Monday, 18 February 2013

Jesusi: “Fjala Ime do të përhapet në Australi dhe Zelandë të Re”


E Dielë, 10 Shkurt 2013, ora 02:18

Dishepujt e Mi të dashur, sa lotë lehtësimi më sillni në Sytë e Mia të Shenjtë.

Kombet tuaja të bukura, plot me burime natyrore të pasura me bollëk, janë bosh në shpirt. Kombet e Australisë dhe Zelandës së Re po lulëzojnë, nga njëra anë, prej Dhuratës që Ati Im ka dhuruar mbi ata, dhe nga ana tjetër, ata janë të shkretë.

Unë I bëj thirrje Kombeve tuaja, tani, për të më ndihmuar Mua të ndez besimin dhe të përhap Fjalën Time të Shenjtë, që ajo të ushqej shpirtrat e të gjithë fëmijve të Zotit në vëndet tuaja.

Fjala Ime do të përhapet në Australi, përmes këtij Misioni Tim të fundit për të shpëtuar shpirtrat në tokë.

Bija Ime, ty do të jepet Dhurata e Shpirtit të Shenjtë me qëllim që të më sjellësh Mua shpirtrat për të cilët kam mall. Ti ke një barrë të rëndë për të mbartur, sepse Fjala e Zotit është e panjohur tek miljona njerëz në mes kombit tuaj. Fare pak kisha, brënda komunitetit Kristjan, po përdoren ashtu si duhet. Ato janë guaska boshe dhe Unë Jam I zhgënjyer me besimin e dobët që egziston mes jush. Ju keni shumë për të mësuar dhe shumë për të firuar, kur ju më ndiqni Mua – sipas vullnetit tuaj të lirë – në Udhën e të Vërtetës.

Plani Im për të pregatitur shpirtrat tuaj dhe për të kërkuar ndihmën tuaj për të shpëtuar ata shpirtra që nuk besojnë në Zot, është i madh. Misioni Im është t'i bëj thirrje ateistëve dhe t'i mbuloj ata me Shpirtin e Shenjtë, që Zëri Im të dëgjohet, shpejt. Këtu është një Fushatë Lutje e veçantë, për shpëtimin e Austalisë dhe Zelandës së Re.

Fushata e Lutjes (99) Për Shpëtimin e Australisë dhe Zelandës së Re

O Zot, Ati I Gjithpushtetshëm, në Emër të Birit Tënd të dashur, Jesu Krisht, ki Mëshirë mbi të gjithë fëmijët e Tu në Australi dhe Zelandë të Re,

Na e fal refuzimin tonë të Fjalës Tënde të Shenjtë.
Na e fal mëkatin e mospërfilljes.

Na pastro nga kultura jonë pagane dhe na mbulo me Hiret që na duhen për të ngjallur shpresë, besim dhe bamirësi mes vëllezërve dhe motrave tona.

Ne të lutemi Ty për Dhuratën e Dijes dhe të kërkojmë Ty të na dhurosh të gjithëve ne Bekimet që na duhen për të bërë të mundur, që jo vetëm e Vërteta e Fjalës Tënde të Shenjtë të mund të dëgjohet, por edhe që të gjithë shpirtrat të fitojnë çelësat e jetës së përjetshme. Amin.

Shumë shpejt, Shpirti Im I Shenjtë do t'i përfshij shpirtrat tuaj dhe ju do të marshoni përpara me një konfidencë të qetë, ndërsa deklaroni të Vërtetën tek të gjithë ata që bien në kontakt me ju.

Të jeni mirënjohës për këtë bekim, me të cilin Unë tani mbuloj Kombet tuaja. Unë ju dua dhe Unë kam besim se ju do t'i përgjigjeni Thirrjes Sime.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: