Friday, 11 January 2013

Jesusi: “Ju lutem të thoni këtë Fushatë Lutje (92) për Hirin e Këmbënguljes”


E Dielë, 6 Janar 2013, ora 17:50

Bija Ime e dashur, është përmes Shpirtit të Shenjtë që njerëzit në mbarë botën po i përgjigjen tani kësaj thirrje nga Qielli.

Mund të jetë vetëm përmes Fuqisë së Shpirtit të Shenjtë që me mijëra shpirtra janë mbledhur së bashku me dashuri në zemrat e tyre për të ndjekur Grupet e Fushatës së Lutjeve të Mia.

Ju do ta kuptoni menjëherë kur një Mision nga Zoti është i vërtetë, nga numri i atyre që janë thirrur dhe që bashkohen në një në Emrin Tim të Shenjtë. Asnjë pyetje nuk bëhet. Asnjë lloj pagese nuk kërkohet. Asnjë argument. Të gjithë thjesht bashkohen prej dashurisë së tyre për Mua. Për arsye të përgjigjes nga shumë shpirtra ndaj Fushatës së Lutjeve në kaq shumë vënde të botës, Unë tani ju jap atyre këtë Bekim.

Dishepujt e Mi të dashur, ju më sillni Mua gëzim dhe ngushëllim të madh. Për besnikërinë dhe këmbënguljen që ju keni treguar, Unë ju bekoj me Dhuratën e Shpirtit të Shenjtë. Që nga kjo ditë, për çdo detyrë që ju ndërrmerni për të më ndihmuar Mua të shpëtoj shpirtrat para Ardhjes Sime të Dytë, Unë do t'ju dhuroj një hir të veçantë, të cilin ju do ta dalloni menjëherë. Ky është Hiri I Këmbënguljes përballë vështirësive.

Ju lutem të thoni këtë Fushatë Lutje (92) për Hirin e Këmbënguljes

O Jesus I dashur, unë të kërkoj Dhuratën e Këmbënguljes.
Unë të lutem Ty të hedhësh mbi mua hiret që më duhen për të ruajtur Fjalën Tënde Më Të Shenjtë.
Unë të kërkoj Ty të më largosh çdo dyshim të mbetur.
Unë të kërkoj Ty ta mbushësh shpirtin tim me mirësi, durim dhe këmbëngulje.
Më ndihmo të mbetem me dinjitet kur më fyejnë në Emrin Tënd të Shenjtë.
Më bëj të fortë dhe më mbulo me hirin që të eci përpara, madje edhe kur jam i lodhur, kur më mungon forca dhe kur përballem me të gjitha trazirat që do të vijnë, ndërsa punoj pa u lodhur për të ndihmuar Ty të shpëtosh njerëzimin. Amen. 

Shkoni, ndjekësit e Mi të shtrenjtë dhe dijeni se Zemra Ime buçet nga dashuria dhe gëzimi, ndërsa e shikoj dashurinë tuaj kur i përgjigjeni Thirrjes Sime.

Unë ju dua. Unë ju mbuloj me Gjakun Tim të Shtrenjtë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/please-recite-this-crusade-prayer-92-for-the-grace-of-perseverance/