Tuesday, 8 January 2013

Jesusi: “Unë I bëj thirrje të gjithë atyre që janë të pasigurtë nëse Unë Egzistoj, apo jo”


E Enjte, 3 Janar 2013, ora 21:10

Bija Ime e dashur, Unë I bëj thirrje të gjithë atyre që janë të pasigurtë nëse Unë Egzistoj, apo jo.

Unë e kuptoj se sa e vështirë është për ju të besoni në një jetë, përveç se jetës që po jetoni tani. Unë e di se e keni të vështirë të pranoni në Praninë Time Hyjnore. Prapë, dijeni se kur ju doni dikë, Prania e Zotit në shpirtin tuaj e lejon këtë Dhuratë. Përdoreni këtë dashuri për të më thirrur Mua dhe Unë do t'i flas zemrës suaj.

Kjo është një periudhë ku, shumë shpejt, ju do ta dini, instinktivisht, se shumë ngjarje në botë po shkaktohen tani nga i ligu që ndodhet në zemrat e njerëzve me mizori në shpirtrat e tyre.

Kjo është koha kur Unë e bëj Zërin Tim të dëgjohet mes jush. Unë flas përmes profetëve të Mi për t'ju ndriçuar ju, me qëllim qe të mund t'ju tregoj Dashurinë që Unë kam për ju. Mos u largoni nga Unë. Gjendet një shkëndijë e njohjes për Mua brënda shpirtit tuaj. Tani është koha që ju të mendoni për të ardhmen tuaj, sepse ju duhet ta dini këtë. Pa Mua; pa Dashurinë Time dhe Mëshirën Time, ju kurrë nuk do të gjeni paqe.

Unë Jam e Vërteta. Unë ju sjell lajme që mund të mos jenë të rehatshme për ju, por Unë flas të Vërtetën. E Vërteta është e vështirë në fillim për tu pranuar, sepse ajo zbulon të ligën ashtu si dhe të mirën. Njerëzit duan të shikojnë vetëm anën e këndshme, por shumë shpesh, pamja e jashmte e kënaqësive thjesht mbulon të Vërtetën. Shumë nuk mund ta vlerësojnë të Vërtetën – Egzistencën e Zotit, Krijuesin e të gjitha gjërave – po prapë ata janë të pregatitur të pranojnë falcifikimet që ju tregohen.

Këto janë thjesht forma argëtuese kalimtare dhe janë pakuptim. Ato arrijnë t'ju shpërqëndrojnë dhe t'ju japin një ndjenjë sigurie të rreme. Por ato nuk kanë fare përmbajtje.

Kujtoni, koha juaj në tokë është thjeshtë një formë dëbimi, i shkaktuar nga mëkati.

Unë erdha për ta shpëtuar rracën njerëzore nga mëkati, kur erdha herën e parë. Për fat të keq, Unë nuk isha I mirëpritur. Unë u vrava dhe vdiqa në Kryq para se të mund të deklaroja Mbretërinë Time. Tani Unë do të vij përsëri, ashtu si është parashikuar, për të deklaruar Mbretërinë e premtuar tek Unë nga Ati Im I Dashur. Këtë herë, Unë do t'ju pregatis të gjithëve ju për këtë ngjarje, sepse Unë ju premtoj tani dhuratën më të madhe nga të gjitha.

Ju jeni një fëmij i Zotit, nëse e pranoni ju këtë fakt apo jo. Ju jeni shumë të dashur. Unë do t'ju ndriçoj, nëse vini tek Unë dhe kërkoni ndihmën Time për t'ju ndihmuar. Nuk ka asnjë për tu trëmbur, sepse Unë jam Jesusi juaj I dashur dhe për ju Unë pësova një vdekje me vuajtje të madhe. Vuajtjet tuaja, ku ju endeni të humbur, të hutuar, dhe ku e keni të vështirë të gjeni paqe, pothuajse po i vjen fundi.

Ejani, më ndiqni Mua. Unë kam plane të mëdha dhe Hyjnia Ime do t'ju vërtetohet të gjithëve. Madje dhe ata që vazhdojnë të më refuzojnë Mua, do t'ju tregohet e Vërteta kur Ardhja Ime e Dytë e Lavdishme të dëshmohet nga më tepër se 7 biljon njerëz.

Atëherë, askush nuk do ta mohoj se Unë Egzistoj. Ata do ta kenë të pamundur, por shumë do të refuzojnë të pranojnë Mbretërinë e Re, të cilën Unë do ta zbuloj për të gjithë fëmijët e Zotit.

Mos u largoni, sepse Unë dëshiroj t'ju shpëtoj dhe t'ju marr, gjithë njerëzimin, në trashëgiminë për të cilën ju të gjithë keni lindur.

Jesusi juaj I dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/i-call-out-to-all-those-who-are-unsure-as-to-whether-i-exist-or-not/