Wednesday, 18 September 2013

Nëna e Shpëtimit: Një luftë botërore e re dhe e hidhur do të deklarohet

E Premte, 6 Shtator 2013

Bija ime e dashur, sipas udhëzimeve të Birit tim, Jezu Krishtit, unë duhet të bëj të ditur se luftrat, që do të shpalosen tani, në Lindjen e Mesme, do të paralajmërojnë betejën e madhe, kur një luftë botërore e re dhe e hidhur do të deklarohet.

Sa e thyen kjo Zemrën e Shenjtë të Birit tim të përvujtur. Do të përhapet urrejtja, e cila i ka mbushur zemrat e atyre liderave, që ju është besuar përgjegjësia për të drejtuar vëndet e tyre, nga njerëzit e zakonshëm. Ata do të tradhëtojnë vëndet e tyre. Miljona do të vriten dhe shumë kombe do të përfshihen. Ju duhet ta dini se shpirtrat e atyre që do të vriten dhe që janë të pafajshëm ndaj ndonjë krimi do të shpëtohen nga Biri im.

Shpejtësia e këtyre luftrave do të rritet dhe Lufta e Madhe do të shpallet jo më vonë se kur katër pjesët e botës do të përfshihen. Për fat të keq, armët bërthamore do të përdoren dhe shumë do të vuajnë. Kjo do të jetë një luftë e frikshme, por nuk do të zgjasi gjatë.

Lutuni, lutuni, lutuni për të gjithë shpirtrat e pafajshëm dhe vazhdoni ta thoni Rozaren time Më Të Shenjtë, tre herë në ditë, për të lehtësuar vuajtjet, që do të shkaktohen nga Lufta e III Botërore.

Faleminderit, bija ime, që ju përgjigje thirrjes sime. Dije se ka një trishtim të madh në Qiell në këtë kohë dhe me zemër të rënduar unë të sjell këtë lajm të vështirë.

Nëna juaj
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht: