Monday, 24 February 2014

Kur Zoti e lejon persekutimin e të Krishterëve dhe të Çifutëve, ajo është për arsye të mirë

E Premte, 21 Shkurt 2014, ora 18:00

Bija Ime e dashur, njeriu është një krijesë e pambrojtur dhe e dobët, por ai është një fëmij i Zotit. Për arsye të ndjenjës së brymosur thellë të vetë-mbrojtjes, njeriu do të bëj gjithçka që i duhet për të mbijetuar. Në kohët e vuajtjes së madhe fizike pjesët e mbetura të forcës brënda tij do të fillojnë të bëhen më të dukshme. Fuqia e madhe do të shihet zakonisht tek të dobëtit, të uriturit, të lënduarit fizikisht, të persekutuarit dhe ata që vuajnë në duart e extremistëve. Do të jetë më i dobëti mes jush, që do të bëhet më i forti dhe ata që mendojnë se janë më të fortët do të bëhen më të dobëtit.

Unë Jam duke i ndarë të dobëtit, të butët, të përulurit dhe të drejtët, nga ata që e lartësojnë veten dhe që shërbejnë me hipokrizi ndaj Mësimeve të Mia, por që mallkojnë të tjerët me zemrat e tyre. Unë Jam tani duke veçuar grurin nga byku dhe për shkak të kësaj, besimi i çdo njeriu do të vihet në test, deri kur ai apo ajo shkojnë deri atje ku nuk mban më. Unë përfshij të gjithë ata që nuk besojnë në Zot, ata që e refuzojnë Zotin e Vërtetë dhe ata që i kanë dhënë zemrat e tyre tek armiku Im – i ligu. Çdo shpirti do t’i jepen statuse të barabarta para Meje dhe çdo Hir do t’ju dhurohet atyre që nuk më përkrahin Mua në këtë kohë.

Bota do të vihet në test prej shkallës së dashurisë që çdo person e ka për të tjerët, e cila është një reflektim i vërtetë dhe madhësia e dashurisë së tyre për Zotin. Koha juaj është e kufizuar dhe për t’ju bërë të aftë të duroni këtë udhëtim të pendesës, ju duhet ta pranoni se profetët e Zotit thjesht deklarojnë Vullnetin e Tij, vetëm që ju të bëheni të Tijët në trup dhe shpirt. Mos i rezistoni Dorës së Zotit. Gëzohuni, sepse sprovat, që janë lejuar nga Ati Im, do të sjellin një bashkim të madh të Dy Dëshmimtarëve të Tij në Tokë – të Krishterët dhe Çifutët – dhe nga këta të dy do të dali një konvertim i madh. Kur Zoti e lejon persekutimin e të Krishterëve dhe Çifutëve, ajo është për arsye të mirë. Për shkak të çfarë ata do të duhet të durojnë, shumë konvertime do të jenë si resultat i saj dhe biljona njerëz do ta shikojnë Lavdinë e Zotit, me një mëndje të kthjellët, ku asnjë ngatërresë nuk do ta prishi gëzimin e tyre, kur më në fund ta njohin të Vërtetën.

Koha që e Vërteta të duket për çfarë është, përfshi të mirën dhe të keqen, është afër. Dhe pastaj asgjë nuk do t’ju lëndoj ju përsëri. Nuk do të ketë më ndarje nga Zoti. Dashuria përfundimisht do t’i mundi të gjitha. Dashuria është Zoti dhe Mbretëria e Tij është e përjetshme. Nuk do të ketë më urrejtje, sepse ajo do të ketë vdekur.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal në anglisht: