prej tyre, për fat të keq, nuk e kuptojnë këtë. Ata shërbëtorët e Mi të shenjtë, tek të cilët ti pate besim dhe që të tradhëtuan, ndaluan së bëri detyrën e tyre ndaj Meje, për shkak të ndjenjës së xhelozisë.

Ka vetëm pak njerëz që mund të besohen të punojnë me profetët e Mi, prandaj dhe profetët e vërtetë duhet të punojnë vetëm, me fare pak njerëz që ata mund t'i besojnë. Ju, ndjekësit e Mi, kurrë nuk duhet të ndjeheni të lënduar apo të fyer kur Unë nuk do ta lejoj profeten Time t'ju takoj ju, apo të marri pjesë në ngjarje publike.

Si profete e ditëve të fundit, Unë nuk mund të lejoj devijime. Unë kam nevojë për gjithë kohën dhe devotshmërinë e Marias. Do të jem Unë, Jesu Krishti, Ai që do t'ju udhëzoj ju në lutjet tuaja dhe përmes Grupeve të Mia të Lutjes. Kurrë mos e nënvlerësoni shpirtin e lig, i cili krijon dyshime dhe argumenta mes jush, së bashku me tundimin për t'u larguar.

Dallojini arsyet për këtë. Sepse është për shkak të luftës më të madhe që po zhvillohet në këtë kohë nga Satani. Do të jenë Misionet e profetëve të vërtetë ato që do të shkaktojnë zemërim. Jam Unë, Jesu Krishti, Ai që e udhëheq betejën kundër të ligut dhe jam Unë Ai që do ta fitoj atë.

Jesusi juaj I Dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Friday, 25 January 2013

Virgjëra Mari: “Ju duhet të luftoni çdo ligj dhe çdo argument që përkrah abortin”


E Shtunë, 19 Janar 2013, ora 20:45

Bija ime, kur veprat e liga të shtohen, në mënyrën kur kombet të përpiqen të fusin abortin, Shpirti I Shenjtë do të zbresi mbi fëmijët e Zotit, që ata të mund të fitojnë guxim për t'i kundërshtuar.

Aborti është një nga mëkatet më të rënda në Sytë e Atit Tim. Asnjë arsye nuk mund t'i paraqitet Atij, që të justifikoj këtë vepër të ligë kundër Krijesës së Zotit. Aborti është një ofensë ndaj Krijimit të Shenjtë të njerëzimit dhe ai sjell me vete një ndëshkim të tmerrshëm.

Çdo argument do të bëhet për ta justifikuar atë mes kombeve tuaja, por asgjë nuk mund ta bëj atë të pranueshëm tek Zoti. Askush nuk e ka të drejtën të ndërhyj me Dhuratën e Jetës, të krijuar nga Zoti, Krijuesi I gjithçkaje.

Shumë shpirtra të gjorë besojnë se ata tregojnë ngushëllim kur e falin abortin, por ajo që ata bëjnë është se falin vrasjen, e cila është një mëkat i rëndë. Ju duhet të luftoni çdo ligj dhe çdo argument që e përkrah abortin dhe ta shpëtoni jetën e fëmijve të Zotit brënda barkut të nënës. Ju kurrë nuk duhet të ndjeni frikë kur e shpallni shenjtërinë e jetës.

Lutuni, lutuni, lutuni për ata shpirtra që nuk mund ta pranojnë rëndësinë e jetës dhe Veprën e Shenjtë të Krijimit të Zotit. Këta shpirtra kanë nevojë për lutjet dhe durimin tuaj. Tregojuni atyre se ju nuk do t'i pranoni kërkesat e tyre për t'ju bërë ju që të falni vrasjen e fëmijve të palindur të Zotit.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Thursday, 24 January 2013

Jesusi: “Ju i gëlltisni kaq lehtë ato fjalë të rreme që ju tregohen nga gënjeshtarët”


E Premte, 18 Janar 2013, ora 20:15

Bija Ime e dashur, sa e lehtë është që Zëri Im të mbytet nga të bërtiturat e profetëve të rremë që e kanë infiltruar botën në këtë kohë.

Sa të marrë janë ata mes jush, përfshi këtu edhe ndjekësit e Mi besnik, që janë kaq të uritur për Dashurinë Time, sa t'i gëlltisni kaq lehtë ato fjalë të rreme që ju tregohen nga gënjeshtarët.

A nuk e dini ju se Unë e komunikoj Fjalën Time vetëm tek fare pak shpirtra? A nuk ju kam thënë se Fjalët e Mia, që po ju jepen tani, janë të fundit të llojit të tyre? Përse atëherë me kaq zell kërkoni fjalët e profetëve të deklaruar së fundi që pohojnë se flasin në emrin Tim? Dëshira e tyre është që të kërkojnë lavdi dhe vëmëndje. Ajo që ata bëjnë është se e ushqejnë turmën Time me një alternativë më të dobët, të mbushura me fjalë pa asnjë kupitm. Sepse shumë nga këta shpirtra të gjorë nuk kanë për qëllim të bëjnë ndonjë dëm, sepse janë të udhëhequr nga devotshmëria që kanë për Mua, për të komunikuar Dashurinë e Zotit. Por prapë, Unë nuk i udhëzoj ata ta bëjnë këtë, sepse Unë nuk ju zbuloj atyre Fjalën Time të Shenjtë, apo hollësirat e Planit Tim të Shenjtë. Të tjerët, për fat të keq, janë të influencuar nga shpirti i keq me qëllim që të dobësojnë Fjalën Time të Shenjtë.

Në një kohë kur kaq shumë zëra, të dala nga gojët e profetëve të rremë, kërkojnë vëmëndjen e të shumtëve, Zëri Im I Vërtetë është hedhur mënjanë. Ju që e kërkoni Zërin Tim dhe që i dëshmuat fjalët e shumë të vetë-quajturve profetë, duhet të më dëgjoni Mua tani.
J
anë shpirtrat e zgjedhur përmes të cilëve Unë kam komunikuar për dekada. Unë akoma komunikoj me ata. Që nga fillimi i këtij Misioni, Unë nuk i kam dhënë as edhe një shpirti tjetër lejën për të deklaruar Fjalën Time në publik në këtë kohë, përveç atyre shpirtrave të zgjedhur që kanë punuar për Mua për vite me radhë.

Si ta ngre Zërin Tim, që të mund të më dëgjoni Mua? Çfarë është ajo që kërkoni? A është e Vërteta? A është ndjesia? A është poezia – e cila ju kujton se si duhet të shfaqet Fjala Ime në letër? Përse atëherë, nga të gjithë profetët që thonë se flasin në emrin Tim, ju më refuzoni Mua përmes këtyre Mesazheve?

Oh sa po mashtroheni. Sa shumë po tërhiqeni larg nga Krahët e Mi të Dashur. Sa po josheni për të dëgjuar zëra të ëmbël që nuk kanë asnjë ngjajshmëri me Fjalën Time të Vërtetë.

Koha do të vij kur të ndjeni turp për mizorinë tuaj, refuzimin tuaj të hidhur ndaj Fjalës Sime të Shenjtë, refuzimin tuaj kokëfortë të krijuar prej mëkatit të krenarisë për të mbështetur Fjalën Time të Shenjtë në këtë kohë. Sepse kjo është koha që e Vërteta t'i zbulohet njerëzimit për hatër të shpirtrave tuaj dhe të atyre të çdo burri, gruaje dhe fëmije.

Unë i premtoj botës se e Vërteta do t'ju tregohet atyre gjatë kësaj kohe, dhe prapë shumë nga ju jeni të verbër dhe shurdhë ndaj Fjalës së Zotit. Unë ju kërkoj që të reflektoni në kërkimin tuaj për Mëshirën Time, Fjalën Time dhe Premtimin Tim. Pastaj ju duhet të më luteni Mua që t'ju udhëzoj dhe t'ju jap kthjellësinë e mëndjes, që të mund të më shikoni Mua, të më dëgjoni Mua, të më besoni Mua dhe më në fund të dorëzoheni plotësisht në dëshirën Time për të shpëtuar shpirtin tuaj. Ju nuk duhet të harxhoni kohë duke u menduar, apo duke ecur në udhë të gabuar sepse Unë kam nevoj për ju.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Wednesday, 23 January 2013

Virgjëra Mari: “Zhdukja e të gjitha shënjeva të Birit tim do të thotë fillimi i fundit”


E Premte, 18 Janar 2013, ora 19:30

Bija ime, gjërat kanë ndryshuar, ndërsa mëkati vazhdon të përhapet ngado. Kur mëkati të bëhet i pranueshëm në zemrat e njerëzve, toka do të rënkoj në agoni nën peshën e errësirës.

Lufta Botërore por vihet në skenë dhe së shpejti ajo do të zbuloj shëmtinë që ndodhet në zemrat e liderave të botës, të cilët janë të bashkuar si me kordonin e kërthizës. Njëri ushqen tjetrin, por së shpejti asnjëri nuk do të mbetet një drejtues i kombit të vet, sepse ata do të përgjigjen vetëm tek një zotëri, antikrishtin.

Tek shumë njerëz, bota do të duket e njëjtë, por nuk është. Do të jetë për shkak të ligësisë, e sjellë nga djajtë në formë njerëzore që enden korridoreve të fuqisë, që i gjithë njerëzimi do të vuaj. Fuqia, e mbajtur nga ata skllevër të liderave djallëzor, do të thotë se të drejtat civile do të zhduken. Shenjat pothuajse mund të shihen. Së shpejti, të gjitha ato do të zhduken dhe ju duhet të keni besim tek Biri im, dhe të dorëzoheni tek Ai, që të mund t'i bëni ballë padrejtësive të cilat do t'ju duhet t'i dëshmoni.

Zhdukja e të gjitha shënjave të Birit tim do të thotë fillimi i fundit. Menjëherë sa të ndodhi, ju do ta kuptoni se koha për Ardhjen e Dytë është afër.

Ju duhet të qëndroni në lutje, fëmijë, dhe të vazhdoni të thoni Fushatat e Lutjes, sepse ato janë shumë të fuqishme dhe do t'ju ndihmojnë të zbusni vuajtjet të cilat po planifikohen nga grupi i lig.

Toka tani do të tundet atje ku gjënden vëndet e atyre liderave me influencë djallëzore. Dora e Zotit, Hyjit Më të Lartit, do ta godasi tokën, por shumë nga ata që bëjnë jetë mëkatare mund të shpëtojnë përmes lutjeve tuaja.

Influenca e të ligut tani po ndjehet mes Kishave dhe atyre që e shpallin Fjalën e Shenjtë të Zotit. Ata janë shënjestra primare e të ligut dhe antikrishti nuk do të heqi dorë nga përpjekja për të shkatërruar të gjitha Kishat Kristjane.

Lutuni, lutuni, lutuni për ushtrinë e Krishtit të mbetet e qetë dhe në paqe. Do të jetë kur të keni besim të plotë tek Biri im, përmes dorëzimit të vullnetit tuaj të lirë, që ju do të bëheni të fortë. Pastaj, ju do të jeni në gjëndje t'i rezistoni këtyre sprovave.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Tuesday, 22 January 2013

Jesusi: “Gjithçka do të bëhet për të shkaktuar përçarje në Grupet tuaja të Lutjes”


E Enjte, 17 Janar 2013, ora 23:17

Bija Ime e dashur, Zjarri I Shpirti të Shenjtë është intensifikuar mes Grupeve tuaja të Lutjes dhe ato do të përhapen tani nëpër mbarë botën, dhe do të shumfishohen, një mijë herë më shumë. Hiri i dhuruar mbi këto Grupe do t'i bëj të mundur që ato të ngrihen shpejt dhe të shtohen ashtu si Unë e kisha si qëllim.

Kur Zjarri i të Vërtetës të pushtoj tokën, po ashtu edhe errësira do të bier në tokë si një re e madhe e dëndur. I ligu dhe djajtë e tij do të torturojnë sa më shumë të munden me qëllim që t'i largojnë ata nga Unë. Unë nuk mund ta lejoj atë ta bëj këtë.

Dhimbja e ndarjes nga këta shpirtra të gjorë që jepen vullnetarisht ndaj gënjeshtrave që ju ushqehen prej Satanit, është shumë e vështirë për Mua të durohet. Megjithatë, asgjë nuk mund ta ndaloj Fjalën e Zotit, edhe pse shumë prej jush mund t'ju duket e tillë.

Përmes Fuqisë Sime, Unë do të shpërndaj dashuri përmes atyre shpirtrave që i përgjigjen thirrjes Sime për lutje. Kur ata e dorëzojnë tek Unë vullnetin e tyre të lirë, Unë mund të bëj çfarë është e nevojshme për t'i tërhequr ata drejt Dashurisë së Zotit. Kjo Dashuri ka munguar për kaq kohë në jetën e tyre. Pastaj ata do ta njohin boshllëkun që kanë ndjerë përbrënda, para se Unë t'ju sjell atyre këtë lehtësim. Lehtësimi që u ka munguar është qetësia e shpirtit, e cila mund të vij vetëm nga Unë.

Ejani tek Unë dhe Unë do t'ju ndihmoj të kuptoni të gjitha ato që kanë rëndësi. Dëgjojeni Zërin Tim, tani, ndërsa i mbledh të gjitha kombet dhe e bashkoj familjen Time për t'ju pregatitur për jetën e re ku vdekja nuk do të egzistoj më. As vdekja e trupit dhe as e shpirtit nuk mund të egzistoj në Parajsën Time të Re. Vdekjes do t'i vij fundi. Parajsa Ime e Re është gati, por ajo duhet të mbushet me çdo shpirt të vetëm të gjallë sot në botë. Kjo është dëshira Ime e madhe.

Ju, ndjekësit e Mi, duhet të pregatiteni tani për sprovat e vështira që ju duhet të hasni për shkak se ju përgjigjët thirrjes Sime. Gjithçka do të bëhet për të shkaktuar përçarje në grupet tuaja të lutjes. Shumë priftërinj, për shëmbull, do të përpiqen t'i ndalojnë ata. Juve do t'ju thuhet të mos i ndiqni ato. Juve do t'ju thuhet se ato nuk janë të lejuara. Juve do t'ju thuhet se Lutjet e Mia vijnë nga shpirti i keq. Juve do t'ju jepet çdo lloj justifikimi – të gjitha ato thjesht me qëllimin për të penguar Punën Time të mos kryhet.

Unë ju këshilloj të punoni së bashku në paqe dhe harmoni. Mos lejoni që ndryshimet në mendime të ndalojnë këtë punë. Kjo është një kohë kur Satani do të përpiqet t'ju ngre të gjithëve ju kundër njëri tjetrit, që të mos shpërndahet globalisht Fushata e Lutjeve, ashtu si ju kam udhëzuar Unë.

Grupet e Lutjes ‘Jesusi për Njerëzimin’ duhet të ngrihen kudo. Ato do të jenë një pjesë përbërëse e formimit dhe e ko-ordinimit të ushtrisë Sime të Mbetur në tokë. Ju duhet të punoni të bashkuar, në dashuri dhe harmoni, dhe të jeni në kontakt me bijën Time, Maria. Unë e kam udhëzuar atë t'ju ndihmoj, ku është e mundur, për t'ju drejtuar. Unë I kam dërguar asaj një grup njerëzish që do t'i kordinojnë këto grupe në vënde të ndryshme të botës. Secili prej jush duhet të përqëndrohet në zonën tuaj dhe të lidheni me njëri tjetrin. Maria do të udhëzohet nga Unë se si do t'i dua Unë ata të organizohen dhe në çfarë formati I dëshiroj Unë.

Unë do të bekoj secilin prej Grupet e Lutjes, kur ata bien dakord me Udhëzimin Tim. Unë kam nevojë për klerikët të marrin pjesë si dhe të përdoren librat e lutjes. Maria do t'ju informoj se çfarë pritet së shpejti.

Pregatituni për këtë Mision, si asnjë tjetër. Ky është Misioni final për të shpëtuar shpirtrat dhe çdo hap i kësaj udhe është i dhënë nga Unë, Jesu Krishti. Prandaj, Unë kërkoj që ju ta vini gjithë besimin tuaj tek Unë. Gëzoni sepse jeni të bekuar që ju jepet ky rol në periudhën më të rëndësishme në historinë e botës. Për këtë, ju do të merrni shumë dhurata nga Unë, sepse Unë kam nevoj për ndihmën tuaj për të shpëtuar shpirtrat.

Më lejoni Mua t'ju jap Bekimin e Mbrojtjes për Fushatat e Lutjes ‘Jesusi për Njerëzimin’ në çdo vënd të vetëm, ndërsa ato po ngrihen.

Dashuria Ime, Bekimi Im, Dishepujt e Mi të Dashur, ju më sillni Mua paqe, dashuri dhe ngushëllim në këtë kohë.

Jesusi juaj I dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:

 

Ju lutem ta pranoni këtë Dhuratë të re të Shërimit që Unë ju dhuroj tani


E Martë, 15 Janar 2013, ora 22:50

Bija Ime e dashur, ndërsa ky Mision vazhdon të rritet dhe të zgjerohet nëpër botë, ai do të vij me mbrekulli të reja, të cilat, prej Dashurisë dhe Dhembshurisë Sime, do t'ju dhurohen atyre që vuajnë tmerrësisht. Kur Unë erdha herën e parë, Mëshira Ime u përhap tek ata shpirtra që kishin nevojë për Ndihmën Time.

Do të ketë nga ata që do të ndjejnë mungesën e besimit dhe ata që do të pësojnë vuajtje të tmerrshme fizike. Ata që vijnë tek Unë, Unë do t'ja u lehtësoj vuajtjen. Unë do ta bëj këtë për të ndezur besimin tek shpirtrat e tyre, por do të jetë vetëm përmes Fuqisë së Shpirtit të Shenjtë, që ata mund të shërohen.

Më sillni Mua vuajtjet tuaja. Më sillni Mua shqetësimet tuaja. Më sillni Mua dhimbjen tuaj. Ejani tek Unë, përmes lutjeve tuaja, dhe Une do të dëgjoj. Unë dëshiroj t'ju marr të gjithëve ju në Krahët e Mi të Shenjtë dhe t'ju mbroj.

Lu lutem ta pranoni këtë Dhuratë të re të Shërimit që Unë ju dhuroj tani. Ajo është në formën e një Fushate Lutje dhe do të kuroj mëndjen, trupin dhe shpirtin tuaj.

Me anë të kësaj lutje, Unë ju dhuroj Dhuratën e çmuar të Shërimit. Duke e thënë atë, ju do ta kuptoni se kjo kërkesë për ndihmë do t'ju sjelli juve dhe ata që ju përfshini në lutjen tuaj, dhurata të mëdha nga Qielli. 
Si e tillë, ajo vjen me një mbrojtje të veçantë për ripërtëritjen e atyre që janë të humbur, që janë të pasigurtë për besimin e tyre dhe që ndjejnë shqetësim. Ata mundohen nga dyshimet. Ata mund të vuajnë nga sëmundje fizike, të cilat e shkatërrojnë aftësinë e tyre për të më lejuar Mua t'ju sjell paqe, dashuri dhe ngushëllim.

Për të marrë këtë bekim, ju lutem të thoni këtë Fushatë Lutje.

Fushata e Lutjes (94) Për të kuruar mëndjen, trupin dhe shpirtin

O Jesus I dashur, unë vij para Teje, i dërrmuar, i sëmurë, me dhimbje dhe me një dëshirë të madhe për të dëgjuar Zërin Tënd.
Le të më preki Prania Jote Hyjnore që të mbushem me Dritën Tënde Hyjnore në mëndjen, trupin dhe shpirtin tim.
Unë besoj në Mëshirën Tënde.
Unë e dorëzoj plotësisht dhimbjen dhe vuajtjen time para Teje dhe kërkoj që Ti të më dhurosh hirin e besimit tek Ty, për të më kuruar mua nga kjo dhimbje dhe errësirë, me qëllim që të bëhem përsëri i plotë dhe të mund të ndjek Udhën e të Vërtetës dhe të lejoj Ty të më drejtosh drejt jetës në Parajsën e Re.  
Amen.

Së pari është besimi ai që duhet t’ju preokupoj. Pastaj, me anë të hirit të Mëshirës Sime, Unë do t'i përgjigjem kërkesës suaj për shërim, sipas Vullnetit Tim të Shenjtë.

Jesusi juaj i dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Monday, 21 January 2013

Jesusi: “Pavarësisht nga Hyjnia Ime, Unë ndjehem keq dhe ndjej neveri për mëkatet e njeriut”


E Hënë, 14 Janar 2013, ora 18:12

Bija Ime e dashur, koha për t'u pregatitur për Paralajmërimin është e shkurtër. Kjo është një kohë kur, pavarësisht se sa i dhimbshëm është persekutimi, ju duhet të shpërfillni gjithçka, përveç Fjalës Sime të Shenjtë.

Ndërsa pregatitjet fillojnë, mos lejoni asnjë njeri t'ju ndaloj ju, ndjekësit e Mi të dashur, kur ju pregatisni shpirtrat tuaj dhe luteni për ata që do të vdesin në mëkat mortor gjatë Paralajmërimit.

Ju, ndjekësit e Mi dhe shërbëtorët e Mi të shenjtë, do të duroni tani dhimbjen që Unë ndjej kur vështroj mbi mëkatarët e mjerë. Pavarësisht nga Hyjnia Ime, Unë ndjehem keq dhe ndjej neveri për mëkatet e njeriut, kur ato shfaqen para Syve të Mi.

Arroganca e tyre, paturpësia dhe krenaria, e treguar nga këta mëkatarë, imitojmë pikërisht cilësitë e Satanit dhe demonave të tij. Të njëjtët këta shpirtra i kanë shkatërruar shpirtrat e fëmijve të Zotit, prandaj ata nuk duken më si fëmijët që ishin më parë kur morën frymë për herë të parë.

Kaq të mbushur me krenari, dhe kaq të bindur janë ata për padukshmërinë e tyre sa nuk janë më në gjëndje të lejojnë Shpirtin e Zotit t'i preki shpirtrat e tyre. Prandaj dhe ata kanë nevojë për lutjet tuaja.

Unë ju bekoj me Hirin për të shpëtuar këta shpirtra dhe duhet, për hatrin Tim, të më ndihmoni Mua t'ju ndihmoj ju.

Të pakënaqur në përmbushjen e joshjeve të tyre për të ushqyer dëshirat e tyre trupore, atëherë njeriu mendoi se duhet të ndërhyj me Krijimin Tim. Pastaj ai provon jo vetëm ta kopjoj Fuqinë e Zotit, kur vjen puna për Krijimin e jetës njerëzore dhe për marrjen e jetës, po ai mendon se ka fuqi të zëvendësoj Egzistencën e Zotit. Tani ai beson në hyjninë e vet, e cila është veçse një gënjeshtër e vendosur brënda shpirtit të tij nga Satani, ndaj të cilit ai tregoni besnikërinë e tij.

Këto hapa që njeriu merr tani, i kalojnë kufijtë e lejuar nga Zoti. Tani që Kishat e Zotit do të rrethohen nga shpirti i keq, nga armiqtë dhe mashtruesit, ndëshkimi përfundimisht do të zbresi mbi tokë.

Fuqia e Atit Tim do të dëshmohet dhe ndëshkimi i Tij do të jetë i rëndë. Ai do të trondisi madje dhe mëkatarin më arrogant, i cili nuk do të jetë në asnjë dyshim se Dora e kujt ka rënë mbi tokë. Ati Im do ta bëj këtë me qëllim që të heqi qafe ligësinë nga toka dhe të bëj të mundur në të njëjtën kohë, rritjen e ushtrisë së Tij të ndjekësve besnikë që do të ndihmojnë në shpëtimin e shpirtrave.

Mëkati e ka dëmtuar tokën mbi të cilën ju ecni dhe kjo mund të duket në sëmundje, ndotje dhe korrupsionin mes qeverive tuaja. Njolla e mëkatit mbulon botën, prandaj dhe ajo është bërë një gjë e neveritshme dhe e turpshme në Sytë e Atit Tim. Ai, I cili e krijoi botën si një vënd ku Ai të mund të ushqente familjen e Tij, është zemërthyer.

Ati Im është gjithashtu I zemëruar dhe shkalla e drejtësisë tani ka arritur kulmin. Ndëshkimi I Tij nuk mund të ndalohet atje ku është bërë i nevojshëm.

Ndihmojini vëllezrit dhe motrat tuaja, sidomos ata që kanë krijuar ligje që ndëryjnë me ato të krijuara nga Zoti, Hyji Më I Larti. Ju duhet ta bëni këtë përmes Fushatës së Lutjeve. Qëndroni të fortë. Bëhuni trima. Të keni shpresë dhe të mos i trëmbeni asnjëje, nëse më doni Mua.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Sunday, 20 January 2013

Jesusi: “Mos i pranoni pyetjet apo kërkesat që ju bëhen për të ndryshuar Fjalën Time”E Dielë, 13 Janar 2013, ora 12:10

Bija Ime e dashur, ti kurrë nuk duhet të harrosh se Kush është Zotëria yt. Kur të tërhiqesh nga të gjitha drejtimet dhe kur dishepujt e Mi vendosin barrë të madhe mbi supet e tua, ti duhet të rezistosh. Vendose veten tënde në Duart e Mia të Shenjta, qëndro vetëm dhe më kërko Mua të merrem me gjithçka.

Ti duhet t'i përgjigjesh vetëm Zërit Tim. Çdo zë tjetër, që të komandon të bësh Punën Time të Shenjtë, sipas mënyrave të tyre, interpretimeve të tyre, nuk duhet pranuar.

Shumë njerëz që e ndjekin këtë Mision, duhet ta kuptojnë se Fjala Ime e Shenjtë nuk duhet të analizohet, ndryshohet apo rregullohet për t'ju përshtatur të tjerëve. Fjala Ime është e Shenjtë. Pranojeni atë që Unë them me besim dhe të jeni të kënaqur. Përpjekjet tuaja për të gjetur kuptime të fshehta, sensasione apo të kërkoni t'ju tregohet fati, është fyese për Mua.

Mësoni ta dëgjoni Zërin Tim. Lëreni që t'ju preki shpirtin dhe të jeni mirënjohës që Unë ju dhuroj këtë Dhuratë të Mësimeve të Mia intime dhe dëshirave. Unë e bëj këtë prej dhembshurisë që kam për ju dhe sepse ju dua. T'i vini në dyshim dhe të kërkoni që Unë t'ju jap përgjigjet që ju dëshironi të dëgjoni, është ofendim për Mua.

Bija Ime, të lutem mos i prano pyetjet apo kërkesat që të bëhen për të ndryshuar Fjalët e Mia apo kuptimin se çfarë Unë të them. Ti nuk e ke autoritetin, ashtu si të kam thënë më parë, për ta bërë këtë. Madje dhe kur ata shpirtra djallëzor të bëjnë pyetje të vështira, për të cilat ti nuk i ke përgjigjet, qëndro në heshtje.

Ju që vazhdoni të përpiqeni të më pengoni Mua, duke i sfiduar apo kritikuar Fjalën Time të Shenjtë, dijeni se jeni veçse një mëkatar i dobët. Nuk është se i bëni pyetjet për të mirën e shpirtit tuaj, ajo që është e papëlqyeshme për Mua. Është refuzimi juaj të pranoni që Unë Jesu Krishti, mund të komunikoj ndonjëherë me botën ashtu si po e bëj tani.

Nëse ju e merrni Fjalën Time dhe e manipuloni për t'ju përshtatur mënyrave tuaja, ajo do të bëhet pakuptim. Nëse ju e copëtoni atë për të kundërshtuar hapur këtë Misionin Tim të Shenjtë për të shpëtuar këtë brez të fundit, atëherë ju do të hidheni mënjanë. 

Plani Im është tani i fuqishëm, ndërsa Unë e udhëheq njerëzimin shpejt drejt Udhës së Vërtetës. Ata që enden dhe humbasin do të mbeten mbrapa. Ka mbetur vetëm aq shumë kohë sa për të shpëtuar secilin prej jush. Përse e shpenzoni kot? Çdo minutë është me vlerë.

Më lejoni Mua mundësinë t'ju udhëheq, t'ju mësoj dhe t'ju shëptoj juve. Bindja ndaj Meje, Jesusit tuaj, do të kërkohet nëse doni që Unë t'ju ndihmoj. Ju mund të më bindeni Mua vetëm kur ju e dorëzoni vullnetin tuaj tek Unë. Kur ju e bëni këtë, paqartësitë nuk do të jenë më në shpirtin tuaj.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/ignore-questions-or-demands-made-of-you-to-change-my-words/


Friday, 18 January 2013

Jesusi: “Plani për të shkatërruar Kishën Katolike, nga brënda radhëve të saj, tashmë është duke u kryer”


E Shtunë, 12 Janar 2013, ora 15:10

Bija Ime e dashur, kjo është koha për fazën tjetër në Planin Tim për të pregatitur botën për Epokën e Re, Parajsën e Re, Mbretërinë e premtuar nga Unë, Biri I Njeriut.

Ushtria Ime duhet të mblidhet tani dhe të bashkohen në një në lutje, sepse beteja për shpirtrat tani është intensifikuar. Planet nga grupi i lig, në një shkallë globale, për të legalizuar luftrat, vrasjet e vullnetshme dhe abortin, kanë marrë vrull.

Plani për të shkatërruar Kishën Katolike nga brënda radhëve të saj, tashmë është duke u kryer. Ata shpirtra që janë në pozitë të lartë, dhe sidomos ata brënda Kishave Kristjane, që e shpërfillin mëkatin dhe përpiqen ta legalizojnë atë, ta dinë këtë. Ju do të vuani tmerrësisht. Dora e Atit Tim do të ndërhyj dhe do ta shkatërroj planin tuaj.

Sepse çdo burrë apo grua që përpiqet të sjelli ligje kundër Vullnetit të Zotit, ata do të marrin një ndëshkim të tmerrshëm. Jo vetëm që do të goditen, por edhe kombet e tyre do të ndëshkohen gjithashtu.

Ati Im ka duruar mjaft. Ai nuk do t'i toleroj më ndërhyrje të tilla në Krijimin e Tij. Toka do të tundet dhe asnjë njeri nuk do të shpëtoj pa e parë.

Sa ligësie ka. Sa dinakëri gjendet, kur ligësi të tmerrshme po futen nga njerëzimi të cilat e fyejnë Zotin. Prej këtyre veprave, njerëzimi do të përballet me Zemërimin e Atit Tim. Lutja, dhe shumë prej saj, mund ta ndaloj këtë ligësi. Dhe për arsye të lutjeve tuaja, Ndërhyrjet Hyjnore për të ndëshkuar njerëzimin janë vonuar. Tani ato kombe, ku udhëheqësit e tyre janë të drejtuar nga shpirti i lig, do të fshihen nga faqja e dheut.

Ndjekësit e Mi të dashur, ju do të vuani shumë, ndërsa do të dëshmoni veprat e mosbindjes kundër Ligjeve të Zotit. Ju duhet të vazhdoni të luteni për të zbutur ndëshkimet nga Ati Im.

Tani, ju duhet të ngrini sa më shumë grupe lutjesh të jetë e mundur për Fushatën Time të Lutjeve në çdo shtet. Duke e bërë këtë, ju do të dobësoni punën e grupit të lig.

Durimi Im kurrë nuk ka fund, por njerëzit do të ndëshkohen për veprat e tyre të liga para Ardhjes Sime të Dytë. Ky ndëshkim është vonuar për disa kohë, por Ati Im do t'i lejoj trazirat ekologjike për t'i pastruar shpirtrat.

Këtu është një Litani e rëndësishme për të ndihmuar në lehtësimin e ndëshkimin nga Ati Im.

Lutja/Litania (4) Për të lehtësuar ndëshkimin nga Hyji Atë.

O Hyji Më I Larti.
Ne të kërkojmë Ty Mëshirë për mëkatet e fëmijve të Tu.
Ne të falenderojmë Ty për Dhuratën e tokës.
Ne të falenderojmë Ty për Dhuratën e jetës njerëzore.
Ne e mbajmë të shtrenjtë Dhuratën e jetës.
Ne e mbrojmë Dhuratën e jetës.
Ne të falenderojmë Ty për Dhuratën e Birit Tënd, Jesu Krisht.
Ne të falenderojmë Ty për Dhuratën e Shpengimit.
Ne e lavdërojme Hyjninë Tënde.  
Ne dorëzohemi, plotësisht, para Teje, që Vullneti Yt I Shenjtë të kryhet mbi tokë, ashtu si dhe në Qiell.
Ne të falenderojmë Ty për Dhuratën e Ndriçimit të Ndërgjegjes.
Ne të falenderojmë Ty për premtimin e jetës së përjetshme.
Ne e mirëpresim Parajsën e Re.
Ne të lutemi Ty të shpëtosh të gjithë shpirtrat, përfshi edhe ata që të torturojnë Ty dhe që janë të humbur për Ty.
Ne të falenderojmë Ty për Dashurinë që Ti I tregon të gjithë fëmijve të Tu.
Ne të falenderojmë Ty për Dhuratën e profecisë.
Ne të falenderojmë Ty për Dhuratën e lutjes.
Ne të kërkojmë Ty të na dhurosh paqe dhe shpëtim. Amen.

Bija Ime, ky Mision do të bëhet akoma më i vështirë, pasi urrejtja e njeriut për njeriun intensifikohet dhe do të përçaj.

Dishepujt besnik të Zotit do të tundohen të shtyhen në mëkat, i cili do të maskohet sipas ligjeve të tolerancës. Ju duhet t'i rezistoni çdo përpjekje për t'i kthyer shpinën të Vërtetës së Mësimeve të Mia. Kur iI lini të gjitha tundimet në Duart e Mia të Shenjta, ju do ta shikoni këtë Mision të shpëtoj shpirtrat shumë më lehtë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-plan-to-destroy-the-catholic-church-from-within-its-own-ranks-is-already-underway-2/

Wednesday, 16 January 2013

Jesusi: “Dhimbja e gjëmbave tani po ndjehet nga liderat në Kishat Katolike dhe Kristjane”


E Premte, 11 Janar 2013, ora 11:25

Bija Ime e dashur, të lutem më dëgjo Mua kur Unë të zbuloj Dhimbjen Time. Koka Ime, e mbuluar me gjëmba, po shtypet me dhimbje, ndërsa Unë duroj dhimbjen e Kryqëzimit Tim, dy mijë vjet pas Kohës Sime në tokë.

Koha për Ardhjen Time të Dytë është shumë afër.  Asnjë njeri të mos e vër në dyshim Premtimin Tim për të ardhur përsëri. Asnjë njeri të mos dyshoj se ajo mund të jetë në çdo kohë. 

Pregatiteni shpirtin tuaj, sepse koha është afër. Është më mirë të përqëndroheni se në çfarë gjëndje ndodhet shpirti juaj, sesa në të ardhmen tuaj.

Dhimbja e gjëmbave tani po ndjehet nga liderat në Kishat Katolike dhe Kristjane. Ata vuajnë, në një kohë kur po ju imponohen doktrinat e diktuara nga liderat politikë, të cilat dalin nga goja e bishës.

Të gjithë ata që e sulmojnë Fjalën Time, përmes këtyre Mesazheve, Unë duhet t'i paralajmëroj se beteja e ditëve të fundit mes Zotit dhe Satanit, po ndodh tani. Le t'ju fali Ati Im për keqbërjet tuaja. Le të hedhi Ai Mëshirën e Tij mbi mënyrat tuaja të gabuara dhe kokforte, të cilat të gjitha e shpërfillin mëkatin.

Dhimbja e Kurorës së Gjëmbave, të cilat po shtyhen sa më poshtë në agoni mbi Kishat e Mia Kristjane në tokë, po përsëritet në këtë kohë ashtu si është parashikuar. Dhimbja e refuzimit – e refuzimit të Fjalës Sime, Egzistencës Sime dhe Mësimeve të Mia – po ndjehet jo vetëm nga Unë, por edhe nga të gjithë ata shpirtra që më nderojnë Mua, që e shpallin Fjalën Time të Shenjtë dhe që më duan Mua.

Zemra Ime është e bashkuar me ata në dashuri dhe vuajtje. Ata do ta njohin këtë menjëherë, sepse Unë tani ju dhuroj atyre Hirin e Lotëve të Dashurisë dhe Konvertimit, kur ata të thonë këtë Fushatë Lutje.

Fushata e Lutjes (93) Për Lotët e Konvertimit

O Jesusi Im I dashur, Ti je pranë zemrës sime.
Unë jam një me Ty.
Unë të dua Ty.
Unë të vlerësoj Ty.
Më lejo të ndjej Dashurinë Tënde.
Më lejo të ndjej Dhimbjen Tënde.
Më lejo të ndjej Praninë Tënde.
Më dhuro Hirin e përulësisë që të bëhem i denjë për Mbretërinë Tënde në tokë, ashtu si është në Qiell.
Më dhuro Lotët e Konvertimit që të mund ta ofroj me të vërtetë veten time tek Ty si një dishepull I vërtetë për të ndihmuar Ty në Misionin Tënd, për të shpëtuar çdo shpirt të vetëm në tokë, para se Ti të vish përsëri për të gjykuar të gjallë e të vdekur.
Amen.

Shkoni ndjekësit e Mi të dashur. Unë premtoj se Unë do t'ju dhuroj Hirin e Lotëve të Konvertimit që të bashkoheni me të vërtetë në Zemrën Time të Shenjtë kur ta thoni këtë lutje.

Zemra Ime ju pushton, dishepujt e Mi të dashur dhe besnik. Unë ju dua. Unë Jam me ju tani, në një mënyrë që ju do ta keni të vështirë ta mohoni.

Jesusi juaj I dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-pain-of-thorns-is-now-being-felt-by-leaders-in-the-catholic-and-christian-churches/

Tuesday, 15 January 2013

Jesusi: “Kur ju e hiqni të Vërtetën, apo e ndryshoni atë, ajo nuk është më e Vërteta. Gjithçka që mbetet është një guaskë”


E Mërkurë, 9 Janar 2013, ora 10:45

Bija Ime e dashur, sa I njohur Jam Unë, përmes gjuhës së njeriut, çdo ditë të vetme, dhe prapë sa larg Jam Unë prej tyre.

Shumë njerëz, instinktivisht, e thërresin Emrin Tim me zë të lartë, në momente shprehjesh, pa e kuptuar me të vërtetë se si e përdorin Emrin Tim. Jo vetëm që Unë nuk Jam I nderuar; asnjë lloj respekti nuk tregohet ndaj Meje. Emri Im përdoret për të sharë të tjerët, në momente grindjesh të mëdha. Sa më lëndon dhe më trondit Mua kjo; që Unë Jam përdorur në këtë mënyrë.

Shumë e përdorin Emrin Tim në bisedën e përditshme, por jo në një mënyrë që vë në pah  Rolin Tim si Shpëtimtarin e rracës njerëzore.

Sa do të dëshiroja që Unë të mund t'i bëja thirrje atyre ateistëve dhe agnosticistëve, që të mund të dëgjonin se si e përdorin Emrin Tim në bisedat e tyre ditore. Nëse është një zakon, përse nuk përdorin një formë tjetër shprehje? Përse më përfshini Mua, nëse nuk më pranoni Mua? Përse më përdorni Mua si një formë blasfemie, kur ju nuk besoni se Unë Egzistoj?

Sa shumë njerëz më shpërfillin Mua si I parëndësishëm në jetën e tyre. Unë Jam shtyrë në një anë, sikur Unë nuk Jam I rëndësishëm.

Shumë shpirtra, që besojnë tek Unë, nuk e praktikojnë besimin e tyre. Si të tillë, ata do të dështojnë në pregatitjen e shpirtrave të tyre. Sa shumë njerëz nuk e dinë se kur do të merren nga kjo tokë dhe të shkojnë në jetën tjetër dhe kanë bërë një gabim të tmerrshëm. Sepse ata nuk do të jenë të denjë të hyjnë në Mbretërinë Time.

Ditën kur shpirtrat ta gjejnë veten të ndarë në dy grupe, e Vërteta e të ardhmes do t'ju zbulohet atyre përfundimisht. Mjerë ai njeri që nuk është i pregatitur për këtë ditë të madhe dhe që e ka kaluar kot kohën që i është akorduar në tokë.

Për të tjerët, që kanë refuzuar të dëgjojnë të Vërtetën dhe që publikisht më poshtërojnë dhe më refuzojnë Mua, terrori i tyre do të jetë i pamundur të përshkruhet. Do të ketë dëshmi vajesh, histerie dhe tornditje në atë ditë, kur këta shpirtra të shikojnë se udha që ata zgjodhën i çoi ata vetëm drejt zjarreve të ferrit.

Kjo është koha për rilindje shpirtërore për njerëzit që janë bekuar me Dhuratën për të parë se si profecitë e të lashtëve tani po ndodhin në botë ashtu si është parashikuar.

Unë e vështroj botën dhe shikoj rrëmujën e tmerrshme, pasi njerëzit janë të zhytur në gënjeshtrat se si u krijua bota – këto gënjeshtra, që janë sajuar për të larguar njerëzit nga e Vërteta.

Unë shikoj se si njerëzve të mirë ju tregohet të mohojnë të kuptuarit e Mësimeve të Mia dhe t'i hedhin ato mënjanë në favor të pranimit të Mëkatit. Pastaj ata inkurajohen të pranojnë mëkatin deri sa ta bindin veten se Unë, Jesu Krishti, do të bëj një sy qorr.

E Vërteta e Mësimeve të Mia shtrihet në thelbin e Krishtërimit. Kur ju e hiqni të Vërtetën, apo e ndryshoni atë, ajo  nuk është më e Vërteta. Gjithçka që mbetet është një guaskë.

Tani është koha për të kuptuar, nëse do ta lejoni veten të mashtroheni nga spiritualizmi i epokës së re moderne, apo të qëndroni të palëkundur dhe të mbroni Fjalën e Shenjtë të Zotit. Duket sikur nuk ka rëndësi tani për ju, por kur dita të vij që Unë të vij për të Gjykuar, vetëm e Vërteta do të pranohet në Mbretërinë Time.

Kur ju i pranoni gënjeshtrat, ju nuk jeni të ndershëm. Ju nuk jeni besnik. Prandaj dhe nuk do të merrni Hire. Ju do të jeni si një enë e zbrazët, që lundron nëpër dete, duke u mburrur për një ngarkesë që egziston vetëm në mëndjen tuaj. Ajo do të jetë pa asnjë vlerë për dikë, kjo ndjenjë e rreme e sigurisë. Ajo nuk do t'ju japi të drejtën për çelësat e Parajsës Sime të Re.

Lutuni çdo ditë, sikur e nesërmja është dita juaj e fundit, sepse ju nuk e dini kohën e Ardhjes Sime të Dytë. Ajo do të ndodhi papritur. Kur ajo ditë të agojë, do të ketë fare pak kohë për tu kthyer pas. Ju ose do të më pranoni Mua, Premtimin Tim për t'ju sjellë në Mbretërinë Time, ose do të dërgoheni në vëndin nga i cili nuk do të ketë asnjë kthim.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/when-you-take-away-the-truth-or-tamper-with-it-it-is-no-longer-the-truth-all-that-is-left-is-a-shell/

Monday, 14 January 2013

Jesusi: “Mos i dëgjoni deklaratat e egzagjeruara që mund të dëgjoni për fundin e botës”


E Martë, 8 Janar 2013, ora 21:00

Bija Ime e dashur, kur Unë dëshiroj të pregatis botën për Ardhjen Time të Dytë, Unë duhet të kërkoj që të gjithë ndjekësit e Mi të kenë besim të plotë tek Unë. Unë ju dua. Unë gjithmonë do t'i përgjigjem lutjeve tuaja, me qëllim që të dobësohen veprat e liga, që po planifikohen në botë nga armiqtë e Zotit.

Unë ju mbroj ju, ndjekësit e Mi të dashur. Ndërsa Unë kurrë nuk mund ta fsheh të Vërtetën nga ju, Unë duhet t'ju paralajmëroj kundër profecive të pasakta, që po shpërndahen nga profetët e rremë në botë në këtë moment, dhe që krijojnë terror në zemrat e njerëzve.

Dora e Atit Tim, ashtu si ju është thënë më parë, do të bier mbi ata njërëz të ligj, kur ata të përpiqen të marrin fëmijët e Zotit nga toka, para se të jenë të denjë të hyjnë në Mbretërinë Time.

Ju kurrë nuk duhet të lejoni frikën të shkatërroj shpresën, apo terrori të shkatërroj dashurinë. Dashuria do ta shkatërroj të ligën. Dashuria do të shtohet në botë dhe do të përhapet për shkak të Hirit të Zotit, si përgjigje ndaj lutjeve të fëmijve të Tij.

Mos i dëgjoni deklaratat e egzagjeruara që mund të dëgjoni për fundin e botës. Mos lejoni që përralla të tilla, shumë prej të cilave çojnë në trillime, t'ju shqetësojnë apo frikësojnë ju.

Unë, Jesu Krishti, në Mëshirën Time, do ta shkatërroj të ligun, pasi Unë kurrë nuk do t'i braktis  shpirtrat, Zoti është Dashuri. Fuqia e Zotit është e Plotfuqishme.

Zoti është I Mëshirshëm. Kurrë mos e harroni këtë.

Lutuni, lutuni, lutuni, sepse ju nuk duhet të lejoni që zemrat tuaja të trazohen, kur lutja mund të dobësoj kaq shumë ligësi në botë. Dorëzohuni tek Unë në dashuri, shpresë dhe gëzim dhe Unë do t'ju largoj të gjithë frikën dhe shqetësimet e panevojshme.

Kur ju të pregatiteni për një festë të madhe, ju gjithmonë do të jeni të gëzuar dhe plot emocion. Edhe pse shumë shqetësime apo probleme të vështira mund të ndodhin para ditës së madhe, gjithçka do të harrohet kur dielli të dali në agim në ditën e shumë pritur.

Në këtë mënyrë ju duhet ta shikoni Ardhjen Time të Dytë. Ndërsa i ligu që shikoni përpara do t'ju frikësoj dhe do t'ju shkaktoj neveri, ajo do të jetë për një kohë të shkurtër, sepse së shpejti gjithçka do të jetë harruar.

Të keni paqen. Kurrë mos e humbni shpresën në Mëshirën Time të Madhe. Unë kurrë nuk do t'i braktis ata që më duan Mua.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/do-not-listen-to-exaggerated-claims-you-may-hear-about-the-end-times-2/

Jesusi: “Ju egzistoni vetëm prej Fuqisë së Zotit. Vetëm prej dashurisë së Zotit ju mund të jetoni përherë”


E Hënë, 7 Janar 2013, ora 22:15

Bija Ime e dashur, ti mund të pyesësh veten se, përse kur Unë komunikoj me ty, të duket si gjëja më e natyrshme në botë.

Disa herë ti pyet se përse nuk ndjehesh e mbizotëruar nga Prania Ime. Unë e lejoj këtë, sepse përndryshe ti do ta kishe të pamundur të qëndroje para Pranisë Sime, pasi do të binte të fikët prej Fuqisë së Dritës Sime. Prapë, Unë të lejoj të shikosh vetëm një shfaqje të vogël të kësaj Drite Hyjnore si një Dhuratë e veçantë. Vetëm atëherë ti do ta kuptosh se sa e fuqishme është Drita Ime, Dashuria Ime dhe Shpirti Im.

Nëse njeriu të mund t'i hidhte një sy vetëm një copëze të Pranisë Sime Hyjnore, ai do të ndjehej kaq i pushtuar sa nuk mund ta duronte dot Dritën, sepse ajo do ta verbonte.

Kjo është distanca që mëkati ka vendosur mes njeriut dhe Krijuesit të tij. Kur Drita Ime i tregohet shpirtrave, ata vetëm mund të përqafohen nga Unë në Mbretërinë Time, kur ata janë pastruar. Vetem ata nga ju që e përulin veten para Meje, mund të përfshihen nga Drita e Mëshirës Sime. Pavarësisht se sa shumë ju pohoni se më doni Mua, ju duhet ta shpengoni veten shpesh para Meje, nëse doni që t'ju jepet kjo Dhuratë e Mëshirës Sime.

Çdo mëkatari Unë I them këtë. As edhe një orë nuk kalon kur në mendimet tuaja, përmes buzëve tuaja dhe sipas veprimeve tuaja që ju nuk mëkatoni. Por, kur ju me qetësi e pranoni dobësinë tuaj dhe jeni të mbushur me dashuri për Mua, dhe Unë mund ta shoh trishtimin tuaj, atëherë Unë do t'ju fal mëkatet tuaja në çast.

Kur Unë të vij t'ju mbuloj me Mëshirën Time Hyjnore, para Ardhjes Sime të Dytë, do të jetë për t'ju ofruar juve pastrimin që ju duhet, që të mund të përqafoheni dhe të merreni të sigurtë në Dritën Time Hyjnore. Drita Ime, në atë ditë, do të mbuloj tokën. Shumë, edhe pse të verbuar nga Drita e Mëshirës Sime të Madhe, menjëherë do ta pranojnë Dorën Time të Shpëtimit.

Për t'u pranuar në Dritën e Mëshirës Sime, ju duhet ta pranoni që Fuqia e Zotit është e përjetshme. Ju egzistoni vetëm prej Fuqisë së Zotit. Vetëm prej Dashurisë së Zotit, ju do të jetoni përherë. Ata që e refuzojnë Dritën, mund të gjejnë vetën errësirë. Errësira do të thotë vetëm një gjë – që ju pranoni jetën e vuajtjes së përjetshme që ju ofrohet nga i ligu.

Lejoheni Dritën Time të ndriçoj mbi ju, por si fillim, ju duhet ta fitoni të drejtën të merrni pjesë në këtë Dritë të fuqishme, e cila ju ofron një vënd në Mbretërinë Time, përgjithmonë.

Unë ju bekoj. Unë ju bëj thirrje. Ejani tek Unë pa frikë, sepse Unë ju pres me padurim. Vetëm nëse vini tek Unë, ju do ta kuptoni atëherë të Vërtetën e Premtimit Tim.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/only-by-the-power-of-god-do-you-exist-only-by-the-love-of-god-will-you-live-forever/