Monday, 23 May 2016

Luftë e tmerrshme po orkestrohet

E Enjte, 1 Dhjetor 2011, në 12:00
Bija Ime, një Ndëshkim i Madh do t’i bjerë botës me qëllim që të mbrohen të pafajshmit.
Një ligësi e madhe, që mund të krijojë një Luftë Botërore të tmerrshme, është duke u orkestruar.
Dora e Atit Tim do të bjerë dhe do t’i ndëshkojë ata shpirtra të mashtruar nga Satani. Ata nuk do të lejohen që të realizojnë planin e tyre djallëzor.
Pak nga ju, fëmijë, në botë e dinë se çfarë po ndodh me të vërtetë.
Kaq të kujdesshëm janë këto grupe saqë ajo çfarë ju shikoni të shfaqet para jush kur kombi sulmon kombin nuk është tamam ashtu si duket.
Po bëhet një përpjekje e qëllimshme për të krijuar një luftë për të vrarë miliona.
Ati Im nuk mund të rrijë pa bërë asgjë. Ai duhet të ndërhyjë.
Lutuni, lutuni dhe lutuni, fëmijë, për shpëtimin e shpirtrave.
Shpëtimtari juaj i dashur
Jezu Krishti