Wednesday, 30 January 2013

Jesusi: “Koha Ime, e cila është e ndërthurur me Vullnetin Hyjnor të Atit Tim, tashmë është gati”


E Hënë, 21 Janar 2013, ora 15:50

Bija Ime e dashur, Koha Ime në tokë mund të duket sikur ka përfunduar me Kryqëzimin Tim, por ky ishte vetëm fillimi.

Koha Ime, e cila është e ndërthurur me Vullnetin e Shenjtë të Atit Tim, tashmë është gati dhe, më në fund,  Unë do të vij përsëri, për të pushtuar njerëzimin në Zemrën Time të Shenjtë.

Shumë është arritur, jo vetëm nga ju, dishepujt e Mi të dashur, por edhe sipas Besimit të Kishës Sime në qëndresën ndaj persekutimit të shkaktuar mbi Trupin Tim në tokë nga qeveri të pafe.

Sa I dua Unë ndjekësit e Mi besnik. Sa shumë ngushëllim më sjellin ata Mua, me aleancën e tyre të fortë dhe besnike. Shpirti I Shenjtë është I papërmbajtur në këto kohë dhe ai u dërgua si një rrejtë mbi njerëzimin si një antidodë kundër shpirtit të keq të pranishëm në zemrat e njerëzve.

Po të shikonit ju, ndjekësit e Mi, ashtu si shoh Unë shpirtrat e liq që enden nëpër botë duke kërkuar një shtëpi, ju do të vdisnit nga frika. Ata kërkojnë strehim në shpirtin e njeriut dhe në shtëpinë që ata banojnë. Shpirtrat që nuk më duan Mua, që e refuzojnë Zotin dhe që ndjekin mësimet e rreme të përhapura nga Satani, përfshi edhe organizatat e epokës së re – të cilat pozojnë si organizata fetare dhe shpirtërore – e lënë veten e tyre të hapur ndaj këtyre shpirtrave. Shumë nga këta njerëz do të fyheshin nëse do t'ju tregohej se ata janë mbartës të shpirtrave të tillë djallëzor. Ata nuk do ta besonin atë, edhe kur tregojnë shënjat e ankthit të thellë emocional.

Këta shpirtra djallëzor, dhe ka shumë prej tyre, e tregojnë veten tek Unë ku ata përpëliten në errësirë para Meje. Unë mund t'i shoh ata duke nënqeshur dhe duke më pështyrë Mua me gojët e tyre të ndyra. Kur ata janë të pranishëm tek fëmijët e Zotit, ata transformohen në personin tek i cili janë futur, megjithëse ngadalë si fillim. Me kalimin e kohës, këta njerëz të shkretë, do të nxjerrin nga goja gjëra të turpshme kundër Zotit dhe Ligjet e Krijuara prej Tij. Ata do të reklamojnë vepra djallëzore, të  çdo lloji dhe do të shkojnë deri atje sa të joshin të tjerët të kryejnë mëkat. Ndërsa ata e shtojnë shpejtësinë e infektimit të tyre, Shpirti I Shenjtë, I pranishëm në zemrat e ndjekësve të Mi, do të fillojë një betejë të fuqishme për të ndihmuar në eleminimin e këtij të ligu. Prandaj dhe lutja është kaq e rëndësishme. Lutjet tuaja, të ofruara për të ndaluar përhapjen e ligjeve djallëzore, që e fyejnë Zotin, do të dëgjohen dhe do të veprohet mbi ato.

Ju lutem të vazhdoni të thoni Fushatën e Lutjes (87) Për të mbrojtur vëndin tuajnga i ligu dhe kështu që veprat dajllëzore të persekutimit të mund të dobësohen.

Fushata e Lutjes (87) Mbroje Vëndin tonë nga I Ligu
O Atë, në emër të Birit Tënd na shpëto nga komunizmi.
Na shpëto nga diktatura.
Mbroje vëndin tonë kundër paganizmit.
Shpëtoi fëmijët tanë nga e keqja.
Na ndihmo të shohim Dritën e Zotit.
Hapi zemrat tona ndaj Mësimeve të Birit Tënd.
Ndihmoi të gjitha Kishat të qëndrojnë të vërteta ndaj Fjalës së Zotit.
Ne të lutemi që ta ruash vëndin tonë nga persekutimi.
Zot I Dashur, hidhi sytë mbi ne me Mëshirë pavarësisht se sa të fyejmë Ty.
Jesus, Bir I Njeriut, na mbulo me Gjakun Tënd të Shtrenjtë.
Na shpëto nga kurthet e të ligut.
Ne të kërkojmë ty, Zot I dashur, të ndërhysh dhe të ndalosh të ligun nga mbërthimi që ai ka mbi botën në këtë kohë. 
Amen.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: