Sunday, 24 February 2013

Jesusi: “Profeti i rremë tani do të marri Fronin në Rromë”


E Dielë, 17 Shkurt 2013, ora 19:00

Bija Ime e dashur, përçarja brënda Kishës Katolike, si është thënë më parë, tani do të dëshmohet, për gjithë botën ta shikoj. Largimi i Famulltarit Tim të Shenjtë të dashur, Papa Benediktit XVI, shënon fillimin e fundit. Unë, përmes teje, profetja Ime e zgjedhur, në këto dy vitet e fundit, jam përpjekur të pregatis Kishën Time në tokë për këtë ngjarje të trishtuar.

Elita Masonike kanë rrëmbyer kontrollin mbi Kishën Time dhe ata do të ushtrojnë mashtrimin më djallëzor mbi Katolikët. Çelësat e Rromës tani janë nëpër Duart e Mia të dorëzuara tek Unë nga Ati Im. Unë do t'i drejtoj të gjithë ndjekësit e Mi që e Vërteta të mund të vazhdoj dhe që Fjala Ime e Shenjtë të mbetet e pacënuar.

Profeti i rremë tani do të marri Fronin në Rromë dhe Fjala Ime, ashtu si ishte në Kohën Time në tokë, do të trajtohet si herezi.

Mos u gënjeni, sepse ndërsa mashtrimi do t'i prezantohet botës, sikur regjimi i ri përfaqëson të Vërtetën, ti, bija Ime, do të vuash tmerrësisht në Emrin Tim të Shenjtë ashtu si profetët, që erdhën para teje.

Ndjekësit e Mi duhet të qëndrojnë të qetë dhe të luten për shpëtimin e të gjithë shërbëtorëve të Mi më të shenjtë që do të futen në këtë paturpësi. Unë ju bëj thirrje atyre t'i përgjigjen thirrjes Sime si më poshtë.

Vazhdoni të ndiqni Mësimet e Mia. Kurrë mos u devijoni nga Fjala e Zotit. Qëndroni besnik ndaj detyrave tuaja të shenjta dhe i administroni Sakramentet e Shenjta ashtu si keni qënë udhëzuar nga Unë.

Mësimet e Kishës Katolike, të bazuara në formimin e vet nga Apostulli Im Piter, qëndrojnë të pagabueshme. Tani kjo do të ndryshoj kur themelet e saj do të lëkunden nga ndryshimet që vijnë.

Së shpejti, ju nuk do ta njihni më Kishën Time dhe ju do të ndjeheni të pakënaqur kur të dëshmoni se si Fjala Ime e Shenjtë do të manipulohet.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht: