Thursday, 3 January 2013

Jesusi: “Ju do të jeni fokusi i urrejtjes së shumtë”


E Hënë, 31 Dhjetor 2012, ora 19:25

Bija Ime e dashur, barra mbi ty, lajmëtare, e dërguar për të pregatitur udhën për Ardhjen Time të Dytë, po bëhet më e rëndë.

Ju do të jeni fokusi i urrejtjes së shumtë dhe shumë njerëz, përfshi edhe priftërinjtë nga brënda Kishës Sime, do të provojnë të të shkatërrojnë.

E njëjta gjë do të jetë e vërtetë për ata që i përhapin Mesazhet e Mia. Si mbajtësit e të Vërtetës, ata gjithashtu do të sulmohen gojarisht.

Kjo është koha kur ju duhet të shikoni punën tuaj dhe thjesht të vazhdoni të bëni atë që duhet për të bërë të mundur që sa më shumë njerëz të jetë e mundur t'ju jepet mundësia tek këto Mesazhe.

Ndërsa Fjala Ime e Shenjtë fillon të arrij shumë cepa të botës, zemërimi kundër tyre do të thellohet. Kur Mesazhet të sulmohen, në disa raste do të deklarohen si herezi, ju duhet të vazhdoni të ecni përpara. Qëndroni së bashku dhe mos dëgjoni deklaratat helmuese që do të hidhen tek ju. 

Qëndroni të fortë dhe të guximshëm. Qëndroni krah Meje, ndërsa ne ecim në këtë udhë drejt Kalvarit. Por mos u gënjeni, sepse ky Mision i vështirë është parashikuar dhe do të jetë shumë i vështirë për shumë prej jush.

Unë ju bekoj ju të gjithëve që të mos trëmbeni kur sulmet të bëhen më të ashpra. Ngaqë është Fjala Ime e Shenjtë, shumë urrejte do të tregohet ndaj jush. Ky është çmimi që duhet paguar për shpëtimin e shpirtrave, përfshi edhe ata që ju torturojnë ju më shumë.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/you-will-be-the-focus-of-much-hatred/