Thursday, 24 October 2013

Nëna e Shpëtimit: Priftërinjve në Kishën Katolike, unë ju bëj thirrje të mbani Rozaren Time Më Të Shenjtë

E Hënë, 14 Tetor 2013, ora 15:30

Fëmija ime e dashur, mos besoni as edhe për një moment, se secili prej jush është mjaft i fortë, t’i rezistoj i vetëm tundimeve me të cilat do të ndeshet për ta larguar nga e Vërteta – Fjala e Vërtetë e Zotit. Pa lutje të vazhdueshme, ju do ta shikoni se nuk do të jeni në gjëndje të ngriheni dhe të deklaroni të Vërtetën kur t’ju paraqiten gënjeshtrat.

Të gjithë ju duhet të recitoni Fushatën e Lutjeve pasi errësira ka filluar tashmë të bier mbi Kishën e Birit tim në Tokë dhe ju duhet të jeni të pregatitur për këtë çdo sekondë.

Priftërinjve në Kishën Katolike, unë ju bëj thirrje të mbani rruazat e Rozares sime Më Të Shenjtë dhe një Kryq Benediktian me vete gjatë gjithë kohës. Ju duhet ta recitoni Rozaren time të Shenjtë çdo ditë të vetme dhe të hapni sytë për ata në radhët më të larta brënda Kishës për të parë se kush e thotë Rozaren time të Shenjtë në publik. Kur unë nderohem, Rozarja ime e Shenjtë duhet të thuhet nga të gjithë të pranishëm para meje. Nëse ata, që thonë se i drejtojnë besimtarët për të kërkuar ndihmën time para Fronit të Zotit, nuk mund ta recitojnë Rozaren time, atëherë ata kanë nevojë për lutjet tuaja. Të ardhurit para meje, për të kërkuar ndihmën time, pa e recituar Rozaren time, është pa fryt, pasi është njësoj sikurse një ushtar shkon në betejë pa asnjë mbrojtje.

Rozarja ime është lutja me e fuqishme dhe, kur ajo thuhet për ditë, do të shkatërroj fuqinë e të ligut. Ata, shpirtrat e të cilëve janë të errësuar nga Satani, do ta kenë tepër të dhimbshme ta recitojnë këtë lutje. Sipas veprave të tyre ju do t’i njihni se kush ata janë dhe ju duhet t’i kërkoni Zotit, përmes Mëshirës së Birit tim, Jezu Krishtit, t’i ndihmoj ata të tërhiqen drejt Dritës së Zotit.

Nëna juaj e dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht: