Saturday, 20 April 2013

Kjo shenjë, të mos ngatërrohet me Shenjën e Bishës, do të jetë për të simbolizuar Fenë e re për Një Botë


E Mërkurë, 17 Prill 2013, ora 20:00

Bija Ime e dashur, Zemra Ime rënkon ndërsa Unë duhet të duroj mjerimin dhe vuajtjen që mbarë njerëzimit do t’i duhet të duroj. Nuk është Dora Ime ajo që do ta shkaktoj këtë por mallkimi i Satanit, ndërsa shpirti i tij endet dhe mbërthen shpirtrat përgjatë udhës së tij. Aq të padyshimtë janë ata ndaj kësaj influence të së ligut sa njerëzit bëjnë me faj gjithçka tjetër për vuajtjet e tyre. Ata e vënë fajin e vështirësive të tyre mbi të tjerët dhe nuk arrijnë të kuptojnë se është mungesa e besimit në Zot ajo që krijon rrëmujë të tillë në jetën e tyre.

Ndërsa shpirti i ligësisë e mbërthen njerëzimin, Drita e Zotit do të përplaset me atë në mënyra që do të dëshmohen nga një numër gjërash.

Stuhitë do të shtohen dhe trazira do të ndjehen në kaq shumë vënde. Rrëmuja do të shikohet nëpër shtete, ndërsa fuqia e qeverive  e heqin lirinë e atyre popujve që ata qeverisin. Pastaj, kishat, përfshi të gjitha ato që e duan Zotin, një Zot në Trini, do të fillojnë të tërheqin shërbimet e tyre dhe të mbyllin dyert. 

Numri i kishave që do të mbyllen , do të shihen në të gjtiha vëndet perëndimore. Së shpejti shenja e komunizmit do të shihet nga një shenjë e veçantë e cila do të shfaqet në kishat që mbeten të hapura; në media; në artikujt e veshjes; në filma dhe kjo shenjë do të mbahet me krenari nga ata në vëndet e larta. Ajo do të shikohet si një simbol nderi dhe do të shpaloset nga anëtarët e hierarkive në të gjitha kishat kryesore dhe besimet fetare. Ju do ta shikoni këtë simbol në vëndet publike; në altare; në aeroporte dhe në veshjet e mbajtura nga liderat nëpër kisha.
Kjo shenjë, të mos ngatërrohet me Shenjën e Bishës, do të jetë për të simbolizuar Fenë e re për Një Botë. Ata përgjegjës për këtë nuk do të kenë më frikë ta tregojnë këtë shenjë, e cila është një simbol për kontroll dhe besnikëri ndaj bishës.

Ditën që Sakrifica ditore e Meshës të ndaloj, në formatin me të cilin ato duhet të ofrohen në Emrin Tim të Shenjtë, do të jetë dita kur ky simbol të shfaqet nëpër altare dhe para të gjitha tabernakullave në botë.

Lutuni, ndjekësit e Mi të dashur, që ju të gjeni ngushëllim në ata shërbëtorët e Mi të shenjtë që mbeten besnik ndaj Meje, sepse ju do të keni nevojë për ngushëllim gjatë këtyre sprovave. Unë gjithmonë do t’ju ngre dhe do t’ju mbaj. Unë kurrë nuk do t’ju braktis, por ju kurrë nuk duhet të devijoni nga Mësimet e Mia, apo të pranoni praktikat pagane si një zëvendësim për të Vërtetën. 

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: