Sunday, 29 June 2014

Mos i shkëpusni lidhjet me ata që ju urrejnë për shkakun Tim

E Mërkurë, 25 Qershor 2014, në 23:37

Bija Ime e dashur, nuk është aspak nevoja për njerëzit t’i ndalojnë gjithë aktivitetet e tyre ditore normale kur ata premtojnë besnikëri ndaj Meje. Unë nuk Jam një Zot që ju urdhëroj të bini tek Këmbët e Mia, në dëm të përgjegjësive tuaja ditore. Unë nuk krekosem; të qëndroj me madhështi, me një qëndrim krenar, për të sunduar rracën njerëzore, as dhe nuk komandoj çdo lëvizje tuajën apo të përpiqem t’ju shtyj të më serviloseni Mua. Unë nuk jam i tillë, sepse Unë vij si një shërbëtor i përulur për ta çliruar njeriun nga prangat e djallit.

Unë erdha për t’ju shpëtuar dhe Unë vij përsëri për të kompletuar Planin Tim të Shpëtimit. Unë Jam këtu për t’ju shërbyer. Unë vij për t’ju tërhequr tek Unë dhe ndërsa Unë kënaqem në dashurinë tuaj për Mua dhe në kohën që ju më përkushtoni Mua, qëllimi Im është që ta bëj këtë në një mënyrë që nuk ju shkakton ju shqetësim të panevojshëm. Ndërsa Unë e mirëpres kohën që ju më jepni Mua dhe lutjete që ju ofroni, ju prapë duhet ta jetoni jetën juaj me qëllim që të ushqeni dhe të mbathni veten dhe familjen tuaj. Gjithçka që Unë kërkoj është që ju ta jetoni jetën ashtu si është e nevojshme me qëllim që të më shërbeni Mua. Dhe ndërsa lidhja juaj me Mua thellohet, ju do të ndjeni një dëshirë shtytëse për të folur me Mua përmes mendimeve dhe fjalëve tuaja.

Unë kërkoj që ju t’i trajtoni të tjerët me respektin që më tregoni Mua. Mos argumentoni apo të nevrikoseni me të tjerët për Mua. Megjithatë, kurrë mos i justifikoni veprimet apo fjalët e atyre që më fyejnë Mua – thjesht lutuni për ata. Ndërsa dashuria juaj për Mua rritet, lidhja juaj me Mua do të bëhet më intime. Kur kjo të ndodhi, ajo do të jetë koha kur ju do të tërhiqni mbi veten tuaj zemërimin e atyre besimi i të cilëve është i dobët. Priteni këtë të ndodhi dhe mos u alarmoni apo të shqetësoheni, sepse kur jeni të bashkuar me Mua, atëherë ju do të urreheni për këtë. Kini durim me këta njerëz. Të jeni të dashur. Të jeni të sjellshëm. Mos u mundoni të argumentoni, sepse asgjë që ju thoni nuk do të sjelli ndonjë ndryshim. Përkundrazi, tregojuni atyre kuptimin e Krishtërimit duke ju përgjigjur urrejtjes me dashuri.

Mos i shkëpusni lidhjet me ata që ju urrejnë për shkakun Tim. Përkundrazi, ju lutem të luteni për ata. Ju duhet të përpiqeni të ruani një balancë në jetën tuaj kur ju jeni të bashkuar me Mua. Ndërsa Unë e dëshiroj shoqërinë tuaj, Unë gjithashtu dëshiroj që ju t’i doni ata që kanë nevojë për Mua, por që nuk mund të më shikojnë Mua; të cilët nuk mund ta gjejnë në zemrat e tyre të më pranojnë Mua apo që nuk kanë asnjë koncept se çfarë do të thotë Jeta e Përjetshme.  Detyra juaj është ndaj Meje dhe Dëshira Ime është që ju ta përdorni kohën tuaj me mënçuri për t’i dashur këta shpirtra. Përmes fjalëve, punëve, veprave dhe lutjeve tuaja, ju mund dhe do të m’i sillni Mua këta shpirtra.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht:


Më krahasoni Mua me një nënë e cila duhet të ndahet nga fëmija e saj në lindje

E Hënë, 23 Qershor 2014, në 01:45

Bija Ime e dashur, Unë të sjell ty dhe të gjithë ndjekësve të Mi të dashur Bekime të mëdha sot. Zemra Ime shpërthen nga dashuria për ju të gjithë. Unë e kuptoj se udhëtimi yt për të më shërbyer Mua mund të jetë shumë i vështirë herë pas here, por Unë dëshiroj të bëj të ditur se Unë Jam duke të udhëzuar në çdo sekondë. Nuk ka asnjë sprovë me të cilën ti do të përballesh që nuk mund të kapërcehet. Megjithatë, nëse ndjehesh e pashpresë dhe e frikësuar, ti nuk duhet të dorëzohesh dhe kur ti të besosh tek Unë gjithçka do të duket më e lehtë.

Më krahasoni Mua me një nënë e cila duhet të ndahet nga fëmija e saj në lindje dhe që kurrë nuk mund ta shikoj këtë fëmij ndonjëherë gjatë jetës së saj. Nëna kurrë nuk do ta harroj ata fëmij dhe e kalon çdo ditë duke u djegur për trupin dhe gjakun e saj me shpresën se ajo do të ribashkohet me foshjen e saj në një periudhë. Çdo ditë ai fëmij është në mëndjen e saj; ajo lutet për mirëqënien e tij apo të saj dhe ndjen një dhimbje të përhershme, thellë brënda zemrës, për humbjen e saj. Asgjë nuk mund ta kënaqi atë ndonjëherë, deri kur ajo ta përqafoj atë fëmij edhe njëherë në krahët e saj. Ajo ka durim të madh, shpresë të madhe dhe një dëshirë të thellë për të ardhur ballë për ballë me fëmijën që ajo e nxorri nga barku i saj dhe që nuk do të merakoset për vitet ndërmjet. Gjithçka që ka rëndësi për atë është se ajo dhe fëmija e saj bëhen të plotë përsëri – njëra e ndërthurur me tjetrën.

Unë Jam si çdo prind që i është dashur të duroj dhimbje të tillë. Për Mua, pritja është shqetësuese. Por dhimbja e humbjes, si fëmija i shumë humbur i cili refuzon të kthehet tek prindi, është më e madhja nga të gjitha. Dhimbja që Unë ndjej, kur Unë Jam refuzuar nga fëmijët e Zotit është një torturë e vazhdueshme për Mua. Unë do të bëj gjithçka për t’i tërhequr këta shpirtra në Gjirin Tim. Unë do të përdor shpirtrat e tjerë – vëllezrit dhe motrat e tyre, të cilët duan të më ngushëllojnë Mua – në përpjekjen Time për t’i zgjuar shpirtrat e tyre të përgjumur. Unë kam nevojë për ndjekësit e Mi të dashur, vëllezërit dhe motrat e këtyre fëmijve të humbur të Zotit, të shpërndahen nëpër botë dhe të bashkojnë familjen Time.

Ne duhet të bashkohemi kundër shpirtit të errësirës, që do ta bëj pothuajse të pamundur për këta shpirtra ta kuptojnë të Vërtetën e lindjes së tyre. Këtyre njerëzve ju duhet treguar e drejta e lindjes së tyre; trashëgimia e tyre dhe Shpëtimi i tyre i Përjetshëm. Sepse koha është afër kur gjithë e Vërteta do të zbulohet. Me ndihmën tuaj, ndjekësit e Mi të dashur, ata do të vijnë tek Unë, do të kthehen në familjen Time, ku ne të gjithë do të bashkohemi, përfundimisht, në një. Ashtu si duhej të ishte.

Unë ju dua të gjithëve ju me një dashamirësi të thellë dhe Unë gëzohem kur ju përgjigjeni me dashuri në zemrën tuaj ndaj Thirrjes Sime.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht:


Thursday, 26 June 2014

Nëna e Shpëtimit: Për t’i shërbyer me të vërtetë Birit tim, ju duhet ta doni Atë në fillim. Për ta dashur Birin tim ju duhet ta njihni Atë në fillim

E Shtunë, 21 Qershor 2014, në 15:40

Bija ime e dashur, vetë jeta ime në Tokë u jetua së bashku me Birin tim, Jezu Krishtin. Shpirti im u krijua në Qiell nga Ati im, Hyji Më I Larti, dhe lindja ime ishte një Dhuratë e jashtëzakonshme për njerëzimin. Unë u dërgova nga Zoti me qëllimin e vetëm për të sjellë në botë Mesian e shumëpritur. Lindja e Birit tim ishte e Mbrekullueshme dhe që nga momenti që Ai mori Frymën e Tij të parë dëshira ime e vetme ishte që t’i shërbeja çdo nevoje të Tij.

Unë e adhuroja Birin tim dhe e trajtoja Atë me nderim të madh. Karakteri i Tij i bukur Hyjnor u bë shpejt i dukshëm brënda tre muajve të lindjes së Tij. Buzëqeshja e Tij ishte rrezatuese dhe madje si i ri që Ai ishte; Sytë e Tij ngjyrë blu depërtues kishin një thellësi dhe pjekuri të jashtëzakonshme. Unë e dija se isha atje për t’i shërbyer Atij në çdo mënyrë, por Ai më tregoi mua Dashuri të madhe në një moshë fare të hershme. Kjo Dashuri nuk ishte thjeshtë dashuria që një fëmij e ka për nënën e tij – ajo ishte shumë më e madhe se kjo. Ai më qetësonte mua; ma ledhatonte fytyrën kur unë shqetësohesha për rreziqet, që ne, dhe bashkëshorti im, Shën Josefi, do të na duhej të kalonim.

Pas eksodid për në Egjipt, unë e pata të vështirë të qetësohesha dhe qëndroja vigjëlent ndaj çdo kërcënimi të mundshëm apo rreziku, gjë që do të thoshte se unë flija pak orë gjatë natës. Madje para se Biri im ta shfaqte Veten e Tij, ishte shumë e qartë për mua rreziqet me të cilat Ai do të përballej në të ardhmen. Duart e Tij, gjithmonë zgjateshin ndaj njerëzve në dashuri dhe miqësi. Si një djalosh, ai tërhoqi shumë, edhe pse ata nuk e kishin idenë se Kush Ai ishte. Ai gjithashtu tërhoqi kritika të panevojshme nga miqtë dhe njerëzit që Ai i njihte. Ai ngacmohej dhe tallej dhe unë lëndohesha gjithashtu nga shumë. Prania e Zotit tërhoqi të mirët si dhe ata me shpirtrat e errët në familjen tonë të vogël që nga dita që Biri im lindi. Dashuria ime për Atë ishte shumë e fuqishme. Unë e doja Atë për Kush Ai ishte, por unë gjithashtu e doja Atë si një Nënë dhe kjo dashuri vazhdon deri në këtë ditë.

Unë isha tepër mbrojtëse ndaj Birit tim dhe kur unë e humba Atë në udhëtimin e kthimit nga Jeruzalemi unë u trëmba. Ndjenja e humbjes u ndje në çdo pjesë timen dhe nuk mund të pushoja deri sa ta gjeja Atë. Në atë ditë, kur unë e gjeta Atë duke folur dhe duke predikuar tek të moshurit në Tempull, unë e kuptova se që nga ajo ditë e tutje unë duhej vetëm t’i shërbeja Atij dhe t’i bindesha çdo Dëshire të Tij.

Për t’i shërbyer me të vërtetë Birit tim, ju duhet ta doni Atë në fillim. Për ta dashur Birin tim, ju duhet ta njihni Atë në fillim. Ta njihni Birin tim do të thotë ta studjoni Fjalën e Tij dhe ta kuptoni çfarë Ai ju tha dishepujve të Tij gjatë Kohës së Tij në Tokë. Është vetëm përmes Fjalës së Tij që ju mund ta njihni Jezu Krishtin. Nëse ju e pranoni Fjalën e Tij të Shenjtë, atëherë ju mund t’i shërbeni Atij. Ju nuk mund t’i shërbeni Atij nëse nuk e nderoni Fjalën e Tij apo të bëni gjithçka që Ai ju ka mësuar. Bindja ndaj Fjalës së Zotit është kryesore nëse dëshironi të jetoni si Kristjanë të vërtetë. Nëse ju e predikoni Fjalën e Tij atëherë ju duhet të praktikoni çfarë Biri im predikoi – ta doni njëri tjetrin, t’u bëni të tjerëve çfarë ju do të prisnit të bëhej ndaj jush; ta nderoni Zotin, përmes Sakramenteve të Shenjta, ashtu si Ai ju mësoi.

Ju kurrë nuk duhet t’i urdhëroni Zotit dëshirën tuaj për ta ndryshuar Fjalën e Tij, sepse ju nuk e keni këtë të drejtë. Përulja ndaj Birit tim mund të arrihet vetëm nëse qëndroni të bindur ndaj Mësimeve të Tij. Shkoni në paqe për ta dashur dhe për t’i shërbyer Zotit.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal në anglisht:


Wednesday, 25 June 2014

Nëna e Shpëtimit: Këto Mbrekulli do të ndodhin në një periudhë prej tre vjetësh

E Enjte, 19 Qershor 2014, në 13:48

Bija ime, Mbrekullitë e urdhëruara nga Ati im I Përjetshëm do të bëhen të njohura së shpejti në të gjitha pjesët e Tokës. Këto Mbrekulli do të kundërshtojnë gjithë arsyen njerëzore, njohurinë dhe eksperiencën shkencore. Toka, djelli dhe hëna do të reagojnë duke shfaqur spektakle shumë të pazakonta dhe shumë do ta dinë se ato mund të jenë bërë të mundshme vetëm nga Dora e Zotit. Këto Mbrekulli do të ndodhin në një periudhë prej tre vjetësh dhe ato do të ndodhin për një arsye. Ato janë për të ndihmuar për ndezjen e besimit të njerëzimit që ata ta kuptojnë se gjithçka është e kontrolluar nga Dora e Zotit.

Kur veprat dhe punët e këqija janë kryer nga njeriu, ato mund të ndalohen nga Zoti. Beteja midis të ligut dhe Zotit është e vështirë për t’u kuptuar nga njerëzit. Kur padrejtësitë ndodhin, ato lejohen për arsye të ndryshme, por qëllimi kryesor vjen nga nevoja për pastrim. Kjo mund të duket e padrejtë, por kjo nuk është për t’u kuptuar nga njeriu, deri kur t’ju jepet Dhurata e Njohurisë, e cila vjen nga Shpirti I Shenjtë. Kur shpirtrat janë pastruar atëherë ata fillojnë ta kuptojnë mënyrën se si punon Zoti për t’i sjellë fëmijët e Tij në një gjëndje ku ata mund ta njohin Atë.

Mbrekullitë për të cilat unë flas do të përfshijnë Veprat e mëdha të Zotit, të cilat do të përfshijnë tragjeditë që do të shmangen dhe që duken të jenë të pamundura nga pikpamja shkencore. Ato do të përfshijnë gjithashtu shenja të mëdha në qiell; lëvizjen e Tokës dhe ngjyrat e shoqëruara me natyrën.

Vetë përfshirja ime me këto Mbrekulli do të duket përmes shenjave që unë do të vendos tek vëndet e shfaqjeve të mia nëpër botë. Mos ju trëmbni këtyre Mbrekullive, sepse ato janë një Dhuratë nga Zoti. Të jeni mirënjohës për Mëshirën e Tij, sepse nuk ka asnjë detyrë tepër të madhe që Ai nuk do ta ndërrmarrë për të siguruar që rraca njerëzore të mund të zgjohet për ta pranuar Atë. Ky është Vullneti I Zotit, sepse Ai e do secilin prej jush.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal në anglisht:


Nëna e Shpëtimit: Për çdo hap që merrni për t’u afruar me Birin tim të Shtrenjtë, ju do të bëni dy hapa mbrapsht

E Mërkurë, 18 Qershor 2014, në 14:51

Bijtë e mi, më ndiqni mua, Nënën e Shpëtimit, dhe merreni dorën time ndërsa ju drejtoj përgjatë udhës të së Vërtetës të Birit tim. Do të jetë përmes ndërhyrjes sime që shumë nga ju do të gjejnë guximin të ecin në këtë udhë me gjëmba dhe të shtruar me gurë drejt Shpëtimit të Përjetshëm.

Fëmijë të dashur, për ta njihur Birin tim me të vërtetë, kërkohet këmbngulje e madhe. Ju duhet ta hapni mëndjen tuaj, zemrën dhe shpirtin tuaj, pa asnjë shenjë dyshimi apo krenarie, para se të jeni në gjëndje të shikoni. Kur e Vërteta t’ju zbulohet brënda zemrave tuaja, ju duhet të kapeni pas saj, sepse ajo do të jetë mjeti me të cilën ju do të çliroheni.

Për çdo hap që ju merrni për t’u afruar me Birin tim të Shtrenjtë, ju do të bëni dy hapa mbrapsht, për shkak të mënyrës me të cilën i ligu do t’ju ngacmoj. Ai kurrë nuk do të pushoj së provuari dhe për t’ju tërhequr nga Krishti, sepse ai e ka bërë atë misionin e tij të turpshëm për t’ju çuar në drejtim të kundërt. Prandaj kur ju të rrëzoheni përgjatë udhëtimit tuaj ju duhet të ngriheni përsëri dhe t’ja filloni nga fillimi. Për çdo herë që ju bëni një hap mbrapsht, dijeni se gjithçka që influencon Satanai gjithmonë do të jetë mbrapsht – në kundërshtim me gjithçka që Biri im i dhuroi rracës njerëzore. Prandaj do të kërkohet durim i madh, por menjëherë sa ju e keni kapërcyer çdo pengesë, ju do të ecni më shpejt përgjatë udhës drejt Birit tim. Çdo pengesë, kur është kapërcyer, do t’ju bëj më të fortë në besimin tuaj. Dhe kur besimi juaj të bëhet i fortë, asgjë nuk do të qëndroj në udhën tuaj për t’u bërë dishepull i vërtetë i Jezu Krishtit.

Shkoni në paqe, fëmijë të dashur, dhe më lejoni mua, Nënën e Shpëtimit, t’ju ndihmoj të bëheni më të fortë në dashurinë tuaj për Jezu Krishtin, sepse pa Atë ju kurrë nuk do të gjeni paqen dhe ngushëllimin që kërkoni në këtë jetë apo përtej.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal në anglisht:


Tuesday, 24 June 2014

Bota ka etje për të Vërtetën e Fjalës Sime

E Martë, 17 Qershor 2014, në 22:23

Bija Ime e dashur, Ushtria Ime e Mbetur është mbledhur në numër të madh dhe është përhapur në çdo pjesë të botës. Vetë të Mitë më njohin Mua dhe me Forcën e Shpirtit të Shenjtë, Unë e kam treguar Veten Time nëpërmjet Fuqisë së Fjalëve të Mia të përmbajtura në këto Mesazhe të Shenjta.

Fjala Ime do t’i tërheqi shpejt drejt Meje ata tashmë të bekuar me Shpirtin e Shenjtë. Për këta shpirtra nuk ka asnjë dyshim. Shpirti I Shenjtë, përmes Fjalëve të Mia, do të tërheqi edhe më ngurruesit dhe ndërsa ata mund të jenë të pasigurtë nëse jam Unë, Jezu Krishti, në të vërtetë, I Cili ju drejtohet atyre për t’ju përgjigjur Thirrjes Sime, ata do të vijnë drejt Meje me hezitim. Gradualisht, ata do të më mbështesin Mua plotësisht. Pastaj janë ata që besojnë tek Unë, por që nuk e pranojnë se Unë Jam duke i thirrur ata. Edhe ata, gjithashtu, me kalimin e kohës, do t’i përgjigjen Thirrjes Sime. Por çfarë është Thirrja Ime? Është ajo thjeshtë për ta vërtetuar Veten Time? Jo, sepse kjo është e panevojshme. Thirrja Ime është për t’ju mbledhur për t’ju pregatitur, që të gjithë Kristjanët të më ndihmojnë Mua në përpjekjen Time për të shpëtuar njerëzimin. Është nëpërmjet dishepujve të Mi të dashur që Unë mund të bëj të ndodhi shumë.

Misioni Im është të shpëtoj shpirtrat dhe Unë do ta bëj këtë me përdorimin e vullnetit të lirë të njeriut. Vullneti I Zotit është të japi jetë dhe t’i sjelli të gjithë fëmijët e Zotit nën Mbrojtjen e Tij. Me Vullnetin Hyjnor të Zotit, të gjithë shpirtrat mund të shpëtojnë, por udha tek Shpëtimi I Përjetshëm shtrihet në vullnetin e lirë, të dhënë njeriut, nga Zoti. Do të jetë përmes vullnetit tuaj të lirë që secili prej jush do të zgjedhi të ardhmen e tij. Ju nuk do të detyroheni ta pranoni Mëshirën e Zotit, por do t’ju kërkohet të më ndiqni Mua. Unë kurrë nuk do t’ju urdhëroj ta bëni këtë, sepse ajo është e drejta juaj – e drejta e vullnetit tuaj të lirë – që ju të vendosni vetë se çfarë doni të bëni.

Disa njerëz do të zgjedhin me mënçuri, sepse ata e dinë se çfarë Unë ofroj, udhën e të Vërtetës – Udhën drejt Jetës së Përjetshme. Disa njerëz nuk do të zgjedhin me mënçuri dhe do të ndjekin udhën e gabuar. Ata do ta bëjnë këtë sepse nuk kanë arritur të kuptojnë të Vërtetën, Fjalën e Zotit. Ata do ta kenë lejuar joshjen e kënaqësive të mëdha materiale, dëshirat dhe kënaqësitë t’i rrëmbejnë ata nga Unë. Ata nuk besojnë në jetën pas vdekjes dhe nuk ndjejnë asnjë keqardhje për mëkatet e kryera në përmbushje të dëshirave të tyre vetjake. Por, nëse atyre ju tregohet e Vërteta dhe inkurajohen nga të tjerët të dëgjojnë Fjalën e Zotit dhe Premtimin Tim për të ardhmen, ata mund të ndryshojnë. Nëpërmjet Dhuratës së Konvertimit, ata mund të banojnë në Mbretërinë Time.

Për këtë arsye, Thirrja Ime është për të inkurajuar të gjithë shpirtrat të kërkojnë të Vërtetën. Përmes vullnetit të tyre të lirë – dhe ajo duhet të jetë sipas vetë zgjedhjes së tyre – ata do të më lejojnë Mua, Jezusin e tyre të dashur, t’i shpëtoj ata. Unë i bëj thirrje të gjithë Kristjanëve tani të marrin mburojën dhe të marshojnë përpara për të më ndihmuar Mua t’i mbledh ata shpirtra që janë të shpërndarë dhe të humbur. Me ndihmën tuaj, Unë mund t’i inkurajoj të gjithë shpirtrat e çdo besimi, rrace dhe ngjyre të vijnë tek Unë. Kur ju i arrini ata, Unë do t’ju mbuloj me Dhurata të mëdha të Shpirtit të Shenjtë që të kini sukses dhe të më sillni Mua shpirtrat e humbur të cilët i dëshiroj çdo sekondë.

Vullneti I Zotit është për të shpëtuar këdo. Por është përmes vullnetit të lirë të njeriut, i cili zgjedh të vij në Krahët e Mi, sipas zgjedhjes së tij të lirë, që Vullneti Hyjnor I Zotit do të përmbushet ashtu si duhet. Shkoni, të gjithë ju, dhe mësoni të Vërtetën e Ungjillit të Shenjtë. Bota ka etje për të Vërtetën e Fjalës Sime. Fjala Ime nuk mësohet më në mënyrën e duhur. Njerëzve ju duhet dhënë e Vërteta – për atë Unë dhashë Jetën Time. Pa pranimin e të Vërtetës – Fjala Ime e Shenjtë – ju nuk mund të zgjidhni udhën e duhur drejt Shpëtimit të Përjetshëm.

Prandaj dhe Unë vij tani, për t’ju sjellë të Vërtetën. Për t’ju bërë ju të kuptoni, që të jeni të pregatitur, gati dhe në pritje për Ditën e Madhe pa frikë, ankth apo shqetësim në zemrat tuaja. Kur ju më pranoni Mua dhe besoni tek Unë plotësisht ju do të jeni të qetë.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht:


Monday, 23 June 2014

Dyert janë hapur për të lejuar paganët të njollosin Kishën Time

E Hënë, 16 Qershor 2014, në 17:27

Bija Ime e dashur, ata mes jush që nuk dëshirojnë që Unë të komunikoj me ty, ta dinë pra këtë. Vullneti juaj i lirë do të thotë se ju jeni të lirë të zgjidhni nëse e pranoni apo jo çfarë Unë them dhe çfarë Unë dëshiroj. Nëse të besoni apo të mos besoni – kjo është zgjedhja juaj dhe, çfarë do që ju vendosni, Unë kurrë nuk do t’ju Gjykoj për shkak të kësaj.

Por ju kurrë nuk duhet t’i gjykoni të tjerët në Emrin Tim. Me këtë Unë dua të them të gjykoni ata që më refuzojnë Mua, si dhe ata që e pranojnë Ndërhyrjen Time. Asnjë mes jush nuk e ka të drejtën të deklaroj një person tjetër të jetë i keq apo fajtor për keqbërje. Ata prej jush që gjykojnë ashpër – ata njerëz që ju besoni ta kenë gabim, të jenë fajtor për keqbërje apo herezi – nuk e ka këtë të drejtë. Ju duhet të qëndroni në heshtje dhe të luteni për ata që ju besoni të jenë të lënduar. Vetëm Unë, Jezu Krishti, e kam Fuqinë ta Gjykoj njerëzimin.

Kur ju poshtëroni një person tjetër në Emrin Tim të Shenjtë, ju jeni fajtor për mëkatin dhe Unë do ta mbaj këtë kundër jush. Kur ju i lëndoni të tjerët me gjuhën tuaj, Unë do t’ju hesht. Kur ju dëmtoni emrin e një personi tjetër, vetë emri juaj do të vihet në pyetje nga të tjerët. Hipokrizia më shkakton Mua neveri dhe kur ju jeni fajtor për shpifje, e kryer kjo në Emrin Tim, atëherë ju sillni një turp të madh, jo vetëm mbi veten tuaj, por edhe mbi Emrin Tim të Shenjtë.

Çdo njeri që shkakton dhimbje mbi një person tjetër dhe pohon hapur se flet në Emrin e Zotit, mashtron vetëm veten e tij. Ata që ndëshkojnë të tjerët dhe thonë se janë duke zbatuar thjeshtë urdhërin e tyre, për arsye të dedikimit dhe përkushtimit të tyre ndaj Zotit, nuk janë nga Unë. Turp të keni, sepse ju nuk më njihni Mua. Dhe ndërsa ju luftoni mes jush – Kristjani kundër Kristjanit – paganët mes jush janë duke e zabtuar Kishën Time. Armiku punon me shumë zgjuarsi. Plani i tij dinak është të krijoj grindje nga brënda Kishës Sime dhe ndërsa besnikëria e vërtetë ndaj Meje dobësohet, dyert janë hapur për të lejuar paganët t’i njollosin Kishat e Mia dhe Eukaristinë e Shenjtë.

Turp mbi ata prej jush që e dinë të Vërtetën – Fjalën Time të Shenjtë të dhënë juve në Shkrimet më të Shenjta. Çdo sakrificë u bë për ju; profetët e Zotit të dërguar tek ju u dhunuan, u persekutuan dhe u vranë; vizionarët, lajmëtarët dhe shenjtorët – të gjithë u nderuan, vetëm pas vdekjes së tyre, por u goditën nga ju kur përçonin Fjalën Time dhe më pas Vetë Sakrifica Ime – kur ju më kryqëzuat Mua. Tani çfarë bëni ju? Ju i lejoni ata që adhurojnë zota të rremë t’i bëjnë atyre nderime mbi Altarët e Mi, të cilat janë për të më nderuar Mua. A do t’ju lejonin juve këta paganë të bëni të njëjtën në tempujt e tyre?

Historia përsëritet. Paganët e morën Kishën e Atit Tim dhe ata u flakën tutje. Kur ju e njollosni Kishën Time dhe Trupin Tim, ju nuk jeni më të denjë të më shërbeni Mua dhe Unë do të flak tutje çdo shërbëtor të shenjtë Timin i cili më tradhëton Mua në këtë mënyrë. Mëkatet tuaja janë më të zeza se të atyre që ju i shërbeni në Emrin Tim, sepse ju do të merrni me vete shpirtrat që ju do t’i largoni nga Unë. Është koha për ju të zgjidhni. Ju ose më pranoni Mua, Jezu Krishtin, ashtu si Unë Jam dhe jo çfarë ju doni që Unë të jem ose më mohoni Mua. Nuk ka rrugë të mesme. 

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht:


Saturday, 21 June 2014

Unë Jam I Butë, I Dashur dhe I Duruar

E Djelë, 15 Qershor 2014, në 14:25

Bija Ime e dashur, Plani Im për të shpenguar njerëzimin dhe për të shfaqur Mbretërinë Time të Re po ecën me sukses, ashtu si është parashikuar. Unë do t’i sjell botës një Dhuratë të madhe dhe për ata që do ta kenë këtë të pakapërcyeshme dhe të frikshme, ta dinë këtë.

Unë Jam I Butë, I Dashur dhe I Duruar dhe gjithçka do të kryhet sipas Vullnetit të Shenjtë të Atit Tim, I Cili nuk dëshiron të sjelli dhimbje dhe vuajtje tek ndonjë nga fëmijët e Tij, pavarësisht se sa të errët janë shpirtrat e tyre. Po të ishte kështu, Ai do ta kishte shkatërruar botën dhe do të merrte vetëm të zgjedhurit në Parajsën e Re. Dhe prandaj Ati Im priti dhe priti, deri kur popullsia e botës të ishte në numrin e vet më të madh. Ai e ka filluar pjesën finale të Planit të Tij për të shpëtuar njerëzimin, me qëllim që një numër i madh të mund të shpëtojnë menjëherë.

Ky Plan nuk duhet patur frikë apo të kundërshtohet, sepse çmimi final është ai që do t’ju sjelli të gjithëve ju lavdinë më të madhe. Ju nuk duhet ta kundërshtoni atë; ju nuk duhet ta tallni apo ta shpërfillni atë, sepse ju do të pendoheni për këtë vendim përjetësisht. Le të mos ndërhyj asnjë njeri me Vullnetin e Zotit. Me qëllim që të shpëtoj shumicën, Ati Im nuk do të hezitoj të ndëshkoj ata që qëndrojnë në Udhën e Tij për të shpëtuar biljona shpirtra. Dhe ndërsa çdo shpirt është i shtrenjtë për Atë dhe ndërsa Ai do të ndërhyj në çdo mënyrë për t’i bërë shpirtrat të kuptojnë, Ai do t’i shkatërroj ata që janë përgjegjës për mohimin e miljona shpirtrave ndaj Tij. Të mos keni asnjë dyshim se ata do të vuajnë për këtë dhe le të dihet se ju do t’i njihni këta shpirtra prej veprimeve të tyre dhe pastaj prej ndëshkimit të tyre. Ndëshkimi i tyre do të filloj në Tokë në këtë kohë, me shpresën se ata do ta shikojnë të Vërtetën. Nëse ata nuk e arrijnë këtë, Ati Im do t’i heqi.

Fuqia e Zotit po shfaqet në Tokë në këtë kohë dhe ju do ta shikoni se si këto anë do të duken në betejën për shpirtrat. Ato do të përfshijnë ata që me të vërtetë më shërbejnë Mua; ata që nuk më njohin Mua dhe ata që më njohin, por që zgjedhin t’i shërbejnë një zotërie të ndryshëm jo nga Unë. Të vetmit fitues do të jenë ata që, prej Mëshirës së Zotit, do t’ju jepen Çelësat e Mbretërisë së Zotit.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht:


Friday, 20 June 2014

Unë do t’i shëmb tempujt e këtyre sekteve dhe do t’i ndaloj veprimet e tyre të turpshme kundër fëmijve të Zotit

E Djelë, 15 Qershor 2014, në 09:30

Bija Ime e dashur, shkalla në të cilën Unë Jam shpërfillur, refuzuar dhe urryer është përtej imagjinatës së shumë njerëzve.

Ka grupe dhe sekte që janë të dedikuar të adhurojnë Satanain dhe që kryejnë vrasje të tmerrshme nën drejtimin e atij që më urren Mua. Mëkatarët e gjorë që janë të përfshirë i kanë shitur shpirtrat e tyre tek djalli dhe nga jashtë ato janë një burim argëtimi, por më dëgjoni Mua tani. Ata kanë vetëm një zotëri dhe ky zotëri ka fuqi të madhe mbi ata sepse ata i kanë dhënë atij dhuratën e vullnetit të tyre të lirë. Dhe ashtu si Satanai e përçmon rracën njerëzore, ai i përdor këta shpirtra, edhe pse ata nuk e kuptojnë në të vërtetë këtë fakt. Urrejtja e tyre për Mua është po aq intensive sa është edhe kundrejt atyre që më shërbejnë Mua, Jezu Krishtin.

Beteja finale për shpirtrat do të luftohet në çdo pjesë të botës dhe do të jenë këto grupe, që do të luftojnë shumë fort për t’i larguar njerëzit nga Unë dhe nga Shpëtimi final që Unë i sjell fëmijve të Zotit. Për arsyen se Unë i dua të gjithë – përfshi ata që kanë sakrifikuar jetën e tyre dhe të drejtën e tyre të Shpëtimit të Përjetshëm për premtimet boshe të mbretit të gënjeshtrave, detyra Ime është të kapërcej të gjitha pengesat për t’i arritur ata, që Unë të mund t’i shpëtoj ata.

Unë do t’i shëmb tempujt e këtyre sekteve dhe do t’i ndaloj veprat e tyre të turpshme kundër fëmijve të Zotit. Ata që janë çliruar nga këto burgje të urrejtjes, Unë ju premtoj, se do të më gjejnë Mua duke pritur. Sepse çdo shpirt i vetëm, nga këto grupet, që vjen tek Unë duke kërkuar paqe – Unë do të konvertoj, dhjetë fishin e numrit të tyre. Unë do ta mund djallin dhe Unë do t’i kthej fëmijët e Zotit, pavarësisht se çfarë kanë bërë, nga pragu i humnerës së Ferrit.

Kurrë mos kini frikë nga fuqia e shpirtit të lig, kur besoni tek Unë plotësisht. Fuqia Ime, Fuqia e Zotit, Fillimi dhe Mbarimi, kurrë nuk do të shkatërrohen. Por, nëse ndonjë njeri që përpiqet të shkatërroj Fuqinë e Zotit, duke i ditur pasojat, dhe që i refuzon të gjitha përpjekjet nga Unë për ta shpëtuar shpirtin e tij – ai do të vuaj përjetësisht.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht:


Thursday, 19 June 2014

Ju kurrë nuk duhet të adhuroni ndonjë zot tjetër, përveç Zotit të Trinisë

E Shtunë, 14 Qershor 2014, në 12:40

Bija Ime e dashur, ka vetëm një Zot – Hyji Atë, Zoti Bir dhe Zoti I Shpirtit të Shenjtë – të gjithë Personat në Një. Ato nuk janë tre njësi të ndara, sepse Ne jemi Një – Hyji Atë, Krijuesi I Gjithçkaje; Zoti Bir, ashtu si Ai u shfaq të jetonte mes jush dhe Zoti I Shpirtit të Shenjtë, i dhënë njerëzimit si Dhuratë me të cilën e Vërteta i mbush zemrat tuaja me dije, jetën e re dhe Fuqinë e Dashurisë Sime.

Kur ju vinin tek Unë, ju vini tek Ati Im. Kur Shpirti I Shenjtë ju thërret, Ai vjen nga Ati. Gjithçka vjen nga Zoti. Ju kurrë nuk duhet të adhuroni ndonjë zot tjetër, përveç Zotit të Trinisë. Por, dijeni këtë. Për të njohur Atin, ju duhet të pranoni Zotin Bir, sepse pa Mua, Jezu Krishtin, ju nuk mund ta njihni Atin.

Zoti i do të gjithë fëmijët e Tij, por fëmijët e Tij nuk e duan Atë ashtu si duhet. Kjo nuk ka problem, sepse nëpërmjet Meje ata do të bëhen pjesë e Mbretërisë Sime të Re në Tokë. Pastaj vijnë ata që ndjekin të ligun dhe që, me dije, i japin atij dhuratën e vullnetit të lirë. Atëherë ata nuk do të kenë më kontroll mbi veprimet e tyre, sepse shpirtrat e liq brënda tyre do t’i përdorin ata për të rekrutuar shpirtra të tjerë të dobët. Këta shpirtra nuk e adhurojnë Zotin – përkundrazi ata adhurojnë Satanain. Unë ju bëj thirrje të më ndihmoni Mua të shpëtoj këta shpirtra të gjorë, sepse ata nuk mund ta shpëtojnë më shpirtin e tyre përmes zgjedhjes së tyre të lirë. Unë dëshiroj, që përmes lutjeve tuaja, ju të lypni për çlirimin e shpirtrave në skllavëri, që edhe ata të kthehen tek Unë.

Fushata e Lutjes (157) Për shpirtrat në skllavëri:

O Jezus i dashur, çliroi ata shpirtra që janë skllevër të zotave të rremë dhe të Satanait. Na ndihmo që pëmes lutjeve tona t’ju sjellim atyre lehtësim nga dhimbja e zabtimit.

Hapi portat e burgut të tyre dhe tregoju atyre udhën e Mbretërisë së Zotit, para se të merren peng nga Satanai në humnerën e Ferrit.

Ne të lutemi Ty, Jezus, t’i mbulosh këta shpirtra me Fuqinë e Shpirtit të Shenjtë, që ata të kërkojnë të Vërtetën dhe ndihmoi ata të gjejnë guximin për t’i kthyer shpinën kurtheve dhe ligësisë së djallit. Amin.

Problemi i ndeshur nga shpirtrat, të cilët adhurojnë zotat e rremë, është se ata e lënë veten të hapur ndaj shpirtit të lig, i cili kërkon vetëm një grimcë të vogël të vullnetit të tyre të lirë për t’i infektuar. Zotat e rremë i çojnë shpirtrat në rrezik të tmerrshëm. Rreziku më i madh që ata hasin është se ata besojnë se praktika të tilla janë normale, të shëndetshme për shpirtin dhe një mjet për të gjetur paqe dhe qetësi në jetën e tyre. Gjithçka që ata do të gjejnë është dhimbja dhe hidhërimi.

Bëni kujdes nga rreziqet e ndjekjes së kultit dhe të praktikave të epokës së re, sepse ato nuk janë nga Unë. Vetëm duke më ndjekur Mua, Jezu Krishtin, ju mund të keni Jetën e Përjetshme. E kundërta e jetës është vdekja. Vdekja e trupit nuk do të thotë fundi i egzistëncës suaj. Egzistenca juaj është përjetësisht. Jeta e Përjetshme vjen vetëm përmes Meje. Vdekja e përjetshme vjen nga Satanai.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht:


Ajo do të jetë Dita Më e Madhe që kur Zoti krijoi Adamin dhe Evën

E Premte, 13 Qershor 2014, në 22:20

Bija Ime e dashur, Koha Ime është shumë afër dhe për këtë arsye, është e rëndësishme që çdo person i vetëm në botë të pregatitet, sikur do të merrej nga kjo jetë në çdo moment. Mos e shpërfillni Thirrjen Time, sepse ata që nuk arrijnë të pregatiten për Ditën e Madhe do të mbeten në dëshpërim të madh.

Në Ditën e Ardhjes Sime të Dytë, e cila do të paraprihet nga Paralajmërimi, ku Unë do t’i vërtetoj botës se Kush Unë Jam, ju duhet të jeni gati. Unë vij për të gjithë ju për t’ju sjellë në Parajsën e përkryer të re dhe të lavdishme. Unë nuk dëshiroj të përjashtoj asnjë. Secili prej jush është një fëmij i dashur i Zotit. Ata që nuk janë të vetëdijshëm për atësinë e tyre do ta dinë, menjëherë, se Kush Unë Jam. Sepse ajo do të dali nga një instikt njerëzor i rrënjosur thellë, ashtu si një fëmijë i ndarë nga prindi i tij i natyrshëm do ta njohi mishin dhe gjakun e vet, edhe nëse do të duhet një jetë e tërë për t’i bashkuar me njëri tjetrin. Ajo do të ndjehet e natyrshme dhe, për ata që kanë një zemër të ngrohtë, momenti final do të mbushet me një dashuri gazmore. Ju nuk keni pse të keni frikë.

Për ata që zgjedhin të besojnë në zotat e rremë dhe që nuk e njohin Zotin e Trinisë, ju nuk do të më pranoni Mua me lehtësi, sepse ju gjithmonë më keni refuzuar Mua. Prapë, Unë do t’ju tërheq drejt Meje dhe do t’ju pushtoj. Fuqia e Zotit do të bjer mbi ju, përmes Dhuratës së Shpirtit të Shenjtë, dhe ju do ta keni të vështirë të më ktheni Mua shpinën. Prandaj të gjithë ata që më shikojnë Mua, përfshi ata që më refuzojnë Mua në këtë jetë, shumë prej jush do ta kuptojnë të Vërtetën në atë moment. Ju do të më lejoni Mua t’ju sjell në Krahët e Mi të Shenjtë.

Unë do t’ju ngre të gjithëve ju, në çast, sa hap e mbyll sytë, në Mbretërinë Time të Re. Dhe pastaj do të nis fillimi dhe mbarimi. Ata shpirtra që e adhurojnë bishën dhe që e japin veten në trup, në mëndje dhe në shpirt tek Satanai, dhe që bëhen agjentët e tij të vullnetshëm, nuk do të kenë se nga të kthehen, ku të fshihen dhe do të mbeten pa asnjë ndihmë, sepse Satanai do t’i ketë braktisur ata. Sepse deri atëherë, Satanai do të jetë hedhur në humnerë dhe fuqia e tij do të marri fund përfundimisht në atë pikë. Tek ata shpirtra, Unë ju them këtë. Madje edhe në atë fazë Unë do t’ju tregoj Mëshirë.

Ju duhet të më thërrisni Mua dhe të thoni:

“Jezus, më ndihmo. Jezus, më fal për të gjitha mëkatet e mia.” 

dhe Unë do t’ju ngre, edhe ju gjithashtu, në Parajsën Time të Re.

Unë do të shpëtoj çdo shpirt që më thërret Mua pikërisht para se qiejt të mbyllen; malet të rrëzohen dhe deti ta vërshoj Tokën dhe pastaj Qiejt do të zhduken së bashku me Tokën e vjetër. Lartë do të ngrihet Parajsa Ime e Re, Qielli dhe Toka e Re, ashtu si u krijua për Adamin dhe Evën, dhe të gjithë do të gëzojnë. Sepse ajo do të jetë Dita Më e Madhe që kur Zoti krijoi Adamin dhe Evën. Kurrë mos e humbisni shpresën dhe i kujtoni Fjalët e Mia për ju tani.

Mëshira Ime është kaq e Madhe sa edhe ata që i kanë shitur shpirtrat e tyre tek djalli do të shpëtojnë, nëse ata dëshirojnë, duke më thirrur Mua në Ditën Finale. Edhe ata gjithashtu mund të jetojnë Jetën e Përjetshme të lavdisë së madhe, me të gjithë fëmijët e Zotit. Kjo Parajsë e Re është trashëgimia juaj e drejtë. Mos e çoni dëm për premtimet e rreme dhe boshe të Satanait.

Unë ju dua të gjithëve ju. Gjithmonë mbajeni Dashurinë Time të kyçur brënda zemrave tuaja dhe Unë gjithmonë do t’ju mbroj nga i ligu.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht:


Wednesday, 18 June 2014

Hyji Atë: Fuqia e Trinisë së Bekuar është përtej ndërhyrjes së njeriut

E Mërkurë, 11 Qershor 2014, në 12:25

Bija Ime më e dashur, Dëshira Ime është që secili prej jush t’i përgjigjet Thirrjes së Trinisë Më Të Shenjtë në këtë kohë. Fuqia e Trinisë së Bekuar është përtej ndërhyrjes së njeriut dhe me Hirin e Dashurisë Sime, Unë arrij tek njerëzimi për të deklaruar të Vërtetën.

Mos kini frikë nga Ati juaj, sepse Unë Jam i juaji dhe ju jeni të Mitë. I gjithë Pushteti është në Duart e Mia dhe Unë bëj përjashtime të mëdha me qëllim që të bashkoj botën. Shumë shpirtra janë mospërfillës ndaj Meje. Ata më shmangen Mua, e mohojnë Egzistencën Time dhe e fyejnë Hyjninë Time duke vendosur zota të rremë, të bërë me flori të shkrirë, para Meje. Gjithçka që është bërë prej argjili do të zëvendësohet nga një egzistencë e ripërtërirë. Asgjë në këtë Tokë nuk është e përjetshme. Gjithçka kthehet në pluhur. Gjithçka që është e përjetshme nuk është e botës suaj. Unë e krijova njeriun në Shëmbëlltyrën Time. Unë i fryva jetë dhe juve ju dha frymë dhe Jam Unë Ai që e merr atë. Gjithçka fillon dhe mbaron me Mua dhe asnjë njeri nuk mund dhe nuk do të diktoj se si Unë do t’i bashkoj fëmijët e Mi. Kjo detyrë është e Imja – jo e juaja. Planet e Mia për të shpëtuar shpirtrat – të mirët, të këqinjtë dhe të padenjët nuk do të shkatërrohen. Do të dëmtohen, ndoshta, por kurrë nuk do të shkatërrohen, sepse gjithçka që Unë them do të bëhet dhe gjithçka që Unë dëshiroj do të kryhet.

Unë e njoh secilin prej jush, sepse keni lindur prej Dashurisë Sime. Sido që të jenë rrethanat tuaja, ato janë krijuar prej Providencës Hyjnore dhe ka një arsye për gjithçka. Ata prej jush që nuk më njohin Mua – edhe ju jeni të Mitë gjithashtu, sepse Unë ju krijova. Ju nuk u zhvilluat nga qëniet e gjalla. Të besoni këtë, është të mashtroni veten dhe kjo, e ngulitur në zemrat tuaja nga mashtruesi, ju shërben si një mjet për të më mohuar Mua. Duke më mohuar Mua, Atin tuaj të Përjetshëm, ju mohoni Shpëtimin e Përjetshëm. Dhe duke mohuar të Vërtetën e Egzistencës Sime, ju do ta largoni veten nga një egzistencë e lavdisë së përjetshme. 

E gjithë Mëshira është e Imja. Unë e hedh Mëshirën Time me bollëk mbi ata zemrat e të cilëve janë të pastra; të cilët kanë dashuri në shpirtrat e tyre sepse më kanë lejuar Mua të hyj tek ata. Pengesa kryesore për të marrë Jetën e Përjetshme është krenaria e njerëzimit. Krenaria është pengesa e vetme më e madhe për ta bashkuar veten me Mua. Ju mund të më  njihni Mua, nëpërmjet Birit Tim; ta kuptoni Fjalën Time, por ju nuk e zbatoni çfarë ju është mësuar. Dashuria vjen nga Unë. Kur ka krenari në shpirt, dashuria vdes brënda saj dhe ajo zëvendësohet me urrejtje. Krenaria vjen nga Satanai dhe është e neveritshme për Mua, ashtu si edhe e dhimbshme.

Më lejoni Mua t’ju dua duke e pranuar Fjalën Time dhe Dhuratat që Unë i dhashë botës përmes Sakrificës më të madhe të vdekjes së Birit Tim në Kryq. Unë ju dhashë jetë. Unë ju dhashë Veten Time, përmes Shfaqjes së Birit Tim. Unë e ula Veten Time, në përulësi para jush, me qëllim që ta mposhtja mëkatin e krenarisë. Unë ju mësova me anë të profetëve. Unë ju dhashë Dhuratën e vullnetit të lirë por ju e abuzuat atë për të kënaqur joshjet dhe dëshirat tuaja vetjake. Dhurata e vullnetit të lirë ka një qëllim të dyfishtë – për t’ju dhënë ju lirinë të zgjidhni, për të mos ardhur tek Unë nga frika, por prej dashurisë dhe për të mundur fuqinë e djallit. Është vullneti juaj i lirë që Satanai e lakmon më shumë nga të gjitha dhe ai do të përdori çdo mashtrim për t’ju bërë t’ja dorëzoni atij. Kur shpirtrat e kryejnë, përmes mëkatit të krenarisë, këtë praktikë të epokës së re dhe kultin, ata bëhen skllevër të të ligut. Atëherë ai do të shfaqi, brënda shpirtrave që i dorëzojnë atij vullnetin e tyre të lirë, çdo njërën nga cilësitë e tij. Ju do t’i njihni ata nga sjellja e tyre. Por një shënjë që vullneti i tyre i lirë i është dhënë të ligut është kur këta shpirtra vazhdimisht kërkojnë ta tallin publikisht Birin Tim, Jezu Krishtin, dhe Nënën e Tij, Virgjërën e Papërlyme Mari, Nënën e Botës. Satanai i përçmon të dy ata.

Përkundrazi, nëse ju e përdorni vullnetin e lirë që Unë ju dhurova, për të mirën e shpirtit tuaj dhe që ta doni njëri tjetrin, kjo është një mjet i fuqishëm për të dobësuar fuqinë e Satanait. Por, janë ata shpirtra të cilët më japin Mua, përmes Birit Tim, Jezu Krishtit, dhuratën e vullnetit të tyre të lirë, që japin dhuratën më të fuqishme nga të gjitha. Do të jetë përmes këtyre shpirtrave që Unë do ta mposht të ligun dhe mjeti me të cilën Unë mund të shpëtoj shpirtrat e atyre që janë ndarë plotësisht nga Unë.

Ai është Premtimi Im. Unë do të shpëtoj shpirtrat e rasteve më të pashpresë për arsye të sakrificave të atyrë që më japin Mua këtë dhuratë të vullnetit të tyre të lirë, përmes Birit Tim, Jezu Krishtit.

Ati juaj i Përjetshëm

Hyji Më I Larti

Mesazhi origjinal në anglisht:

Monday, 16 June 2014

Pa Dritën Time nuk ka asgjë përveçse errësirës së shpirtit. As paqe. As dashuri. As shpresë. As Jetë

E Martë, 10 Qershor 2014, në 12:05

Bija Ime e dashur, njerëzit mund të pyesin se përse është e rëndësishme që Sakrifica e Meshës së Shenjtë të ruhet me çdo kusht? Mesha është pika kryesore e Pranisë Sime – Pranisë Sime të Vërtetë në botë. Prania Ime i sjell të dyja Jetën dhe Dritën. Ajo do të sjelli Jetë tek shpirti dhe e mbush atë me një Hir të vetëm. Ajo do të sjelli me vete Dritë – Dritën Time – e cila është më e fuqishme se djelli. Një rreze e Dritës Sime është e mjaftueshme për të ndriçuar një dhomë që është në errësirë. Për aq kohë sa Eukaristia Ime e Shenjtë është mbajtur në lavdi të madhe mbi altarët e Kishave të Mia, do të ketë jetë. Pa atë do të ketë errësirë. Kur Unë nuk Jam i Pranishëm, nuk ka aspak Dritë. Pa Dritën Time nuk ka asgjë përveçse errësirës së shpirtit. As paqe. As dashuri. As shpresë. As Jetë.

Çfarëdo lloj rregullash të reja që do të imponohen mbi ju në emër të ungjillizimit dhe modernizmit, në Emrin Tim, dijeni se nëse Eukaristia Ime nuk do të nderohet më, ashtu si Ajo duhet dhe ashtu si Ajo është caktuar të jetë, të jeni të sigurtë se nuk do të jetë gjatë kur Ajo e tëra do të zhduket. Në ditën që kjo të ndodhi do të jetë një errësirë, që do të bjer mbi Tokën. Ju nuk do ta shikoni atë, por ju do ta ndjeni atë në zemrat e ftohta të njerëzve, sepse deri atëherë njerëzimi do të ketë ndryshuar. Kur Prania Ime të dobësohet, portat e Ferrit do të hapen dhe antikrishti do të zër Vëndin Tim në Kishën Time.  Do të jetë ai që nuk vjen nga Unë, i cili do të ulet në fronin që me të drejtë është i Imi. Dhe do të jetë para tij që Kisha Ime do të gjunjëzohet tek këmbët  e tij. Kjo do të jetë tradhëtia më e madhe ndaj Meje, Jezusit tuaj, që kur Judas më dorëzoi Mua tek armiqtë e Mi për t’u kryqëzuar.

Do të jetë Kisha Ime, ajo që do të persekutohet në fillim dhe ata që janë me besim të dobët do t’i bëjnë nderime bishës. Do të jenë këta njerëz që pohojnë se përfaqësonë Kishën Time – ata që do të më kryqëzojnë Mua, edhe njëherë. Kur mashtruesi të deklaroj se ai jam Unë, ora do të filloj të bjerë dhe pastaj me një zhurmë shurdhuese të qiellit që hapet dhe kërcitjes së bubullimës, Kthimi Im do të lajmërohet. Atëherë bota do ta kuptoj të Vërtetën e Premtimit Tim për t’u Kthyer për të marrë përfundimisht Mbretërinë Time, dhe për të sjellë bashkimin tek Kisha Ime, Kisha Ime e Vërtetë – ata që mbeten besnikë ndaj Meje, përmes gjithë sprovave dhe mundimeve.

Asgjë nuk mund ta mposhti Kishën Time, sepse nën Udhëheqjen dhe drejtimin Tim, Ajo do të mbetet e padepërtueshme kundrejt bishës dhe të gjithë atyre tradhëtarëve që do të më kenë tradhëtuar Mua për fitimet e tyre vetjake.  

Dëgjojeni tani Premtimin Tim. Gjithçka që Unë ju thashë se do të ndodhte, do të ndodhi. Gjithçka që Unë ju premtova, do të përmbushet. Gjithçka që është e Imja është e juaja. Ju të gjithë më përkisni Mua. Qëndroni pas Meje për jetën e shtrenjtë, sepse pa Mbrojtjen Time, ju do të bini në gabim dhe kjo do ta thyej Zemrën Time. Kurrë mos më braktisni Mua, për atë që ju urren. Unë kurrë nuk do t’ju braktis, sepse Unë jua dua shumë. Unë ju tërheq drejt Meje dhe ju prapë tërhiqeni. Përse? Nga se kini frikë? A nuk e dini se jeni nga Unë dhe se kjo është e drejta e lindjes suaj natyrore? Mbështetuni tek Unë, ndjekësit e Mi të dashur, sepse së shpejti ju do të ndjeheni të humbur dhe nuk do të dini se nga të ktheheni. Dhe Unë do të jem duke pritur, për t’ju sjellë ju Dashurinë Time dhe për t’ju ofruar ngushëllim.

Ejani. Mos u trëmbni nga Unë. Unë vij vetëm me dashuri për t’ju sjellë Paqen Time.

Drita Ime ju bën të shikoni.

Dashuria Ime ju sjell shpresë.

Zemra Ime ju sjell ngushëllim.

Duart e Mia ju shërojnë.

Sytë e Mi ju shikojnë.

Plagët e Mia ju tërheqin.

Trupi Im ju ushqen.

Dhimbja Ime është e juaja.

Dhimbja juaj është e Imja.

Mëshira Ime do t’ju shpëtoj.

Fjala Ime është udha juaj drejt Mbretërisë Sime.


Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht: