Tuesday, 19 June 2012

Jesusi: “Dijeni se kjo është një luftë që do të fitohet nga Kisha Ime e Mbetur në tokë”

E Hënë, 11 Qershor 2012, ora 16:30

Bija Ime e dashur shumë shpejt tani ata shpirtra që janë të ndezur me Fuqinë e Shpirtit të Shenjtë, për shkak të këtyre Mesazheve, do të mblidhen në një në të gjitha kombet.

Ata do të bashkohen si një grup i vetëm për të shpallur Fjalën Time me qëllim që çdo shpirt i humbur të mund të rrëmbehet nga kthetrat e bishës.

Kisha Ime e Mbetur do të mblidhet shpejt dhe do të rritet nëpër botë dhe lutja do t'i lidh ata së bashku në një Kishë të Shenjtë.

Unë do të dërgoj ndihmë tek secila nga të dyja Kishat e Mia, Dy Dëshmimtarët e Mi në tokë. Atëherë ato do të ngrihen dhe me kurajo do të shpallin të Vërtetën në çdo cep të botës.

Zëri Im do të gjëmoj si bubëllimë dhe ata që me të vërtetë më duan Mua do të më njohin Mua.

Hiret e Shpirtit të Shenjtë do të ndezi shpirtrat e ushtarëve të Mi dhe ata do të marshojnë përpara dhe do të më ndihmojnë Mua të shpëtoj njerëzimin.

Gëzoni Ushtria ime sepse ju jeni të bekuar që jeni zgjedhur për këtë detyrë të lavdishme.

Përmes dashurisë tuaj për Mua, Shpëtimtarit tuaj Hyjnor, ju do të ndihmoni në shpëtimin e vëllezërve dhe motrave tuaja nga kthetrat e të ligut.

Ejani tani ndjekësit e Mi dhe më lejoni Mua t'ju udhëheq përmes xhunglës së dendur dhe me gjëmba drejt Dritës së Mbretërisë Sime të Re në tokë.

Kurrë mos ju trëmbni Dorës Sime kur ju drejtoj tani të patrëmbur në betëjën kundër antikrishtit.

Dijeni se kjo është një luftë që do të fitohet nga Kisha Ime e Mbetur në tokë.

Kujtoni gjithashtu se numri i shpirtrave që mund të shpëtojnë do të varet nga forca e Besimit tuaj, bamirësia e shpirtit dhe gadishmëria për të vuajtur në Emrin Tim të Shenjtë.

Unë ju dua.
Unë ju bekoj.

Unë ju jap hiret që ju duhen tani për të marrë mburojën dhe të marshoni drejt Jetës së Përjetshme.

Jesusi Juaj I Dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/remember-this-is-a-war-which-will-be-won-by-my-remnant-church-on-earth/