Kerko Mesazhet ketu

Tuesday, 22 May 2012

Vula e Hyjit të Gjallë (Lutja 33) – të gjithë për ta shkarkuar falas

E Premte, 18 Maj 2012, ora 16:55

Ne kemi krijuar një pjesë arti të veçantë për Dhuratën e Vulës së Hyjit të Gjallë (ne shqip) të krijuar posaçërisht për këtë mision. (Perkthimi ne shqip

Kjo është ajo që duhet të bëni.

1. Printoje nga kompjuteri ose dërgojeni tek një shtëpi botimi për cilësi më të mirë.

2. Bekoje në fillim nga një prift nëse është e mundur.

3. Pastaj zmadhoje, vëre në korrnizë dhe vare në shtëpinë tënde.

Nëse është e mundur jep kopjo të saj tek miqtë dhe familja për mbrojtjen e tyre.

Ne dëshirojmë të falenderojmë sinqerisht Studion James Group në San Diego Kalifornia SHBA për punën krijuese që na kanë dhuruar.

Zoti ju bekoftë, Maria


Ky informacion ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2012/05/18/seal-of-living-god-for-everyone-to-download-free-of-charge/