Saturday, 26 January 2013

Jesusi: “Do të jenë Misionet e profetëve të vërtetë ato që do të shkaktojnë zemërim”


E Dielë, 20 Janar 2013, ora 10:10

Bija Ime e dashur, është dëshira Ime më e madhe të shikoj jobesimtarët të lexojnë Fjalën Time të Shenjtë. Edhe pse është vetëm për fare pak minuta, ata do të tundoheshin të ktheheshin tek Shkrimi Im, herë pas here. 

Për arsyen se Satani e mashtron botën të besoj se ai nuk egziston, apo se djajtë e tij, ëngjëjt e rënë, enden të lirë nëpër botë duke kërkuar strehim në zemrat dhe trupat e njerëzve, është i panjohur për jobesimtarët. Vetëm kur njerëzit e pranojnë egzistencën e djallit në botë, ata me të vërtetë do të jenë më të hapur për të pranuar Egzistencën e Zotit.

Kur shpirtrat djallëzor enden vërdallë, ata kërkojnë vënde ku mund të hyjnë me lehtësi në një shpirt. Menjëherë sa hyjnë brënda shpirtit, ata janë shumë të vështirë për t'u hequr qafe. Ata ngjiten pas atyre shpirtrave të gjorë që nuk kanë asnjë fe apo besim tek Zoti. Ata i sulmojnë ndjekësit e Mi në të njëjtën mënyrë dhe vetëm lutjet e tyre mund t'ju japin atyre mbrojtje. Kur një profet është dërguar në botë, Satani dhe djajtë e tij do të bëjnë të pamundurën për të luftuar Dhuratën e Profecisë.

Ti, bija Ime, je e rrethuar nga sulmet e Satanit. Kjo merr shumë forma. Njerëzit që i përgjigjen Mesazheve të Mia do të torturohen gjithashtu. Dyshimet do të futen si fillim në zemrat e tyre nga shpirtrat e ligj, të cilët më pas do të krijojnë shqetësim brënda shpirtit. Kjo do t'i çoj ata ta vënë në pyetje dhe t'i sfidojnë Mesazhet e Mia deri kur dyshimet e tyre të kthehen në urrejtje.

Shumë shpirtra me të cilët ti shoqërohesh, e paditur për ata, do të tundohen vazhdimisht për të tradhëtuar ty. Disa të panjohur do të vijnë dhe të thonë se edhe ata janë profetë gjithashtu. Disa prej këtyre shpirtrave, që erdhën tek ty që nga fillimi i këtij Misioni, me pretendimin se edhe ata ishin gjithashtu profetët e Mi me dhurata të veçanta nga Unë dhe që të gënjyen ty, janë armiqtë e tu më të këqinj. Ata janë të infektuar nga shpirtrat e ligj dhe shumë prej tyre, për fat të keq, nuk e kuptojnë këtë. Ata shërbëtorët e Mi të shenjtë, tek të cilët ti pate besim dhe që të tradhëtuan, ndaluan së bëri detyrën e tyre ndaj Meje, për shkak të ndjenjës së xhelozisë.

Ka vetëm pak njerëz që mund të besohen të punojnë me profetët e Mi, prandaj dhe profetët e vërtetë duhet të punojnë vetëm, me fare pak njerëz që ata mund t'i besojnë. Ju, ndjekësit e Mi, kurrë nuk duhet të ndjeheni të lënduar apo të fyer kur Unë nuk do ta lejoj profeten Time t'ju takoj ju, apo të marri pjesë në ngjarje publike.

Si profete e ditëve të fundit, Unë nuk mund të lejoj devijime. Unë kam nevojë për gjithë kohën dhe devotshmërinë e Marias. Do të jem Unë, Jesu Krishti, Ai që do t'ju udhëzoj ju në lutjet tuaja dhe përmes Grupeve të Mia të Lutjes. Kurrë mos e nënvlerësoni shpirtin e lig, i cili krijon dyshime dhe argumenta mes jush, së bashku me tundimin për t'u larguar.

Dallojini arsyet për këtë. Sepse është për shkak të luftës më të madhe që po zhvillohet në këtë kohë nga Satani. Do të jenë Misionet e profetëve të vërtetë ato që do të shkaktojnë zemërim. Jam Unë, Jesu Krishti, Ai që e udhëheq betejën kundër të ligut dhe jam Unë Ai që do ta fitoj atë.

Jesusi juaj I Dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht: