Tuesday, 3 July 2012

Jesusi: “Njeriu nuk është zhvilluar prej kafshës, por ata që nuk besojnë në Zot duan që ju ta besoni këtë”

E Enjte, 21 Qershor 2012, ora 17:30

Bija Ime e dashur që nga fillimi i kohës kur bota u krijua nga Ati Im I Përjetshëm ka patur shumë paqartësi mbi origjinën e rracës njerëzore.

Kur Ati Im e krijoi botën, që Ai të mund të kishte një familje, shumë pregatitje u bënë.

Ai e krijoi tokën, detet, bimët, pemët, malet, lumenjtë, kafshët dhe pastaj në ditën e parafundit, kur gjithçka ishte në vëndin e vet në Parajsë, Ai krijoi njeriun.

Njeriu, edhe pse i njollosur me mëkat, është krijesë e shenjtë. Kafshët janë për t'i shërbyer njerëzimit.


Njeriu nuk u zhvillua nga kafshët, por ata që nuk besojnë në Zot duan që ju ta besoni.
Teoria e zhvillimit, që deklaron se njeriu vjen nga kafshët, është një gënjeshtër. Ajo kurrë nuk mund të provohet.

Satani, ëngjëjt e tij të rënë dhe çdo djall që del nga armiku i Zotit, e kane bindur njeriun me këtë gënjeshtër të tmerrshme.

Njeriu është një fëmij i Zotit, por me qëllim që të poshtëroj fëmijën e Zotit, Satani kërkon të krijoj dyshime në zemrat e njerëzve.

Përse e deklaron ai këtë gënjeshtër përmes mësimeve të tij të rreme? Që të vërtetoj se njeriu u zhvillua nga majmuni dhe pastaj ti bindi ata se nuk janë krijuar nga Dora e Atit Tim të Përjetshëm.

Kjo është një nga gënjeshtrat më të mëdha të futura nga djalli duke përdorur shpirtrat e atyre njerëzve që pohojnë se janë më inteligjent se vëllezërit dhe motrat e tyre.

Shkencëtarët deklarojnë se njeriu u zhvillua nga kafshët por ata janë mashtruar.


Shkenca është me gabime kur përpiqet të deklaroj të vërtetën rreth krijimit të universit.

Asnjë njeri nuk e kupton mbrekullinë e Krijimit Hyjnor.

Nëse njeriu beson se i di të gjitha përgjigjet rreth origjinës së njerëzimit, duke u bazuar në arsyen njerëzore, atëherë ai mashtron jo vetëm shpirtrat e tjerë të shkretë por edhe vetveten.

Kur nuk gjendet dashuri për Zotin tek këta shpirtra që besojnë në superioritetin e inteligjencës njerëzore, atëherë ateizmi përhapet si një bar i keq.

Ky bar i keq, i cili rritet në çdo drejtim infekton dhe shkatërron çdo të mbjellë që ka përpara dhe krijon sëmundje.

E vetmja kurë është të kërkosh ndihmë nga Zoti përmes lutjes së përulur dhe të kërkosh që të zbulohet e Vërteta.

Kaq shumë të pavërteta të përhapura nga ateistët, që përpiqen të provojnë se Zoti nuk egziston, kanë shkatërruar miliona shpirtra. Viktimat e tyre kanë nevojë për lutjet tuaja.

Ateizmi është feja më e madhe në botë dhe ata që e kanë kushtuar jetën e tyre ndaj këtij mashtrimi janë të humbur përjetësisht.

Ata do të përballen me zjarrin e Ferrit.

Nëse nuk kthehen tek Unë, gjatë apo pas Paralajmërimit, ata do të vuajnë ndëshkimin e tmerrshëm.

Lutuni për ata.

Jesusi juaj


Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/man-did-not-evolve-from-animals-but-that-is-what-those-who-do-not-believe-in-god-would-have-you-believe/