Sunday, 30 September 2012

Jesusi: “Urrejtja është shkaku i gjithë ligësisë në botë dhe ajo merr shumë forma”

E Dielë, 26 Gusht 2012, ora 18:30

Bija Ime e dashur, urrejtja është shkaku i gjithë ligësisë në botë dhe ajo merr shumë forma.

Armiqësia kundër një personi tjetër vjen nga frika, frika se mos ky person mund t’ju lëndoj në një farë mënyre.

Mosmarveshjet me një person tjëtër mund të vijnë për shkak të mëkatit të krenarisë. Kjo është kur ju e ndjeni se ju duhet të provoni se sa vleni, me çdo kusht, madje edhe kur e keni gabim.

Xhelozia shumë shpejt kthehet në urrejtje edhe pse mund të jetë e butë si fillim.

Mospëlqimi për vetveten fillon kur ju e krahasoni jetën tuaj me të tjerët që ju besoni se kanë patur më shumë fat se ju.

Shumë shpejt ky mospëlqim zhvillohet në urrejtjen e vetes dhe të trupit. Kjo pastaj çon drejt mëkateve të trupit.

Urrejtja gjithashtu mund të zhvillohet për shkak të mëkatit të lakmisë së gjërave të të të tjerëve.

Kjo mund të çoj në luftra kur një shtet lakmon pasuritë e një shteti tjetër.

Ose do të thotë të lejoni lakminë ta konsumoj shpirtin tuaj kur ju kërkoni të njëjta pasuri të botës si fqinji juaj.

Lakmia gjithashtu kthehet në një formë urrejtje sidomos kur, pavarësisht se sa shumë përpiqeni ta imitoni një tjetër, ju nuk arriti të përmbushni atë që u nisët të bënit.

Të gjithë mëkatet, nëse lihen të keqësohen, mund të çojnë drejt urrejtjes.

Kur ju ndjeni urrejtje, ju duhet ta dini se Satani ka arritur ta pushtoj shpirtin tuaj.
Kur kjo të ndodhi, ai do t'ju mbaj në një mbërthim të ngjajshëm me vesin e keq dhe nuk do t'ju lër të qetë.

Pavarësisht se sa shumë përpiqeni për t'i shpëtuar mbërthimit të tij, ai do të kapet pas jush për jetën. Arma juaj e vetme është lutja. 

Lutuni, lutuni, lutuni kur urrejtja ju përfshin të tërin. Sepse deri sa të largohet nga ju, kurrë nuk do të ndjeni paqe, dashuri apo gëzim përsëri.

Kur urrejtja ju mbërthen zemrën dhe shpirtin, ju largoheni një hap më shumë nga Unë, Jesusi juaj.

Ju vuani tmerrësisht dhe ndjeni një zemërim dhe një gjëndje e pashpresë të cilën ju nuk mund ta kontrolloni.

Kurrë mos e besoni gënjeshtrën finale që Satani do ta mbjell në shpirtin tuaj kur ai të hedhi mantelin e urrejtjes mbi ju.

Gënjeshtra është kjo. Urrejtja juaj mund të zhduket vetëm kur kërkoni hakmarrjen finale mbi atë që e keni urrejtjen.


Çfarë të bëni kur urrejtja ju mbërthen? Fuqia e dashurisë mund ta zhduki urrejtjen në çast.

Kur ju luteni dhe më kërkoni t'ju ndihmoj, përgjigja Ime do të jetë kjo.

Fale kundërshtarin tënd dhe ata që ju besoni se janë shkaku i urrejtjes tuaj.

Por që të arrish të falësh, ti duhet ta përulësh veten para Meje dhe të më kërkosh Mua të të fal ty si fillim.

Kur ti i fal ata që i urren, ti duhet të kërkosh falje për mëkatin tënd.

Trego dashuri ndaj kundërshtarëve të tu. Luftoje urrejtjen, një sëmundje e ligë dhe e rrezikshme për shpirtin, me dashuri.

Dashuria është ilaçi për të pastruar shpirtin nga kjo sëmundje.

Kur ju ta bëni këtë , ju e keni mundur Satanin dhe ai do t'ju lër të qetë.

Kurrë mos kini frikë të luftoni urrejtjen në shpirtin tuaj edhe pse e keni shumë të vështirë.

Nëse urrejtja mund të dobësohej në këtë mënyrë, përmes përulësisë së mëkatarit, paqja do të mbretëronte në botë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/hatred-is-the-cause-of-all-evil-in-the-world-and-it-takes-many-forms/

Saturday, 29 September 2012

Virgjëra Mari: “Bijtë e mi, përqafojeni Dhuratën e Hirit të Imunitetit. Vlerësojeni atë sepse është një Dhuratë e rrallë nga Qielli”

E Shtunë, 25 Gusht 2012, ora 12:00

Bija ime, Qielli gëzon. Kori i Ëngjëjve po këndon me zërat në kup të qiellit duke lavdëruar Atin tim.

Mëshira e Tij e Lavdishme, e dërguar prej Tij përmes Dhuratës së veçantë të Imunitetit, po festohet me dashuri dhe gëzim të madh nga të gjithë ëngjëjt dhe shenjtët në Qiell.

Fëmijët e mi akoma nuk e kuptojnë rëndësinë e kësaj Dhurate të madhe të Mëshirës nga Ati, Hyji Më I Larti.

Ju, bijtë e mi, tani e keni fuqinë t'i shpëtoni të tjerët, shpirtrat e humbur.

Kjo do të thotë se fuqia e të ligut mund të mposhtet në një mënyrë që ka qënë e pamundur deri tani.


Gënjeshtrat, mashtrimi dhe urrejtja që i ligu e ka mbjellë në mëndjet e fëmijve të Zotit mund të bëhen të pavlefshme nëse lutjet e dhëna nga ata që e duan Birin tim janë paraqitur para Fronit të Atit tim.

Përqafojeni Dhuratën e Hirit të Imunitetit, fëmijë.

Vlerësojeni atë sepse është një Dhuratë e rrallë nga Qielli.

Ajo ju vërteton Dashurinë e Atit tuaj për secilin nga fëmijët e Tij të dashur.

Ajo është një nga mbrekullitë e mëdha, që ju dhurohet të gjithë fëmijve të Zotit në ditët e fundit.

Faleminderit që ju përgjigjët thirrjes sime.

Maria, Mbretëresha e Qiellit.
Nëna e Shpëtimit.

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-embrace-the-gift-of-the-grace-of-immunity-children-cherish-it-for-it-is-a-rare-gift-from-heaven/

Virgjëra Mari: “Konvertimi mund ta dobësoj fuqinë e antikrishtit”

E Enjte, 23 Gusht 2012, ora 12:40

Bija Ime, le ta dinë të gjithë fëmijët e Zotit se sa më shumë kundërshtime të ketë ndaj Fjalës së Shenjtë të Birit tim në këtë periudhë, aq më shumë hire do të hidhen mbi dishepujt e Birit tim të Dashur.

Të gjitha profecitë e parashikuara mund të dobësohen në shumë mënyra, nëse të gjithë fëmijët e Zotit e pranojnë hirin e konvertimit.

Konvertimi mund ta dobësoj fuqinë e antikrishtit. Lutjet tuaja ditore, përfshi këtu recitimin e Fushatës së Lutjeve do të ndihmojnë për ta sjellë këtë.

Për ata që e kundërshtojnë Misionin e Birit tim në tokë, unë ju kërkoj të luteni për shpirtrat e tyre.

Kjo betejë për shpirtrat është intensive dhe ju duhet të ngriheni mbi mundimet dhe talljet për të më kërkuar mua të lutem për shpirtrat e shkretë të kequdhëzuar, të cilët besojnë se flasin në Emër të Birit tim, por në të kundërt, janë të mashtruar nga i ligu.

Biri im kurrë nuk do të heq dorë nga misioni I Tij për shpirtrat, sidomos për ata që e refuzojnë Atë, e tallin Fjalën e Tij të Shenjtë dhe për ata shpirtra që janë të nxirë nga mëkati.

Ju duhet të qëndroni të fortë, bijtë e mi, të gjithë ju dhe të mbeteni të vendosur në qëllimin tuaj për të bërë Vullnetin e Shenjtë të Birit tim.

Kjo nuk do të jetë e lehtë, por të hyni në Parajsën e Re nuk është e lehtë.

Kërkohet shumë durim, shumë lutje, shumë dashuri për njëri tjetrin dhe aftësia për të falur ata që ju shkaktojnë hidhërim dhe ata që e njollosin Fjalën e Birit tim.

Faleminderit që ju përgjigjët thirrjes sime.

Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-conversion-can-weaken-the-impact-of-the-antichrist/

Jesusi: “Ashtu si ushtari që e shpoi Anën Time u konvertua menjëherë, po ashtu do të konvertohen edhe miljona shpirtra”

E Mërkurë, 22 Gusht 2012, ora 20:10

Bija Ime e dashur, ti nuk duhet të ndjehesh e izoluar nga Unë për shkak të madhësisë së kësaj pune.  

Edhe pse duket sikur është e një madhësie të tillë, sa ti nuk do të jesh në gjëndje ta përballosh, dije se Unë kërkoj nga ty aq sa ti je e aftë të bësh.

Gëzohu që Fjala Ime po kërkohet në gjithë botën sepse kjo është dëshira e Zemrës Sime.

Unë dëshiroj që të gjithë dishepujt e Mi t'i përgjigjen menjëherë Thirrjes Sime, sepse Unë kam nevojë për ata të më ndihmojnë Mua në Misionin Tim për të shpëtuar njerëzimin.

Ky është vetëm fillimi i një konvertimi të shpejtë kur Gjaku dhe Uji do të derdhen mbi çdo shpirt njerëzor.

Gjaku dhe Uji Im do të konvertoj madje dhe shpirtrat e nxirë. Ashtu si ushtari që e shpoi Anën Time u konvertua menjëherë, po ashtu do të konvertohen edhe miliona shpirtra, që në këtë kohë nuk besojnë se Unë egzistoj.

A nuk të kam thënë se Mëshira Ime është e pafund?

A nuk kam premtuar se mbrekullitë, e dërguara nga Ati Im, do të ndodhin për të bashkuar botën dhe të gjithë shpirtrat në trashëgiminë që ju takon?

Sa shumë njerëz po i përgjigjen tani Thirrjes Sime. Vetëm lutjet e tyre do të shumfishohen dhe miljona do të shpëtojnë. Të gjithë shpirtrat duhet të përfshihen në përpjekjet tuaja për të shpëtuar gjithë njerëzimin.

Qëllimi juaj, dishepujt e Mi të dashur, duhet të jetë që të mos lejoni as edhe një shpirt të vetëm të rrëshkasi nga rrjeta. Kjo rrjetë do të flaket dhe hidhet nëpër ujra për të kapur shpirtrat dhe për t'i shpëtuar ata. Ju dishepujt e Mi jeni peshkatarët. Unë ju jap rrjetën përmes hireve që janë dërguar mbi ju tani.

Ju do të më ndihmoni Mua të shpëtoj çdo shpirt të gjallë dhe asnjë përpjekje nuk duhet të lihet pa bërë – as edhe një gur të mos mbetet pa u kthyer – ndërsa Unë përpiqem të shpëtoj njerëzimin edhe një herë.

Prandaj, në vënd që të strukeni nga frika, e merakosur për përgjegjësinë e madhe ndaj Thirrjes Sime, bija ime, ti duhet të gëzosh tani. Sepse më në fund Vullneti Im I Shenjtë po përmbushet. Prapë ne kemi akoma rrugë të gjatë për të bërë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/just-as-the-soldier-who-pierced-my-side-was-instantly-converted-so-too-will-millions-of-souls/

Friday, 28 September 2012

Virgjëra Mari: “Kur unë prisja me apostujt në Dhomën e Darkës së Fundit për ardhjen e Shpirtit të Shenjtë, u deshën 10 ditë pregatitje”

E Mërkurë, 22 Gusht 2012, ora 09:18

Bija ime, vetmia në të cilën bijtë e mi e gjejnë veten në botë sot, është për arsye se ata nuk e dinë se si mund t'ju jepet Dhurata e Shpirtit të Shentjë.

Ashtu si të kam mësuar ty, duhet kohë e gjatë për të marrë Dhuratën.

Ajo konsiston me një udhëtim shumë të vështirë, para se secili nga fëmijët e Zotit mund të bëhet i denjë për të marrë këtë Dhuratë të veçantë.

Kur unë prisja me apostujt në Dhomën e Darkës së Fundit për ardhjen e Shpirtit të Shenjtë, u deshën 10 ditë pregatitje.

Edhe pse atyre shërbëtorëve të shenjtë dhe besnik të Birit tim të dashur ju ishte premtuar Dhurata, ata nuk ishin plotësisht të pregatitur shpirtërisht për të marrë Dhuratën.

Unë, Nëna e tyre e dashur, duhej t’i ndihmoja për të pregatitur shpirtrat e tyre.

Kjo do të thoshte tu mësoja atyre rëndësinë e dorëzimit të plotë të vullnetit të tyre të lirë. Për tu bërë të denjë, ata duhej ta kuptonin thellësinë e përulësisë, tek e cila ata duhej të binin, para se të ishin gati.

Disa prej tyre kujtonin se kishin mësuar gjithçka nga Biri Im.

Megjithatë, kjo ishte një shenjë e krenarisë dhe kur krenaria gjendet tek ju, ju nuk mund të merrni Dhuratën e Shenjtë të Shpirti të Shenjtë.

Për të marrë Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë ju duhet të bëheni të vegjël para Birit tim, si një fëmij i vogël.

Nuk mund të ketë vënd as për krenari dhe as për arrogancë. Prapë, njerëzit sot që pohojnë se flasim me autoritet rreth mënyrës se si flet Biri im, bien në një kurth.

Ata, kur pohojnë se kanë njohuri mbi çështjet shpirtërore, flasin me një arrogancë që nuk reflekton hiret që ju janë dhënë atyre, që me të vërtetë e zotërojnë këtë Dhuratë të madhe nga Qielli.

Ata që janë të pajisur me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë janë të bindur ndaj dëshirave të Birit tim.

Ata nuk janë mburravec.
Ata nuk janë agresiv.
Ata nuk e kritikojnë tjetrin duke e përdorur Emrin e Birit tim duke e bërë këtë.
Ata nuk i tallin të tjerët kur shpallin interpretimin e tyre të Fjalës së Tij të Shenjtë.
Ata nuk predikojnë urrejtje.

Kur dishepujt e Birit tim u pregatitën nga unë, u bënë shumë debate.

U desh pak kohë para se ata plotësisht ta pranonin atë që pritej prej tyre.

Vetëm atëherë, kur ata e kuptuan se vetëm përulësia e shpirtit mund të lejonte Shpirtin e Shenjtë të hynte, ata ishin përfundimisht të pregatitur.

Unë i bëj thirrje të gjithë fëmijve të Zotit, në veçanti atyre që besojnë në Birin tim, të më kërkojnë mua, Nënën e tyre, të më lejojnë mua t'i pregatis ata për këtë Dhuratë të madhe.

Bija ime, u desh një vit i plotë për të pregatitur ty dhe kjo nuk ishte një festë e lehtë. A të kujtohet se sa të vështirë e kishe të thoshe Rozaren time të Shenjtë? Sa të vështirë e kishe ta dorëzoje vullnetin tënd dhe të vërtetoje përulësinë tënde?

Tani që ti e ke marrë Dhuratën, nuk do të thotë se ti nuk ja di vlerën.

Ti duhet që vazhdimisht të lutesh, të mbetesh e përulët në zemër dhe të kërkosh shpengim çdo ditë. Sepse ashtu si të është dhënë, po ashtu edhe mund të merret.

Unë i kërkoj të gjithë atyre që i ndjekin këto Mesazhe të luten për Dhuratën e Shpirit të Shenjtë.

Nuk është e mjaftueshme që të luteni vetëm një herë dhe të thoni se e keni marrë njohirinë që kërkuat dhe pastaj të hidhni baltë mbi këto Mesazhe Hyjnore. Nëse e bëni këtë, atëherë nuk ju është dhënë Dhurata. 

Ju lutem të më thërrisni mua, Nënën tuaj të Bekuar, për t'ju ndihmuar të pregatiteni me anë të kësaj Fushatë Lutje.

Fushata e Lutjes (74) për Dhuratën e Dijes

O Nëna e Zotit më ndihmo të pregatis shpirtin tim
për Dhuratën e Shpirit të Shenjtë.
Më merr si një fëmij, për dore dhe më drejto në udhën
drejt Dhuratës së dijes nëpërmjet Fuqisë së Shpirit të Shenjtë.
Hape zemrën time dhe më mëso të dorëzohem në
trup, mëndje dhe shpirt.
Largoje nga unë mëkatin e krenarisë dhe lutu që të më falen
të gjitha mëkatet e mia të kaluara që shpirti im të pastrohet
dhe të bëhem i plotë
për të marrë Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë.
Unë të falenderoj Nëna e Shpëtimit për ndërhyrjen tënde dhe pres
me dashuri në zemër për këtë Dhuratë që e dëshiroj me gëzim. Amen.

Kujtoni fëmijë, ejani tek unë, Nëna juaj, për t'ju ndihmuar ta hapni shpirtin tuaj për të marrë këtë Dhuratë të mbrekullueshme.

Kur ta merrni këtë Dhuratë, unë do t'ju çoj para Birit tim.

Sepse vetëm atëherë ju do të jeni me të vërtetë gati për hapin tjetër drejt shkallës së përsosmërisë shpirtërore.

Nëna e Shpëtimit

Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/08/22/virgin-mary-when-i-waited-with-the-apostles-in-the-cenacle-for-the-descent-of-the-holy-spirit-it-took-ten-days-of-preparation/

Thursday, 27 September 2012

Hyji Atë: “Vetëm kur Unë të jem i kënaqur, Unë do të dhuroj mbrekullitë më spektakulare për botën t’i dëshmoj”

E Martë, 21 Gusht 2012, ora 18:00

Bija Ime e dashur, mos lejo asnjë njeri të nënvlerësoj  Forcën e Zemërimit Tim kur njerëzimi po zhytet akoma në thellësitë e mëkatit.

Unë ju dërgova profetët. Pastaj Unë dërgova Birin Tim të Dashur, të cilin e sakrifikova për t’ju shpëtuar ju dhe më pas Unë dërgova më shumë lajmëtarë, por gjithçka vlejti fare pak. 

Madje pak shpirtra i panë mesazhe të tilla nga profetët apo i pranuan shenjat e dhëna botës nga Nëna e Bekuar e Birit Tim të Dashur.

Prej dashurisë Time të madhe për ju, si një Atë, Unë po ju jap përsëri të gjithë fëmijve të Mi Dhuratën e Shpëtimit. Ju nuk duhet t'i shpërfillni profetët e Mi, sepse kjo mund t'ju humbasi vëndin tuaj në trashëgiminë që Unë e kam planifikuar për ju.  

Fëmijë shumë prej jush që besojnë tek Unë, Atin tuaj të Përjetshëm, nuk arrijnë të kuptojnë sekretin e shpëtimit.

Kjo udhë e përsosmërisë shpirtërore gjendet në aftësinë tuaj për ta pranuar pastrimin e duhur, për t'ju bërë të sigurtë se jeni të aftë të qëndroni para Meje.

Shumë shpirtra duhet të zhvishen nga të gjitha tërheqjet e botës, joshtjet dhe korrupsionin e shpirtit.

Sepse ju që jeni me mjaft fat për ta duruar një pastrim të tillë, do ta kuptoni se nëse nuk bëheni si një foshnje, të vegjël në Sytë e Mi, nuk do të jeni në gjëndje t'i dorëzoheni Vullnetit Tim të Shenjtë.

Luftojeni këtë pastrim të tillë dhe do ta keni të vështirë të shpengoheni në Sytë e Mi.

Kur ju jeni të lirë nga të gjitha ato që ju ofron bota dhe përqëndroheni te Biri Im, ju do ta kuptoni se dashuria e vetme e vërtetë dhe gëzimi që egziston vijnë nga Zoti. Asgjë tjetër nuk mund t'ju kënaqi ju më, pasi ta keni përjetuar këtë.

Ju mund të rrëshkisni herë pas here por kjo pritet. Sepse ju nuk mund të jeni të çliruar nga mëkati, deri kur Bota e Re të filloj dhe ju e bashkoni vullnetin tuaj me Timin.

Plani Im I Shpëtimit, që mund të arrihet në tokë vetëm me besnikërinë tuaj ndaj Birit Tim të Shtrenjtë, tashmë ka filluar. Nuk do të duhet shumë kohë për konvertimin global. Kjo do të arrihet përmes profetes Sime të ditëve të fundit dhe si rezultat i Paralajmërimit të Madh.

Ndjeheni Shpirtin Tim të Shenjtë, fëmij, të pushtoj shpirtrat tuaj ndërsa përhapet shumë shpejt nëpër tokë.

Unë i nxjerr fëmijët e Mi nga errësira e tyre shpirtërore në çdo cep të botës.

Unë kam nevojë për sakrificën dhe lutjet tuaja për të ndihmuar në shpëtimin e shpirtrave.

Vetëm kur Unë të jem I kënaqur, Unë do të dhuroj mbrekullitë më spektakulare për botën t'i dëshmoj.

Kur këto mbrekulli t’u paraqiten, ato do të shumfishojnë konvertimin që më duhet Mua për t'i çuar fëmijët e Mi  drejt shpëtimit dhe në Parajsën e Re.

Vetëm atëherë ne mund të bëhemi përsëri një fëmilje e vërtetë.

Unë ju dua fëmijë.

Unë jam i kënaqur me ju, me zemër bujare dhe pastërtinë e shpirtit që e njihni këtë Thirrje Hyjnore nga Qielli.

Unë ju bekoj të gjithëve.

Hyji Më I Larti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-only-when-i-am-satisfied-will-i-bequeath-the-most-spectacular-miracles-for-the-world-to-witness/

Wednesday, 26 September 2012

Jesusi: “Ata do të thonë se Unë isha i martuar. Ata do të thonë se Unë isha thjesht një profet.”

E Enjte, 20 Shtator 2012, ora 15:16

Unë jam Partneri yt Shpirtëror dhe prandaj ti do të vazhdosh të vuash për të shpëtuar shpirtrat.

Bija Ime e dashur, ka ardhur koha që gënjeshtrat rreth Meje të përhapen në gjithë botën.

Ashtu si të kam thënë më parë, ata do të shpikin gënjeshtra dhe do të krijojnë mashtrime për Mua, Jesu Krishtin, që të mund të mohojnë Hyjninë Time.

Hyjnia Ime është e plotfuqishme.

Unë erdha në trup dhe e përula Veten në një mënyrë që njerëzit nuk e prisnin.

Unë nuk erdha i veshur si mbret.

Unë nuk bërtisja apo të mburresha si një mbret që të tjerët të binin në gjunjë para Këmbëve të Mia.

Unë nuk i urdhëroja të tjerët të më prisnin Mua.
Në të kundërt, Unë erdha të shërbej.

Unë erdha të lutem për shpëtimin tuaj. Për ta bërë këtë, Unë duhej ta përulja veten duke u bërë njeri, një njeri i varfër, me origjinë të përulët.

Kur Unë erdha si njeri, kjo  nuk do të thotë se Hyjnia Ime u hoq. Unë linda pa mëkat. Ishte e pamundur për Mua të kryeja mëkat. Unë mund të kisha të njëjtat dëshira të trupit si një njeri, por Unë kurrë nuk bëra mëkat sepse ishte e pamundur. Unë isha i pastër në mëndje, trup dhe shpirt.

Unë isha si njerëzit në shumë mënyra. Por Unë u ngjalla së vdekuri.

Gënjeshtrat që do të dalin, ku ata do të mohojnë të Vërtetën e egzistencës Sime përmes një varg të pavërtetash, do të fillojnë të përmbushin tokën.

Ata do të thonë se Trupi Im akoma mund të gjendet. Ata do të thonë se Unë isha I martuar. Ata do të thonë se Unë isha thjesht një profet.

Pastaj ata do të provojnë të vërtetojnë edhe një herë se Unë isha një heretic. Që Unë blasfemova kundër Zotit. Ata do të tallin Fjalët e Mia që po i jepen tani botës dhe do të më shpërfillin Mua.

Ata e bëjnë këtë për dy arsye. E para është që të njollosin Hyjninë Time dhe të më prezantojnë thjesht si një njeri. E dyta është që të hedhin dyshime mbi Rolin Tim si Mesia.

Sa e fyejnë ata Emrin Tim.
Sa I ngatërrojnë ata ndjekësit e Mi.

Mos i dëgjoni gënjeshtrat.
Mos dëgjoni kur ata përpiqen t'ju bindin se Zoti nuk e krijoi universin.

Sepse të gjitha këto devijime janë krijuar për të dobësuar besimin tuaj dhe për të vjedhur shpirtrat tuaj.

Bllokojini veshët kundër ligësive të tilla. Mbyllini sytë ndaj të pavërtetave pasi çdo përpjekje po bëhet për t'ju bindur se Unë nuk isha Mesia, Shpëtimtari dhe Shëlbyesi I njerëzimit.

Sa të verbër janë ata.
Sa pak kanë mësuar.

Jesusi Juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/they-will-say-that-i-was-married-they-will-say-that-i-was-simply-a-prophet/

Jesusi: “Libri i Jetës i profetizuar më parë përmban emrat e të gjithë atyre që do të shpëtojnë”

E Hënë, 20 Gusht 2012, ora 15:45

Bija Ime e dashur, Libri i Jetës i profetizuar më parë përmban emrat e të gjithë atyre që do të shpëtojnë.

Megjithatë, për shkak të Mëshirës Sime të Madhe, më shumë shpirtra do të shpëtojnë me ndihmën e Paralajmërimit.

Madje më shumë shpirtra mund të shpëtojnë gjithashtu me ndihmën e vuajtjeve tuaja dhe të gjithë shpirtrave të zgjedhur në botë sot.

Lutjet e ndjekësve të Mi, përfshi këtu recitimin e Fushatës së Lutjeve të Mia për të shpëtuar shpirtrat, do të jetë një mjet i fuqishëm për shpëtimin e madje shpirtrave më të ngurtë.

Shpirtat që do ta refuzojnë Mëshirën Time tani mund të shpëtojnë përmes ndërhyrjes bujare të atyre mes jush që ofrojnë sakrifica, përfshi lutje, argjërime dhe ta pranojne vuajtjen në Emrin Tim të Shenjtë.

Ky është premtimi Im, e tillë është Mëshira Ime e Madhe.

Unë sjell shumë dhurata në këtë kohë prej dashurisë që keni për Mua.
Pranojini ato me dashuri dhe falenderime.

Unë ju bekoj. Premtimi Im për tu dhuruar më shumë Dhurata, për arsye të përgjigjes suaj ndaj këtij misioni, dishepujt e Mi të dashur, do të përmbushet për shkak të besnikërisë tuaj ndaj Meje.

Jesusi juaj I Dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-book-of-life-foretold-contains-the-names-of-all-those-who-will-be-saved/

Tuesday, 25 September 2012

Jesusi: “Unë jam si një stuhi që po pregatitet. Zëri Im është si bubullima e largët”

E Hënë, 20 Gusht 2012, ora 03:30

Bija Im e dashur, ti kurrë nuk duhet të harrosh, përmes agonisë që ti duron në Emrin Tim, që Forca e Zotit nuk mund të kapërcehet.

Unë jam si një stuhi që po pregatitet. Zëri Im është si bubullima e largët.

Ndërsa Fjala Ime e Shenjtë tani do të mbuloj botën, si një mbulesë, një zë gjumues do të dëgjohet nga larg.

Ndërsa Fjalët e Mia shpërndahen person për person, stuhia do të filloj të bëhet më e fortë dhe gjëmimi i bubullimës do të shtohet.

Së shpejti bubullima do të ushëtij dhe fare pak do të jenë ata që nuk do ta dëgjojnë Zërin e Zotit.

Ndërsa stuhia sa vjen e forcohet, shumë shpirtra që përpiqen të jenë të pregatitur, nuk do të jenë në gjëndje të ndalojnë stuhinë e Zërit Tim apo forcën e Mëshirës Sime t’i preki shpirtrat e tyre.

Koha ka filluar për ndërhyrjen nga Qielli të bier mbi një botë pagane e mbushur me errësirë.

Drita Ime do t'i ngre madje dhe zemrat më të ngurta kur e Vërteta të filloj të kuptohet.

Të gjithë ju fëmijët e Zotit që e lexoni këtë mesazh, ju lutem të kujtoni tani Premtimin Tim për ju.

Unë po ju paraqitem në këto mesazhe përmes Fjalës Sime të Shenjtë.

Shpirti Im do të pushtoj shpirtrat tuaj gjatë Paralajmërimit.
Pastaj Unë, Jesusi juaj, do të zbres nga retë në Ardhjen e Dytë.
Pastaj Unë do të ngre Jeruzalemin e Ri që paqja më në fund të arrihet në Epokën e Re, Botën e Re pa fund.

Fuqia Ime është e gjithpushtetshme.

Satani mund të ketë disa fuqi por ato janë asgjë. Fuqia e tij mund të jetë e frikshme por ai struket i tmerruar para Meje.

Ju nuk duhet t'i jepni atij më shumë fuqi duke u dorëzuar në tundimet e tij.

As edhe nuk duhet ta lejoni frikën e tij të bllokoj dashurinë tuaj për Mua.

Kur ju i trëmbeni Satanit, ju e ushqeni fuqinë e tij dhe ai mund të kontrolloj ndjenjat tuaja.

Vetëm lutja, dhe shumë prej saj, mund ta dobësoj fuqinë e tij dhe mbërthimin që ai ka mbi ju.

Tani që Fjala Imë është në botim, Satani do të ngre ushtrinë e tij për t'u pregatitur për një betejë të tmerrshme.

Të gjithë ju, ndjekësit e Mi, duhet ta dorëzoni vullnetin dhe besimin tuaj plotësisht tek Unë kur t'ju udhëheq përmes kësaj beteje të përgjakshme.

Mos u gënjeni, Satani dhe djajtë e tij janë të tërbuar për shkak të këtij plani, Plani final I Shpëtimit.

Ai do të shkaktoj rrëmujë me këtë punë.

Ai do të krijoj debate, do të hedhi fjalë fyese mbi këtë punë dhe do të bëj ç’të mundet për të ndaluar Librin Tim të së Vërtetës, Mesazhet e Mia të Shenjta të shpërndahen.

Ju gjithashtu mund të prisni edhe mosaprovime nga elementë brënda Kishës Sime në tokë dhe një debat të ndezur mes Kristjanëve mbi origjinalitetin e Fjalës Sime të Shenjtë.

Kur stuhia përpara fillon të avancoj, ndërsa Fjala Ime po shumfishohet në çdo gjuhë, tingulli I Zërit Tim do të jetë shurdhues.

Fuqia e Zotit kurrë nuk duhet të nënvlerësohet sepse Unë jam Mbreti I Njerëzimit.

Tani Unë vij në emër të Atit Tim të Përjetshëm për të mbledhur të gjithë fëmijët e Tij në betejën e fundit, kur Unë të hedh Satanin në liqenin e zjarrit.

Do të jetë një betejë e tmerrshme dhe shumë shpirtra do të më refuzojnë Mua.

Pavarësisht se sa shumë përpiqem Unë dhe pavarësisht nga Fuqia Ime, do të jetë përmes vullnetit të tyre të lirë që ata do të zgjedhin të ligun.

Besoni tek Unë dhe më lejoni Mua tani t'ju pastroj shpirtrat që të jeni të vlefshëm për Parajsën Time të Re në tokë.

Bashkoni krahët, ndjekësit e Mi, së bashku për të mbrojtur Fjalën Time të Shenjtë që edhe ata që nuk më njohin Mua të mund të vijnë tek Unë.

Unë ju dua.
Unë ju bekoj të gjithëve ju.

Shpëtimtari juaj I dashur
Jesu Krishti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/i-am-like-a-storm-which-is-brewing-my-voice-is-like-thunder-in-the-distance/

Monday, 24 September 2012

Jesusi: “Kjo periudhë është si qetësia para stuhisë. Përdoreni atë për të pregatitur sa më shumë njerëz të jetë e mundur”

E Dielë, 19 Gusht 2012, ora 22:56

Bija Ime e dashur, kur ti vuan për shkakun Tim, dhe kur ndjehesh e izoluar dhe përtej Meje, dije se kjo ndodh kur ti i afrohesh Zemrës Sime të Shenjtë sa më pranë.

Edhe pse ky, Libri Im i të Vërtetës, është një Dhuratë për botën nga Unë dhe është i mbrojtur nga Qielli, nuk do të thotë se ky udhëtim do të jetë pa dhimbje për ty.

Ti do të përjetosh një kritikë dhe një lloj të ri sulmi tani që Fjala Ime e Shenjtë po printohet për t’ju dhënë botës.

Ti kurrë nuk duhet t’ju përgjigjesh atyre që të kërkojnë t'ju shpjegosh përse ky libër ishte i nevojshëm. Qëndro në heshtje dhe vazhdo me Punën Time.

Mos lejo asnjë të ndaloj apo të vonoj shpërndarjen e Librit Tim, sepse çdo ditë numërohet pasi koha është e kufizuar për shpirtrat që t'ju jepet kohë të shpengohen në Sytë e Mi.

Më lejo të siguroj se ti, bija Ime dhe të gjithë ndjekësit e Mi, keni nisur një udhëtim, një pelegrinazh, si asnjë tjetër.

Kjo është e ngjajshme me qetësinë para stuhisë.

Përdoreni atë për të pregatitur sa më shumë njerëz të jetë e mundur. Shpërndajini mesazhet e Mia, Fushatën Time të Lutjeve dhe lutuni për vëllezrit dhe motrat tuaja që pas Paraljamërimit ata të pranojnë Mëshirën Time.

Mblidheni së bashku Kishën Time dhe lutuni për forcë pasi Profeti I Rremë po pregatitet dhe është tashmë në Vatikan. Por ai e fsheh pamjen e tij me shumë kujdes. Papa Im i dashur është i izoluar dhe koha është e shkurtër.

Unë dua që të gjithë ju të filloni një Litani të re të Lutjeve për mbrojtjen kundër Profetit të Rremë dhe ta recitoni atë një herë në ditë që tani e tutje.

Fushata e Lutjeve duhet të seleksionohet në grupe të ndryshme dhe ta recitoni si të mundeni.

Këtu është Litania (Lutja) 1 e ‘Jesusit për Njerëzimin’: Mbrojtje kundër Profetit të Rremë.

I dashur Jesus na shpëto nga mashtrimi i Profetit te Rremë.
Jesus ki Mëshirë për ne.
Jesus na shpëto nga persekutimi.
Jesus na mbro nga antikrishti.
Zot ki Mëshirë.
Krisht ki Mëshirë.
I dashur Jesus, na mbulo me Gjakun Tënd të Shtrenjtë.
I dashur Jesus, na i hap sytë ndaj gënjeshtrave të Profetit të Rremë.
I dashur Jesus bashkoje Kishën Tënde.
Jesus mbroji Sakramentet tona.
Jesus mos e lejo Profetin e Rremë të përçaj Kishën Tënde.
Jesus i dashur na ndihmo të refuzojmë gënjeshtrat që na paraqiten si të vërteta.
Jesus na jep forcë.
Jesus na jep shpresë.
Jesus vërshoji shpirtrat tonë me Shpirtin e Shenjtë.
Jesus na mbro nga Bisha.
Jesus na jep dhuratën e dijes që të mund të ndjekim
Udhën e Kishës Tënde të Vërtetë gjatë gjithë kohës përherë e përgjithmonë. Amen

Bija Ime, të lutem mos u ndje e rënduar me këtë Mision, sepse Unë do të dërgoj ndihmë së shpejti. Ti duhet të pranosh gjithçka që Unë të kërkoj dhe të mbetesh e fortë me bindjen se çdo gjë do të jetë mirë.

Konvertimi tashmë po ndodh përmes këtyre mesazheve dhe ka arritur tashmë në qindra e mijra shpirtra. Prandaj mos u ndje pa shpresë dhe e shqetësuar. Unë jam i kënaqur me besnikërinë dhe dedikimin e atyre që më duan Mua pa kushte.

Unë po të dërgoj ata që janë të Mitë me zemrat e pastra për të ofruar ty mbrojtje.

Ata do të ngrenë dhe do të të ndihmojnë të drejtosh ndjekësit e Mi në gjithë udhëtimin drejt Portave të Parajsës së Re.

Unë ju dua ju ndjekësit e Mi të dashur. Qëndroni me Mua në këtë udhë me gjëmba. Pranojeni talljen që do të ndeshni kur të vazhdoni të përhapni Fjalën Time të Shenjtë.

Dijeni se Unë jam gjithmonë me secilin prej jush. Unë i njoh të Mitë dhe ata më njohin Mua. Asgjë nuk mund të na ndajë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/this-time-is-likened-to-the-calm-before-the-storm-use-it-to-prepare-as-many-people-as-possible/

Sunday, 23 September 2012

Këtu është Litania (Lutja) 1 e ‘Jesusit për Njerëzimin’: Mbrojtje kundër Profetit të Rremë


E Dielë, 19 Gusht 2012, ora 10:56

I dashur Jesus na shpëto nga mashtrimi i Profetit te Rremë.
Jesus ki Mëshirë për ne.
Jesus na shpëto nga persekutimi.
Jesus na mbro nga antikrishti.
Zot ki Mëshirë.
Krisht ki Mëshirë.
I dashur Jesus, na mbulo me Gjakun Tënd të Shtrenjtë.
I dashur Jesus, na i hap sytë ndaj gënjeshtrave të Profetit të Rremë.
I dashur Jesus bashkoje Kishën Tënde.
Jesus mbroji Sakramentet tona.
Jesus mos e lejo Profetin e Rremë të përçaj Kishën Tënde.
Jesus i dashur na ndihmo të refuzojmë gënjeshtrat që na paraqiten si të vërteta.
Jesus na jep forcë.
Jesus na jep shpresë.
Jesus vërshoji shpirtrat tonë me Shpirtin e Shenjtë.
Jesus na mbro nga Bisha.
Jesus na jep dhuratën e dijes që të mund të ndjekim
Udhën e Kishës Tënde të Vërtetë gjatë gjithë kohës përherë e përgjithmonë. Amen

Mesazhi origjinal ne anglisht:

Jesusi: “Paganizmi është jashtë kontrollit dhe një magjepsje për magjinë po inkurajohet"

E enjte, 16 Gusht 2012, ora 03:15

Bija Ime e dashur, Unë i dua të gjithë fëmijët e Zotit por në këtë kohë, niveli i errësirës që ka përfshirë botën do të thotë se Unë lotoj I shqetësuar për arsye të gjëndjes në të cilën gjenden shpirtrat e tyre.

Fare pak e kuptojnë të Vërtetën e të ardhmes së tyre që i pret ata në Epokën e Re të Paqes, në botën që do të vij. Botën pa fund.

Vetëm sikur ta shikonin atë, ta preknin, ta shijonin dhe të dëshmonin dashurinë dhe paqen që shtrihet përpara, ata do të më luteshin Mua çdo sekondë të ditës duke më kërkuar Mua të drejtën të hyjnë në këtë Botë të Re, Epokë të Re, Fillim të Ri.

Është gjëndja e përkryer e bashkimit për familjet e tyre dhe të gjithë vëllezrit dhe motrat e tyre. Nuk është një premtim bosh. Është Parajsa e krijuar për të gjithë fëmijët e Zotit.

Ëngjëjt e rënë, që kanë përfshirë botën, po kërkojnë shpirtra ngado për t'i joshur.

Ata përdorin dhunën, urrejtjen dhe tundime të tjera për të inkurajuar përhapjen e mëkatit që është i dukshëm ngado.

Pornografia tani po përhapet në mënyrat më të dukshme për të joshur dhe inkurajuar mëkatin.

Ligjet po aprovohen për të siguruar që mëkati është i pranueshëm kudo.

Madje dhe Kisha Ime po mbështet ligjet që e fyejnë Zotin.

Kjo do të vazhdoj kështu deri sa njerëzimi të sillet si kafshë pa e patur sensin e mirësisë.

Paganizmi është jashtë kontrolli dhe një magjepsje për magjinë po inkurajohet me qëllim që përmes botës së argëtimit ajo do të tërheqi të rinjtë.

Zgjohuni tani para se të jetë tepër vonë për të shpëtuar shpirtrat tuaj.

Prindërit duhet të ngrihen të gjithë së bashku sipas dëshirës së Zemrës Sime për t'i mbrojtur të rinjtë, shpirtrat e të cilëve janë shënjestra numër një e të ligut.

Ai e di se sa të çmuar janë të rinjtë për Mua dhe ai papushim do t'i kërkoj ata.

Unë ju kërkoj të thoni këtë Fushatë Lutje (73) për shpirtrat e të Rinjve, Fëmijve të Vegjël.

O Jesus më ndihmo të shpëtoj shpirtrat e të rinjve në mbarë botën.
Me ndihmën e hirit Tënd ndihmoi ata të shohin të Vërtetën e egzistencës Tënde.
Silli ata pranë zemrës Tënde të Shenjtë dhe hapi sytë e tyre drejt Dashurisë dhe Mëshirës Tënde.
Shpëtoi ata nga flakët e Ferrit dhe me ndihmën e lutjeve të mia ki Mëshirë për shpirtat e tyre.
Amen.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/paganism-is-rampant-and-a-fascination-with-the-occult-is-being-encouraged/

Friday, 21 September 2012

Jesusi: “Ky është Libri Im. Fjala Ime. Premtimi Im”

E Mërkurë, 15 Gusht 2012, ora 01:00

Bija Ime e dashur, Unë flas me ty për këtë, ditën më të rëndësishme, ditën që Unë zgjedh për t'i dhënë botës Librin Tim.

Kjo është dita e Ngritjes në Qiell e Nënës Sime të Dashur, Mbretëresha e Qiellit, Mbretëresha e Tokës, Nëna e Shpëtimit.

Nuk është rastësi që Libri I Të Vërtetës të bëhet i vlefshëm në këtë datë, sepse Nëna Ime është Nëna e Shpëtimit. Libri është për të ndihmuar në shpëtimin e shpirtrave të gjithë njerëzimit.

Nëna Ime luan një rol të rëndësishëm në shpëtimin e shpirtrave.

Ajo është Bashk-Shpëtimtare, Ndërmjetëse e Hireve dhe Përkrahëse. Kjo do të thotë se Nëna Ime e Bekuar është e zgjedhur nga Zoti për të më ndihmuar Mua në planin final të shpëtimit.

Roli i saj në këtë periudhë kohe të rëndësishme nuk është kuptuar.

Ajo lindi Shpëtimtarin e Njerëzimit dhe solli në botë Dhuratën e Shpëtimit duke pranuar të bëhej Nëna Ime.

Ajo është Nëna e gjithë fëmijve të Zotit tani dhe i është dhënë fuqia ta shtypi Satanin, ndërsa Unë pregatitem për shpëtimin e racës njerëzore nga plani i tij keqdashës për të mashtruar fëmijët e Zotit.

Libri I Të Vërtetës nuk është thjesht një libër. Është Fjala Ime e Shenjtë, pjesa e parë e shumë zbulimeve, për të konvertuar botën.

Edhe pse dukej i vështirë për tu krijuar, me sa shumë pengesa të vëna para teje, bija Ime, kjo punë, të siguroj, që është e mbrojtur nga Qielli.

Ky është Libri Im. Fjala Ime. Premtimi Im.

Kur thashë se Unë do të vija përsëri, e kisha me plot kuptim se do të vija përsëri.

Kur erdha në botë herën e parë, Hyji Ati Im I Përjetshëm i pregatiti fëmijët e Tij, më përpara, me anë të profetëve.

Shumë dëgjuan. Shumë nuk dëgjuan.

Prapë se prapë, bota arriti ta kuptoj të Vërtetën më pas. Ata e dinin dhe e kuptuan kuptimin e Vuajtjeve të Mia në Kryq dhe lirinë që i dha botës për Dhuratën e shpëtimit të përjetshëm.

E njëjta gjë po ndodh tani. Bota po pregatitet për Ardhjen Time të Dytë. Tani.

Fjala e Shenjtë e Zotit po i jepet njerëzimit, përmes këtyre Mesazheve, si një Dhuratë e madhe.

Shumë do të dëgjojnë. Shumë nuk do të dëgjojnë.

Një gjë është e qartë. Fare pak do të mbeten ata që nuk do të dinë për të.

Ata, ose do ta pranojnë Fjalën Time ashtu si po ju jepet tani, ose nuk do ta pranojnë.

Unë e kam përmbushur premtimin e Atit Tim.

Ati Im I premtoi botës se do t'ju jepej Libri I të Vërtetës në këtë kohë.

Shumë do ta përtypin të Vërtetën dhe do ta pranojnë atë. Të tjerëve do t'ju duket e Vërteta me shije të hidhur dhe do të mendojnë se është gjënjeshtër.

Le ta dinë ata se Besëlidhja do të përmbushet ashtu si edhe këto profeci.

Asnjë njeri, pavarësisht se sa argumenton kundër Fjalës Sime të Shenjtë, nuk do të ndaloj Të Vërtetën t'i zbulohet botës.

Profecitë e përmbajtura në Librin e Zbulesës po ju shpalosen para syve.

Askush nuk e di kuptimin e plotë të Librit të Zbulesës sepse përmbajtja e saj nuk ju tregua botës qartë pasi ato ishin vetëm udhëzime.

Tani që Unë, Qengji I Zotit, vij ashtu si kam premtuar për të hapur Vulat, fare pak njerëz do ta pranojnë këtë.

Përse?

Nëse ju besoni tek Unë, në këto Mesazhe, përse e mohoni të Vërtetën që po ju jepet?

Mospranimi i të Vërtetës që po ju jepet rreth Profetit të Rremë, antikrishtit dhe profecive të tjera do të thotë se ju nuk do të më lejoni Mua t'ju udhëzoj për shpëtimin e shpirtrave.

Vetëm duke e ndjekur të Vërtetën, ju mund të shpëtoheni.

Kujtoni se vetëm e Vërteta do t'ju çliroj nga gënjeshtrat, që infektojnë njerëzimin përmes Satanit.

Ju vazhdimisht duhet t'i bëni thirrje Nënës Sime për t'ju ndihmuar t'ju sjell ju tek Unë, që te jeni të mbrojtur nga gënjeshtrat, të cilat Satani do t'i përdori për tu bllokuar ju nga e Vërteta Fjalëve Të Mia të Shenjta finale, që i jepen botës para Ardhjes Sime të Dytë.

Shkoni në paqe dhe në dashuri. Unë ju mbledh të gjithëve nën mbrojtjen e Gjakut Tim të Çmuar në këtë kohë.

Unë gëzohem me përgjigjen tuaj, dishepujt e Mi të dashur dhe Unë mbështeten në besimin tuaj për të më ndihmuar Mua në këtë mision të veçantë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/this-is-my-book-my-word-my-promise/

Thursday, 20 September 2012

Virgjëra Mari: “Bija ime, shumë shpejt shumë nga profetët e botës, visionarët dhe lajmëtarët nuk do të marrin më mesazhe”

E Hënë, 13 Gusht 2012, ora 19:45

Bija ime, shumë shpejt shumë nga profetët e botës, visionarët dhe lajmëtarët nuk do të marrin më mesazhe, me qëllim që t'i hapin udhë këtyre mesazheve të rëndësishme.

Shumë nga puna ime, përmes vizionarëve, do të ndaloj së shpejti për t'i lënë vënd Zërit të Shpirit të Shenjtë që po të jepet ty, profete e ditëve të fundit.

Shumë profetë të rremë, që kanë dalë, akoma do të përtasin në kup të qiellit dhe ata do të jenë të vetmit zëra të tjerë që do të konkurojnë për vëmëndje me këto mesazhet e vërteta finale nga Qielli.

Mos ki frikë, bija ime, sepse ti dhe ky mision jeni të mbrojtur.

Nuk je vetëm ti ajo që punon për këtë mision. I gjithë Qielli dhe të gjithë ëngjëjt dhe shenjtët po punojnë me ty. Prandaj ti kurrë nuk duhet të ndjehesh e vetmuar madje edhe kur vuan.

Ti po bllokohesh çdo ditë nga armiqtë e Zotit.
Planet janë gati për të bllokuar botimin e Librit të Vërtetës, por ky persekutim pothuajse është drejt fundit.

Qëndro pranë meje, Nënës tënde, gjatë gjithë kohës që unë të vendos Mantelin tim të Shenjtë rreth teje për të të mbrojtur nga i ligu.

Ti sa vjen e bëhesh më e fortë dhe më trime dhe prapë ti ndjehesh e lodhur.

Kjo do të kaloj dhe bota do ta mirëpresi Librin e të Vërtetës që ju është premtuar për një kohë të gjatë.

Shko tani dhe falenderoje Zotin për këtë mision të madh.
I gjithë Qielli të bekon ty.

Ne të mbajmë dorën çdo ditë dhe të gjithë shenjtorët të mbrojnë.

Beteja fillon në momentin që libri i parë të shitet. Ai do të përhapet në gjithë botën prandaj ti duhet të pregatitesh ashtu si duhet.

Kërko ndihmë dhe do ta marrësh.
Shko në paqe dhe në dashuri.

Nëna jote e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-my-child-soon-many-of-the-world-prophets-visionaries-and-seers-will-no-longer-receive-messages/

Wednesday, 19 September 2012

Jesusi: “Antikrishti do të deklaroj se ai jam Unë, Jesu Krishti”

E Dielë, 12 Gusht 2012, ora 18:00

Bija Ime e dashur, dije se ashtu si ju udhëzoj Unë të pregatisni njerëzimin për shpëtimin që është me të drejtë i tyre, po ashtu edhe i ligu i pregatit shpirtrat.

Ai pregatit profetët e rremë për të mashtruar fëmijët e Zotit që ata ta pranojnë antikrishtin si Jesusin e tyre.

Kjo ligësi është e vështirë që ti ta kuptosh, por me Dhuratën që Unë të kam dhënë të lexosh shpirtrat, ti do ta kuptosh menjëherë se kush janë këta profetë të rremë.

Ata gjithmonë do të vënë ty në shënjestër, bija Ime, në mënyrat më mashtruese, sepse ti do të jesh kundërshtarja numër një. Por, gënjeshtrat e tyre, të përpunuara të duken si Fjalët e Shenjta të Zotit, fshehin gënjeshtrën më të madhe nga të gjitha.

Ata do të deklarojnë se profeti i rremë do të jetë Papa i vërtetë.
Ata do të deklarojnë, në fillim jo me zë të fortë, se antikrishti do të jetë Krishti Mbret.

Kur ata t'i joshin shpirtrat e shkretë se mesazhet e tyre vijnë nga Zoti, këta shpirtra nuk do të jenë më të zgjuar.

Unë duhet t'i paralajmëroj të gjithë fëmijët e Zotit. Unë kurrë nuk do të vij si trup herën e dytë.

Unë nuk do të shfaqem në botë si udhëheqës. Këtë herë, as nuk do të bëj mbrekullira për t'ju vërtetuar se kush jam Unë, përveç se mbrekullisë së Paralajmërimit dhe mbrekullisë në qiell, që do të shikohet pak më vonë pasi të ndodhi Paralajmërimi.

Antikrishti do të deklaroj se ai jam Unë, Jesu Krishti. Kjo paturpësi është parathënë.

Nuk do të jetë punë e lehtë, bijtë e Mi, se kujt duhet t'i besoni, sepse shumë do të vijnë në Emrin Tim. Por dijeni këtë.

I ligu, përmes profetëve të tij të rremë, kurrë nuk do t'ju thotë t'i luteni Shpirtit të Shenjtë apo të merrni Sakramentin e Eukaristisë së Shenjtë.

Ai kurrë nuk do të pranoj se Unë, Jesusi, Biri I Njeriut erdhi si Mesia në trup për të shlyer njeriun nga mëkati.

Ai kurrë nuk do t'ju kerkoj apo t'ju inkurajoj të thoni Rozaren e Shenjtë apo të tregoni besnikëri ndaj Nënës Sime të dashur.

Të jeni vigjëlent. Qëndroni zgjuar dhe vetëm ndiqni udhëzimet e Mia.

I ligu po përpiqet të formoj një ushtri mes ndjëkësve të Mi. Edhe pse ushtria tjetër e tij është e vendosur mirë në tokë, ai tani vë në shënjestër ata që besojnë tek Unë, Jesusi juaj, sepse ai kërkon të fsheh veprat e tij të liga mbrapa njerëzve të shenjtë.

Ai do të përdori dashurinë e tyre për Mua si një mburojë për të fshehur gënjeshtrat që ai ka si qëllim t'ja imponoj botës.

Besoni në Fjalët e Mia dhe mos devijoni nga e Vërteta ashtu si po ju jepet, përmes këtyre Mesazheve të Mia të Shenjta për botën në këtë kohë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-antichrist-will-claim-he-is-me-jesus-christ/

Tuesday, 18 September 2012

Jesusi: “Shirat, përmbytjet dhe shkatërrimi i të mbjellave që do të vijnë, do të jenë si rezultat i ndëshkimit nga Qielli”

E Shtunë, 11 Gusht 2012, ora 20:10

Bija Ime e dashur, shirat që do të bien në mbarë botën përfaqësojnë rrëkenë e lotëve që bien nga Sytë e Mi, ndërsa shikoj fëmijët e Zotit të largohen kaq larg nga udha e shpëtimit të përjetshëm.

Shirat, përmbytjet dhe shkatërrimi i të mbjellave që do të vijnë, do të jenë si rezultat i ndëshkimit nga Qielli.

Luginat e lotëve do të shpërthejnë ngado dhe faji do t'i vihet ndryshimeve klimaterike dhe ngrohjes globale. Por nuk është kështu.

Sa shumë njerëz në botë nuk besojnë në Zot. Ata nuk më nderojnë Mua, Birin e Tij të Dashur. Në të kundërt ata janë të konsumuar me pasionin e zaptuar për zotat e rremë.

Çfarë dua të them me këtë?

Këta njerëz krijuan heronj dhe idhuj në botën e TV, modës, muzikës dhe sportit.

Pastaj ata i ngrenë ata në idhuj njerëzor dhe ju bëjnë nderime.

Pastaj i adhurojnë ata në mënyrë të tillë që dëmtojnë jo vetëm veten e tyre, por edhe personin që ata lartësojnë.

Ata besojnë se këta idhuj janë të shenjtë dhe bëjnë gjithçka munden për të kopjuar jetën e tyre, veshjet, personalitetet dhe madje dhe paraqitjen e tyre të jashtme.

Kjo çon në paganizëm.

E gjithë kjo është parashikuar bija Ime.
Bota do të adhuroj zotat e rremë.

Këta njerëz janë plot me dashuri për trupat e tyre, veten e tyre dhe fare pak bamirësi apo dashuri tregohet për fqinjin e tyre në zemrat e tyre të ngurta.

Zemrat e tyre janë kthyer në gur.

Ata nuk e duan Zotin. Në të kundërt ata kanë rënë nën magjinë e Satanin, i cili i ka vendosur besimet dhe mendimet në mëndjet e tyre.

Nuk ka aspak respekt për trupin e njeriut.

Trupi është krijuar nga Zoti dhe si i tillë është një tempull i zbukuruar në të cilën prania e Zotit do të banoj.

Kur Satani e tundon njeriun, ai përqëndrohet tek trupi dhe kënaqësitë që ai kërkon përmes ndjenjave.

Kjo është edhe arsyeja që njerëzimi tani e do trupin e vet deri aty, sa e vë atë në pedestial.

Kurrë i kënaqur me mënyrën në të cilën Zoti e ka krijuar trupin, ai vazhdimisht kërkon ta përmirësoj, ndryshoj dhe të rregulloj trupin njerëzor për t'ju përshtatur interpretimit të tij mbi përsosmërisë.

Mënyra se si gratë e ndryshojnë trupin e tyre dhe e paraqesin atë në botë në mënyra të pamoralshme, më krijon Mua neveri.

Ato gra që nuk kanë aspak turp të eksposojnë trupat e tyre, kryejnë mëkat dhe prapë ato nuk mund ta kuptojnë këtë. Ato mendojnë se është e pranueshme të abuzosh trupin me të cilin ke lindur dhe ta përfaqësosh veten në një mënyrë që mund të shkaktoj mëkat.

Dashuria e tyre për vetveten është një nga mëkatet më të mëdha të krenarisë. Ato i bindin vajzat e vogla se është e pranueshme ta tregosh veten në publik në këtë mënyrë.

Sa shumë mëkate të trupit tregohen në botë dhe mendohen se janë të pranueshme.

Por ato janë të gjitha të dënueshme pas vdekjes. Jo vetëm që mëkati është kryer, por edhe është paraqitur se është një gjë e mirë.

Tradhëtia bashkëshortore është e pranueshme sot dhe e admiruar.
Vrasja nuk të trondit më dhe nuk ka më respekt për jetën e njeriut.
Imoraliteti seksual është jashtë kontrollit dhe i justifikueshëm.

Ditëve të sjelljeve të tilla me mëkate po ju afrohet fundi.

Nëse njerëzimi nuk e pranon se mëkati do të jetë gjithmonë mëkat, ata e humbasin të drejtën të hyjnë në Portat e Parajsës.

Për çdo mëkat që ju jeni fajtor, apo pjesët e trupit që janë përdorur për të kryer mëkatin, do të digjen dhe pastrohen në Purgator.

Nëse jeni në mëkat mortor, ju do të ndjeni dhimbjen e zjarrit që përshkon atë pjesë të trupit të përdorur për të kryer mëkatin përjetësisht. Kjo torturë nuk do të ketë fund.

Përse, përse nuk i dëgjojnë zemrat e tyre? Sa shumë njerëz e dinë se çfarë bëjnë është e gabuar, por vazhdojnë të mëkatojnë prapëseprapë, sepse kjo është e pranueshme në sytë e botës.

Industritë e argëtimit dhe të medias kanë krijuar një pranim të rremë të një sjellje të tillë, saqë shumë shpirtra të pafajshëm janë korruptuar nga gënjeshtrat.

Vetëm e vërteta mund t'i shpëtoj ata tani. Atyre po ju jepet Libri I Të Vërtetës, por a do të dëgjojnë ata? Satani dhe ëngjëtj e tij të rënë do të bëjnë gjithçka që ata të mos dëgjojnë.

Do të jetë vetëm kur ndëshkimi të bier si breshër nga qielli, që ata do të hedhin tutje veset e tyre të neveritshme dhe të pavlefshme. Sepse do të jenë shumë të zënë me përpjekjet për të mbijetuar dhe të vënë bukë në gojën e tyre.

Fatkeqësisht, do të jetë vetëm përmes ndëshkimeve të tilla që njerëzimi mund të pastrohet në këtë tokë.

Duke ju dhënë dhuratën e pastrimit, sa janë gjallë, po ju jepet një mundësi për të shmangur liqenet e zjarrit.

Shpëtimtari juaj I dashur
Jesu Krishti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-rains-the-floods-and-the-destruction-of-crops-to-come-will-be-the-result-of-a-chastisement-from-heaven/

Monday, 17 September 2012

Jesusi: “ A nuk e dini se jeni asgjë pa Mua? Një enë e zbrasur, që asgjë nuk mund ta kënaqi”

E Premte, 10 Gusht 2012, ora 12:45

Bija Ime e dashur, dije se kur ti e lë për më vonë lutjen ndaj Meje, Jesusit Tënd Hyjnor, ti bëhesh e dobët dhe e largët nga Unë.

Ti kurrë nuk duhet ta shtysh për më vonë apo të vonosh orën që të duhet të ma përkushtosh Mua çdo ditë.

Kur ti e bën këtë, i ligu të shpërqëndron dhe ta mbush mëndjen me çështjet e botës që janë pa kuptim.

Pastaj ti do të ndjesh një boshllëk dhe një përpjekje do të shfaqet qartë brënda shpirtit tënd.

A nuk e di se ti je asgjë pa Mua? Një enë e zbrazët që asgjë nuk mund ta kënaqi sado të fuqishme duken të jenë joshjet e mbrekullive të botës.

Kur Unë e lartësoj një shpirt, ai ndërthuret brënda Zemrës Sime të Shenjtë.

Por për të qëndruar i fortë brënda Meje, shpirti duhet të komunikoj me Mua dhe të deklaroj dashurinë e tij vazhdimisht dhe të ofroj falenderime. Përndryshe, do të shkëputet ashtu si një foshnje ndahet nga nëna në lindje kur i pritet shiriti.

Mos i hiqni sytë nga Unë as edhe një minutë sepse i ligu pret.

Dhe në momentin e papritur ai lëviz për të goditur dhe për të mbërthyer.

Ai përdor ndjenjat për të tunduar dhe shpirtrat e tjerë për t'i torturuar viktimat e tij. Ai në veçanti vë në shënjestër Ushtarët e Mi dhe ata vuajnë më shumë.

Bija Ime ndërsa ishe e zënë me punën Time, ti i hoqe sytë nga Unë dhe kjo të shkaktoi vuajtje. Ti u bëre e humbur dhe e hutuar.

Shqetësimi yt shtohej pasi çdo ndërhyrje, i shkaktuar nga i ligu, do të thotë se ti e ke vonuar orën e caktuar me Mua, Jesusin tënd.

Kur kjo të ndodhi, ju duhet të shkoni për Rrëfim, merrni Trupin Tim dhe të kaloni kohën në lutje.

Ju kurrë nuk duhet të harroni të thoni Rosaren e Shenjtë të Nënë Sime të Dashur sepse ajo ju afron një varg mbrojtjesh kundër Satanit.

Shkoni tani. Ejani tek Unë sot në lutje. Dhe gjatë ditës fol me Mua si një shok dhe më trego të gjitha shqetësimet e tua. Pastaj dorëzoji ato tek Unë dhe lëri të gjitha shqetësimet e tua tek Unë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/dont-you-know-that-you-are-nothing-without-me-an-empty-vessel-which-nothing-can-satisfy/

Saturday, 15 September 2012

Jesusi: “Jepini Atit Tim falenderime për Dhuratën e Hirit të Tij të Imunitetit nga Flakët e Ferrit”

E Premte, 24 Gusht 2012, ora 03:15

Bija Ime e dashur, Unë dua që ti tu kërkosh dishepujve të Mi të fillojnë recitimin ditor të Litanive (lutjeve) të Mia ‘Jesusi për Njerëzimin’ që tani e tutje.

Këto lutje do të sjellin Hire të mëdha dhe do të shpëtojnë të gjithë ata që ju i vendosni brënda qëllimeve tuaja të veçanta për shpëtimin e shpirtrave të tyre. 

Kjo e dyta është në nder të Atit Tim të Përjetshëm, I cili e do secilin nga ju fëmijët e Tij të dashur.

Unë e vendos Kokën Time në Supet e Tij, Krahët e Mi mblidhen rreth Tij çdo ditë, për t'i dhënë Atij ngushëllim kur Ai shqetësohet për ata shpirtra të shkretë që janë të humbur për Atë.

Ejani tek Ai, dishepujt e Mi të dashur, dhe jepini Atit Tim falenderime për Dhuratën e Hirit të Tij të Imunitetit  nga Flakët e Ferrit tek ata që i përgjigen Thirrjes së Tij.

Litania (2) e Jesusit Për Njerëzimin: Për Hirin e Imunitetit

O Ati Qiellor Më I Larti
Unë të dua Ty.
Unë të nderoj Ty.
Zot, Ki Mëshirë.
Zot na i fal mëkatet tona.
Unë të adhuroj Ty.
Unë të lavdëroj Ty.
Unë të falenderoj Ty për të gjitha Hiret e Tua të veçanta.
Unë të lutem Ty për Hirin e Imunitetit për të dashurit e mi
(vendosni të gjithë emrat e tyre në një list për shpëtimin e shpirtrave)

Unë të ofroj Ty besnikërinë time gjatë gjithë kohës.
Ti, O Ati më Qiellor,
Krijuesi i të gjitha gjërave,
Krijuesi i Universit,
Krijuesi i njerëzimit,
Ti je burimi i të gjitha gjërave.
Ti je burimi i Dashurisë.
Ti je Dashuria.

Unë të dua Ty.
Unë të nderoj Ty.
Unë paraqitem para Teje.
Unë kërkoj Mëshirë për të gjithë shpirtrat që nuk të njohin Ty,
Që nuk të nderojnë Ty,
Që e refuzojnë Dorën Tënde të Mëshirës.
Unë ta dhuroj veten Ty në mëndje, trup dhe shpirt,
Që Ti të mund t'i marrësh ata në Krahët e Ty, të shpëtuar nga i ligu.
Unë të kërkoj Ty ta hapësh Portën e Parajsës që të gjithë fëmijët e Tu,
Të mund të bashkohen më në fund në trashëgiminë që Ti ke krijuar për të gjithë ne.
Amen.

Unë dua që të gjithë ju ta dini këtë.

Dashuria që Ati Im I Përjetshëm ka për secilin nga fëmijët e Tij është e pakuptushme për ju.

Ajo është 100 herë, apo më tepër, më e fortë se ajo që një prind mban në zemrën e tij për fëmijën e tij në tokë.

Kaq e fortë është dashuria që Ati Im ka për fëmijët e Tij saqë Ai ka bërë shumë sakrifica për të cilat ju nuk keni dijeni.

Dora e Tij është përmbajtur nga shkaktimi i shumë ndëshkimeve që Ai kishte planifikuar për t'i ndëshkuar fëmijët e Tij.

Durimi I Tij është vënë në test përtej kufirit.


Fyerjet që janë kryer ndaj Tij, janë shpërfillur prej Tij.

Në të kundërt, Ai kërkon t'i sjelli fëmijët e Tij tek Ai, jo përmes frikës, por përmes dashurisë së këtyre fëmijve të Tij që e duan Atë më shumë.

Ai mbështetet tek ju që keni një dashuri të thellë për Atë dhe Mua, Birin e Tij, për të ndihmuar në mbledhjen e fëmijve të Tij të humbur që Ai të mund ti marri vetë.

Sillini të gjithë këta shpirtra që janë të afërt në zemrën tuaj dhe vendosini ata tani para Fronit të Atit Tim dhe, në Mëshirën e Tij, Ai do t'ju japi Dhuratën më të madhe nga të gjitha.

Ai do të japi shpëtimin e tyre.

Sillni emrat e shpirtrave të errët, duke përfshirë një listë të atyre që nuk njihen prej jush, dhe lutuni për mëshirë për shpirtrat e tyre.

Ai Im po pret, me dashuri në Zemrën e Tij, për përgjigjen tuaj bujare.

Ejani. Mos hezitoni, sepse kjo është Dhurata më e jashtëzakonshme e këtij lloji nga Qielli.

Ju të këtij brezi jeni me të vërtetë të bekuar.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/give-my-father-thanks-for-the-gift-of-his-grace-of-immunity-from-the-fires-of-hell/

Friday, 14 September 2012

Jesusi: “Duke e deklaruar Zërin e Shpirtit të Shenjtë të jetë djallëzor, ju jeni fajtor i një blasfemie me përmasa të mëdha”

E Mërkurë, 8 Gusht 2012, ora 23:20

Bija Ime e dashur, kur njerëzit pyesin se çfarë dua të them me Fjalën e Zotit, më lejo Mua ta shpjegoj.

Fjala e Zotit, ashtu si përmbahet në Biblën e Shenjtë, në të dy Testamentet i Vjetri dhe i Riu, Fjala e Zotit, E Vërteta, po i jepet botës përmes këtyre mesazheve me anë të Dhuratës së Shpirtit të Shenjtë. 

Këto mesazhe po paraqiten nga Trinia e Shenjtë dhe janë të vetmet e këtij lloji që i janë dhënë ndonjëherë njerëzimit nga një profet.

Arsyeja është se ky është misioni i fundit, forma finale e komunikimit dhe ndërhyrjes Hyjnore që po i tregohen botës për shkak të Ardhjes Sime të Dytë.

Kurrë mos ndërhyni në Fuqinë e Shpirtit të Shenjtë sepse ky është një mëkat shumë serioz.

Në këto mesazhe Zëri I Shpirtit të Shenjtë po dërgohet për të shpëtuar njerëzimin nga dënimi i përjetshëm.

Ju mund të më mohoni Mua, Jesusin tuaj, apo mesazhet Hyjnore që po ju jepen prej Nënës Sime të Dashur dhe ju do të faleni.

Sepse të gjithë ju e keni të drejtën t’i shqyrtoni Mesazhe të tilla Hyjnore për shkak të dhuratës suaj të vullnetit të lirë.

Megjithatë, kur ju refuzoni Shpirtin e Shenjtë dhe blasfemoni publikisht kundër tij, ky është një mëkat i përjetshëm dhe vetëm një mbrekulli, e dërguar nga Hyji Atë, mund ta shpëtoj shpirtin tuaj.

Ju duhet të heshtni nëse keni dyshime rreth ndonjë mesazhi Hyjnor që po i jepet botës dhe lutuni për lajmëtarin. Lutuni dhe ndiqni besimin tuaj dhe vazhdoni në udhën duke e nderuar Zotin. Është shumë e rëndësishme që ju ta bëni këtë.

Duke e deklaruar Zërin e Shpirtit të Shenjtë të jetë djallëzor, ju jeni fajtor i një blasfemie me përmasa kaq të mëdha saqë do të konsiderohet një mëkat i pafalshëm.

Ju duhet t'i kërkoni Zotit t’ju fali tani, sepse nëse vazhdoni t'i shtoni fushatat e qëllimshme për të bllokuar Zërin e Shpirtit të Shentjë, Zërin e Trinisë së Shenjtë dhe ta dekalroni atë si një shpirt djallëzor, ju nuk do të apo nuk mund të faleni sepse ky është një mëkat i rëndë.

Shumë Kristjanë mirëdashës po e copëtojnë këtë punë. Mesashet, thonë ata, nuk përkojnë me Shkrimin e Shenjtë.

Kur e thonë këtë, ata nuk e njohin të Vërtetën që përmbahet në Biblën e Shenjtë.

Ata, i sulmojnë këtë mesazhe duke u bazuar në ato që thonë të tjerët, të cilët pohojnë se e njohin të Vërtetën, ose i deklarojnë ato të jenë të pavërteta duke u bazuar në interpretimin e tyre të gabuar të së Vërtetës.

Akoma më keq, ata e shtrëmbërojnë të vërtetën dhe i krahasojnë këto mesazhe me interpretimet e reja dhe qesharake të Biblës së Shenjtë.

Më dëgjoni Mua tani, Jesusin tuaj, kur Unë ju them këtë.

Priftërinjtë e lartë në kohën Time në tokë u përpoqën ta shtrëmbëronin Të Vërtetën e Ligjeve të Zotit me qëllim që të justifikonin refuzimin që më bënë Mua.

Ata përdorën gënjeshtra për t'i ndaluar njerëzit të dëgjonin Zërin Tim.
Ata më shpallën Mua një gënjeshtar, një profet të rremë dhe më akuzuan Mua për Herezi.

Unë blasfemova kundër Ligjeve të Kishës, thoshin ata, dhe e theva Sabatin (Ditën e Shtunë) duke kryer Darkën e Pashkës në një ditë të ndryshme nga ajo që ata e mbanin si korrekte.

Ata jo vetëm që më keqkuptuan Mua, por edhe menjëherë më refuzuan Mua sepse ata nuk ishin të pregatitur të mirëprisnin Mesian e Vërtetë në atë kohë.

Ata nuk ishin gati.
Ata kurrë nuk menduan se do të ishin dëshmitarë në ardhjen e Mesias së Vërtetë në jetën e tyre.

Kaq të përqëndruar ishin ata në ceremonitë e tyre, rregulloret e hierarkisë së tyre – të cilat në atë kohë i ngrinte lart udhëheqësit dhe i vendoste në pedestal si mbretat e vërtetë të kishave të tyre – saqë ata nuk kishin aspak vënd në zemrat e tyre për Mua, Shpëtimtarin e Njerëzimit.

E njëjta gjë do të ndodhi përsëri kur Unë e pregatis botën për Ardhjen Time të Dytë.

Farisenjtë nuk mund ta kuptonin rëndësinë e përulësisë.

Ata nuk mund ta pranonin se si Zoti punonte në atë që Ai nuk e lartëson të fortin apo kreun fetar më me eksperiencë në Kishën e Tij për të zbuluar planet e Tij apo të paralajmëroj fëmijët e Tij.

Zoti zgjedh të paditurin, të përulurin dhe bujarin në zemër për të shpërndarë paralajmërimet e Tij tek njerëzimi.

Ai e ngriti të dobtin dhe lartëson atë, përmes vuajtjeve, për t'u pastruar në zemër me qëllim që Ai të mund të drejtoj se si Ai komunikon me ata. Në këtë mënyrë, krenarie njerëzore, nga ana e profetit, nuk ka mundësi të ndërhyj me të Vërtetën.

Ata e refuzuan Gjon Pagëzorin dhe e vranë atë. Ata i vranë profetët e vjetër. Ata i torturuan shpirtrat e zgjedhur, me të cilët Zoti komunikonte.

Në botën tuaj të sotme, a mendoni se do të jetë ndryshe?

Ju, ndjekësit e Mi të devotshëm dhe ata që thonë se janë ekspertë në kishat e Mia Kristjane apo të tjera që besojnë në Atin Tim të Përjetshëm, a do ta pranoni Fjalën e Zotit sot?

Jo. Ju do të bëni të njëjtën gjë ndaj profetëve, profetëve të vërtetë, atë që ju është bërë atyre që nga fillimi. Ju do t'i përbuzni ata në Emër të Atit Tim.

Por kujtojeni këtë. Kur e Vërteta përfundimisht t'ju jetë zbuluar, nuk do të ketë më kthim mbrapa nëse gjendeni fajtor me mëkatin e përjetshëm.

Kjo do të jetë nëse blasfemoni kundër Shpirtit të Shenjtë.

Nëse blasfemoni kundër Meje, Jesu Krishtit, ju do të faleni.
Nëse e mohoni dhuratën e profecisë, ju do të faleni gjithashtu.

Por nëse i bllokoni planet finale të shpëtimit duke i përqeshur haptasi dhe të mblidhni besimtarët e Kishave të Mia për të shpallur vazhdimisht Zërin e Shpirtit të Shenjtë të jetë i rremë dhe djallëzor, ju do të vuani ndëshkimin e përjetshëm.

Jesusi juaj.

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/by-declaring-the-voice-of-the-holy-spirit-to-be-evil-you-are-guilty-of-a-blasphemy-of-such-magnitude-proportions/