Sunday, 6 April 2014

Mesazh i rëndësishëm nga Jezusi mbi promovimin e vizionarëve të tjerë

Ju lutemi të kujtoni këto dy Mesazhe nga Jezusi.


E Premte, 1 Mars 2013

Mesazh nga Jezusi: “Bija Ime, ti nuk duhet të lejosh promovimin e të ashtu-quajturve profetë të tjerë si pjesë e këtij Misioni Tim të Shenjtë, i fundit i këtij lloji, për të shpëtuar njerëzimin. UNË E NDALOJ ATË.”
E Martë, 5 Mars 2013

Jezusi dëshiron që asnjë mesazh nga vizionarët e tjerë – të vërtetë apo të rremë – të jenë në të njëjtën faqe elektronike me këto Mesazhe, për arsye të madhështisë të çfarë këto Mesazhe përfaqëzojnë në botë dhe se asnjë kontribut nuk kërkohet në faqet elektronike që përmbajnë këto Mesazhe. Këto Mesazhe duhet të qëndrojnë vetëm.