Sunday, 17 June 2012

Jesusi: “Profeti i Rremë jo vetëm që do ta pushtoj Kishën Katolike, por edhe do të urdhëroj të gjitha Kishat Kristjane”

E Dielë, 10 Qershor 2012, ora 15:30

Bija Ime e dashur Unë ju bëj thirrje të gjithë ndjekësve të Mi të tregojnë kurajo në këtë kohë.

Kjo nuk është koha të rrëzoheni dhe të  qani. Është koha të luftoni për shpëtimin tuaj.

Unë ju bëj thirrje të gjitha Kishave Kristjane, klerikëve të Mi dhe të gjithë atyre që ma kanë kushtuar jetën e tyre Mua, Jesusit të tyre, ta dëgjojnë thirrjen Time.

Kurrë mos i ktheni shpinën të vërtetës së mësimeve të Mia.
Kurrë mos më braktisni Mua.
Kurrë mos e braktisni Kishën Time. Sepse Unë jam Kisha.
Kurrë mos e braktisni Trupin Tim, sepse Unë jam Buka e jetës.
Kurrë mos i pranoni gënjeshtrat, që së shpejti do t'ju rrethojnë, për të zhvendosur Kishën Time në tokë.

Është koha të pregatiteni.

Së shpejti do të detyroheni të pranoni një fe të re e cila do të jetë e krijuar nga njeriu.

Së shpejti do të detyroheni të hani atë që duket sikur është Eukaristia e Shenjtë por që nuk do të jetë Trupi Im.

Ajo do të jetë boshe, e pafrytshme dhe nuk do të përmbaj jetën e vërtetë.

Eukaristia e Shenjtë e vërtetë që egziston është mënyra në të cilën Prezenca Ime bëhet e njohur në Sakrificën e Shenjtë të Meshës ashtu si është tani.

Kurrë mos devijoni nga kjo madje edhe po të detyroheni ta bëni këtë nga të pafetë që do të pushtojnë Kishat e Mia Kristjane.

Ata do ti përdhosin Kishat e Mia dhe do ti kthejnë ato në asgjë më tepër se vënde argëtimi dhe qëndra sociale.

Ju gjithmonë duhet të ndiqni hapat që ju mësova Apostujve të Mi në Darkën e Fundit.

Tani ju duhet të bëni të sigurtë se gjithçka është në vënd para se sulmet të fillojnë.

Sepse shumë shpejt ju do ta keni të pamundur të ndiqni një doktrinë të rreme që ju imponohet nga paturpësia që do të vij.

Profeti I Rremë jo vetëm që do të pushtoj Kishën Katolike por edhe do të urdhëroj të gjitha Kishat Kristjane të cilat do ti bashkoj si një e vetme.

Por nuk do të jem Unë, Jesu Krishti, ai mbi të cilin do të ngrihet Tempulli I Ri. Do të jetë një tempull, që do të zëvendësoj Selinë e Shenjtë, për të nderuar bishën.

Vërini veshin fjalëve të Mia sepse shumë shpejt do të shikoni të Vërtetën.

Ata që janë mjaft të guximshëm për ti bërë ballë këtij persekutimi të besimit tuaj, ju duhet të planifikoni tani.

Ata që nuk e kanë forcën për të luftuar sundimin e antikrishtit dhe profetit të rremë të bien në gjunjë tani dhe të më kërkojnë Mua t'ju ndihmoj.

Unë do t'ju udhëzoj përmes liderave të Mi të rinj që do të dalin mes jush të drejtuar nga Dy Dëshmimtarët e Mi.

Enoch dhe Elijah, të pranishëm në Kishat e Mia Kristjane në tokë dhe në Shtëpinë e Israelit, do të influencojnë për predikimin e Ungjillit në gjithë botën së shpejti.

Asgjë nuk do t'i ndaloj mësimet mbi të Vërtetën.

Këtë herë do të jetë e vështirë por ngrihuni dhe ndiqni Ushtrinë Time në tokë dhe më shumë shpirtra do të shpëtojnë. Mos e braktisni turmën që Unë e kam dërguar tek ju për t'ju drejtuar.

Mos kini frikë sepse vetëm duke ndjekur Udhën Time drejt Jetës së Përjetshme mund të shpëtoni.

Ndiqni udhën e Profetit të Rremë dhe jo vetëm që do të jeni të humbur për Mua por edhe do të çoni shpirtrat e pafajshëm drejt udhës së Ferrit.

Bëhuni të guximshëm shërbëtorët e Mi të shenjtë.

Pranojeni se koha për kthimin Tim është e afërt. Ju nuk keni kohë të harxhoni.

Jesusi Juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-false-prophet-will-not-only-take-over-the-catholic-church-he-will-dictate-over-all-christian-churches/