Monday, 14 May 2012

Jesu Krishti: “Dhimbja dhe persekutimi i shkaktuar mbi Mua nga ato sekte që punojnë fshehurazi për të rrëzuar Papën e Shenjtë janë të rënda.”

E Dielë, 6 Maj 2012, ora 19:30

Bija Ime e dashur Unë vij për t’i kërkuar ndjekësve të Mi të m'i lehtësojnë  Mua dhimbjet.

Dhimbja dhe persekutimi i shkaktuar mbi Mua nga ato sekte që punojne fshehurazi për të rrëzuar Papën e Shenjtë janë të rënda.

Sa më lëndojnë Mua kështu.

Mashtrimi dhe mizoria e komploteve të tyre kundët Meje është e rëndë të durohet.

Unë dridhem kur shikoj urrejtjen absolute për Mua që ata mbajnë në zemrat e tyre.

Satani e ka vjedhur shpirtin, mëndjen dhe trupin e tyre. Ata janë ende fëmijët e Zotit, por nuk duan të kenë të bëjnë fare me Atin Tim.

Planet e tyre tani po ndodhin para syve tuaj përfshi dhe syve të shërbëtorëve të Mi të shenjtë, dhe prapë ata nuk mund të shohin.

Mënyrat djallëzore me të cilat ata fshihen dhe të kontrollojnë Kishën Time e copëtojnë zemrën Time.


Unë do të bëj çdo gjë per t'i ndaluar, por shpirtrat e tyre janë të nxirë.

Vuajtja jote, bija Ime, do të përdoret për të ndihmuar në shpëtimin e shpirtrave të atyre që akoma e kanë një shkëndijë dashurie brënda vetes dhe që do t'i përgjigjen Thirrjes Sime.

Ju bëj thirrje të luteni për ata shpirtra, duke punuar si një ushtri e dedikuar me pak dashuri për Zotin në zemrat e tyre.

Ka akoma një dritë, Drita Hyjnore e Atit Tim, e pranishme në shpirtrat e tyre. Vetëm lutja dhe vuajtja mund t'i ndihmoj ata.

Ata nuk mund dhe nuk do ta shkatërrojnë Kishën Time, sepse Unë jam Kisha.

Ju ndjekësit e Mi jeni Kisha. Ata nuk mund të luftojnë kundër atyre në Dritë, sepse ajo do t'i verboj.

Më vonë ata do ta kuptojnë se kanë vetëm sekonda për të bërë zgjidhjen e fundit.

Lutuni që ata do ta pranojnë Dorën e Mëshirës Sime në vënd që të lejojnë veten të zhyten në liqenin e zjarrit përjetësisht.

Është për shkak të këtyre shpirtrave që e njollosin Kishën Time që Unë e përjetoj goditjen me kamzhik çdo sekond të ditës.

Unë kurrë nuk do të pushoj seri sa të mund t'i shpëtoj.

Më ndihmoni. Ju bëj thirrj ndjekësve të Mi të luten për mëkatarë të tillë.

Jesusi juaj i dashur

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/pain-and-persecution-inflicted-upon-me-by-those-sects-who-work-in-secret-to-topple-the-holy-see-is-severe/