Friday, 4 January 2013

Jesusi: “Tempulli i Zotit do të përdhoset përtej njohjes”


E Martë, 1 Janar 2013, ora 19:20

Bija Ime e dashur, agimi i ri ka dalë dhe ndryshimet kanë filluar në pregatitje për Ardhjen Time të Dytë.

Luftrat në Lindjen e Mesme tani do të shtohen dhe shumë do të vdesin nga dora e grupit të lig. Megjithatë, ata, grupi i lig, do të ndalohen nga Dora e Atit Tim. Secili prej tyre do të goditet, kur të krijojnë rrezik të madh ndaj fëmijve të Zotit.

Planet e Mia po shfaqen dhe ata mes jush, të zgjedhur nga Unë për të udhëhequr Kishën e mbetur do të krijojnë baza me të shpejtë nëpër botë. Këto vënde do të jenë ku ata do të shkojnë për të më nderuar Mua, në paqe, kur kishat tuaja nuk do t'ju mirëpresin më në mënyrën e duhur.

Kishat tuaja do të bëhen jo më tepër se vënde argëtimi, ku ritet pagane dhe muzika do të vihen në skenë për ceremoni të pregatitura. Supozohet se këto ngjarje do të jenë për të nderuar Zotin. Në të kundërt, ato do të idealizojnë veprimet mëkatare dhe ata do t'i deklarojnë ato të jenë në përputhje me Mësimet e Mia.

Së shpejti, shumë do ta paraqisin veten si shërbëtorët e rinj të Zotit. Shumë prej tyre kurrë nuk janë pregatitur në Kishat Kristjane dhe për këtë nuk do të jenë të denjë të paraqesin Sakramentet e Shenjta tek fëmijët e Zotit. Ata do të jenë mashtrues. Ata do t'ju tregojnë të gjithëve me zë të larë, të vërtetën që ata thonë se janë mësimet e Zotit në botën e sotme. Gënjeshtrat e tyre do të arrijnë në veshët e njerëzimit në gjithë botën.

Shumë do të tërhiqen ndaj asaj që ata e shohin si  të jetë një metodë e re, e freskët, ndaj Mësimeve të Mia dhe Dashurisë së Zotit. Gjithçka do të jetë një gënjeshtër e tmerrshme. Shumë do të mashtrohen të pranojnë Fenë e Një Bote të re.

Ndërsa kishat e rreme shtohen dhe tërheqin shumë njerëz të famshëm, media dhe lidera politikë, Kisha Ime e Mbetur do të rritet. Shumë nga shërbëtorët e MI të shenjtë do të jenë të pabesë ndaj Meje dhe do të bashkohen me Fetë e Një-Bote të re, ku ata do të priten me krahë hapur.

Këta mashtrues do të shkaktojnë vështirësi të tmerrshme për Krishterët ngado, nëse nuk e pranojnë këtë organizatë të re kulturore të aprovuar politikisht, që do ta quaj veten një kishë e Zotit.

Ndërsa Krishterët do të jenë shënjestra kryesore e urrejtjes, Shtëpia e Izraelit do të ndiqet gjithashtu dhe Çifutët do të bëhen kurbani në këtë luftë për shpirtrat.

Në ditët e para asgjë që ju shikoni nuk do të duket e ndryshme nga pamja e jashtme. Së shpejti, do të duket një godinë e pasur dhe e fuqishmë në Rromë që do të bëhet një vënd takimi. Të gjitha fetë do të jenë të mirëpritura atje, deri kur të detyrohen të përtypin gënjeshtrat e paraqitura atyre nga Urdhëri I Botës së Re.

Me kalimin e kohës, do të bëhet e papranueshme për disa praktika Krisjtane të mbahen në publik.

Këtu përfshihet Sakramenti i Pakëzimit dhe i Kungimit të Shenjtë. Ato do të konsiderohen të papranueshme në botën moderne dhe sekulare dhe ju do ta keni të pamundur t'i merrni ato. Sakramenti i Martesës do të ndryshoj dhe martesa do të bëhet e vlefshme në një formë të ndryshme. E vetmja mënyrë për të marrë Sakramentet e Shenjta në atë fazë do të jetë përmes Kishës së Mbetur.

Shërbëtorët e Mi të shenjtë që do të vuajnë në Emrin Tim, ndërsa përpiqen të ruajnë Sakramentet dhe Meshën e Shenjtë, ta dinë këtë. Detyra juaj është ndaj Meje, përmes Betimeve tuaja të Shenjta dhe ju kurrë nuk duhet të tundoheni të devijoni nga e Vërteta. Presion do të vihet mbi ju për të braktisur udhët e Zotit. Zëri juaj do të bëhet si një përshërimë kur armiku përpiqet të përmbysi Fjalën e Vërtetë të Zotit. 

Mblidhuni së bashku. Bashkohuni. Sepse shumë shpejt Tempulli I Zotit do të përdhoset përtej njohjes. Ajo që duhet të bëni është të më ndiqni Mua, dëgjoni zemrën tuaj dhe ndërgjegjen tuaj. Të jeni gati gjatë gjithë kohës për këtë udhëtim të vështirë përpara. Ju do të keni nevojë për gjithë kurajon, forcën dhe rezistencën tuaj. Dijeni se në fund të udhëtimit tuaj, Unë do të jem duke pritur t'ju rrëmbej në Krahët e Mi të Shenjtë dhe në strehën e sigurtë të Parajsës Sime të Re.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/the-temple-of-god-will-be-desecrated-beyond-recognition/