Wednesday, 20 February 2013

Jesusi: “Kjo jetë do të kthehet, sa hap e mbyll sytë, në një Jetë të Re, një Parajsë e Re e Rilindur”


E Martë, 12 Shkurt 2013, ora 02:19

Bija Ime e dashur, kaq shumë njerëz në botë janë të pavetëdijshëm për natyrën e tyre shpirtërore. Kaq të zënë janë me çështjet lidhur me jetën e tyre të përditshme, punën e tyre, rolin e tyre si prindër, përpjekjet e tyre për të kaluar provimet dhe të shkollohen, sa kanë harruar për jetën e tyre pasi kohës së tyre në tokë t'i vij fundi.

Është e drejtë që ata bëjnë të pamundurën në lidhje me përgjegjësinë për t'u ushqyer dhe për t'u veshur, po kur ata e neglizhojnë mirëqënien e tyre shpirtërore, ata i mohojnë vetes dhuratat më të mëdha që i presin.

Shumë harrojnë se Ati Im mund të marri jetë në çdo kohë. Nëse shpirtrat nuk janë të pregatitur, ata do të vuajnë pendesë dhe mund të mos hyjnë në Parajsë në kohën kur ata të kalojnë nga kjo jetë në tjetrën.

Është e vështirë për ata që bëjnë jetë të ngarkuar të kuptojnë se çfarë ndodh, kur t'i vij fundi kësaj kohe, që ju është dhënë nga Zoti. Sepse shumë e shikojnë vdekjen si të frikshme dhe jo si diçka që ata dëshirojnë ta mendojnë. Dhe prandaj ata më refuzojnë Mua, Jesusin e tyre, udhën e tyre drejt Mbretërisë së Atit Tim. Unë, Jesu Krishti, Jam e vetmja mënyrë për të fituar jetën e përjetshme, një jetë e panjohur për ju kjo.

Unë dëshiroj t'ju them se është një jetë e mbrekullueshme për të gjithë fëmijët e Zotit, që i pret ata. Kjo jetë është e rëndësishme, sepse do të jetë se si e bëni jetën që ju është dhënë në tokë, ajo që do të vendosi të ardhmen tuaj.

Ju kurrë nuk duhet të mendoni për vdekjen si fundi. Në të kundërt, mendojeni atë si fillimi i një jete të re dhe të mbrekullueshme. Koha që ju kaloni në tokë është një sprovë. Ajo është një test dhe në shumë mënyra është një dëbim. Të lindur mëkatarë, ju, gjithashtu, do të vdisni si mëkatarë. Por, do të jenë ata mëkatarë që e duan njëri tjetrin, që i trajtojnë të tjerët me dashuri dhe respekt dhe që e bëjnë jetën e tyrë sipas Imazhit Tim, të cilët kanë shumë për të fituar.

Për arsye të Dhembshurisë Sime të madhe për të gjithë fëmijët e Zotit, Unë bëj përjashtime të mëdha për shpirtrat që enden të humbur dhe të hutuar.  Unë i ndjek shpirtrat që nuk duan të kenë të bëjnë me Mua dhe Unë i trazoj zemrat e tyre, që edhe ata të ndjejnë dhembshuri për të tjerët.

Shumë nuk e kuptojnë se si Unë punoj, brënda zemrave të tyre, por Unë e bëj këtë për t'i tërhequr ata drejt Meje. Sepse çdo shpirt që më thërret Mua, madje edhe kur nuk janë të sigurtë për Egzistencën Time, Unë vij me vrap. Unë përgjigjem, në çast, dhe i dëgjoj të gjitha qëllimet. Unë Jam një Zot I Dashur. Unë nuk zemërohem lehtë. Unë Jam I Duruar. Unë Jam në pritje. Une Jam Besnik. Unë Jam I tëri I Mëshirshëm. Unë Jam duke pritur për të gjithë shpirtrat të njohin Thirrjen Time, sepse së shpejti, ata do të jenë në fare pak dyshim se Zërin e Kujt do dëgjojnë, që ju tregon të ndjejnë Dashurinë e Zotit.

Kjo jetë do të kthehet, sa hap e mbyll sytë, në një jetë të re, një Parajsë të re të rilindur. Kur kjo kohë mbi tokë mund të jetë e mbushur me sprova, presione, strese, ngritje dhe rënie, ajo nuk mund të krahasohet me paqen dhe lavdinë e jetës që i pret të gjithë ata që më duan Mua.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: