Monday, 21 May 2012

Kërkesë Lutje: Shkoni tani dhe quajeni këtë kërkesë ‘Thirrja Ime për Jesusin’

E Hënë, 14 Maj 2012, ora 18:00

Bija Ime e dashur dhurata jote për Mua është pranuar dhe si rezultat do të shpëtoj edhe 5 miliona shpirtra*

Është dëshira Ime më e dashur t'i jap fund vuajtjeve të tua, por kjo dhuratë e çmuar që ti më sjell Mua tani do të thotë se Unë mund të shpëtoj më shumë fëmijë të Zotit.

Kurrë mos harro se ky mision është për të shpëtuar njerëzimin nga Ferri. Unë kam nevoj për ndihmën tënde dhe ndihmën e të tjerëve për ta bërë këtë.

Kurrë mos u ndje e vetmuar sepse Unë të dua dhe Unë jam me ty tërë kohën. Më shumë fëmijë të Zoti janë duke e dëgjuar më në fund Zërin Tim.

Vepra e Shpirtit të Shenjtë do të japi fryte dhe shumë shpejt dashuria e Zotit do të ndjehet në zemrat e madje dhe më mëkatarëve.

Këto shpirtra të humbur, të zbrasur dhe të pavlerë do të ndjejnë flakën e Dashurise dhe do të dëshmojnë një etje të madhe të bëhen pjesë e Mbretërisë Sime të Re në tokë. Shumë nuk do të jenë në gjëndje ta kuptojnë përse, por nuk do të mund ta mohojnë ndjenjën e ngrohtësisë, dashurisë dhe paqes.

Shumë do të jenë çuditur dhe do të duan të flasin me Mua. Ti duhet t'i bashkosh tani njerëzit ngado të kërkojnë dhuratën e Dashurise Sime. Ata duhet të kërkojnë që t'ju jepen favore të veçanta.

Ti, bija Ime, duhet të dedikosh një ditë në javë për këtë. Çdo shpirt i humbur duhet të më kërkoj Mua t'i ndihmoj. Nëse kërkesa e tyre është sipas Vullnetit Tim të Shenjtë, Unë do t'i përgjigjem lutjeve të tyre. Kjo do të rrënjosi tek ata një lidhje më të fortë me Zemrën Time të Shenjtë dhe Mëshirës Sime të Madhe.

Shkoni tani dhe quajeni këtë kërkesë “Thirrja Ime për Jesusin”.

Bija Ime bëje këtë sa më shpejt të mundesh sepse Unë dëshiroj të bëj të sigurtë se këta shpirtra, sidomos ata që nuk e pranojnë se Unë po flas tani.

Më në fund ata do ta kuptojnë se sa pranë Unë jam tek çdo shpirt i vetëm.

Thuaji atyre se Unë e dua çdo njërin prej tyre dhe nuk përjashtoj as edhe një mëkatar të vetëm pavarësisht se sa i rëndë është mëkati i tij.

Ajo që kërkoj nga ata është që të vijnë tek Unë dhe të më kërkojnë Mua që t'i ndihmoj.

Jezusi juaj

Klikoni këtu për të dërguar kërkesën tuaj
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2015/08/07/prayer-requests-go-now-and-call-this-request-my-call-to-jesus/


*shpirtrat e referuar në rreshtin e parë kanë të bëjnë me vuajtje personale të ofruara nga MDM (Maria e Mëshirës Hyjnore) dhe nuk i referojnë mbarë botës, sepse biliona shpirtra po shpëtohen momentalisht përmes lutjeve.


Mesazhi ne anglisht:
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2015/08/07/prayer-requests-go-now-and-call-this-request-my-call-to-jesus/