Tuesday, 14 October 2014

Unë ju jap tani, Fushatën e Lutjes finale

E Mërkurë, 8 Tetor 2014, në 21:10

Bija Ime e dashur, Zemra Ime është kaq e thyer në këtë kohë. Tradhëtarët e kanë çpuar Brinjën Time dhe toka është tani duke u vërshuar me një shpërthim të Hidhërimit Tim, që është kaq intensiv, sa Unë nuk mund të ngushëllohem.

Unë pyes tani, kush mes shërbëtorëve të Mi të shenjtë do të jetë mjaft i fortë ta mbështesi të Vërtetën?

Unë ju jap, Fushatën e Lutjes finale. Ajo është për priftërinjtë. Unë kërkoj që shërbëtorët e Mi të shenjtë ta recitojnë atë për ditë.

Fushata e Lutjes (170) Për të mbështetur Fjalën e Shenjtë të Zotit

O Zot I Dashur, Jezu Krishti im i dashur

Më mbaj.
Më mbro.

Më ruaj në Dritën e Fytyrës Tënde, ndërsa persekutimi im intensifikohet, kur mëkati im i vetëm është të mbështes të Vërtetën, Fjalën e Shenjtë të Zotit.

Më ndihmo të gjej kurajon të shërbej Ty me besnikëri gjatë gjithë kohës.

Më jep Guximin Tënd dhe Forcën Tënde, ndërsa luftoj të mbroj Mësimet e Tua kundër opozitës së egër.

Kurrë mos më braktis, Jezus, kur kam nevojë dhe më dhuro gjithçka që më duhet për të vazhduar të shërbej Ty,

me dhënien e Sakramenteve të Shenjta dhe Trupit dhe Gjakut Tënd të Shenjtë, përmes Sakrificës së Shenjtë të Meshës.

Më beko Jezus.

Ec me mua.

Pusho tek unë.

Qëndro me mua.

Amin.


Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht: