Kerko Mesazhet ketu

Friday, 22 November 2013

Kurrë më parë besimi i tyre nuk do të jetë vënë në një provë të tillë

E Enjte, 14 Nëntor 2013, ora 12:00

Bija Ime e dashur, Drita e Zotit ndriçon mbi të gjithë fëmijët e Tij, që janë të bashkuar me Mua, Jezu Krishtin, në këtë kohë. Të gjithë ata Kristjanë në botë që jetojnë sipas Fjalës Sime, që marrin Trupin Tim dhe pijnë Gjakun Tim, do të përjetojnë një vuajtje shpirtërore si asnjë tjetër, për shkak të besimit të tyre tek Unë. Unë i referohem të gjithë Kristjanëve që jetojnë sipas të Vërtetës, që sillen ashtu si Unë i kam mësuar ata dhe që i ndjekin Mësimet e Mia Fjalë për Fjalë.

Të gjithë ata, përfshi ata që nuk kanë dëgjuar ndonjëherë për këto, Mesazhet e Mia për botën, së shpejti do ta kuptojnë se si është të jetosh në Mua dhe me Mua. Kurrë më parë besimi i tyre nuk do të jetë vënë në një provë të tillë dhe për fat të keq, shumë nuk do të jenë në gjëndje t’i bëjnë ballë presioneve me të cilat do t’ju duhet të ndeshen, për shkak të urrejtjes që do të tregohet ndaj tyre. Ata do të bëjnë gjithçka të munden për të qëndruar besnikë ndaj Ungjillit të Shenjtë, por duke bërë kështu ata do të tërheqin urrejtje të madhe dhe do të quhen gënjeshtarë. Nuk do të jetë shumë larg kur të gjithë Kristjanët, që do ta shpallin me forcë Fjalën Time, do të akuzohen se janë kundërshtarë të krahut të djathtë, kur në fakt fajtorët e vërtetë do të jenë ata që hedhin abuzim mbi ta.

Unë ju bëj thirrje të gjithëve ju të qëndroni të heshtur dhe kurrë të mos ju përgjigjeni ngacmuesve që përpiqen ta shkatërrojnë besimin dhe dashurinë tuaj për Mua. Ata që do të vjellin vrer dhe do t’ju bërtasin kanë nevojë për lutjet dhe faljen tuaj. Duke u lutur për shpirtra të tillë, ju do ta shkatërroni influencën e Satanit dhe ai do ta ketë të vështirë ta drejtoj zemërimin e tij drejt jush.

Lutuni, lutuni, lutuni për të gjithë ata që do të përdoren si karrem në betejën e ashpër për të copëtuar Kishën Time në Tokë. Ju lutem ta recitoni këtë Fushatë Lutje për t’i rezistuar persekutimit fetar.

Fushata e Lutjes (126) Për t’i rezistuar persekutimit fetar:

I dashur Jezus, më ndihmo t’i rezistoj çdo lloj persekutimi në Emrin Tënd të Shenjtë.

Ndihmoi ata që bien në gabim, me besimin se bëhen dëshmitarë të Punës Tënde.

Hapi sytë e të gjithë atyre që mund të tundohen të shkatërrojnë të tjerët, përmes veprave, punëve apo gjesteve të liga.

Më mbro kundër armiqve të Zotit, që do të ngrihen të provojnë dhe të heshtin Fjalën Tënde dhe që do të përpiqen të heqin Ty.

Më ndihmo të fal ata që të tradhëtojnë Ty dhe më dhuro Hirin për të qëndruar i vendosur në dashurinë time për Ty.

Më ndihmo të jetoj të Vërtetën, që Ti na mësove dhe të mbetemi përherë nën Mbrojtjen Tënde. Amin.

Shkoni, të gjithë ju që me të vërtetë më doni Mua dhe ndiqni gjithçka që Unë ju mësova. Ta doni njëri tjetrin ashtu si ju kam treguar Unë. Kurrë mos tregoni urrejtje për të tjerët. Përkundrazi, lutuni për ata që ju persekutojnë. Tregoni dashuri kur urrejte të tregohet ndaj jush, sepse kjo do të jetë arma juaj kundër fuqisë së të ligut.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: