Friday, 29 January 2016

Paraja, dhe shumë prej saj, e korrupton shpirtin

E Diel, 21 Gusht 2011, në 23:00
Bija Ime fort e dashur, Unë të vizitoj ty sonte ndërsa bota fillon të shpërthejë në një dhunë të vazhdueshme, ndërsa komb pas kombi bombardojnë njëri tjetrin për të kërkuar pushtet dhe lavdi. Lutuni për të gjithë ata shpirtra që do të viktimizohen në këtë dhunë që të mund të pranohen në Mbretërinë e Atit Tim.
Bija Ime, bota do të pësojë tani ndryshimet e parathëna, për t’i pastruar ata me qëllim që njeriu të bëhet i denjë për Premtimin Tim. Ata do të vazhdojnë të lejohen të zhvishen nga gjërat materiale nga ata njerëz lakmitarë përgjegjës për humbjen e tyre të papritur. Ndërsa këto vështirësi të intensifikohen këta fëmijë do të çlirohen nga prangat, që i lidhin ata me premtimet boshe të Satanit, ai që i josh të pasurit, duke iu premtuar atyre edhe më shumë, do të vazhdojë tani t’i bëjë paradë paturpësisë së vulgaritetit të mendjemadhësisë, që e gjithë bota ta shikojë. Ai do ta bëjë këtë që fëmijët e Mi jo vetëm të kenë zili të pasurit dhe të famshmit, por që të bëjnë gjithçka të munden për t’i imituar ata. Duke i tërhequr fëmijët e Mi drejt kësaj foleje, ku kurthet e pasurisë së konsiderueshme do të shfaqen të jenë një qëllim i rëndësishëm për t’u synuar, ai do të arrijë t’i largojë ata nga e Vërteta.
Sapo të jeni të zhveshur dhe lakuriq, Unë do t’ju vesh përsëri, fëmijë, vetëm se këtë herë do të jetë një mantel mburoje i krijuar për t’ju mbrojtur nga ligësia e njerëzve të ligj. Me t’u pajisur me mburojë, ju do të jeni gati që të hyni përsëri në botë me një pikëpamje të ndryshme për jetën. Një jetë kur dashuria për fqinjin tuaj konsiderohet të jetë qëllimi juaj numër një. Kur ju tregoni dashuri ndaj njëri tjetrit ju vërtetoni dashurinë tuaj të vërtetë për Mua.
Kjo fasadë e pasurisë dhe e bollëkut, ndaj të cilës fare pak nga fëmijët e Mi në botë e kanë mundësinë, është vetëm kaq – një pamje e jashtme, sepse nuk ka asnjë substancë prapa saj. Ju do të shtyheni për të kërkuar pasuri të ngjashme kur mashtruesi ju bind se ju duhet të aspironi ndaj pasurive të mëdha dhe famës. E Vërteta është se ndërsa ju të jeni të zënë duke ndjekur dëshira boshe dhe të pakuptimta, ju do të jeni duke neglizhuar detyrën tuaj ndaj Meje.
Kurrë mos e lejoni paradën e pasurisë dhe famës që t’ju joshë, fëmijë, sepse ta dini se paraja, dhe shumë prej saj, e korrupton shpirtin. Ata që kanë kaq shumë para, ku nuk ka të ngjarë t’i harxhojnë ato ndonjëherë në këtë jetë, duhet t’ua japin atyre njerëzve fatkeqë që kanë fare pak për të ngrënë. Bëjeni këtë dhe ju mund ta shpëtoni shpirtin tuaj. Nëse ju jeni të uritur pas teprimeve, kur ju tashmë keni mjaft sa për të ushqyer dhe veshur një komb, atëherë ju do të vuani urie. Ushqimi i Jetës është pranimi juaj i përulur, se dashuria për njëri tjetrin është çfarë Unë ju mësova. Të doni fqinjin tuaj do të thotë të kujdeseni për ata që nuk kanë asgjë.
Zgjohuni dhe pranojeni të Vërtetën përpara se të jetë tepër vonë për ju. Është më e vështirë për ata me pasuri të pakufizuara materiale që të pranohen nga Ati Im, nëse nuk e ndajnë me të tjerët. Ta dinë këtë, ata që kanë pak dhe që i lakmojnë ata që duken të kenë çdo rehati materiale që e dëshirojnë, edhe ju gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm. Ka vetëm një banesë ku ju duhet të përpiqeni për të fituar të drejtën e hyrjes dhe ajo është banesa që ju pret në Parajsën e Re në Tokë. Vetëm atyre të përulur në zemër, në mendje dhe në shpirt do t’iu jepet çelësi.
Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti