Sunday, 19 October 2014

Providenca Hyjnore gjithmonë do të triumfoj

E Shtunë, 11 Tetor 2014, në 20:30

Bija Ime e dashur, le të mos e nënvlerësoj asnjë Fuqinë e Zotit në të gjitha gjërat, që mund të zhvillohen në këto kohë. Fuqia e Zotit është e pafund dhe asnjë njeri nuk mund ta mposhti Hyjninë apo Vullnetin e Zotit. Asnjë armik i Imi nuk mund të mburret se është më i madh se Zoti, I Cili mundet, që vetëm me një frymë, të lëshoj Drejtësinë e Tij mbi botën. Ndërsa Zoti është i duruar, i arsyeshëm, i drejtë dhe plot me Dashuri të pakushtëzuar për të gjithë fëmijët e Tij, përfshi edhe të liqtë mes tyre, Ai do të hakmerret kundër ligësisë së njeriut, e shkaktuar nga influenca e keqe e djallit.

Të mallkuar janë ata që ngrihen kundër Zotit në kundërshtim me Fjalën e Shenjtë. Ata do të ndëshkohen në Kohën e Zotit, kur t’ju jetë dhënë çdo mundësi për të ndryshuar mënyrat e tyre. Ata që adhurojnë djallin dhe bishën do të goditen nga vetëtima, ashtu si ishte kur Luciferri u hodh në humnerën skëterr, si një goditje e vetëtimës.

Kur armiqtë e Mi lëndojnë të tjerët; provojnë t’i vrasin dhe t’i sakatojnë ata, me qëllim që të fitojnë fuqi mbi të dobëtit, ata do të pësojnë një ndëshkim të tmerrshëm. Kur genocidi, i çdo lloji, është kryer mbi të pafajshmit nga adhuruesit e djallit, ata do të digjen në Ferr dhe do të ndalohen pikërisht atëherë kur ata besojnë se kanë arritur sukses.

Providenca Hyjnore gjithmonë do të triumfoj, sepse nuk ka asnjë Fuqi më të Plotfuqishme se Ai I Cili e krijoi gjithçka nga asgjë.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht: