Saturday, 2 February 2013

Jesusi: “Ata do të qajnë të lehtësuar kur ta kuptojnë se do të kenë një të ardhme ku vdekja nuk egziston”


E Premte, 25 Janar 2013, ora 23:20

Bija Ime e dashur, Fuqia Ime po rritet me anë të Fuqisë së Shpirtit të Shenjtë në zemrat e njerëzve në këtë kohë. Madje dhe njerëzit e ftohtë dhe të distancuar do të konvertohen me anë te Dhuratave që Unë hedh mbi njerëzimin për arsye të përgjigjes bujare ndaj Thirrjes Sime nga Qielli.

As edhe një shtet nuk do të shpëtoj pa e pranuar Fuqinë e Shpirtit të Shenjtë; as edhe një gur nuk do të ngelet pa u kthyer; as edhe një prift nuk do të mbetet pa njohur Mesazhet e Mia; as edhe një dishepull Imi i dashur nuk do të mbetet pa u prekur nga lajmet që Unë sjell. Madje edhe ata që më refuzojnë Mua, do të kthehen për herë të dytë për të dëgjuar Fjalën Time, sepse Shpirti Im i prek zemrat e tyre.

Gëzohuni, sespse janë vetëm dy vjet që kur ky Mision filloi dhe Fjala ime po lexohet në më tepër se 200 vënde dhe në pothuajse 40 gjuhë. Unë do të vazhdoj të përhap Mesazhet e Mia në çdo gjuhë; mes të pasurve dhe të varfërve; mes ateistëve dhe shërbëtorëve të Mi të shenjtë.

Unë nuk bëj dallime mes personave që nuk besojnë në Zot dhe atyre që kanë përkushtuar jetën e tyre tek Unë, Jesusi I tyre. Çdo shpirt është po aq i rëndësishëm për Mua sa edha ata që më lëndojnë Mua; ata që më tradhëtojnë Mua; ata që më bëjnë të derdh lot; ata që më fyejnë; më kryqëzojnë Mua dhe më urrejnë Mua – Unë I Dua ata të gjithë. Prandaj dhe Unë Jam I duruar. Unë e di se kur e Vërteta të kuptohet, ata do të vijnë tek Unë. Pastaj ata do të qajnë të lehtësuar kur ta kuptojnë se do të kenë një të ardhem ku vdekja nuk egziston.

Ky është Premtimi Im dhe kur të jeni të shqetësuar, të goditur, të abuzuar dhe t'ju bëjnë të dukeni si budallenj, kjo është gjithçka që ju duhet të përqëndroheni. Kjo Parajsë e Re është për të gjithë ju. Kur ju përpiqeni për të shpëtuar shpirtrat, mbajeni këtë premtim në zemrat tuaja.

Jesusi juaj I dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht: