Monday, 4 April 2016

Mesazhet e përmbledhura

Të dashur miq!

Këtu mund të lexoni dhe të printoni përmbledhjen e Mesazheve të Shenjta. 


Ju lutemi t'i shpërndani tek sa më shumë njerëz të mundeni. 

Zoti ju bekoftë