Monday, 27 February 2012

Virgjëra Mari: Lutuni që lufta bërthamore të shmanget në Iran

E Enjte, 23 Shkurt 2012, ora 16:00

Bija ime është koha për fëmijët e mi të bashkohen si një në nderim të birit tim të çmuar në mënyrë që lufta bërthamore të mund të shmanget në Iran.

Kjo luftë është shumë afër dhe ju duhet të luteni fort për ta ndaluar atë, sepse do të vrasë me miljona nga fëmijët e Perëndisë.
Satani dhe demonët e tij po punojnë për të shkaktuar një shkatërrim të tmerrshëm.

Nëse ata i vrasin shpirtrat para se atyre t’ju jepet një mundësi për t'u shpenguar në sytë e Birit tim, atëherë ata do të jenë të humbur.

Ky është vetë plani i të ligut.

Ai kërkon të parandaloj shumë shpirtra që të hyjnë në mbretërinë e Atit tim.

Rozarja ime e Shenjtë mund të parandaloj luftën, bijtë e mi, kur thuhen të gjitha misteret në një lutje.

Bashkohuni tani për një ditë dhe të luteni duke thënë Rozaren time të Shenjtë për të ndaluar këtë luftë bërthamore e cila tani është duke u planifikuar.

Lutuni për ata shpirtrat e varfër, jo vetëm në Iran, por edhe në ato vende që janë ngatërruar padashur.

Lutuni edhe për ato vende të varfra që janë duke u përdorur si pengje në lojën e ligë të gënjeshtrës e planifikuar nga grupet që nuk i përkasin Zotit, Atit tim te Përjetshëm.

Shkoni tani bijtë e mi dhe sillini të gjithë fëmijët e mi për t'u lutur së bashku në mënyrë që të zbutin këtë krim të madh kundër njerëzimit.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-pray-that-nuclear-war-can-be-averted-in-iran/

Friday, 24 February 2012

Argjërimi është i rëndësishëm për shpirtrat tuaj

E Mërkurë 22 Shkurt 2012, ora 19:00 

Maria e Mëshirës Hyjnore e mori këtë mesazh gjatë Adhurimit të Eukarisë së Shenjtë.

Bija Ime e dashur tregoju bijve të Mi se kjo periudhë e Kreshmës është një periudhë për të reflektuar në qetësi mbi sakrificat personale si dhe një mundësi për t'u lutur për shuarjen e luftrave në botë.

Imitojeni argjërimin Tim në shkretëtirë duke bërë sakrifica të vogla.

Argjërimi është i rëndësishëm për shpirtrat tuaj. E pastron shpirtin si dhe Më jep Mua një ngushëllim të madh.

Ju mund të shpëtoni shumë shpirtra duke argjëruar një herë në javë.

Kjo mund të bëhet sipas dëshirës suaj. Ajo që ka rëndësi është se ju e ofroni këtë ditë për shpirtrat.

Përdoreni këtë kohë për të më ndihmuar Mua në betejën për të shpëtuar shpirtrat.

Reflektoni mbi jetën Time në tokë dhe dhuratën që ju jap me vdekjen Time në kryq për t’i dhuruar të gjithë bijve të Mi Jetën e Përjetshme.

Këto pak javë të Kreshmës duhet të përdoren për të pregatitur shpirtrat tuaj dhe të vëllezërve dhe motrave tuaja.

Ju lutem të pregatiteni për javën e Shenjtë dhe Pashkën duke bërë këtë Fushatë Lutje (34) – Dhurata Ime e Argjërimit për Jesusin.

O Jesusi Im
më ndihmo që sipas mënyrës sime të thjeshtë
të imitoj jetën Tënde të sakrificave për të shpëtuar njerëzimin

Më lejo të ofroj dhuratën e argjërimit një herë në javë
gjatë Kreshmës për të shpëtuar gjithë njerëzimin që ata të mund
të hyjnë në portat e Parajsës së Re në Tokë.

Unë të ofroj Jesus i dashur sakrificën time
me dashuri dhe gëzim në zemër për të treguar madhësinë e dashurisë sime
përmes kësaj sakrifice të lutem për shpëtimin e çdo shpirti që mund
të ketë rënë në mëkat.
Amin.

Mos lejoni që frika t’ja u turbulloj shpresën për shpëtim të përjetshëm bij. Pastrimi do të jetë i shpejtë.

Ju bijtë e Mi që e pranoni Vulën e Zotit të Gjallë jeni të bekuar.

Ju nuk duhet të shqetësoheni.

Duhet të jeni të fortë.

Duhet të keni gjithmonë shpresë dhe të përqëndrohuni tek Unë gjatë gjithë kohës.

Vetëm atëherë ju do të ngriheni dhe do të ecni pa hezitim në rrugën me gjëmba.

Unë do t’ju drejtoj dhe udhëheq në çdo hap të udhës suaj.

Jesusi juaj i Dashur


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/fasting-is-important-for-your-souls/

Përse i refuzoni paralajmërimet e Mia që ju pregatisin për Ardhjen Time të Dytë?

E Martë, 21 Shkurt 2012, ora 19:45

Bija Ime e dashur, sa shumë po vuan në emrin Tim dhe të Atit Tim të dashur.

Duhet të jesh e fortë se këto mesazhe do të provokojnë zemërim në disa vënde por edhe do të frymëzojnë dhe japin forcë shpirtrave të tjerë.

Fjala Ime e Shenjtë u refuzua nga njerëzit e mësuar gjatë kohës Sime në tokë.

U trajtua si mashtrim nga priftërinjtë dhe ata që pohonin se ishin njerëz të shenjtë.

Ju që thoni se trajtimi që mu bë Mua ishte barbar mund të jetë e vërtetë.

Se njerëzit që jetonin në ato kohë ishin të pashkolluar, të rëndomtë dhe të ligj.

Se ata ishin mizorë në trajtimin që më bënë Mua, Shpëtimtarin e tyre.

Disa mund të thonë se ata ishin të paditur dhe se nuk dinin asgjë mbi Shkrimin e Shenjtë. Por kjo nuk është e vërtetë. Sepse ata që jetojnë në botën e sotme, edhe pse janë më të arsimuar dhe me shumë njohuri, nuk janë aq të ndryshëm.

Ata që ju mendoni se, edhe pse plotësisht të mësuar, do të jenë vigjilentë ndaj mësimeve të Biblës së Shenjtë, në fakt do të jenë të verbër ndaj të vërtetës.

Edhe pse e kanë kuptuar Librin e Shenjtë të Atit Tim, ata nuk kanë mundur të pregatiten për kohën kur Unë do të vij.

Kur mendonin ata se do të vinte kjo kohë?

Koha po afrohet për Ardhjen Time të Dytë në botë.

Por njerëzimi nuk është pregatitur për ardhjen Time.

Madje dhe shërbëtorët e Mi të shenjtë nuk predikojnë mbi rëndësinë e kësaj ngjarje nga më të lavdishmet. Përse ndodh kjo?

Asgjë nuk keni mësuar? Çfarë duhet të bëj Unë më tepër?

Kur menduat ju se Unë mund të vij dhe pse mendoni se koha nuk është afër?

Çfarë po ju verbon dhe ju mbyll veshët për të dëgjuar zërin Tim?

Hidheni mantelin e floririt, të argjëndit dhe të pasurive dhe pranojeni se jeni askush pa Mua.

Pa hiret e Mia, ju nuk mund ta pregatisni shpirtin tuaj për kthimin Tim të lavdishëm.

Ati Im i dashur gjithmonë ka dërguar profetë për të pregatitur bijtë e Tij. E ka bërë këtë që nga fillimi i kohës.

Përse atëherë i refuzojnë paralajmërimet e Mia për t'u pregatitur për Ardhjen Time të Dytë?

Unë ju lutëm që të më Dëgjoni Mua.

Unë nuk mund t’ju urdhëroj të Më dëgjoni sepse ju është dhënë dhurata e vullnetit të lirë.

Unë kurrë nuk mund t’ju detyroj apo t’ju jap urdhër që të veproni. Sepse kjo është e pamundur.

Ati Im kurrë nuk do të ndërhyj me vullnetin tuaj të lirë.

Por Ai nuk do të hezitoj t’ju paralajmëroj, drejtoj dhe t’i mbushi shpirtrat tuaj më hire për t'ju bërë të fortë.

Atyre me zemër të hapur Ai do t’ju japi dhuratën e Shpirtit të Shenjtë.

Ata që janë fajtor për krenari, snobëri fetarë dhe arrogancë do ta kenë të vështirë të hapin zemrat e tyre sepse atyre u mungon cilësia më e rëndësishme nga të gjithat. Përulësia.

Pa përulësi dhe bamirësinë e zemrës ju nuk mund t’i afroheni Zemrës Sime të Shenjtë.

Ejani tek Unë bijtë e Mi. Më lejoni t’ju marr në Tufën Time dhe si një bari i mirë mund t’ju drejtoj drejt shpëtimit.

Jesusi Juaj
Shpëtimtari i Njerëzimit


Mesazhi origjinal ne anglisht:http://www.thewarningsecondcoming.com/why-do-you-reject-my-warnings-to-prepare-for-my-second-coming/

Thursday, 23 February 2012

Shumë shpejt dikush do të vij të deklaroj se jam Unë

E Mërkurë, 8 Shkurt 2012, ora 20:45

Bija Ime e dashur nuk do të zgjasi shumë kur të gjitha profecitë të shpalosen përpara një bote që nuk beson.

Madje dhe ato shpirtra të papastër që më kanë shmangur Mua, Shpëtimtarin e Tyre Hyjnor dhe Atin Tim të Përjetshëm, nuk do të shpëtojnë pa e vënë re.


Ata do të pyesin veten pse po ndodh kjo dhe për herë të parë do ta kuptojnë se nuk kanë më kontoll mbi fatin e tyre.

Shumë shpejt ata do të njohin të vërtetën mbi besimet e tyre të keqinformuara dhe konceptin që ata kanë patur për të drejtën e përfitimit personal.

Bija ime e vetmja rrugë që është përpara është ajo e lutjes për këtë shpirtra, edhe pse të humbur për mua, të mos joshen nga anti-krishti dhe profeti i rremë.

Shumë shpejt, një person do të vij dhe do të deklaroj se jam Unë. Por sigurisht kjo nuk mund të jetë e vërtetë sepse Unë do të vij në fund.

Por, ai do të shfaqi të gjitha cilësitë me të cilat do të mashtrojnë njerëzit e shkretë që besojnë se ai jam Unë.

Ai do të kryejë mbrekullira, do të bëj vepra të mëdha për paqen, humanizmin dhe shumë vepra te kendshme ne publik .

Ai do të adhurohet dhe fuqitë e tij vijnë nga satani, mbreti i errësirës.

Kaq bindës do të jetë, saqë kur ai të shfaqi shenja që janë të ngjashme me ato të shenjtorëve, shumë nga shërbëtorët e Mi të shenjtë do të bien me përulje në këmbët e tij.

Fjala Ime që po ju jepet me anë te profetit të vërtetë të kohëve të fundit do të refuzohet dhe trajtohet si heresi.

Unë po ju jap shumë paraljamërime bija Ime me qëllim që shumë nga bijtë e Mi të njohin të vërtetën para se kjo të ndodhi.

Mos u gënjeni nga ata që e lartësojnë veten si të shenjtë para sytve tuaja. Asnjëherë mos mendoni se veprat humanitare vijnë gjithmonë nga Unë.

I ligu është një gënjeshtar. Ai është dinak dhe herë pas here do të tregoi një pamje të jashtme si i dashur dhe bamirës.

Kini kujdes nga ato organizata që drejtohen nga individë shumë të pasur dhe që mburren për përpjekjet e tyre për të shpëtuar humanizmin. Shumë prej tyre punojnë në vshehtësi për të mohuar fjalën Time.

Ky lloj mashtrimi do të përdoret nga anti-krishti për të rekrutuar njerëz mëndjelehtë por që kanë qëllime të mira.

Në fillim do të josheni pastaj do të bini në kurth. Më pas do të gënjeheni që të pranoni shenjën e bishës të cilën duhet ta shmangni me çdo kusht sepse për ndryshe ju do të jeni të humbur për Mua përgjithmonë.

Qëndroni gati gjatë gjithë kohës.

Detyra juaj është e thjeshtë. Kujtoni se ka vetëm një Zot, Trinia e Shenjtë në tre persona, Ati Zot, Biri dhe Shpirti I Shenjtë.

Çdo gjë tjetër që ju paraqitet nuk ekziston.

Shpëtimtari Juaj I Dashur
Jesu Krisht

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/very-soon-a-man-will-come-who-will-profess-to-be-me/

Hyji Atë: Ju ose jeni me Mua ose kundër Meje. Zgjedhja është e juaja

E Martë, 21 Shkurt 2012, ora 12:30

Unë jam Hyji Atë, Krijuesi i të gjitha gjërave. Unë po flas me ju sonte në emër të Trinisë së Shenjtë.

Bija Ime, ka ardhur koha për të hapur vulat e para dhe sa shumë më trishton kjo.

Unë ju kam premtuar se para se kjo të ndodhi Unë do të ofroj Vulën e Mbrojtjes mbi ballin e atyre që besojnë tek Unë.

Tani po ju jap bijtë e Mi mundësinë e fundit për t'u ngritur dhe vendosur.

Ju ose jeni me Mua ose kundër Meje. Zgjedhja është e juaja.

Ata që e refuzojnë Fjalën Time të Shenjtë, që ju jepet me anë të këtij profeti të ditëve të fundit, duhet të më dëgjojnë Mua tani ndërsa flas.

Unë ju jap profetët për t’ju drejtuar.

Përse e refuzoni dashurinë Time?

Përse i lejoni dyshimet t’ju verbojnë ndaj të vërtetës?

Edhe pse ju dua, po ju them se ka mbetur fare pak kohë dhe ju do të keni vetëm sekonda për të vendosur për fatin tuaj. Sepse me kalimin e kohës, durimit Tim do t’i vij fundi.

Nëse e shpërfillni thirrjen Time, do ta keni të vështirë të Më gjeni në shkretëtirën që vjen më pas.

Nëse ju e pranoni Vulën Time të Dashurisë, ju do të keni mbrojtjen Time gjatë gjithë kohës.

Kjo mbrojtje do të mbuloj edhe familjet tuaja.

Kjo është thirrja Ime e fundit për të ofruar Vulën Time të Dashurisë.

Pas kësaj ju duhet të përballoni tmerrin që do të sjellë Fatkeqësia e Madhe, të vetmuar dhe pa mbështetje.

Unë kurrë nuk do t’ju detyroj, ju bijtë e Mi, të Më doni Mua. Ky është vetëm vendimi juaj dhe sigurisht dashuria vjen vetëm nga zemra.

Unë po e shtrij dorën Time të dashurisë tani. Nëse ju më njihni, do të më dalloni Mua.

Nëse ju thoni se më njihni Mua por e refuzoni veprën Time të dashurisë dhe mbrojtjes, atëherë ju nuk më njihni fare Mua, në të vërtetë.
Bijtë e Mi qëndroni pranë Meje tani sepse vula e parë është përfundimisht e hapur.


Toka do të dridhet e gjitha në shumë vënde të botës dhe atëherë ju nuk do të keni më dyshime.

Për arsye të dashurisë Sime për ju, Unë do të pres për reagimin tuaj pas kësaj.

Kurrë mos i refuzoni profetët e Mi, sepse ju më refuzoni Mua.

Nëse i dëmtoni apo shani profetët e Mi, ju bëni të njëjtën tek Unë.

Sepse është Zëri Im nga Qielli që ju ofendoni.

Është më mirë të mos flisni fare dhe të qëndroni në heshtje nëse keni dyshime.

Tani është koha që profecitë të vërtetohen.

Shumë do të bien në gjunjë me turp dhe pendim kur të shikojnë se si refuzimi që ata i kanë bërë mesazheve të Mia, përmes profetëve të ditëve të fundit, më ka copëtuar në dy pjesë.

Se si e abuzojnë dhe e tallin Fjalën Time të Shenjtë.

Se si e vërteta është e hidhur për ta përtypur dhe se gënjeshtrat nga profetët e rremë dhe fallzhorët ju dhanë atyre rehatinë boshe.

Sa shumë jeni larguar nga Unë bijtë e Mi.

Sa mosmirnjohës që janë.

Ata që më njohin Mua dhe e pranojnë Vulën Time, dijeni se do të këni jetën e përjetshme.
Ju kurrë nuk e vutë ne dyshim fjalën Time sepse përulësia dhe dashuria juaj prej fëmije për Mua do të thotë se ju nuk e lejuat arsyen intelektuale t’ju bllokoj veshët ndaj të vërtetës.


Shumë nga profetët e Mi që u dërguan tek ju në këto njëzet vitet e fundit u tallën, u abuzuan, u torturuan dhe u flakën në shtretëtirë.

Ju që gënjyet për mesazhet e Mia, të keni turp.

Dhe ju adhuruat profetët e rremë dhe u përulët para tyre.

Juve ju pyes, para cilit Zot përuleni?

Ju e dini se cilët jeni. Ka ardhur koha për t'u përballur me të vërtetën.

Sepse ju ose jeni për Mua ose kundra Meje. Nëse ju nuk më njihni Mua, atëherë jeni të humbur.

Ata që e dëgjojnë Zërin Tim më ndjekin dhe më ndihmojnë të ndërtoj atë që ka mbetur nga kisha në tokë.

Unë do t’ju udhëheq përmes shkatërrimit që do sjelli anti-krishti.

Ju nuk do t'i pësoni vuajtjet që do të bien mbi ata që nuk pranojnë të mohojnë idhujt e rremë, lakminë, materialismin dhe etjen për pushtet.

Unë i bëj thirrje të gjithë bijve të Mi që të dëgjojnë.

Unë kërkoj që t’i hapni sytë para se të jetë tepër vonë.

Ati juaj i Dashur
Zoti I Gjithëpushtetshëm


Mesazhi origjinal ne anglisht:http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-you-are-either-for-me-or-against-me-the-choice-is-yours/

Hyji Atë: Ngrihuni tani dhe pranoni Vulën Time, Vulën e Zotit të Gjallë

E Hënë, 20 Shkurt 2012, ora 12:20

Bija Ime e dashur, Zemra Ime rreh me trishtim për mëkatet e bijve të Mi.

Urrejtja e madhe që ata kanë për njëri tjetrin, ashtu si çdo Baba i dhembshur, po ma copëton zemrën në dy pjesë.

Është si një shpatë që e çpon zemrën Time dhe që nuk largohet.

Unë jam Zoti I Gjithëpushtetshëm që për shkak të vullnetit të lirë që ju kam dhënë të gjithë bijve të Mi, do të vuaj dhimbje të vazhdueshme, deri sa të vij Parajsa e Re në tokë.

Dhe ju bijtë e Mi do të bashkoheni të gjithë në një me Vullnetin Tim Hyjnor.

Deri atëherë nuk do të ketë paqe në tokë.

Vetëm kur të shkatërrohet përfundimisht i ligu dhe ata që ndjekin si skllevër gënjeshtrat që ai premton, bota do të qetësohet.

Bija Ime, thuaju bijve të Mi se Unë nuk kënaqem me mendimin për të ndëshkuar bijtë e Mi sepse i dua ata.

Ata janë krijesa Ime e dashur. Tek shikoj se si i ligu i ka korruptuar shpirtrat e tyre më torturon vazhdimisht Mua, Atin e tyre të dashur.

Unë dua t’ju marr të gjithëve ju bijtë e Mi që më njihni dhe e kuptoni dashurinë që kam për ju, në Parajsën Time të bukur të Re në tokë.

Unë ju premtoj se persekutimi do të jetë i shpejtë dhe ju do të jeni të mbrojtur.

Sepse Unë tani po ju dorëzoj Vulën e Dashurisë dhe Mbrojtjes Sime.

Me këtë ju do t’i shpëtoni vëmëndjes së atyre që do të shkaktojnë vështirësi në vëndet tuaja.

Vula Ime është Premtimi Im për Shpëtim. Fuqia ime do të ngrihet me këtë vulë mes jush dhe asnjë dëm nuk do t’ju vij.

Kjo është një mbrekulli, bijtë e Mi dhe vetëm ata që do të përulen para Meje, Zotin e tyre dhe Krijuesin e të gjitha gjërave, ashtu si fëmijët e vegjël me dashuri në zemrat e tyre për Mua, mund të bekohen me këtë dhuratë hyjnore.

Ngrihuni tani dhe pranoni Vulën Time, Vulën e Zotit të Gjallë

Recitoni këtë Fushatë Lutje (33) që ta njihni Vulën Time dhe ta pranoni atë me dashuri, gëzim dhe mirënjohje.

O Zoti Im, Ati im i Shtrenjtë
E pranoj me dashuri dhe mirënjohje
Vulën Tënde Hyjnore të Mbrojtjes


Hyjnia Jote më mbështjell trupin dhe shpirtin përjetësisht
Unë përulem me mirënjohje të thellë dhe ofroj dashurinë dhe besnikërinë time të thellë
Para Teje Ati im I Dashur


Të lutem të më mbrosh mua dhe të dashurit e mi me këtë Vulë të veçantë
Dhe unë e ofroj jetën time në shërbimim Tënd për gjithmonë
Unë të dua At
ë i Dashur
Unë do të ngushëlloj në këto kohë Ati i Dashur

Të ofroj Trupin, Gjakun Shpirtin dhe Hyjninë e Birit Tënd të Dashur
Në shpërblim për mëkatet e botës dhe për shpëtimin e të gjithë bijve të Tu. Amin.


Shkoni, bijtë e Mi dhe mos kini frikë. Kini besim tek Unë, Ati juaj i dashur që e krijoi secilin prej jush me dashuri.

Unë e njoh secilin prej jush, çdo pjesë e juaja është e njohur për Mua. Asnjëri nga ju nuk e ka dashurinë Time më pak se tjetri.

Për këtë arsye Unë nuk dua të humbas as edhe një shpirt. Asnjë.

Ju lutem të vazhdoni të bëni lutjen e Mëshirës Hyjnore çdo ditë.

Një ditë ju do ta kuptoni përse duhet të bëhet ky pastrim.

Ati juaj i Dashur në Qiell
Zoti I Gjithëpushtetshëm


Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/02/20/god-the-father-rise-now-and-accept-my-seal-the-seal-of-the-living-god/

Tuesday, 21 February 2012

Bisha me dhjetë brirë është Bashkimi Europjan

E Dielë, 19 Shkurt 2012, ora 15:00

Bija ime e dashur, ju nuk duhet të frikësoheni nga këto mesazhe.

Sepse ato po i jepen botës për hir të dashurise që kam për gjithë njerëzimin.

Njohja e ngjarjeve që do vijnë do të ndihmojë bijtë e Mi të pregatiten me qëllim që të mbrojnë të vërtetën.

Paraljamërimet e mia mund të ndihmojnë të përhapin kthimin në besim si dhe do të bëj të mundur, edhe njëherë që bijtë e Mi ta njohin të vërtetën e Premtimit Tim se Une do të vij përsëri.

Ardhja Ime e Dytë do të ndodhi gjatë kësaj periudhe të jetës suaj bijtë e Mi.

Ju që i përkisni këtij brezi të zgjedhur do të vilni mbrekullitë e Mbretërise Sime të Lavdishme në tokë.

Unë përfshij ketu, bijtë të Mi të zgjedhur, edhe ata që më kanë kthyer shpinën dhe e mohojnë egzistencën e Atit Tim të Dashur, Zoti I Gjithëpushtetshëm.
Dashuria Ime do të pushtoj edhe ata që më përçmojnë. Në kohën e duhur ata do të kthehen.

Njohja e mesazheve që ju jepet, mbi profetin e ditëve të fundit që do ti jepet përgjegjësia e hapjes së shtatë vulave, nuk do të jetë e mjaftueshme.

Ajo që ka me të vërtetë rëndësi është shpëtimi i të gjithë vëllezërve dhe motrave në botë.

Dy aleatët Rusia dhe Kina do të bashkojnë fuqitë. Kjo do të ndodhi në kohën kur bisha me dhjetë britë do të ngrihet të dominojë mbi njerëzit e pafajshëm që kanë vuajtur për kohë të gjatë.

Bisha me dhjetë brirë është Bashkimi Europjan, bija Ime, ku është referuar si Babilonia në Librin e Zbuleses.

Babiloni do të bier dhe do të dominohet nga Dragoi I Kuq, Kina dhe aleatja e saj Ariu, Rusia.
Kur kjo të ndodhi komunizmi do të sundoj dhe mjer ata që do të kërkojnë të praktikojnë fenë ne prani të tyre.

Të gjitha fetë do të ndalohen por Kristianët do të pësojnë persekutimin më të madh.

Katolikët e Rromës nuk do të tolerohen fare dhe ata do detyrohen të mbajnë meshë të fshehtë.

Kjo kohë ka ardhur bijte e Mi që ju të filloni të bëni plane për të ardhmen.

Unë do t’ju udhëheq gjatë gjithë kohës.

Filloni të pregatiteni tani sepse po ju jepet koha ta beni këtë.

Përsëri ju them të luteni se shumë prej saj do të dobësoj fuqinë e Bishës, Ariut dhe Dragoit te Kuq.

Ata do të sundojnë për një kohë të shkurtër. Dhe pas kësaj do të shkatërrohen.

Shpëtimtari juaj i Dashur
Shpëtimtari i Njerëzimit

Jesu Krishti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-beast-with-the-ten-horns-is-the-european-union/

Vëndet Europiane do t’i dorëzohen diktaturës njësoj si në ditët e Hitlerit

E Shtunë, 18 Shkurt 2012, ora 16:00

Bija Ime e dashur, plani Im është që të mbroj sa më shumë nga bijtë e Mi, pasi dora e Atit Tim do të bjerë shumë shpejt për të ndëshkuar njerëzimin për ligësitë e tyre, si dhe të ndaloj çdo veprim të tmerrshëm që mund të kryhet nga ata mëkatarë të cilët duan të shkatërrojnë shumë kombe.

Të gjithë ju do të jeni të mbrojtur, por përgjegjësia juaj bie mbi të tjerët.

Shikoni se si vëndet Europiane do t'i dorëzohen diktaturës njësoj si në ditët e Hitlerit.
Planet tashmë janë bërë gati nga grupi botëror për të marrë në kontroll çdo shtet në Europë.

Babilonia do të rrëzohet ashtu si është parashikuar.

Ariu dhe Dragoi i Kuq do të shkojnë në luftë ashtu si është profetisuar.

Rroma do të bëhet vëndi ku do sundoj dhe dominoj i ligu.

Italia do të thërmohet.

Greqia do të jetë e para që do të sjelli një justifikim për të rrëzuar Babilonin.

Gjithëçka do t’i shfaqet botës tani.

Lutja mund të lehtësoj mundimet e bijve të Mi të shkretë, të cilët do të detyrohen të lypin për bukën e gojës.

Ata do të trajtohen si femijet, por do të shkelen me këmbë kur të nënshtrohen nga grupi botëror që punon në bashkëpunim me liderat europjanë.

Ata të gjithë janë tradhëtarë, jo vetëm ndaj atyre që ata shërbejnë por edhe ndaj Zotit, Atit Tim të Gjithëpushtetshëm.

Emri I Tij (I Zotit) urrehet nga ky grup, i cili ka ndaluar nderimin qe i bëhet Atij (Zotit) në vëndet e tyre.

Për këtë arsye ata do të vuajnë. Ata do të ndëshkohen dhe pengohen në kryerjen e misionit të tyre keqbërës.

Zemërimi I Atit Tim të Dashur tani ka arritur lartësi të paparashikuara në një kohë kur ngritja e dragoit të madh të kuq është e pashmangshme.

Kaq shumë shkatërrrim bijtë e Mi.

Sa shumë epsh për fuqi dhe kontroll.

Kaq shumë urrejtjë për Mua, Shpëtimtarin e tyre Hyjnor.

Katër lajmëtaret e satanit kanë zbritur dhe tani punojnë mes këtyre grupeve.

Këta lidera të fuqishëm dhe keqbërës po kontrollohen nga anti-krishti i cili tani është shumë aktiv. Antikrishti drejton një organisatë shumë të madhe.

Kaq dinakë janë ata sa vetëm pak njerëz e kuptojnë se cfarë bëjne në të vërtetë.

Bijtë e mi, ata po përpiqen të marrin kontrollin dhe planet e tyre duket se po shpalosen.

Por atëherë do të jetë koha kur Ati Im do ndërhyj.
Mjerë ata që do të përballen me zemërimin e Atit Tim.

Ata madje nuk do të kenë shancin të dridhen para Tij, nëse nuk pendohen menjëherë.

Shumë pak prej jush, bijtë e Mi, po e mësoni të vërtetën sepse shumë prej këtyre njerëzve kontrollojnë median që ju besoni se është e vërteta.

Ju nuk keni mënyra të tjera për të mësuar se cfarë po ndodh në botë.

Sepse ato që ju i konsideroni si organisata të përgjegjshme dhe kujdesen për kombet, janë në fakt të njëjtat grupe të drejtuara nga anti-krishti.

Ato kombe që ju i konsideroni të këqinj, kanë rënë viktimë dhe po përdoren si peng me qëllim që të duken si të tilla në pjesën tjetër të botës.

Ju nuk duhet të besoni gjithmonë atë që ju paraqitet në emër të drejtësisë.

Lutuni fort për të gjithë motrat dhe vëllezërit tuaj që do të shkelen nga këta njerëz.

Lutuni që Paralajmërimi do t'i vonoj veprat e tyre dhe lutuni që të zbusni efektin që do të ketë plani i tyre i organisuar për të shkelur të drejtën tuaj ndaj parasë, ushqimit dhe të drejtës për të praktikuar Kristianismin dhe fetë e tjera që nderojnë Atin Tim.

Jesu Krishti juaj
Shpëtimtari i njerëzimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/european-countries-will-succumb-to-dictatorship-no-better-than-the-days-of-hitler/

Monday, 20 February 2012

Virgjëra Mari: "Pranojeni abortin në Irlandë dhe ju do ta këpusni lidhjen me zemrën time"

E Premte, 17 Shkurt 2012, ora 15:30

Unë jam Nëna juaj e dashur, Mbretëresha e Ëngjëjve, Virgjëra Mari, Zonja e Papërlyer.

Sa shumë lotoj sot kur Irlanda, vëndi që më është dedikuar mua më shumë, Nënës së tyre të dashur, po bie pre e të ligut.

Errësirë e madhe ka rënë mbi atë vënd. Sa shumë e kanë humbur besimin, po aq shumë i kanë larguar zemrat nga Biri im i dashur, Jesu Krishti.

Bijtë e mi në Irlandë e kanë lejuar të ligun që t’i kthej zemrat e tyre në gurë.

Ata që e duan Birin tim dëshpërohen kur shikojnë se mospërfillja për fenë ka marrë kontrollin mbi këtë vënd, që dikur ishte vënd i shenjtë.

Janë bërë përpjekje për të pranuar abortin dhe nëse kjo ndodh, do ta fyej shumë rëndë Birin tim të Shtrenjtë.

Bijtë e mi, nëse ju e pranoni abortin në Irlandë, ju do ta këpusni lidhjen që ju ka mbajtur pranë zemrës sime.

Shumë njerëz në Irlandë tani po e fyejnë Birin tim me mungesën e respektit që tregojnë ndaj Tij. Edhe mua, gjithashtu, nuk më durojnë dhe emri im është përulur.

Bijtë e Irlandës, të zgjedhur si bij të veçantë për të përhapur fjalën e Atit tim nëpër botë, duhet të më dëgjoni.

Lutuni, lutuni, lutuni që këto plane për të pranuar ligjin e abortit të mos realizohen.

Nëse kjo ndodh, Irlanda do ta humbasë favorin në Mbretërinë e Atit tim.

Mëkati i abortit është më i rëndi në sytë e Atit tim. Eshtë një nga llojet më të këqija të genocidit.

Ju duhet ta luftoni këtë të lig, bijtë e mi. Ju duhet ta bëni këtë tani, se për ndryshe lidhja e fundit hyjnore do të dobësohet, në vënd që të forcohet.

Ju duhet të ngriheni bijtë e mi dhe ta rivendosni besimin Katolik dhe Kristjan sepse ato po ju vidhen.

Mos i lejoni ata në fuqi të tallen me ju kur shpallni fjalën e shenjtë të Zotit.

Shpirtrat e errësirës tani kanë mbuluar jo vetëm vëndin tuaj por edhe vëndet e shenjta ku unë duhet të nderohem.

Unë lotoj me trishtim kur shikoj Irlandën time të dashur të mënjanuar.

Por ka akoma shpresë bijtë e mi. Tani duhet të bashkoheni si një forcë e vetme për të mbrojtur besimin tuaj.

Shumë shpejt ju do të detyroheni të braktisni jo vetëm besimin tuaj Katolik por edhe Besimin Kristjan.

Shpëtojeni vëndin tuaj nga socialismi dhe diktaturat anti fetare.

Ata do të deklarojnë për të drejtat e qytetarëve, por do t’ju mohojnë po ato të drejta, që ata pohojnë so po mbrojnë, përfshi këtu dhe të drejtën e lutjes.

Ata do t’ju detyrojnë të pranoni, me ligj, të drejtën e vrasjes së fëmijëve të palindur.

Ta kujtoni se çdo shpirt është krijuar me dashuri nga Zoti Ati I Gjithëpushtetshëm.

Çdo njeri që zgjedh abortin apo ndihmon në veprimin e tmerrshëm të abortit kryen mëkatin e madh vdekjeprurës.

Lutuni, lutuni, lutuni për Irlandën (Lutja 32)

O Nëna e Shpëtimit
Lutu për bijtë e tu në Irlandë për të ndaluar
Veprën e tmerrshme të abortit që po na imponohet
Mbroje këtë komb të shenjtë që të mos bjerë thellë në dëshpërim
Nga errësira që e ka mbuluar vëndin tonë

Na e largo të ligun që kërkon të shkatërroj fëmijët e tu të palindur
Lutu që këta lidera të marrin kurajo dhe të dëgjojnë ata që e duan Birin tënd
Dhe të ndjekin mësimet e Zotit Tonë Jesu Krisht.

Amen.

Shkoni dhe ju thoni bijve të mi në Irlandë të bëhen të fortë. Ata duhet të ngrihen për atë që është e drejtë.

Kurrë nuk duhet të kenë frikë të shpallin të vërtetën, Fjalën e Shenjtë të Zotit, pavarësisht nga vështirësitë.

E Juaja Mbretëresha e Qiellit

Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-introduce-abortion-in-ireland-and-you-will-severe-the-link-to-my-heart/

Sunday, 19 February 2012

Grupi i lig po kryen gënjeshtrën më të madhe për t’i marr shtetet në kontroll

E Enjte, 16 Shkurt 2012, ora 20:00

Bija Ime e dashur, ti duhet t’ju tregosh bijve të Mi, të gjithë atyre që me ndjekin Mua, të bashkohen dhe të formojnë një rrjet mbrojtës në lutje.

Duke u bashkuar si vëllezër dhe motra në lutje për ata bij të humbur, që enden duke kërkuar dashuri për mua por që nuk mund të gjejnë paqe në shpirtrat e tyre, ju mund t’i shpëtoni ata.

Ata kanë nevojë që ju të luteni për ata sepse Paralajmërimi nuk do t’i kthej dot ne besim këta shpirtra të varfër.

Ju, ndjekësit e Mi besnik më sillni ngushëllimin që më duhet kur shikoj dhimbjen dhe vështirësitë e tmerrshme që po pësojnë bijtë e Mi në, pothuajse, çdo cep të botës.

Ky grup i lig, i përbërë nga disa elita dhe nga më të fuqishmit e botës, po kryejnë gënjeshtrën më të madhe përmes komplotit të tyre të paramenduar për të marrë në kontroll vëndet e Lindjes së Mesme, Europës dhe Amerikës.

Plani i tyre po zbulohet para syve tuaj. A nuk mund ta shikoni? Ky plan deshi dekada për t'u zhvilluar.

Çdo kush nga bijtë e Mi duhet të qëndroj syhapur gjatë gjithë kohës.

Mos i lejoni ata të marrin vëndet tuaja. Përballini ata.

Paraja është arma e tyre e mashtrimit. Shkatërrimi i sistemeve tuaja bankare ishte i qëllimshëm. Tani ata po lëvisin për të përfunduar fazën tjetër të planit të tyre.

Ju, bijtë e Mi, mund ta ndaloni zhvillimin e saj me anë të lutjeve tuaja.

Tashmë, Ati Im po vendos pengesa në rrugën e tyre.

Ndjekësit e Mi gjenden në shumë vënde. Tani ju duhet të bashkoheni në lutje për të ndaluar liderat europianë, disa prej të cilëve janë të prirur të sjellin vuajtje të tmerrshme mbi njerëz të pafajshëm, me mënyrat e tyre të liga.

Unë ju kërkoj me ngulm që të thoni këtë fushatë lutje (31) për t’i ndaluar ata:

O Jesusi Im
Me anë të lutjes sime kërkoj Shpirtin tënd të Shenjtë
Të zbresë mbi ata lidera që janë të shtyrë nga epshi, lakmia, kopracia dhe krenaria
Të ndalojnë persekutimin e bijve të Tu të pafajshëm
Unë të lutem të ndalosh varfërinë, urinë dhe luftrat që po i zhduk bijtë e Tu
Dhe lutem që liderat Europjanë t’i hapin zemrat e tyre per të vërtetën mbi dashurisë Tënde.
Amen.

Bija Ime, vargu i lutjeve do të hapet ngado dhe fuqia e Shpirtit të Shenjtë do ti ndaloj këta njerëz, të cilët e kanë fuqinë të ndalojnë vuajtjet, të ndalojnë veprimet e tyre.

Përhapeni fjalën time me qëllim që të përhapni kthimin në besim.

Koha Imë për të ardhur dhe mbretëruar është afër. Kështu që nuk do të ketë mjaft kohë për t’i shpëtuar të gjithë shpirtrat.

Bëni gjithë çka mundeni për Mua, Jesusin tuaj që ju do dhe kujdeset për ju të gjithë.

Ne duhet të punojmë së bashku, bijtë e Mi, për hir të gjjithë njerëzimit në betejën tonë për të ndaluar anti-krishtin dhe planin e tij mizor të mashtimit.

Shpresë, dashuri dhe lutje, bijtë e Mi. Këtë pres nga ju.

Unë ju falenderoj për gjithë besnikërinë dhe bindjen tuaj.

Ju akoma nuk keni pare dhe keni besuar. Sa dëgjuat zërin Tim, përmes këtyre mesazheve, ju Më njohët.

Ju ishit në gjëndje ta bënit këtë për shkak të Shpirtit të Shenjtë që mbretëron në shpirtrat tuaj.

Ju duhet ta shpërndani këtë dhuratë të madhe me qëllim që të sillni të gjithë të dashurit tuaj me vete në Parajsën Time të Re në Tokë.

Unë e dua secilin prej jush. Ju Më sillni kaq shumë ngushëllim dhe gëzim.

Jesusi Juaj i Dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/wicked-group-perpetrating-biggest-lie-in-order-to-seize-control-of-countries/

Hyji Atë: ‘Evropa do të jetë shënjestra e parë e Dragoit të Kuq që më pas do të ndiqet nga Shtetet e Bashkuara’

E Martë, 14 Shkurt 2012, ora 18:00

Bija Ime, ti nuk duhet të kesh dijeni për kohën që kam caktuar për Ndëshkimin Tim dhe Paralajmërimin.

Nuk është nevoja të shqetësohesh për orën Time Hyjnore sepse kjo do të jetë vetëm sipas Vullnetit Tim të Shenjtë.

Megjithatë, duhet ta dish se Dragoi i Kuq, për të cilin është folur shumë kohë më parë, tani e ka ngritur kokën me ndruajtje por me një qëllim të tmerrshëm për të zhdukur Kristianët në të gjithë botën.

Duke pritur me durim për kaq kohë, ai do të sulet tani dhe, me zjarr nga goja, do të shkatërroi çdo gjë që përfaqëson nderim për Mua, Zotin e Gjithëpushtetshëm dhe Birin Tim të Dashur, Jesu Krishtin.

Evropa do të jetë shënjestra e tij e parë dhe më pas Kombet e Bashkuara të Amerikës.

Komunizmi do të përhapet dhe mjerë ata që e kundërshtojnë sundimin e Dragoit të Kuq.

Bija Ime, e kuptoj se mesazhet hyjnore të fundit që të janë dhënë, janë shqetësuese por e vërteta duhet të zbulohet.

Vetëm kur të njihen profecitë, atëherë do të kthehet besimi. Kjo është edhe arsyeja që profecitë po ju jepen tani bijve të Mi, që ata ta njohin të vërtetën e mësimeve të Mia.

Të gjitha profecitë që ju dhanë profetëve të Mi, Danielit dhe Xhonit, do të shpalosen fletë për fletë.

Hollësirat do të jepen ty, bija Ime, që të ndihmosh në ndërtimin e asaj që ka mbetur nga kisha Ime në tokë.

Bijtë e Mi duhet të ngushëllohen me ndihmën e mesazheve të Mia dhe Unë do t’i siguroj ata për dashurinë Time.

Mbështetuni tek Unë, bijtë e Mi, Atin tuaj të dashur, dhe Unë do t’ju jap hiret që ju duhen për të mundur armikun.

Ata nuk mund të fitojnë dhe fuqia e tyre do të jetë jetë-shkurtër por Dragoi i Kuq dhe aleatët e tij të verbër do të hidhen në zjarrin e dënimit të përjetshëm.

Lutuni për shpirtrat e tyre sepse ju mund t’i ndihmoni ata me lutjet tuaja për t’i shpëtuar.

Paralajmërimi do të ketë pak rëndësi për ndjekësit e satanit, dragoit të kuq dhe ushtrive të tij.

Kaq të ngurta janë zemrat e tyre saqë do të bashkohen me të ligun me qëllim. Besnikëria e tyre do të shpërblehet me parajsën e rremë që ai u ka premtuar.

Ashtu si shpirtrave të zgjedhur u është dhënë dhuntia të shohin të mbinatyrshmen, si në rastin tënd, është dhuntia që më shikon Mua dhe Birin Tim të Dashur, Jesu Krisht, disa shpirtëra shohin satanin dhe ëngjëjt e tij të rënë.

Kaq i afërt është bashkëpunimi i tyre me të ligun saqë shumë nga ndjekësit e satanit preferojnë të vdesin sesa të më pranojnë Mua, Atin e tyre të Gjithëpushtetshëm.

Premtimi Im është ky bijtë e Mi.

Unë do t’i mbroj të gjithë bijtë e Mi që kanë vulën e dashurisë Sime të vendosur në shpirtrat e tyre.

Ju do t’i shpëtoni persekutimit që të qëndroni të fortë dhe të luteni me gjithë fuqinë tuaj për këta njerëz të ligj.

Kjo do të ndihmojë në dobësimin e frikës, shmangien e luftës, urisë dhe persekutimit fetar.

Lutjet për Mua, Atin tuaj, tani duhet të përfshihen në lutjet tuaja ditore me këtë lutje të veçantë:

Fushata e Lutjes (30)

O Ati im I Përjetshëm
Zoti, Krijues i Universit
Në emër të Birit Tënd të shtrenjtë
Të lutemi që të na bësh Të duam më shumë

Na ndihmo të jemi trima, të patrembur dhe të fortë përballë fatkeqësive
Pranoi sakrificat, vuajtjet dhe sprovat tona si një dhuratë
përpara Fronit Tënd për të shpëtuar bijtë e Tu në tokë

Zbuti zemrat e shpirtrave të papastër
Hapi sytë e tyre tek e Vërteta e Dashurisë Tënde
që ata të bashkohen me të gjithë bijtë e Tu
në Parajsën në tokë që Ti ke krijuar me dashuri për ne
Sipas Vullnetit Tënd Hyjnor


Amin.

Ju lutem ta pranoni ndërhyrjen Time Hyjnore në jetën tuaj sot, bijtë e Mi.

Sepse ju që keni dashuri të thellë për Mua, Atin tuaj, dijeni se Unë duhet t’ju pregatis për këtë udhëtim të rëndësishëm.

Unë nuk do të bëja detyrën Time si Krijuesi dhe Ati juaj i dashur, nëse nuk do të komunikoja me ju gjatë këtyre diteve të fundit ashtu si ju në tokë e dini se po ndodh tani.

Për ata që janë të frikësuar nga Fjalët e Mia Më të Shenjta, Më lejoni t’ju këshilloj duke ju thënë se kjo nuk do të thotë fundin e botës. Sepse nuk është e tillë.

Është thjesht fundi i sundimit të satanit në tokë e cila duhet mirëpritur, bijtë e Mi.

Koha po afrohet për Birin Tim të marri fronin që i takon kur Ai të vij për herën e Dytë, për të mbretëruar në Parajsën e Re të Përkryer në tokë.

Zemra Ime po shpërthen nga gëzimi kur ju tregoj bijve të Mi për tokën e re që Unë kam pregatitur për ju.

Bijtë e Mi do të jetojnë për 1,000 vjet në Parajsën që Unë krijova për Adamin dhe Evën.

Do të ketë paqe, dashuri dhe harmoni dhe nuk do t’ju mungoi asgjë.

Njerëzit do të martohen, do të kenë fëmijë dhe lulet, lumenjtë, detet, malet dhe liqenet do t’ju lënë pa frymë.

Kafshët do të jetojnë në harmoni me bijtë e Mi dhe ju do të udhëhiqeni me dashuri nën mbretërinë e Birit Tim, Jesu Krisht.

Vetëm atëherë, Vullneti Im I Shenjtë do të bëhet në tokë ashtu si është në Qiell.

Ati juaj I Dashur
Zoti, Krijuesi i gjithë njerëzimit
Zoti I Gjithëpushtetshëm


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-europe-will-be-first-target-of-red-dragon-followed-by-the-usa/

Saturday, 18 February 2012

Ditët e fundit të satanit: Si një grenzë që po ngordh, do ta lëshoj thumbin më lëndues

E Hënë, 13 Shkurt 2012, ora 15:30

Të lutem, bija Ime, dije se njeriu duhet të shikoj rreth vetes për të njohur ndryshimet e mëdha që kanë ndodhur në botë.

Veprimet normale të përditshme nuk duken më njësoj. Kënaqësitë që ju, bijtë e Mi, merrni nga përfitimet materiale e kanë humbur shkëlqimin e tyre. Ato nuk ju tërheqin më. Ato janë mbuluar me maskën e boshllëkut.

Përse është kjo? A nuk e dini se kjo është goditja e antikrishtit dhe e pranisë së tij e cila hedh këto hije ne tokë.

Ai, pjella e satanit, po infekton çdo nivel të shoqërisë suaj, përfshi këtu politikanë, forcat ushtarake, institucione financiare, organizata humanitare dhe madje kishat tuaja.

As edhe një sektor nuk do të kursehet me qëllim që ai të shkaktoj dhimbje mbi njerëzimin në këto ditët e fundit të tij në tokë.

Ju Ndjekësit e Mi, dijeni se Unë, Jesusi juaj, ju kam dhënë fuqinë e Shpirtit të Shenjtë t’i bëni kata keqbërës të pafuqishëm.

Sa më shumë të ngriheni në betejë me një besim të fortë, aq më i dobët do të bëhet mbërthimi i antikrishtit.

Lutja, she sidomos Fushata e Lutjeve që ju jepet me anë të lajmëtares Time, do të ndihmoj për të përzënë të ligun.

I gjithë i ligu mund të shkatërrohet me anë të lutjes. Kaq e thjeshtë është.

Ditët e mbijetesës së satanit dhe ushtrisë së tij janë të numëruara. Megjithatë, si një grenzë që po ngordh do ta lëshoj thumbin më lëndues.

Tregoni durim dhe këmbëngulje gjatë këtyre provave të vështira dhe ju, ushtria Ime, me shpresë dhe konfidencë do të marshoni të bashkuar drejt portave të Parajsës Sime në tokë.

Shpëtimtari juaj, Jesu Krishti


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/satans-last-days-like-a-wasp-when-dying-the-sting-will-be-the-most-painful/

Bibla e Shenjtë nuk do të lihet mënjanë në favor të këtyre mesazheve

E Dielë, 12 Shkurt 2012, ora 15:00

Bija ime e dashur, dje më mori malli për ty. Të kujtohet se të zgjova gjatë natës? Ti ishe shumë e lodhur por sa shumë doja të flisja me ty atëherë.

Sot Unë duhet të nxis më tepër që ti tregosh botës se lufta sa vjen e shtohet, dhe nëse nuk do të luten më shumë nga Bijtë e Mi, do të jetë një luftë bërthamore shkatërruese.

Kjo është afër dhe lutja mund ta shmangi këtë së bashku me dorën e Atit Tim të Përjetshëm.

Unë kërkoj që më shumë nga Ndjekësit e Mi të përhapin Fjalën Time të Shenjtë e dhënë për gjithë njerëzimin për të mirën e shpirtrave të tyre.

Ti, bija Ime, po sulmohesh nga ata që thonë se Libri i Shenjtë i Atit Tim po lihet mënjanë në favor të këtyre mesazheve. Nuk është kështu.

Mesazhet e Mia sot janë për të përforcuar mësimet që gjenden në Biblën e Shenjtë sepse sa shumë njerëz në botë sot nuk e dinë se çfarë ndodhet në të.

As nuk do t’i njohin dhe shenjat paralajmëruese të ditëve të fundit nëse Unë nuk t’i shfaq ato tani.

Çfarë është kjo? Unë duhet t’i pregatis shpirtrat tuaj për Parajsën Time Të Re. Kurrë mos mendoni se po ju çoj në një rrugë të ndryshme nga kjo.

Sepse vetëm një rrugë të çon në Parajsë dhe Unë jam i vetmi që do t’ju çoj te portat e saj.

Kushtojini vëmëndje Fjalës Sime.

Dëgjoni thirrjen Time.

Ecni me Mua me kokën lart pa patur frikë në zemrat tuaja kur Unë drejtoj ushtrinë Time që do të Më ndihmoj të rivendos Mbretërine Time në tokë.
Jesusi juaj i Dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-holy-bible-is-not-being-shoved-aside-in-favour-of-these-messages/

Wednesday, 15 February 2012

Hyji, Ati i Gjithëpushtetshëm: “Bota do marri një Ndëshkim – Ndërhyrja Ime është e nevojshme”


E Shtunë, 4 Shkurt 2012, ora 15:00

Bija ime, bota do të marri një ndëshkim si rezultat i mëkatit të tmerrshëm që po kryhet nga njerëzimi.

Edhe pse një pjesë e madhe e këtij dënimi është mënjanuar, Dora Ime do të bjerë tani mbi ligësinë që po kryhet në cdo cep.

Kaq shum
ë urrejtje për Mua, Hyjin Atë, duhet të ndalohet ose përndryshe bijtë e Mi do të vuajnë një tmerr akoma më të madh.

Unë tani po e pregatis botën për ndryshimet që nevojiten për të pastruar tokën që ajo të jetë sipas planit Tim për të shpëtuar njerëzimin.

Kaq shumë shpirtra po torturohen nga mëkati.

Unë jam Zoti i gjithë Krijimit dhe nuk do të rri të shikoj bijtë e Mi kur shkatërrojnë njëri tjetrin.

Bija ime, është krijuar një plan i lig për të shkatërruar njerëzimin përmes luftës.

Këto luftra nuk janë aksidentale.

A e shikon se sa shumë po ndodhin, në sa shumë vënde, ngado?

Kjo është nga dora e Anti-Krishtit i cili po pret momentin e lavdisë në tokë me durim. 

Kur kombet të kenë rënë në gjunjë, ai do të marshoj dhe do të krijoj një paqe të rreme sipas mënyrës së tij djallëzore. Kjo do të jetë një maskë e mashtrimit.

Ndëshkimi Im do të lëshohet mbi ato kombe që do të marrin pjesë në këtë mashtrim të madh që kanë për synim të kontrollojnë botën duke pushtuar shtetet.

Bëhu e fortë, bija ime, sepse koha, kur toka të filloj të tundet, nuk do të zgjasi shumë. Kjo është e nevojshme që të zgjohen bijtë e Mi.

Ata, bijtë e Mi, janë paralajmëruar por Zëri Im është urryer.

Bijtë e Mi që bëjnë një jetë të mirë dhe shikojnë me frikë të ligun në botën e tyre, duhet ta kuptojnë se Ndërhyrja Ime është e nevojshme.

Nëse Unë nuk e ndaloj atë që po ndodh, pjesa më e madhe e njerëzimit do të shkatërrohet.

Lutu q
ë bijtë e Mi të luten për paqe në vëndet e tyre.

Kurrë mos ki frikë të shpallësh fjalën Time edhe po të persekutojnë. Sepse vetëm një që deklaron fenë e tij me zë të lartë është mjaft për qindra kthime në besim.

Shko në paqe. Ka ardhur koha p
ër Mua, Hyjin Atë, të lejoj hapjen e vulave. Vetëm atëherë njerëzimi do ta pranoj se janë të pafuqishëm.

Ata nuk e kontrollojnë botën sepse nuk është e mundur.

Vetëm Krijuesi I Njerëzimit ka fuqi mbi satanin dhe tani Unë do të lëshoj një ndëshkim mbi ato zemra të ftohta dhe shpirtra të errët që kanë bërë marrëveshje me atë.

Fazat e fundit të pastrimit tani do të fillojnë.

Hyji Atë i GjithëpushtetshëmMesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-world-to-undergo-a-chastisement-my-intervention-is-necessary/

Sekreti i fundit i Fatimës shfaq të vërtetën mbi futjen e grupit satanic në Vatikan


E Enjte, 26 Janar 2012, ora 21:40

Bija ime e dashur, ka ardhur koha për t’i treguar botës mbi të vërtetën e plotë të mistereve të Mbretërisë Hyjnore.

E vërteta ka qënë e fshehur për shumë kohë. Pranimi i ndërhyrjes sime hyjnore përmes mbrekullive, shfaqjeve dhe komunikimeve hyjnore tek shpirtërat e zgjedhur është hedhur mënjanë nga vetë kisha ime për shumë vjet.

Vetëm ata e dinë pse kisha ime e pa te nevojshme ta hedhi te vërtetën mënjanë kur ajo nevojitej për të forcuar besimin te bijtë e mi kudo që janë.

Çdo misionare e imja dhe e Nënës se Bekuar nuk u pranua që në fillim dhe është trajtuar me përçmim nga Kisha Ime.

Bija ime, madje dhe sekreti i fundit i Fatimës nuk ju tregua botës sepse zbulonte të vërtetën mbi futjen e grupit satanic në Vatikan.

Pjesa e fundit e sekretit nuk është treguar me qëllim që të mbroj grupin e madh djallezor që u fut ne Vatikan që nga paraqitja e Nenes Time ne vëndin e shenjtë të Fatimas.

Bija ime Lucia e pati gojen të mbyllur nga forcat qe kontrollonin ato pjesë të Vatikanit ku Papat e mi të dashur kishin fare pak kontroll.

Shiko se si ata jo vetëm e kanë shtrembëruar të vërtetën mbi mësimet e mia, por kanë futur metoda të reja të adhurimit katolik të cilat më fyejnë Mua dhe Atin Tim Të Përjetshëm.

Kisha Katolike është e vetmja Kishë e vërtetë dhe si e tillë është shënjestra kryesore e satanit dhe e grupit të tij djallëzor. 

E vërteta vjen nga Unë.

E vërteta nuk e bën njerëzimin të ndjehet rehat sepse ajo mund të kërkoj sacrifica personale.

E vërteta shakton zemërim në disa situata dhe në shumë raste trajtohet si herezi.

Sidoqoftë, vetëm e vërteta ju çliron nga gënjeshtrat. Gënjeshtrat të cilat vijnë nga satani dhe që krijojnë një barrë te rëndë në shpritin tuaj.

Koha ka ardhur për të zbuluar të vërtetën në një botë që është e mbushur me gënjeshtra.

Bija ime, kaq shumë gënjeshtra ju janë treguar bijve të mi nga fetë e rreme, zotat e rreme, drejtues të rremë kishe, udhëheqësa dhe organisata politike të rreme si dhe media të rreme.

Shumë nga e vërteta është fshehur. Por nëse e vërteta mbi atë çfarë po ndodh në botë të shfaqej sot shumë pak njerëz do ta pranonin atë.

Sa shumë nga e vërteta ka qënë e fshehur.

E njëjta gjë ka ndodhur edhe me dhjetë urdhërimet e Atit Tim. Ato janë urdhërimet e vendosura nga Ati Im dhe i janë dhënë profetit Mose.

E vërteta kurrë nuk ndryshon, pavarësisht se sa shumë përpiqet njerëzimi ta ndryshoj atë.

Urdhërimet e Atit Tim nuk pranohen më as mes kishave kristiane.

Nuk duhet të vrasësh - do të thotë se ti nuk mund te vrasësh një tjetër qënie njerëzore. Kjo nuk i referohet vetë-mbrojtjes por në çdo rrethanë tjetër.

Askush nuk mund ta justifikoj vrasjen – abortin, eksekutimin apo vrasjen me deshirë. Askush.

Ky është një mëkat vdekjeprurës dhe dënimi është me një jetë të përjetshme në ferr.

Bija ime, e pranojnë bijtë e mi këtë? Jo, ata madje nxerrin ligje që jo vetëm e bëjnë këtë të pranueshme por edhe të justifikueshme në sytë e Zotit. Por nuk është ashtu.

Secila nga dhjetë urdhërimet e Atit tim thyhet cdo ditë.

Dhe kisha ime nuk predikon për seriozitetin e mëkatit. Ata kurre nuk i thonë njerëzve se ata do të shkojnë në ferr nëse kryejnë një mëkat mortor dhe nuk tregojnë pendesë.

Zemra ime është e plagosur thellë. Ato, Kishat e Mia, në gjithë botën nuk predikojnë të vërtetën.
Shumë nga shërbëtorët e Mi të shenjtë nuk besojnë më në gjëndjen e ferrit apo të purgatorit.

Ata nuk i pranojnë urdhërimet e Atit Tim. Ata justifikojne çdo mëkat.

Ata flasin për mëshirën e Atit tim por nuk arrijnë të shpjegojnë pasojat e një vdekje në gjëndjen e mëkatit mortor. Ata më fyejnë rëndë kur nuk kryejnë detyrat e tyre për të cilat janë caktuar.

Ata janë, në shumë raste, përgjegjës për humbjen e kaq shume shpirtrave.

Hapni syte te e verteta të gjithë ju që pohoni të jeni besimtarë në Zotin Atin e Gjithëpushtetshëm, krijuesin e të gjitha gjërave.

Ka vetëm një të vërtetë. Nuk mund të ketë më shumë se një të vërtetë.

Çdo gjë tjetër përveç të vërtetës është një gënjeshtër dhe nuk vjen nga Ati Im Hyjnor, Zoti, Krijuesi I Plotfuqishëm i të gjitha gjërave.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jesu Krisht

Shënim: Duhet përmëndur këtu se në një mesazh të mëparshëm Jesusi i tha Marias se edhe mëkati i vrasjes mund të falet tek një person i cili me të vërtetë pendohet. 

Shtetet e tjera do të ndjekin shëmbullin e Anglisë për të ndaluar lutjen në publik

E Djelë, 12 Shkurt 2012, ora 10:30

Bija ime, sa shumë lotoj kur shoh shumë që përpiqen të heqin nderimin që i bëhet Birit tim të dashur.

Unë të tregova se beteja ka filluar. Planet tashmë kanë filluar në Angli për të ndaluar në publik lutjet drejtuar Zotit, Atit dhe Birit të Tij të Shenjtë, Jezu Krishtin.

Ky është vetëm fillimi. Shumë shpejt kjo do të zbatohet në shkolla dhe vënde të tjera publike deri sa të ndalohet me ligj të lutesh në Kishat e dedikuara të Birit tim, Jezu Krishtit.

Urrejtja që njerëzit dha ata në vënde të larta kanë për Birin tim do të thotë se ata do të bëjnë çdo gjë që munden për të ndaluar ushtrimin publik të Krishtërimit.

Ata që e urrejnë Birin tim thonë se nuk besojnë në Birin tim. Por si munden të shfaqin kaq shumë urrejtje për dikë që nuk e besojnë?

Përbusja që ata kanë për Birin tim do të bëhet më e dukshme kur shtetet e tjera do të ndjekin shëmbullin e Anglisë për të ndaluar ushtrimin publik të Krishtërimit.

Do të trajtohet si krim po të nderohet Biri im.

Edhe fetë e tjera që besojnë në Zotin, Atin e Gjithëpushtetshëm, do të pësojnë dëme, gjithashtu.

Megjithatë ato nuk do të pësojnë aq shumë dëme sa Kisha Romake Katolike dhe kristianë të tjerë. Vuajtjet e tyre do të intensifikohen më shumë.

Lutuni bijtë e mi që kjo e ligë të shmanget, pasi tani po bëhet edhe më e dukshme.

Ata që pohojnë se nuk besojnë në Birin Tim kanë qëndruar të fshehur për një kohë të gjatë.
Tani ata do të ngrihen dhe me konfidencë do të persekutojnë Birin tim përmes vuajtjeve që do t'ju shkaktojnë ndjekësve të Tij.

Lutuni fort bijtë e mi për të mbrojtur besimin tuaj dhe të drejtën për të nderuar Birin Tim pa patur turp në publik.

Ju lutem bëni këtë Lutje (29) për të mbrojtur praktikën e Krishtërimit.

O Zoti im Jezu Krisht
Unë të kërkoj të dërgosh Shpirtin Tënd Të Shenjtë
Mbi gjithë bijtë e Tu


Unë të lutem që t’i falësh ata që kanë urrejtje për Ty në shpirtrat e tyre
Unë lutem që ateistët të hapin zemrat e tyre të ngurta gjatë Mëshirës Tënde të Madhe dhe bijtë e Tu që të duan Ty, të nderojnë Ty me dinjitet dhe t’i rezistojnë gjithë persekutimeve.

Të lutem mbushi të gjithë bijtë e tu me Dhuratën e Shpirtit Tënd që ata të ngrihen me kurajo dhe të drejtojnë ushtrinë Tënde në betejën finale kundër Satanit, demonave të tij dhe të gjithë atyre shpirtrave që janë shërbëtorë të premtimeve të tij të kota
.

AMIN

Shko në paqe bija ime dhe tregoi botës të pregatitet për këtë padrejtësi të madhe.

Faleminderit që ju përgjigje thirrjes time sot.

Maria Mbretëreshë e të gjithë ëngjëjve
Nëna e Shpëtimit


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/other-countries-will-follow-england-to-ban-public-practice-of-christianity/

Sunday, 12 February 2012

Ati Zot: Tërmetet do të ndjehen si pjesë e një ndëshkimi të vogël para Paraljamërimit

E Premte, 10 Shkurt 2012, ora 19:50

Unë jam Hyji Ati, Krijuesi i të gjitha gjërave. Unë vij ne emër të Trinisë së Shenjtë.

Bija ime e dashur, Unë sot po lajmëroj se të gjitha pregatitjet janë tani të përfunduara për mëshirën e madhe të Birit Tim.

Të lutem, njoftoi bijtë e Mi për detyrën e tyre që të luten për të gjithë ata që janë larguar nga Unë, Atin e tyre të Përjetshëm. Vetëm ju, bijtë e mi, mund t’i shpëtoni këto shpirtra.

Gjithashtu dua t’ju njoftoj se një numër tërmetesh do të ndjehen kur Unë të dërgoj një ndëshkim të vogël për të dënuar ata njerëz të liq që torturojnë të tjerët.

Bija ime kur ky ndëshikim të ketë përfunduar, atëherë do të jetë koha për Paralajmërimin.

Njerëzimi do ta nderoi Birin Tim kur do të kërkojnë falje për mënyrën me të cilën më kanë ofenduar Mua.

Shumë do të kthehen. Shumë do të vdesin. Shpirtat e atyre qe do të vdesin mund të shpëtohen përmes lutjeve tuaja. Pas kësaj bota do të qetësohet pak dhe do të jepet kohë për t’u penduar.

Dijeni se Unë I dua të gjithë bijtë e Mi, por si një Baba i mirë Unë duhet t’i ndëshkoj fëmijët e mi me qëllim që ata ta kuptojnë ndryshimin midis të drejtës dhe gabimit.

Ky pastrim do t’i zgjojë bijtë e Mi dhe shumë të tjerë do t’i pranojnë hiret, me mirënjohje kur ato do të derdhen mbi njerëzimin gjatë Paralajmërimit.

Unë ju dua bijtë e mi dhe është dëshira Ime të shpëtoj secilin prej jush përfshi këtu edhe ata që nuk e pranojnë egzistencën e Trinisë së Shenjtë.

Ati juaj i Dashur
Zoti i Plotëfuqishëm

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-earthquakes-will-be-felt-as-part-of-a-small-chastisement-before-the-warning/

Prifti Im I Shenjtë, Papa Benedict XVI, do të hiqet nga vëndi i tij në Rromë.

E Shtunë, 11 Shkurt 2012, ora 11:30.
Bija ime e dashur, luftrat po shtohen ngado dhe shumë shpejt dora e Atit Tim do të ndërhyj për të ndaluar këtë ligësi.


Mos ki frikë se planet për të shpëtuar njerëzimin kanë përfunduar dhe nuk do të zgjasi shumë kur Mëshira Ime e Madhe do t’ju jepet secilit prej jush.

Kurrë mos kini frikë nga veprat e antikrishit kur, ju bijtë e mi, e keni fuqinë brenda jush për të dobësuar influencen e tij mbi botën me anë të lutjeve tuaja.

Lidera të tjerë në botë shumë shpejt do të vriten dhe prifti Im i Shenjtë, Papa Benedict XVI do të hiqet nga vëndi i tij në Rromë.
Vitin e kaluar, bija ime, unë të tregova për komplotin brenda korridoreve të Vatikanit.

Një plan për të shkatërruar Prifitn Tim të Shenjtë po organisohej në fshehtësi në 17 Mars 2011 dhe kjo do të ndodhi sepse kështu është parashikuar.

Përhapeni tani fjalën time të shenjtë në cdo cep të botës dhe bëni të mundur që mesazhet e mia të printohen dhe të shpërndahen në sa më shumë vënde të jetë e mundur.

Ju jeni të udhëzuar kështu që duhet të bëni më të mirën. Në lutjet tuaja më kërkoni Mua t’ju jap ndihmë dhe do ta merrni.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:http://www.thewarningsecondcoming.com/my-poor-holy-vicar-pope-benedict-xvi-will-be-ousted-from-the-holy-see-in-rome/