Sunday, 9 March 2014

Luftrat do të shkallëzohen, deri kur Lufta e Madhe të deklarohet

E Martë, 4 Mars 2014, në 17:00

Bija Ime e dashur, është e rëndësishme që njerëzit, mbarë bota, të kthehen dhe të më kërkojnë Mua t’i mbroj ata nga goditja e luftës, në këtë kohë.

Luftrat do të shkallëzohen, deri kur Lufta e Madhe të deklarohet dhe atëherë armiku më i madh, që është komunizmi, do të krijoj trazira të mëdha mes gjithë kombeve. Fuqia dhe një etje për atë, do të dali nga egoizmi. Ata që kërkojnë fuqi, më pas nuk do të kenë asgjë, kur do t’ju duhet të qëndrojnë para Meje. Ata që persekutojnë të dobëtit dhe të përulurit do të pësojnë persekutimin e tyre, tri herë më shumë nga ai që ata kanë shkaktuar mbi të tjerët.

Këto luftra do të përfundojnë në trazira. Jetë do të humbasin, por atëherë lufta në Lindje do të shkaktoj një luftë akoma më të madhe. Kur kjo luftë të ndodhi, miljona jetë do të humbasin. Kur gjithçka të duket e pashpresë, njeriu i paqes do të shfaqet dhe pastaj fillimi i fundit do të dëshmohet.

Jeta Ime, Prania Ime, do të siguroj që shpresa, dashuria dhe lutja do të vazhdoj, për të lehtësuar dhimbjen e fëmijve të Zotit, gjatë këtyre kohëve. Të gjitha luftrat, Unë ju siguroj, do të jenë të shkurtra. Të gjitha këto ngjarje të tmerrshme do të jenë jetë-shkurtër, por dijeni se kur ato të ndodhin, ora për të gjitha ato që duhet të ndodhin do të jetë në Duart e Atit Tim.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: