Kerko Mesazhet ketu

Tuesday, 4 February 2014

Nëna e Shpëtimit: Të gjitha ato fetë e ndryshme duhet gjithashtu të fillojnë të recitojnë Rozaren time të Shenjtë, sepse ajo do t’i sjelli secilit prej jush mbrojtjen e madhe

E Djelë, 2 Shkurt 2014: ora 17:09

Bija ime e dashur, unë kërkoj që ju të recitoni Rozaren time Më Të Shenjtë çdo ditë që tani e tutje për të mbrojtur këtë Mision nga sulmet satanike. Duke recituar Rozaren time Më Të Shenjtë, çdo ditë, ju do të dobësoni ligësinë e Satanait dhe të atyre që ai influencon, kur përpiqet të largoj shpirtrat të ndjekin këtë Thirrje të veçantë nga Qielli.

Të gjitha ato fetë e ndryshme duhet të fillojnë gjjithashtu të recitojnë Rozaren time të Shenjtë, sepse ajo do t’i sjelli secilit prej jush mbrojtjen e madhe. Rozarja Më e Shenjtë është për këdo dhe për ata që duan të përfitojnë nga mbrojta ime – Dhurata që unë mora nga Zoti për të mbrojtur shpirtrat nga i ligu.

Sa shumë nga ju, fëmijë të dashur, do të vuajnë nëse nuk dorëzoheni. Përndryshe, ju do të largoheni nga ky Mision. Armiqtë e Zotit do të përdorin çdo forcë për t’ju ndaluar. Ata do t’ju tërheqin, do t’ju hedhin abuzime dhe do t’ju akuzojnë për gjëra të liga. Shpërfilleni këtë dhe më lejoni mua, Nënën tuaj të dashur të Shpëtimit, t’ju jap ngushëllim dhe gjithë mbrojtjen që ju nevojitet.

Gjatë Misionit të Birit tim në Tokë, Ai u tradhëtua në aq shumë mënyra. Ata e prisnin Atë nëpër fshatra, me gurë nëpër duar. Kur Ai ecte, me qindra që e ndiqnin Atë, ata i hidhnin Ati këto gurë nga mbrapa strehave, me qëllim që asnjë të mos e dinte se kush ishin ata. Ata e urrenin Atë; e raportonin Atë tek autoritetet e Kishës; përhapnin gënjeshtra të liga për Atë dhe thoshin se Ai fliste me një gjuhë të ligë dhe blasfemonte kundër Zotit. Por, asnjë prej tyre nuk mund ta shpjegonte me saktësi se si Ai ishte fajtor për gjëra të tilla. Më pas ata shpenzonin shumë kohë duke ju kërkuar dishepujve të Tij ta mohonin Atë. Shumë prej tyre bënë kështu. Më pas, Farizenjtë i paralajmëruan të gjithë ata që adhuronin në tempull se, nëse ata vazhdonin të ndiqnin Birin tim, ata nuk do të lejoheshim kurrë më brënda Shtëpisë së Zotit. Dhe shumë prej tyre ndaluan së ndjekuri Birin tim. Këta shpirtra të njëjtë derdhën lotë të hidhur dhe dëshpërimi pasi Biri im u kryqëzua, sepse ishte vetëm atëherë kur ata e kuptuan se sa gabuan me Atë.

E njëjta do të jetë e vërtetë për këtë Mision, i cili shtron udhën e Zotit dhe Ditën e Madhe për Ardhjen e Dytë të Birit tim. Çdo përpjekje do të bëhet për të dobësuar Kishën e Mbetur. Çdo përpjekje do të bëhet për të dobësuar vendimin tuaj. Çdo plan do të krijohet për t’ju inkurajuar të ktheni shpinën ndaj shpëtimit tuaj dhe të të tjerëve.

Ju kurrë nuk duhet ta lejoni shpirtin e lig ta zvogëloj shpirtin tuaj, ta dobësoj besimin tuaj apo t’ju inkurajoj ta mohoni Birin tim. Kurrë mos e humbisni besimin tek Biri im apo Premtimi i Tij për të ardhur përsëri për t’i sjellë njeriut Fillimin e Ri. Ai kurrë nuk do t’ju braktisi. Ai e kupton se sa e vështirë është për të gjithë ju, dhimbja që ju duroni, si dhe sakrificat që ju bëni për Atë.

Mos e harroni, ju jeni të Atij dhe kur ju jeni me të vërtetë pjesë e Tij dhe dorëzoheni tek Ai, ju bëheni pjesë e Dritës së Tij. Drita e Zotit, e pranishme tek shpirtrat, e largon errësirën, që është e pranishme tek shpirtrat e tjerë. Kur Satanai i përdor shpirtrat në këtë mënyrë, ai do ta bëj të ditur dhe do të ndjehet zemërimi i tij. Kur të ngrihen dyshime kundër këtij Misioni, që është i bekuar nga Zoti, ata kurrë nuk do të jenë normal apo të qetë. Zemërimi i treguar do të jetë një shenjë e qartë se sa shumë ky Mision është i urryer nga Satanai. Prandaj dhe Rozarja ime e Shenjtë duhet të thuhet, çdo ditë, nga të gjithë ju, me qëllim që të mbroni këtë Mision.

Gjithmonë të besoni në udhëzimet e mia, sepse mua më është kërkuar nga Biri im t’ju ndihmoj të gjithëve ju për t’i bërë ballë presioneve që do t’ju duhet të duroni në emër të Tij.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal në anglisht: