Kerko Mesazhet ketu

Wednesday, 16 January 2013

Jesusi: “Dhimbja e gjëmbave tani po ndjehet nga liderat në Kishat Katolike dhe Kristjane”


E Premte, 11 Janar 2013, ora 11:25

Bija Ime e dashur, të lutem më dëgjo Mua kur Unë të zbuloj Dhimbjen Time. Koka Ime, e mbuluar me gjëmba, po shtypet me dhimbje, ndërsa Unë duroj dhimbjen e Kryqëzimit Tim, dy mijë vjet pas Kohës Sime në tokë.

Koha për Ardhjen Time të Dytë është shumë afër.  Asnjë njeri të mos e vër në dyshim Premtimin Tim për të ardhur përsëri. Asnjë njeri të mos dyshoj se ajo mund të jetë në çdo kohë. 

Pregatiteni shpirtin tuaj, sepse koha është afër. Është më mirë të përqëndroheni se në çfarë gjëndje ndodhet shpirti juaj, sesa në të ardhmen tuaj.

Dhimbja e gjëmbave tani po ndjehet nga liderat në Kishat Katolike dhe Kristjane. Ata vuajnë, në një kohë kur po ju imponohen doktrinat e diktuara nga liderat politikë, të cilat dalin nga goja e bishës.

Të gjithë ata që e sulmojnë Fjalën Time, përmes këtyre Mesazheve, Unë duhet t'i paralajmëroj se beteja e ditëve të fundit mes Zotit dhe Satanit, po ndodh tani. Le t'ju fali Ati Im për keqbërjet tuaja. Le të hedhi Ai Mëshirën e Tij mbi mënyrat tuaja të gabuara dhe kokforte, të cilat të gjitha e shpërfillin mëkatin.

Dhimbja e Kurorës së Gjëmbave, të cilat po shtyhen sa më poshtë në agoni mbi Kishat e Mia Kristjane në tokë, po përsëritet në këtë kohë ashtu si është parashikuar. Dhimbja e refuzimit – e refuzimit të Fjalës Sime, Egzistencës Sime dhe Mësimeve të Mia – po ndjehet jo vetëm nga Unë, por edhe nga të gjithë ata shpirtra që më nderojnë Mua, që e shpallin Fjalën Time të Shenjtë dhe që më duan Mua.

Zemra Ime është e bashkuar me ata në dashuri dhe vuajtje. Ata do ta njohin këtë menjëherë, sepse Unë tani ju dhuroj atyre Hirin e Lotëve të Dashurisë dhe Konvertimit, kur ata të thonë këtë Fushatë Lutje.

Fushata e Lutjes (93) Për Lotët e Konvertimit

O Jesusi Im I dashur, Ti je pranë zemrës sime.
Unë jam një me Ty.
Unë të dua Ty.
Unë të vlerësoj Ty.
Më lejo të ndjej Dashurinë Tënde.
Më lejo të ndjej Dhimbjen Tënde.
Më lejo të ndjej Praninë Tënde.
Më dhuro Hirin e përulësisë që të bëhem i denjë për Mbretërinë Tënde në tokë, ashtu si është në Qiell.
Më dhuro Lotët e Konvertimit që të mund ta ofroj me të vërtetë veten time tek Ty si një dishepull I vërtetë për të ndihmuar Ty në Misionin Tënd, për të shpëtuar çdo shpirt të vetëm në tokë, para se Ti të vish përsëri për të gjykuar të gjallë e të vdekur.
Amen.

Shkoni ndjekësit e Mi të dashur. Unë premtoj se Unë do t'ju dhuroj Hirin e Lotëve të Konvertimit që të bashkoheni me të vërtetë në Zemrën Time të Shenjtë kur ta thoni këtë lutje.

Zemra Ime ju pushton, dishepujt e Mi të dashur dhe besnik. Unë ju dua. Unë Jam me ju tani, në një mënyrë që ju do ta keni të vështirë ta mohoni.

Jesusi juaj I dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-pain-of-thorns-is-now-being-felt-by-leaders-in-the-catholic-and-christian-churches/