Tuesday, 22 October 2013

Lehtësohuni, të gjithë ju, dhe dijeni se Zoti është përherë i Fuqishëm dhe se asnjë vepër, sado e ligë, nuk mund t’i shpëtoj Atij

E Premte, 11 Tetor 2013, ora 22:30

Bija Ime e dashur, dijeni se Unë eci krahë jush çdo ditë, çdo minutë, duke pritur për përgjigjen tuaj. Ka herë kur ju keni shumë për të bërë për këtë Mision, ju gjithmonë duhet të lini mënjanë kohën e duhur për Mua, Jezusin tuaj. Dijeni se Unë Jam gjithmonë i Pranishëm dhe i përgjigjem gjithmonë atyre që më thërrasin Mua. Asgjë nuk duhet t’ju ndaj nga Shoqëria Ime sepse koha që ju më jepni Mua ju dhuron Hire të mëdha.

Sot Unë kërkoj që të gjithë ata që e pranojnë se Unë tani i flas gjithë botës, përmes Librit të së Vërtetës, ta pregatisin veten. Kurrë mos lejoni që mesazhet e Mia t’ju shkaktojnë shqetësim, dëshpërim apo panik. Kurrë mos besoni se Unë do t’ju kërkoja të lini shtëpitë tuaja për strehat, sepse ky urdhër nuk vjen nga Unë. Strehat për të cilat Unë flas janë vëndet që ju duhet të shkoni për të marrë Meshën dhe Sakramentet.

Shërbëtorët e Mi besnikë po pregatiten tani, në gjithë botën, për ardhjen e asaj dite kur Sakrifica ditore e Meshës nuk do të jetë më.

Ju gjithmonë duhet të mbani Vulën e Bekuar të Zotit të Gjallë në shtëpitë tuaja dhe në çfarë do lloj formati të mundeni për ta mbajtur gjithashtu me vete. Kjo do t’ju mbroj ju nga çdo lloj persekutimi dhe ju do të fitoni forcën e nevojshme për të qëndruar besnikë ndaj Zotit dhe gjithçkaje që është treguar qartë në Biblën Më Të Shenjtë.

Lehtësohuni, të gjithë ju, dhe dijeni se Zoti është përherë i fuqishëm dhe se asnjë vepër, sado e ligë, nuk mund t’i shpëtoj Atij.

Ata prej jush që zgjedhin t’i përgjigjen Thirrjes Sime janë të bekuar. Ju, nga ana juaj, përmes veprës suaj të dashurisë për fqinjin tuaj, do ta përhapni Vulën e Zotit të Gjallë ngado që shkoni. Tani ju duhet ta bëni këtë. Kini besim tek Unë. Kurrë mos u ndjeni të shqetësuar, sepse Unë nuk përhap frikë. Unë përhap të Vërtetën që për disa mund të jetë shqetësuese. Unë Jam Mbrojtësi juaj, Shpëtimtari juaj dhe Unë do të vij së shpejti për t’ju sjellë shpëtimin final dhe botën që do të vij, e cila nuk do të ketë aspak ligësi. Qëndroni të qetë. Unë do t’ju udhëzoj dhe mbroj të gjithëve ju dhe do t’ju jap Dhuratën e qëndrueshmërisë në të gjitha sprovat që do të vijnë.

Jezusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: