Wednesday, 13 June 2012

Jesusi: “Satani ka për qëllim të helmoj mëndjet e disa njerëzve të Mi të zgjedhur drejt këtij Misioni”

E Martë, 5 Qershor 2012, ora 22:00

Bija Ime, nuk është veprim i mënçur për ata që i ndjekin vizionarët e Mi në të gjithë botën të dorëzohen ndaj planit të ri i të ligut.

Ai ka për qëllim të helmoj mëndjet e disa prej njerëzve të Mi të zgjedhur drejt këtij misioni.

Ai do të kthej njërin kundër tjetrit.

Ai do të krijoj dyshime mes tyre kundër këtyre Mesazheve të Shenjta dhe do t'ju shkaktoj shumë dhimbje dhe hidhërime.

Xhelozia shpirtërore do të rritet si një bishë që del nga thellësia e oqeanit dhe do të hedhi një dallgë të tmerrshme urrejtje jo vetëm mbi Mesazhet e Mia por edhe mbi ju.

Ju duhet të luteni se kjo do të ndodhi shpejt.

Pritini këto ngajrje në lutjet tuaja ditore dhe mos e lejoni këtë seri sulmesh t'ju dekurajoj.

Ndjekësit e Mi duhet të qëndrojnë vigjilentë sepse kur kjo të ndodhi, brënda muajit tjetër, ju gjithashtu do të tundoheni qe të dyshoni  Fjalën Time të Shenjtë.

Kjo profeci do të shpaloset para jush dhe do të jetë fyerja më e ashpër dhe më e dhimbshme në këtë mision deri tani.

Këto sulme jo vetëm që do të dalin nga ata që shpallin mesazhet e atyre që ata besojnë se janë vizionarë dhe profetë të vërtetë të kohëve moderne, por edhe do të mbështeten nga disa Shërbëtorët e Mi të Shenjtë.

Vreri do të helmoj shumë shpirtra dhe shumë do të më refuzojnë Mua.

Shpërfillini këto sulme bija Ime. Ec përpara dhe jepi botës mesazhet e Mia sa më shpejt të mundesh.

Është e rëndësishme që ta përhapësh Fjalën Time të Shenjtë dhe lutjet e Mia madje dhe mes atyre që nuk duan të dëgjojnë për Mua. Sepse shumë, kur t'ju tregohen këto mesazhe, do të ndjejnë një pendesë që e bëjnë këtë dhe më pas do t'ju jepen hiret për të parë të Vërtetën.

Kurrë ndonjëherë mos e nënvlerësoni fuqinë e influencës që Satani ka mbi ju.

Ai synon, sidomos, tek ata shpirtra që Unë kam nevojë të më ndihmojnë Mua në Misionin Tim për të shpëtuar njerëzimin.

Shpëtimtari juaj i dashur
Jesu Krishti

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/satan-intends-to-poison-the-minds-of-some-of-my-chosen-souls-towards-this-mission/