Thursday, 31 May 2012

Hyji Atë: “Vuajtjet në botë i janë bashkuar vuajtjeve të Birit Tim, Jesus, në këtë kohë”

E Mërkurë, 23 Maj 2012, ora 15:38

Bija Ime e dashur tregoju fëmijve të Mi për dashurinë dhe mbrojtjen që Unë ju ofroj atyre që më thërrasin Mua.

Fjala Ime e Shenjtë në tokë, më në fund, po dëgjohet dhe shumë shpirtra janë gati të hedhin hapin më të madh të besimit për të mbështetur Mëshirën Hyjnore të Birit Tim, Jesu Krisht.

Ata dinë fare pak se të hysh në Parajsën e re, Epokën e Re të Paqes, është veçse një gjë e thjeshtë.

Si fillim vështroni lart dhe pranojeni se jeni bijtë e Mi.
.
Pranoje se Unë e krijova secilin prej jush, asnjë nga ju nuk ishte një aksident, dhe se ju jeni fëmijët e Mi. Familja ime. Të dashurit e Mi.


Mirësia në Zemrën Time është plot me dashuri për secilin prej jush.

Shumë mendojnë se ngaqë Unë Jam Alfa dhe Omega, fillimi dhe mbarimi, se Fuqia Ime më bën Mua krenar.

Kjo, sigurisht, nuk mund të jetë kështu.

Si mundet që dashuria e vërtetë e prindit për fëmijën të njolloset nga krenaria?

Unë vuaj për secilin prej jush. Unë lotoj për ata që janë të humbur për Mua.

Unë do të përdor çdo fuqi për t'i sjellë fëmijët e Mi të humbur përsëri në Familjen Time, Mbretërinë Time.

Imagjinoni një prind që është i refuzuar nga fëmija e vet. Dhimbja që ndjej nuk është për Mua, Atin e tyre, por për ata dhe për torturat që ata do të vuajnë nëse Unë nuk mundem t'i shpëtoj.

Vuajtjet në botë i janë bashkuar vuajtjeve të Birit Tim, Jesus, në këtë kohë.

Përse e bëj Unë këtë? Përse e lejoj vuajtjen? Është për shkak të mëkatit.

Mëkatarët që nuk do të vijnë tek Unë me dëshirë mund të shpëtohen përmes vuajtjeve të të tjerëve.

Ata që vuajnë në këtë jetë do të shërbehen me Dhuratat e Mia në jetën tjetër.

Ndihma e ofruar lirshëm nga ata fëmijë që më duan Mua është një armë e fuqishme kundër fuqisë së Satanit.

Ata që luftojnë përkrah Birit Tim për të shpëtuar shpirtrat e të tjerëve mund të shpëtojnë gjithë njerëzimin.

Satani ka fuqi por vetëm atë që i është dhënë – një fuqi që nuk mund ti merret deri në Ditën e Gjykimit.

Shumë nga ju, bij të dashur, nuk i kuptoni ligjet Hyjnore që i lejojnë këto gjëra. Por të keni besim tek Unë kur Unë ju tregoj këtë.

Satani do ti grabisi shpirtrat e Fëmijve të Mi që nuk besojnë tek Unë apo mirësinë që Unë ju jap fëmijve të Mi.

Ai bëhet i pafuqishëm kur mëkatarët bëjnë sakrifica, përmes vuajtjeve, për të shpëtuar vëllezrit dhe motrat e tyre nga ferri.

Ai bëhet i dobët kur fëmijët e Mi luten për të shpëtuar ata mëkatarë.

Lutja është mburoja e fëmijve të Mi që duan të më ndihmojnë Mua të shpëtoj gjithë njerëzimin.

Mblidhuni së bashku, bijtë e Mi, me Birin Tim dhe më ndihmoni Mua të bashkoj më në fund familjen Time.

Më ndihmon t'ju sjell të gjitheve ju në Epokën e re të mbrekullueshme të Paqes.

Vetëm atëherë mund të bëhet Vullneti Im në tokë ashtu si edhe në Qiell.

Shkoni bij, Bashkohuni në lutje.

Punoni me Mua, Atin tuaj, për të ndihmuar në shpëtimin e familjes Sime.

Ati Juaj I Dashur
Hyji Më I LartiMesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/god-the-father-the-suffering-in-the-world-has-been-united-to-the-suffering-of-my-son-jesus-at-this-time/