Sunday, 13 October 2013

Hyji Atë: Nëse Unë duhet të shkatërroj qytete për të ndaluar përhapjen e të ligut, atëherë Unë do ta bëj këtë

E Enjte, 26 Shtator 2013, ora 17:55

Bija Ime më e dashur, Dora Ime e Drejtësisë do të bier mbi botën dhe Unë do të ndëshkoj ata që lëndojnë fëmijët e Mi, në trup dhe në shpirt. Ju duhet t’i trëmbeni Zemërimit Tim si dhe ta pranoni Mëshirën Time.

Unë do të ndërhyj në kombet tuaja për të ndaluar shkallëzimin e luftrave dhe nëse Unë duhet të shkatërroj qytete për të ndaluar përhapjen e të ligut, atëherë Unë do ta bëj këtë. Ndërsa ligësia e njeriut përhapet si një virus, Unë do t’i copëtoj në dysh dhe do t’i godas ata shpirtra. Sa më shkaktojnë Mua neveri mëkatet e liga të abortit, luftës, vrasjes dhe mashtrimi i atyre që ndihmojnë në përhapjen e mëkatit. Ata do ta paguajnë çmimin për këtë tani.

Ata në pozitat politike, që kontrollojnë mundësinë e abortit, do të jenë të parët të ndëshkohen. Prisni tani kur të shikoni se si ata do të vuajnë për barbarizmat që ata lejojnë para Meje. Ato grupe, që komplomentojnë zhdukjen e popullsisë përmes abortit, do të vdesin në mizori nga Dora Ime. Drejtësia do të bier përfundimisht mbi ata, pasi Unë nuk do t’i lejoj më ata të shkaktojnë ligësi të tillë mbi fëmijët e Mi. Pohimet e tyre arrogante, se ata po veprojnë në interes të njerëzimit, do të ndalojnë, sepse ata e kanë larguar veten nga Unë dhe tani ata do të kenë fare pak kohë për të shpenguar shpirtrat e tyre.

Atyre që ju është dhënë përgjegjësia t’ju mësojnë fëmijëve të Mi të Vërtetën e Ugjillit duhet ta dëgjojnë këtë Premtim. Unë do t’ju ngre lart kur ju të tregoni të Vërtetën, por Unë do t’ju hedh në humnerë, nëse ju e dëmtoni Eukaristinë e Shenjtë. Dhe ndërsa gënjeshtarët do t’ju bindin mbi nevojën për të ndryshuar të Vërtetën dhe t’ju persekutojnë, nuk do të jetë asnjë si errësira, që Unë do të hedh mbi mbarë Tokën. Pastaj do të ketë vajtime dhe kërcitje dhëmbësh, por askush nuk do t’ju dëgjoj. Ju nuk do të shikoni më, as nuk do të dëgjoni asgjë, por do të ndjeni dhimbjen e atyre shpirtrave që ju shkatërruat për shkak të braktisjes, që ju ndihmuat të përhapet deri kur ajo përfshiu shpirtrat e atyre shërbëtorëve të shenjtë që ju udhëzoni.

Trëmbuni nga Zemërimi Im, sepse ai do të bier mbi ju papritur dhe atëherë do të jetë tepër vonë për ju. Ju kurrë nuk do ta shikoni Fytyrën Time. Unë po ju jap të gjithë atyre liderave që kontrollojnë Kishat e Mia në Tokë këtë paralajmërim final.

Mos mbrojtja e Fjalës së Zotit apo mos mbajtja e Eukraistisë së Shenjtë do të çoj në vdekje dhe dëshpërim. Unë nuk do t’ju lejoj kohën për të shkatërruar shpirtrat që janë vënë në shënjestër nga armiqtë e Mi.

Ati juaj
Hyji Më I Larti

Mesazhi origjinal ne anglisht: