Friday, 6 May 2016

Lutja e Kryqëzatës (3): Çliroje botën nga frika

E Shtunë, 19 Nëntor 2011, në 19:00
Bija Ime fort e dashur, Unë tani po të jap ty Lutjen për të çliruar botën nga frika:
 O Zoti im Jezu Krisht, unë të lutem Ty që ta çlirosh botën nga frika, e cila i shkëput shpirtrat prej Zemrës Tënde të dashur.
Unë lutem që shpirtrat, që do të përjetojnë frikë të vërtetë gjatë Paralajmërimit, të ndalojnë dhe ta lejojnë Mëshirën Tënde për t’ia vërshuar shpirtrat e tyre, në mënyrë që të jenë të lirë të të duan Ty ashtu siç duhet.
Amen.
Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti