Friday, 25 May 2012

Virgjëra Mari: “Kjo Vulë u tregua në Librin e Gjonit”

E Enjte, 17 Maj 2012, ora 08:50

Bija ime, fëmijët e Zotit do të jenë në gjëndje të mbrojnë besimin e tyre, kurajon dhe sigurinë e tyre gjatë çdo lufte, nëse vazhdojnë të bëjnë Fushatën e Lutjes Vula e Zotit të Gjallë.

Kjo është një nga lutjet e fundit dhe Vula e Mbrojtjes më e mëdhe, e dërguar nga Qielli për t'ju dhënë njerëzimit.

Ajo është për t'i mbështetur të gjithë gjatë ndonjë persekutimi, sidomos në kohën e sundimit dhe të luftës.

Kjo Vulë u tregua në Librin e Gjonit dhe është e pajisur me shumë fuqi hyjnore.

Mbajeni dhe përdoreni për të mbrojtur jo vetëm veten tuaj por edhe familjet tuaja.

Është e nevojshme t'ju kujtoj në këtë kohë.
Shkoni në paqe.

Nëna Juaj e Dashur
Nëna e Shpëtimit

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/virgin-mary-this-seal-was-foretold-in-the-book-of-john/