Tuesday, 25 December 2012

Jesusi: “Dashuria Ime për njerëzim ndjehet nga shumë. Për fat të keq, ata që nuk e kërkojnë, nuk do ta gjejnë atë”

E Premte, 21 Dhjetor 2012, ora 22:20

Bija Ime e dashur, të më doni Mua është e thjeshtë. Nuk është e nevojshme të jeni të mësuar në Shkrimin e Shenjtë. Ajo që duhet të bëni është kjo.

Më thërrisni Mua, madhe dhe kur jeni në dyshim mbi Egzistencën Time. Unë do t'ju mbush me Praninë Time papritur. Ju do të ndjeni një Dashuri si kurrë nonjëherë më parë. Dha pastaj ju do ta dini të Vërtetën.

Unë Jam I vërtetë. Unë Jam atje dhe Unë e dua secilin prej jush. Dashuria e vërtetë e çpon zemrën tuaj me një emocion të fuqishëm të bashkimit. Kjo është një dhuratë e dyanshme. Ju do të më doni Mua dhe ju do të mbrekulloheni se si kjo do të ndodhi?

Dashuria Ime për njerëzimin ndjehet nga shumë. Për fat të keq, ata që nuk e kërkojnë, nuk do ta gjejnë atë. Ata që akoma e gjejnë veten të enden të larguar nga Unë, ajo që duhet të bëni është të më tërrisni Mua, që Unë ta ndriçoj shpirtin tuaj. 

Lindja Ime lajmëroi provën e Dashurisë së Atit Tim për rracën njerëzore. Ai më dërgoi Mua, Shpëtimtarin tuaj, për shkak të Dashurisë së Tij për ju.

Dashuria nuk është diçka që ju duhet ta shpërfillni, sepse ajo është Dhurata më e madhe nga Zoti. Ajo e kapëcen çdo ndjenjë tjetër dhe mund të mposhti të ligun nëse e mbështesni atë.

Shpirti Im I Dashurisë, Mbrojtja Ime ju mbulon në këtë kohë të veçantë. Ju jeni të Mitë. Unë Jam në zemrën tuaj. Ajo që ju duhet të bëni është të lejoni Dashurinë Time t'ju mbushi, sepse kur e bëni këtë, do të ndjeni paqe të vërtetë.

Unë ju bekoj të gjithëve ju.

Jesusi juaj

Mesazhi origjinal ne anglisht:
http://www.thewarningsecondcoming.com/my-love-for-humanity-is-felt-by-many-sadly-those-who-do-not-look-for-it-will-not-find-it/