Monday, 23 May 2016

Lutja e Kryqëzatës (11): Ndaloje urrejtjen ndaj vizionarëve

E Mërkurë, 30 Nëntor 2011, në 20:00
O Zemra e Shenjtë e Jezusit, të lutem ndaloje urrejtjen dhe xhelozinë që ekziston mes ndjekësve të Tu, ndaj vizionarëve të Tu të vërtetë në këto kohë.
Unë lutem që Ti ta dëgjosh lutjen time për t’i dhënë vizionarëve të Tu forcën që iu nevojitet për ta shpallur Fjalën Tënde Më të Shenjtë tek një botë jobesimtare.
Amen.
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2011/11/30/crusade-of-prayer-11-stop-hatred-of-visionaries/