Thursday, 6 March 2014

Kur ju më keni Mua, ju keni gjithçka

E Djelë, 2 Mars 2014, në 20:14

Bija Ime e dashur, ka periudha vështirësie kur njerëzit mund të ndjehen të pambrojtur. Ka periudha tragjedie kur ata ndjehen të trëmbur. Dhe ka periudha kur njeriu dëshpërohet dhe gjitha shpresa zhduket nga jeta e tij. Pastaj ka periudha fatkeqësie kur njeriu e shkëput veten nga ata që i do – kur ai ndjehet se jeta është me të vërtetë tepër e vështirë për atë për ta duruar. Unë ju them atyre që durojnë dhimbje të tillë të më thërrasin Mua dhe të më kërkojnë Mua, Jezusin tuaj, ta largoj gjithë vuajtjen tuaj. M’i ofroni Mua të gjitha sprovat tuaja, kur ato bëhen tepër të rënda për t’u duruar. Është në atë moment, kur ju e dorëzoni ankthin tuaj të tmerrshëm, që Unë do ta ngre renë që e ka errësuar shpirtin tuaj dhe që e ngatërron mëndjen tuaj.

Kurrë mos ju dorëzoni vuajtjes. Kurrë mos u ndjeni se gjithçka është e pashpresë, sepse kur ju më keni Mua, ju keni gjithçka. Unë Jam mbështetja juaj në këtë jetë dhe vetëm Unë mund t’ju ndihmoj ju. Njeriu gjithmonë duhet të përpiqet për të mbijetuar, për të luftuar padrejtësinë, për të ruajtur virtytin dhe kurrë të mos ketë frikë të shpalli të Vërtetën. Por kur ajo që ju do të dëshmoni t’ju sjelli dhimbje dhe vuajtje të madhe, për shkak të padrejtësive, vetëm Unë mund t’ju ruaj gjatë trazirave të tilla.

Asgjë që bota ka për të ofruar nuk mund t’ju sjelli ju ngushëllim të vërtetë në këto kohë nevoje. Vetëm Unë, Jezu Krishti, mund t’ju fal ju qetësinë e mëndjes dhe forcën dhe kurajon për t’i bërë ballë urrejtjes, padrejtësisë, persekutimit dhe izolimit. Unë duhet të jem zgjedhja juaj e parë në kohë nevoje, kur ju duhet të më thërrisni Mua. Vetëm Unë do t’ju sjell qetësi, paqje dhe çlirim nga shqetësimi, sepse Unë Jam Dashuria dhe kur dashuria banon në shpirtin tuaj ju mund të bëni gjithçka.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht: