Thursday, 17 October 2013

Kur Kryqëzimi i Kishës Sime në Tokë të filloj, ju duhet të shikoni për të gjitha shenjat, që janë treguar më parë

E Enjte, 3 Tetor 2013, ora 22:35

Bija Ime e dashur, kur Kryqëzimi i Kishës Sime në Tokë të filloj, ju duhet të shikoni për të gjitha shenjat, që janë treguar më parë.

Armiqtë e Zotit do të imitojnë çdo aspekt të Vetë Kryqëzimit Tim, duke filluar me shkatërrimin e Trupit Tim. Kur Unë tërhiqesha zvarrë para xhelatëve të Mi, ata më zhveshën, me qëllim që të më vinin në lojë dhe të më turpëronin Mua. Më pas ata më veshën me të kuqe – ngjyrë e shoqëruar me bishën. Pastaj ata ziheshin se kush do ta ngulte gozhdën e parë në Trupin Tim. Dhe pas kësaj, si njerëz të egër, ata i tërhiqnin Gjymtyrët e Mia dhe i shtrinin Krahët e Mi aq shumë sa i nxorrën nga kyçet, për të më shkaktuar Mua më shumë dhimbje. Për të më bërë Mua të vuaj më tepër, ata i ngulnin gozhdët në pëllëmbët e Duarve të Mia në një pozicion të tillë që dilnin nga Kyçet e Duarve të Mia. Të dy Krahët e Mi u tërhoqën në dy pozicione të vështira dhe Unë u vara në një pozicion të pazakontë, i sajuar për të më shkaktuar Mua dhimbje dhe turpërim maksimal.

Ata hidhnin shorte me qëllim që 8 burrat e fundit të mund të drejtonin torturën e përgjakshme që shkaktuan mbi Trupin Tim. Ata thonin gjëra të turpshme, më godisnin Mua me pëllëmbë dhe me grushte, më qëllonin me shkelm në bark dhe ulërinin si njerëz të egër. Ata më poshtëronin Mua në çdo mënyrë për t’ju treguar të gjithë atyre që ishin dëshmitarë në vdekjen Time në Kryq se Unë po ndëshkohesha për të ashtu-quajtura gënjeshtrat e Mia të liga. Ata më vranë për të më heshtur Mua dhe për të penguar Fjalën e Zotit të arrinte tek shpirtrat.

E njëjta gjë do të ndodhi së shpejti. Nuk do të jetë e mjaftueshme për armiqtë e Mi të ndryshojnë Praninë e Eukaristisë Sime – ata do ta poshtërojnë Trupin Tim edhe një njerë. Ata do të më dëmtojnë Mua në të njëjtën mënyrë. Ngjyra e kuqe do të përdoret; ata do të bëjnë veprime para Kryqit Tim dhe do të më fyejnë Mua me ritualet e tyre të reja. Vetëm ata që i dallojnë  shenjat do të shikojnë se si këto paturpësi do të paraqiten me entuziazëm në botë, mes ceremonive dhe shfaqjeve madhështore.

Leximet e reja të meshës do të jenë pavlerë dhe shumë nga liturgjia e re nuk do të ketë kuptim. Ju që i dini Mësimet e Mia, bëni kujdes nga deklaratat e ngatërruara, pakuptim dhe të komplikuara, të cilat do të shoqërojnë futjen e mësimeve të reja të ripërpunuara dhe besimet e vjetra. Ata jo vetëm që do t’ju ngatërrojnë dhe do të krijojnë trazirë në shpirtin tuaj, ata do të jenë të mbushur me kontradita dhe gënjeshtra, që kurrë nuk mund të vijnë nga Unë, Jezu Krishti.

Juve ju është dhënë e Vërteta që nga koha që Unë eca në Tokë. Tani do t’ju jepen gënjeshtra, të sajuara për t’ju bërë të largoheni nga Zoti. Bëni të sigurtë që të jeni vigjëlentë, sepse do të tërhiqeni dhe do të çoheni drejt doktrinës së rreme. Doktrina e errësirës, e planifikuar me kujdes për shumë vite, do të zbresë tani mbi ju. Ju kurrë nuk duhet të pranoni premtimet, që bien në kundërshtim me Fjalën Time. Kur të shikoni këto gjëra të ndodhin ju do ta dini se ato janë sjellë tek ju nga shpirti i keq, me qëllim që të shkatërroj mundësinë tuaj për shpëtimin e përjetshëm.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: