Sunday, 10 February 2013

Jesusi: “Nuk do të zgjasi shumë para se faza finale e pastrimit të rracës njerëzore të filloj”


E Dielë, 3 Shkurt 2013, ora 22:50

Bija Ime e dashur, sot është një ditë e veçantë, ku Dashuria Ime për njerëzimin bymehet si një oqean i madh, si një përpjekje e fundit për të hedhur Hiret e Mia mbi shpirtrat e tyre.

Unë tërheq zemrat e çdo burri, gruaje dhe fëmije në mënyra të ndryshme, që ata të jenë të vetëdijshëm për praninë e dashurisë dhe dashamirësisë. Shumë përgjigjen, por shumë të tjerë nuk përgjigjen. Prapë, është një ndjenjë e dashurisë, e rrënjosur thellë brënda zemrave të tyre, e asaj të Pranisë Hyjnore të Zotit. Njeriu është i lidhur pas Zemrës Sime të Shenjtë, edhe pse ai nuk mund ta kuptoj këtë. Gjaku Im rrjedh, ashtu is nëpër një arterje, në jetën e secilit prej fëmijve të Zotit. Është kjo lidhje që i bashkon të gjithë në një familje. Kjo familje e shenjtë do të formoj rrënjët e pemës, e cila do të nxjerri shumë degë në Parajsën Time të Re.

Shumë prej tyre, me zemrat e ngurtësuara, do të zbuten me kalimin e kohës dhe do të më lejojnë Mua t'i përqafoj ata. Unë Jam duke ju pregatitur të gjithëve ju për Mëshirën Time të Madhe. Disa prej  atyre shpirtrave të ngurtë do të largohen dhe do të humbasin dhe pastaj do të zhduken pa u mbetur aspak jetë, por, shumë nga fëmijët e Zotit do ta kupojnë instinktivisht kur koha të jetë gati. Ata do ta dinë se të gjithë ata vijnë nga e njëjta familje dhe do ta pranojnë se janë të krijuar nga Ati Im.

Ai, më I Dashuri I të gjithë Etërve, është në dhimbje të madhe në këtë moment, dhe Ai është thellësisht i lënduar nga errësira që Ai dëshmon në shpirtrat e shumë nga fëmijve të Tij. Nuk do të zgjasi shumë para se faza finale e pastrimit të rracës njerëzore të filloj. Kjo do të thotë ndarjen e të mirëve nga të pabesët. Sa do ta thyej kjo Zemrën e Atit Tim, por duhet bërë. Është njësoj sikur Ai po pregatit kopshtin e Tij që ai të jetë i shëndetshëm dhe i përkryer. Barërat e këqinj duhet të hiqen se përndryshe ato do të përhapen dhe do të infektojnë të mbjellat e shëndetshme.

Të jeni të pregatitur gjatë gjithë kohës.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: